#ژله_گلی
من موندم اسم این ژله رو چی بزارم از خودم گذاشتم ژله گلی . ساده است کاری نداره فقط این قالب طوریه که اون قسمت شیارهاش طوریه که به این صورت در اوردن نمیشه من فکر کردم چه طور میشه که این شکلی بشه .
من ابتدا نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان اب جوش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) کردم . گذاشتم توی محیط خنک بشه . یک چهارم لیوان هم شیر رو از قبل توی دمای محیط قرار دادم .
بعد شیر رو اضافه کردم . بستنی هم میشه ولی اینجا بهتره استفاده نشه حالا ادامه میگم چرا .
بعد گذاشتم یخچال تا نیم بند حالت کشسانی بشه .
قالبم پلاستیکی خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . از ژله با قاشق کوچیک داخل اون شیارهای مجزا ریختم . اینجاست که میگم از بستنی استفاده نشه چون بستنی یه حالت رویه اش رنکش ممکنه با زیریش فرق کنه بعد وقتی نیم بند شد بریزین ژله تون یه کوچولو تفاوت رنگ ایجاد میشه توی اینجا پس با شیر باشه بهتره .
بعد داخل یخچال قرار دادم .
برای ژله قرمز هم که ساده یه بسته رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد داخل قالبم ریختم .
لایه بعدی هم نصف ژله آلوورا رو باز با آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و بهش یک چهارم لیوان شیر یا بستنی اضافه بشه و داخل قالب ریختم .
لایه اخر هم همون ژله قرمزه که نصف بسته ژله قرمز هست که با سه جهارم لیوان اب جوش حل کردم .
حواستون باشه بین ریختم زله ها در هر لایه فاصله ایجاد نکنین از میم بند کمی سفت تر شد زله رو بریزین .
اخر هم که کلا خوب خوب گرفت دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی با دست کشیدم دیدم ازاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_کیک_دورنگ
مواد لازم
ارد 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 100 گرم
کره ی ذوب شده 100 گرم
شیر 50 سی سی
وانیل کمی
بکینگ پودر یک دوم ق چ
شکلات تخته ای 60 گرم
خامه یک و نیم ق س
اول تخم مرغ هارو زرده و سفیده جدا میکنیم
زرده رو با شکر و وانیل میزنیم حسابی روشن و کشدار بشه
و کره ی ذوب شده و شیر و ترکیب آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده به ترتیب گفته شده به مخلوط زرده اضافه میکنیم
در ادامه شکلات رو ذوب میکنیم بصورت بن ماری و با خامه مخلوط میکنیم
سفیده رو با همزن خوب میزنیم تا سفید بشه و از کاسه برنگرده
و در اخر سفیده رو به ارومی به مواد کیک اضافه میکنیم وقتی یک دست شد یک سوم مواد رو جدا میکنیم و مخلوط شکلات و خامه رو بهش اضافه میکنیم
و داخل دو قیف جدا میریزیم و قالب دونات رو تا نصفه پر میکنیم (ورق بزنید ببینید)
میره داخل فر 180 درجه بمدت 25 دقیقه
این قالب هارو لوازم قنادی ها دارند 🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_ماستی
سلام دوستای گلم،دستورجوجه ماستی ادامه اموزش جوجه کبابها رابراتون دقیق می نویسم فقط به خااطردوستانی که خواسته بودن،
درابتدا گوشت مرغ راخردکرده وشسته،اجازه دهید تاکاملا خشک وبه اصطلاح تشنه شوندگوشت خیس موادمزه دارراخوب به خودش جذب نمیکند پس حتما اجازه دهیدتاگوشت خشک شود وابی نداشته باشد سپس موادزیررابه ترتیب وبسته به میزان گوشتتان به مقدار متناسب ریخته ومرغ رامزه دارکنید:
1.نمک وفلفل سیاه :به مقدارکافی ریخته وورزدهید.
2.پودرگل محمدی:چون هم ماست سردهست وهم جوجه ،گل محمدی گرم هست وسردی ماست وجوجه راگرفته ودرضمن بوی خوبی هم به جوجه خواهدداد،کمی بریزید.
