eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نکته🔻 کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم و دوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید. مواد لازم🔻 گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری تخم مرغ....سه عدد شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی کره ذوب شده...25گرم شکر....نصف لیوان یا صد گرم ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید . تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید و نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم. کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉 پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن). پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉 واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. برای این صبحانه ی خوشمزه چه چیزایی نیاز داریم ؟ یه دونه سیمیت ، مقداری سوجوک ، فلفل دلمه ، پنیر پتیزا ( kaşar peynir) یه دونه تخم مرغ ، مقداری پول بیبر ، و یه ذره کره ، نمک هم به تخم مرغ بزنید😍 برای اینکه روی پنیر آب بشه ، چند لحظه در تابه رو بذارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. آکـراس فلافل مواد لازم برای 4 نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: 200 گرم یک لیوان پیاز متوسط یک عدد، خرد شده فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک یک عددنمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم. بکینگ پودر مخصوص فلافل یک ق چ .نوش جان😍😋😋😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خانگی 1.5 کیلوگرم گیلاس رسیده و سالم یک پیمانه شکر 4 لیوان آب حتما بعد از مخلوط کردن شکر و بچشید اگه دوست داشتید کمی شیرینتر کنید، این کمپوت بعد دو الی 3 روز قابل خوردنه، گیلاسهای سالم و بدون کرم خوردگی رو جدا کنید و کامل بشورید و بگذارید تا خشک بشه آب و شکر و بزازید بجوشه، چند جوش بزنه کافیه نباید مثل شربت قوام بیاد بعد بگذارید تا کامل سرد بشه حالا داخل شیشه های کاملا تمیز گیلاسها رو پر کنید و با دست فشرده اشون کنید و از شربت روی اونها بریزید و درب فلزی رو ببندید، دقت کنید درب حتما باید فلزی باشه، بعد اونا رو داخل قابلمه بگذارید و تا لبه آب بریزید و از زمان اولین جوش به مدت حدودا 20 دقیقه بجوشونید بعد از اینکه کمی سرد شد شیشه ها رو خارج کنید و وارونه به مدت حدودا 12 ساعت بگذارید تا بمونه، تا زمانی که هوا داخل کمپوتها نرفته داخل کابینت هم میتونید نگهداری کنید، ولی بعد از اون باید داخل یخچال بگذارید، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید موقع جوشاندن آب باید یکی دو سانت زیر درب شیشه ها باشه بعد جوشیدن حتما دوباره درب شیشه ها رو سفت تر کنید شیشه ها باید حتما تو محیط تاریک و خنک یا یخچال نگهداری بشن اگر می‌خواهید کمپوت گیلاس شما ماندگاری بیشتری داشته باشه به شما توصیه می‌کنیم بعد از شستن آن‌ها حتماً با یک دستمال گیلاس‌ها را به‌خوبی خشک‌کنید. این کار با شستن و خشک‌کردن شیشه‌ها می‌توانید به اتمام برسانید و تا شش ماه از کمپوت گیلاس خانگی خود نوش جان‌کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🦒 3 لیوان آرد سفید تخم مرغ 4 عدد 1.5 لیوان شیر 2/3 لیوان کره آب شده 1 و 1/4 لیوان شکر 2 ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 2 ق غ پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم، و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آرد سمولینا استفاده میکنم، چون طعمش و بافتی که به کیک میده رو خیلی دوست دارم. اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید و بزارید کنار تا کمی هوا بخوره بهش😉 تخم مرغ ها رو از یخچال دربیارید تا با محیط همدما بشن، بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید، سفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنید. زرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید، بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیر و اضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنید. بعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنید وکمی هم بزنید. حالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه. موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید، یک قسمت کمی بیشتر باشه. به دوقسمت دیگه که مساوی ان،به یکی پودر کاکائو و به دیگری زعفران و اضافه کنید کف ظرف مورد نظرتون کاغذ روغنی بندازید و مطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزید، چون کمی وقتگیره، ولی اگه با دقت بریزید مطمئنم از نتیجه کار کلیییی لذت میبرید، اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزید. حالا ظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم. کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉 پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن). پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉 واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج و یا کاپ کیک هویج یکی از اون خوشمزه های پر طرفداره که بسیار بافت عالی و خوبی داره . برای 7 عدد کاپ کیک این اندازه تخم مرغ 2 عدد آرد سفید قنادی 120 گرم ( یه کمتر از یه لیوان) روغن مایع 100 میلی ( تقریبا یک سوم لیوان ) شکر 100 گرم (نصف لیوان) هویج 120 گرم ( 2 عدد هویج . حدودا یک لیوان ) گردو خرد شده به میزان دلخواه بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م سر صاف) وانیل نوک قاشق پودر دارچین 1 ق غ ( میزان دلخواه کم و یا زیاد می