هدایت شده از یا صاحب الزمان ادرکنی💚
☘💚
ای دیدنت بهانه ترین خواهش دلم
فڪری بڪن برای من و آتش دلم
دست ادب به سینه ی بیتاب میزنم
سلام بر تو ای حضرت آرامش دلم
اللهم عجل لولیک الفرج
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚
ترشی بامیه
بامیه نیم کیلو
سرکه سفید دو الی سه لیوان
نمک ی قاشق سر خالی
سبزی معطر شوید و ترخان چند ساقه اگر تازه در دسترس نیست مثل من سبزیهای خشک معطر بریزید من شوید و نعنا و رزماری ریختم البته خشک
سیر چند حبه ی کمگلپر و من رز ماری داشتم اونم دلبخواهی اضافه کردنش
اگر فلفل تندد هم داشتین دو سه عدد اتیشی در غیر این صورت نصف قاشق چایخوری پودرش
من یک قاشق از اون ادویه مامان مامان بزرگم هم میزنم اموزششو پستهای پایبن تر گذاشتم های لایتش میکنم پیدا کنید
چند نکته بعضی ها ی تایم محدود بامیرو میحوشونن تو سرکه و اب و نمک که زود نرم بشه من دوست ندارم؛من ترد دوست دارم از اب جوشیده هم استفاده نمیکنم میخوام تمام سرکه سفید باشه و ترد این سلیقه ای ی نکته مههم سر بامیرو زیاد برش نزنین به گوشت برسه ترشیتون لزج میشه این خیلی مهم
من همه موارد میریزم تو ظرف ی سه تادشش روز استراحت میدم البته چک کنید چون ممکنه زودتر رسیده باشه
ولی به شدت جذاب و خوش عطر و طعم اول حجم کم درست کنید بعد اگر دوست داشتید بیشترش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بامیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈مواد لازم
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
نصف استکان یا یک چهارم لیوان روغن
5-6 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ(ده گرم)
1استکان یا نصف لیوان آب ولرم
1استکان یا نصف لیوان شیر ولرم
1عدد سفیده تخم مرغ برای داخل خمیر
1قاشق مرباخوری محلب( محلب یا آلبالوی تلخ درختی با پیشینه و نسب ایرانی است که میوه ان شبیه آلبالو هست وهسته ی میوه را آسیاب کرده و در خمیرهایی مثل نان وشیرینی استفاده میشود و باعث خوش عطر شدن وترد شدن خمیر میشود از عطاریها تهیه کنید و اگر در دسترس ندارید نریزید )
حدود4.5تا5 لیوان آرد
دو بسته کیک کاکائویی و یا بسته بزرگ (جمعا500گرم استفاده کردم)
1 قاشق چایخوری دارچین
1.5لیوان کشمش
نصف لیوان بادام پرک
نصف لیوان گردوی پودر شده یا مغز فندق پودر شده
2تا3 قاشق غذاخوری کاکائو
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
3تا4 قاشق غذاخوری شکر
سه چهارم استکان شیر یا از نصف لیوان کمی کمتر
👈برای رومال نانها
1 زرده تخم مرغ + 1 قاشق چایخوری ماست
بادام پرک ، پودر پسته ، فندق ، گردوی خرد شده
👈طرز تهیه
1. خمیر مایه خشک فوری ، شکر ، آب ولرم ، شیر ولرم ، سفید تخم مرغ ، روغن ، محلب را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
(اگر خمیر مایه تون معمولی هست با آب ولرم و یک ق غ شکر در یک ظرف بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود و در ادانه دستور به مواد دیگر اضافه کنید در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد)
2. در آخر آرد را به آرامی و کم کم و کنترل شده اضافه کرده و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست آورید که به دست نمی چسبد .
3. روی خمیر آماده شده را به سلفون بپوشانید و 1 ساعت خمیر را استراحت بدید
4. در این بین مواد داخلی را آماده کنید کیک کاکائویی را با دست خرد کنید و به جز شیر تمام مواد لازم مواد داخلی را اضافه کرده و با دست با هم مخلوط کنید و ورز بدید و در آخر شیر را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیری به دست آورید که کمی به دست بجسبد(مانند قوام ویدئو)
5. از خمیر ساده چانه های کوچکی بگیرید و با دست به شکل بیضی باز کنید .از قبل از مواد داخلی خمیری هم تکه هایی بگیرید و به آنها شکل رول دهید و کنار بزارین .👇🏻👇🏻👇🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان هلالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان هلالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی تنوری با سس قارچ و خامه.
دستور تهیه :👇
(سیب زمینی تنوری)
سیب زمینی رو درشت خرد کنید، بهتره که با پوست باشه تو این روش،
اما من دوست ندارم😁
یه قابلمه آب رو جوش بیارید
و سیب زمینی ها رو داخلش بریزید
سه تا پنج دقیقه زمان بدید تا له نشه
من کمی زردچوبه هم میریزم
که خوشرنگ تر بشه
آبکش کنید و فورا داخل آب سرد
با چند تکه یخ بریزید
سرد که شد دوباره آبکش کنيد بزارید خووووب خشک بشه
میتونید تو این مرحله سیب زمینی رو داخل روغن داغ سرخ کنید یا اگه تنوری میخواین
به روش زیر عمل کنید :
داخل تابه بریزید یکم روغن و نمک و فلفل قرمز و آویشن و به دلخواه رزماری
و پودر سیر بریزید
همه رو باهم مخلوط کنید
توی فر صد و هشتاد درجه چهل دقیقه بزارید و هر ده دقیقه سیبها رو زیر و رو کنید تا خوب سرخ بشن ممکنه
کمتر طول بکشه ممکنه بیشتر
برای من توی توستر با المنت زیر و رو همینقدر زمان برد.