3.کمی سبزی معطرخشک به دلخواه پونه،ترخون یامرزه
4.لیموعمانی:یکی دوعددلیموراشکسته هسته های ان راجداکرده ومغزمشکی لیموهارا روی مرغها تکه تکه کنید یاکمی گردلیمو یالیموفلفل جایگزین کنید،
5.خلال پیاز:قبلا گفتم منظورازخلال پیاز این هست که،پیازها راخلالی کرده مقداری نمک برروی انها ریخته اجازه دهید تابافت پیازنرم شودسپس بادست خوب پیازها رافشاردهید بااین کارگازموجوددرپیازکه طعم بدی به جوجه هاخواهددادخارج شده وتفاله پیازبرای ایجادطعم مطلوب به مرغ افزوده خواهدشد،
6.ماست چکیده:که خیلی ترش نباشه وحتما هم سفت باشه درحدی به مرغها اضافه کنید که مرغها به ماست اغشته باشندنه دران شناور،
پس ازیک استراحت کوتاه بیست دقیقه ای مرحله اخر،چرب کردن جوجه با اضافه کردن
7.روغن زیتون _یا روغن مایع_هست
دلیل اینکه باید مرغها پس ازاستراحت کوتاه چرب شونداین است که بااضافه کردن روغن بلافاصله منافذگوشت بسته شده وموادمزه دار دیگر به خوردان نخواهدرفت پس کمی زمان داده تامرغهاطعم دارشوندوسپس روغن راافزوده،
روغن باعث بسته شدن روزنه های گوشت شده بنابراین هم باعث براق شدن ان می شود وهم چرب شدن ان و اینکه موقع کباب شدن نسوزند،
پس ازمزه دارکردن ، مرغها راچندین ساااعت استراحت دهید،بهتره مرغها را ازشب قبل مزه دارکنید،سپس به سیخ کشیده وکباب کنید، قبل ازبه سیخ کشیدن برای طعم بهتر می توانید کمی اب لیموبرروی مرغها بریزیدمخلوط کنید وسپس به سیخ بکشید
من اینسری داخل تابه درست کردم به این صورت که:کمی روغن کف تابه ریختم سیخها راداخل تابه چیدم باحرارت ملایم گذاشتم تامرغها پخته وکمی طلایی شوند،درابتدامرغها اب میندازن کم کم اب ان کشیده می شود ومرغها سرخ وطلایی می شوند،دست اخرمخلوط کره اب شده واب لیموروی مرغها زدم،ولی طعم جوجه ها به کبابی شدن ان است.
مواد مرینیت کردن جوجه لاری هم همین مواردهست به جزگل محمدی ولیمو،این دوموردحذف شود،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوامجلسی
بچه ها این حلوا رو من خودم همیشه درست میکنم و از عطر و طعمش خیلی راضی ام ، شاید هزارررر و یک نوع مدل و روش برای حلوا وجود داشته باشه و هرکدوم جذابیت خودشو داره.
این روش رو اگه مقدارش و تمام توضیحاتشو رعایت کنین بی شک یک حلوای لطیف و خوشمزه ، از اونایی که میزاری دهن آب میشه،خواهین داشت.
مواد لازم برای شربت :
2 لیوان شکر
1ونیم لیوان آب
نوک ق چ پودر هل
نصف لیوان گلاب
یک ق چ زعفران پودر شده
طرز تهیه شربت :
آب و شکر رو داخل یه قابلمه میریزیم،پودر هل رو بهش اضافه میکنیم میزاریم حل بشه ، حل که شد زعفران پودر شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم،یک دقیقه میمونیم،گلاب رو اضافه میکنیم و شربت رو از روی شعله ورمیداریم میزاریم کنار.
مواد لازم برای حلوا :
آرد گندم 2 لیوان
آرد نخودچی 1 لیوان
روغن مایع یک و نیم لیوان
کره 20 گرم
طرز تهیه حلوا :
آرد گندم و نخودچی رو داخل قابلمه الک میکنیم ، الک که شد قشنگ یک ساعت با شعله متوسط تفت میدیم،تو این فاصله باید بی وقفه آرد رو هم بزنین تا خامیش گرفته بشه و بوی آرد بلند بشه ، تایمش رو دقت کنین(یکسره باید هم زد وگرنه ته میگیره،بعد که تفت دادیم دوباره از قابلمه خارج میکنیم و الک میکنیم(میتونین اینجا 2 باز الک کنین،به کیفیت حلواتون کمک میکنه)،الک که کردین دوباره میریزیم داخل قابلمه و سریع روغن و کره رو اضافه و با سرعت هم میزنیم،بعد یکم میمونیم تا یه جوش ریز بزنه ، اینجا در این مرحله شربت رو اضافه میکنیم❌شعله گاز رو کمِ کم کنین❌ به سرعت هم بزنین تا حلوا جمع بشه ، سعی کنین زیاد رو حرارت بالا نباشه چون حلوا خشک میشه. بعد دستکش فر رو بپوشید و قابلمه رو بلند کنین و به سمت چپ و راست کج کنین تا به اصطلاح حلوا قنداق پیچ بشه و اگه روغن اضافی داره گرفته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خانگی
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران
نان تست 4 عدد
سفیده تخم مرغ دوعدد
شیر چند قاشق
سیر سه حبه رنده شده
نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده
عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران
من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم
قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم
دو عدد سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده
اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋
سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیش غذای مکزیکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی پیتزایی🥔😋
از اسمش هم مشخصه که این غذا چقدر وسوسه کنندهس🤤
وقتی دنبال یه غذای فوری خوشمزه هستیم کوکو سیب زمینی میتونه بهترین انتخاب باشه😜
حالا اگه بخوایم یکم فراتر بریم و خوشمزه ترش هم بکنیم میتونیم بریم سراغ کوکوی سیب زمینی پنیری.