تونید بریزین ) تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم . تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود 5 دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو 3 بار الک کردم. مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم . هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش . هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم . گردو رو با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن مخلوط کردم . این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه . درون هر نوع قالب کاپ کیک و یا قالب کیک یزدی و یا مافین می تونید درستش کنید . درون فر دست ساز روی گاز هم می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی رژیمی با نارگیل و توت فرنگی مواد لازم (برای 8 برش):::::: 10 ق غ ماست نیمه چرب 3 ق غ پودر نارگیل 2 ق غ عسل 2 ق غ شکلات اشکی تلخ (و‌یا رنده شکلات تلخ) 4-5 عدد توت فرنگی (برش خورده) و یا هر میوه دلخواه دیگر طرز تهیه:::::: ابتدا داخل قالب مستطیلی سلفون پهن کنید و توت فرنگی های برش خورده را به داخواه کف قالب بچینید.بقیه مواد، ماست و عسل و ‌پودر نارگیل وشکلات تلخ را مخلوط کنید و داخل قالب بریزید. قالب را داخل فریزر بگزارید (دقت کنید بیش از حد سفت نشود که نشود برش زد) من 2 ساعت داخل فریزر گذاشتم.سپس از فریزر خارج کرده و بستنی را برگردانید و سلفون را از رویش بردارید و برش زده و‌ سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ دو عدد آرد یک لیوان فرانسوی شکر نصف لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان آب پرتقال نصف لیوان رنده پوست پرتقال یک ق چ بکینگ پودر سه چهارم ق چ نشاسته ذرت یک ق س . . تخم مرغ ها درون ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ده دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . روغن مایع را اضافه کنید و یک دور هم بزنید و سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کنید . برای آب پرتقال، بعد از آبگیری حتما آن را مجددا با صافی صاف کنید و برای کیک استفاده کنید . برای رنده پوست پرتقال فقط از قسمت نارنجی رنگ پرتقال استفاده کنید و ملاحظه کنید قسمت سفید رنده نشود تا کیک تلخ نشود ‌. سپس آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید . قالب را چرب و مواد را داخل قالب لوف 26 در 11 بریزید و قالب را در فر یک ربع گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید . برای سس پرتقالی نصف لیوان آب پرتقال و یک ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ شکر و یک چهارم ق مرباخوری وانیل را با هم‌ مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شود و حالت سس مانند پیدا کند و زمانی که سرد شد روی کیک بریزید و نوش جونتون 🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فوق العاده خوشمزه همراه با ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیری که برای بستنی استفاده میکنید اولا محلی باشه شیر گاومیش ،گوسفند واسه بستنی عالیه البته من هیچ کدوم نداشتم از شیر گاو استفاده کردم آگه هیچ کدوم نبود از شیر پاستوریزه پرچرب استفاده کنید .به احترام عزیزانی که بستنی ساز ندارن این‌ پست رو میزارم. عزیزانی که بستنی ساز دارن پستای پایین استفاده از بستنی ساز شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر 200 گرمه) ثعلب 8 گرم یک قاشق سوپ خوری سر صاف گلاب نصف استکان زعفران به مقدار لازم ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر جوش اومد .بصورت بارانی شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب و زعفران اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . خامه صبحانه 50 گرم طبق فیلم خامه رو بزارید فریزیر تا یخ بزنه دو روش وجود داره روش اول طبق فیلم عمرا بستنی یخ بزنه تو قابلمه بزرگ تکه های یخ بریزید و کاسه بستنی بزارید داخل یخ با همزن دستی مدام هم بزنید تا بستنی سفت وکشدار بشه هر نیم ساعت حدود پنج دقیقه بزنید حدود 6 الی 7 دفعه این کار رو انجام بدید .مرحله آخر خامه رو بریزید آنقدر بزنید نا خامه به خورد بستنی بره البته تکه های کوچکی از خامه میمونه زیر دندون میاد خیلی خوشمزش خامه اختیاریه دوست ندارید نریزید سپس بریزید تو کاسه در دار بزارید فریزیر به مدت دوازده ساعت سپس قابل مصرفه روش دوم مایه بستنی بریزید تو کاسه میزاریم فریزیر، مایه نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید‌با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی سنتی وکشدار درست کنید خواستید کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان 😍 عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥖نان پنیری سبزی دار🥖 مواد لازم👇 2/5 لیوان آب ولرم 1 حبه قند 2 ق غ خمیر مایه 3 لیوان آرد گندم کامل ( بسته به غلظت خمیر میتونید کم و زیاد کنید) 1 ق غ روغن زیتون 1 عدد تخم مرغ هر سبزی که دوست دارید پنیر کاشار( یا هر پنیر دیگه ای به داخواه) کمی نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با بک حبه قند و 1 ق غ آب داغ به مدت 15 دقیقه بگذارید تا فعال شود سپس ، روغن زیتون ، سفیده تخم مرغ، مقدار کمی نمک، آرد را اضافه کرده تا به حالت خمیر در بیاد، نیم ساعت استراحت بدید در این مرحله خمیر پف میکند سپس به صورت توپ های گرد جدا کنید از خمیر و حالت بدید داخلش دو تکه پنیر و سبزی دلخواه را بگذارید، و روش رو ببندید روش زرده تخم مرغ زده و کنجد و خشخاش بریزید. داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد، 35-30 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