این کوکو علاوه بر این که داخلش پنیری و جذابه سطحش هم سوخاری میشه و فوق العاده ترده🤤
پس بی معطلی دست به کار شو😎
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_نارگیلی_معصومه
کار (خیر) اندک، که بر آن مداومت ورزی، از کار بسیار که از آن خسته شوی، امیدوار کنندهتر است. امام علی (ع) (نهج البلاغه)
سلام به روی ماهتون ، امروز با یه کاپ کیک خوشمزه و خوش طعم با عطر و طعم نارگیلی اومدم 😍🤗
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم (حدودا دو سوم لیوان)
شیر 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان
روغن مایع 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
پودر نارگیل 50 گرم (حدودا نصف لیوان)
آرد سفید 200 گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان)
وانیل 1/4 ق چ
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق چ)
مواد به دمای محیط برسه.
تخم مرغ و شکر رو با همزن اون قدر زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل ریختم . روغن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی زدم . پودر نارگیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم .
مواد آردی رو کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم.
از هر نوع قالب کاپ کیک و یا مافین هم می تونید استفاده کنید . داخل قالب کاپ کیک تا دو سوم قالب از مواد ریختم .روشون هم کمی خلال پسته ریختم .
فر از یک ربع قبل روشن و گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط با دمای 180 درجه ، حدودا 25 دقیقه قرار دادم. یک کم هم آخر کار گریل شعله بالا رو یکی دو دقیقه روشن کردم که رویه اش خوش رنگ بشه .
برای من با این اندازه قالب کاپ کیک 7 تا کاپ کیک شد . می تونید این رو داخل یه قالب بزرگ بریزید و کیک نارگیلی درست کنید سایز قالب هم بین 18 تا 20 سانت خوبه .
جای شیر ، ماست هم می تونید بریزید همین میزان کمی مایه کیکتون سفت تر میشه .
بدون فر داخل فر دست ساز به راحتی می تونید درست کنید . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━
کاپ کیک نارگیلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کپی ممنوع
#کرم_پودینگ_شکلاتی
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
200 گرم شکلات تلخ
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
لیوانی که استفاده کردم 170 میلی است.
برای تزیین:
شکلات خرد شده ، پسته ، گیلاس شکری( مثل مربا درست میکنند ولی بعدش آب می ریزن که باعث میشه شکرک بزنه و حالت شیرینی مانند داشته)
طرز تهیه:
شیر ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. وقتی جوشید 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. در آخر خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
داخل لیوان ها بریزید و تزیین کنید. حداقل 3_2 ساعت در یخچال بذارید. ❣نکته: چون زمان نداشتم در فیلم قوام کرم را بدون اینکه در یخچال بذارم و صبر کنم نشان دادم شما حتما صبر کنید هر چقدر بماند قوام بهتر میشود. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شكلاتى
آرد سفيد سه تا چهار ليوان
خمير مايه يه ق غ خ
شير يك ليوان ولرم
كره 50 گرم دماى محيط رسيده باشه
تخم مرغ يك عدد
نمك يه ق چ خ
وانيل نصف ق م خ
شكر نصف ليوان
شكلات چيپسى 100 گرم
براى رومال زرده ى تخم مرغ و دو قاشق شير
اول از همه چهار پنج قاشق شير ولرم رو با خمير مايه و يه قاشق مربا خورى شكر پنج دقيقه استراحت ميديدم تا كف كنه...
سه ليوان ارد رو سه بار از الك رد كنيد و توى ظرف گودى بريزيد و وسطش رو باز كنيد،
خمير مايه اى عمل اومده رو توش بريزيد و كمى ارد روش بريزيد و يك ربع استراحت بديد،بعد يك ربع شير رو وشكر رواضافه كنيد و بعد وانيل و تخم مرغ و نمك و كره ى نرم شده رو و با دست ورز بديد تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياريد و به دستتون نچسبه،اگر ديديد خمير به دستتون مى چسبه دوباره ارد اضافه كنيد و در اخر شكلات چيپسى رو اضافه كنيدو ورز بديد،اين خمير رو دوساعت جاى گرم استراحت بديد تا خمير ور بياد،خمير رو به 12چونه تقسيم كنيدويه دستمال روش بندازيد و يك ربع دوباره استراحت بديدو بعد روى خمير روبا مخلوط زرده ى تخم مرغ و شير رومال كنيد و توى فرى كه از قبل با دماى 170 درجه گرم شده بذاريد تا زيرش طلايى بشه و در اخر گريل رو روشن كنيد تا روش هم طلايى بشه... .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش دوغ
(ورق بزنید)
مواد لازم :👇
اول از همه نیم کیلو سبزی آش شامل گشنیز و جعفری و تره و اسفناج و ترخون و برگ سیر تازه رو که مقدار گشنیز دو برابر بقیه باشه رو پاک کرده و شسته و خرد کرده میذاریم کنار ...
نخود پخته یک لیوان
دوغ ترش 3 کیلو
برنج یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
آرد دو ق غ
پیاز یک عدد
.
طرز تهیه :👇
یه لیوان برنج رو سه ساعت قبل با آب سرد و بدون نمک خیس کرده بودم، یه دونه تخم مرغو با دو قاشق آرد گندم و نصف لیوان آب با چنگال زدم تا صاف و یکدست بشه، یه دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و با روغن مایع تفت دادم وقتی شفاف شد یک ق م پوره سیر یا چهار حبه سیر رنده شده بهش اضافه کردم در حد یک دقیقه تفت دادم و بعد تخم مرغ زده شده و دوغ و برنج رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به جوش بیاد (اگه هم نزنیم دوغ بریده بریده میشه) بعد سبزی آش و نخود پخته شده رو اضافه کردم و حدود یه لیتر هم آب جوش ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا سبزی بپزه و آش جا افتاده بشه و بعد سرو کردم.
✔ من نخود رو با آب قلم میپزم خیلی خوشمزه میشه.
✔ چون دوغ محلی به حد کافی نمک داره من اصلا به آش نمک نزدم و نمکش اندازه بود، پس شما هم تست کنید که یه موقع شور نشه.
✔ آش دوغ غیر از برنج و نخود حبوبات دیگه ای نداره.
✔ من خودم دوست دارم آش دوغ ترش مزه باشه بنابر این از دوغ ترش استفاده میکنم شما بسته به ذائقه تون تنظیم کنید.
❌❌من مواد رو یک و نیم برابر کرده بودم توی فیلم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تخم_شربتی_معصومه
اندیشه کردن در خوبیها انگیزه ی به کار بستن آنها می شود . امام علی(ع) (میزان الحکمه)
سلام مهربونا ، این ژله خیلی درست کردنش ساده است 🤗😊. البته شما می تونید از تخم شربتی بیشتر در ژله بیشتر هم استفاده کنید😊 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من برای این ژله از 2 بسته پودر ژله استفاده کردم .ترکیب رنگ ها کاملا دل به خواهی هستش .
من از دو رنگ آبی و نارنجی که تضاد هم هستند استفاده کردم .
پودر ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش (به روش بن ماری) روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خنک بشه . دو قسمت تقسیم کردم .یکیش رو داخل یخچال قرار دادم تا یک کم بگیره و حالت کشسانی و نیم بندی کمی بشه . از این طرف کمی تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کردم . تا تخم شربتی لعاب بندازه . بعد زله که یک کمی نیم بند شده تخم شربتی رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . اگر بخواید تخم شربتی داخل ژله ته نشین نشه و همه جا باشه ژله تون باید یک کمی بگیره حالت کشسانی بشه .
قالب رو با خیلی کم روغن مایع چرب کردم .قالب من پلاستیکی هستش .داخل طرح قلبی این ژله ترکیب شده با تخم شربتی رو ریختم .
برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم .گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد بهش 2 ، 3 ق غ بستنی وانیلی نرم ریختم و مخلوط کردم . (جای بستنی می تونید نصف لیوان شیر هم بریزید فقط شیر از قبل در دمای محیط قرار بگیره) روی لایه قبلی نصف از این ژله ریختم و یخچال گذاشتم و بعد مابقی زله ها رو آبی و پرتقال رو هم لایه لایه ریختم . فقط هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه و بین ریختن لایه ها وقفه نیفته تا لایه ها به هم بچسبند .
بعد از اینکه قالب با ژله ها پر شد در آخر 5 ، 6 ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