(سس قارچ و خامه)
مقداری قارچ رو با حرارت بالا تفت بدید تا آبش کشیده بشه
بعد قارچها رو از تابه در بیارید و با یه قاشق غذاخوری کره یه حبه سیر رنده شده
رو تفت بدید
یه قاشق آرد سفید رو اضافه و تا جایی که از خامی در بیاد تفت بدید
قارچ رو به تابه برگردونید و یک لیوان شیر گرم رو کم کم اضافه کنید
نمک فلفل آویشن فراموش نشه
یکم که قوام اومد خامه رو بریزید و تا سس داغه روی سیب زمینی ها بریزید
اگه سس رو آماده کردین و
گذاشتین بمونه سس میبنده
یکم شیر بریزید و دوباره سس رو گرم کنید مشکلی نداره
من عجله داشتم و سس رو زیاد گرم نکردم همونطور که میبینید یکم سفت شده 😁
سیب زمینی های نیم پخت شده رو میتونید دو ساعت فریز کنید بعد سرخ کنید اینطور ترد تر و خوشمزه تره😋
نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی تنوری با سس قارچ و خامه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
# شیرموز _بستنی
#پارت_اول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
# شیرموز_ بستنی
#پارت_دوم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موارد زیر به ازای یک نفر هست🔻
روغن: 1 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 1 حبه
گوشت خورشتی (مورد علاقهخودتون): 60 گرم
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
قیسی: 50 گرم (که میشه نصف لیوان)
نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید)
زعفران (تُک قاشق چایخوری - دمی هم میشه)
طرز تهیه🔻
آب جوش هم تا روی مواد بریزید.
بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز 7-8 دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره 7-8 دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.
پخت اولیه به مدت 2 ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت 90 درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) 20 دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)
به ازای هر پیمونه برنج، 1/5 پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.
این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزهس. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لقیمات_پنیری
یک سوم پیمانه روغن مایع
سه عدد پنیر مثلثی
نصف پیمانه شیر نیدو
یه قاشق غذاخوری مایه خمیر
یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر
سه قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
نصف پیمانه آب ولرم
دو پیمانه آرد سفید
همه مواد به غیر از آرد رو قاطی کرده بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاد که نه شل باشه ونه سفت .
خمیر و یک ساعت استراحت داده بعد خمیر رو در قیف پلاستیکی میریزیم و کم کم از خمیر تو روغن داغ وشناور میریزیم وبا قاشق لگیمات ها رو تو روغن میچرخونیم تا به شکل توپ در بیاد .
بعد رو دستمال آشپزخونه میذاریم روغن اضافی آن بره .
و آخر داخل شهد میریزیم وسریع بیرون میاریم .یا میتونید روش عسل رقیق شده بریزید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای دونفر🔻
خلال بادام 1/3 پیمانه
کره 30گرم
پیاز متوسط 2عدد
گوشت 300گرم
رب 1قاشق غذاخوری
آبغوره 1قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان زیاد🙈
طرز تهیه🔻
1_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.
2_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.
3_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.
4_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
*از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید*
5_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد.
6_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود.
این غذای خوشمزه را با برنج میل نمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه نون خامه ای اصل ایرانی
✨✨✨
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_هویج
پارت اول
مواد لازم:
روغن به مقدار لازم🥃
1 پیاز خرد شده🧅
زردچوبه به مقدار لازم🥄
6عدد فیله مرغ خرد شده🍣
نمک، فلفل سیاه، کاری به مقدار لازم🧂
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅
25 گرم کره آب شده🧈
4 عدد هویچ متوسط خلالی شده🥕
نصف لیموترش🍋
زعفران دم کرده بمقدار دلخواه🥣
دو لیوان آب🧊
••••••••••••••••
*خورشت رو یکساعت روی شعله متوسط میذاریم تا جا بیفتد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕بســم الله الرحمن الرحیم💕
🌸خدایا درهای مهربانیت را🌸
💕به روی دوستانم بگشا و💕
🌸شادی،تندرستی و آرامش🌸
💕را برای همه آنها مقرر کن💕
سـ🌸ـلام
🌸امروزتون پر از موفقیت🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام
🌸صبح بخیر
🌷صبحی پر از
🌸لبخند خــــ💗ــــدا
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه
این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم
برنج سه پیمانه
شوید چند قاشق
سیب زمیتی دو عدد متوسط
نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه )
روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید
سیبزمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید
اب رو بزارید به جوش بیاد
برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید
از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه)
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید
یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین
این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه
روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم
پلو بعد از چهل الی 45 دقیقه اماده سرو هست
نوش جان
میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید
میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه درست کنید اسفناج به خورد بچه هاتون بدید بدون اینکه خودشون متوجه بشن😍
پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید
رژیمی با همین روش ببپچید وبزارید اسنک ساز تا برشته بشه ویا تو فر ولی اونکی تو روغن سرخ میشه با این زمین تا آسمون فرق داره،😁 سیب زمینی رو با پوست بپزید
بزارید از داغی بیفته وبا رنده ریز رنده کنید
یک عدد پیاز بزرگ وچند حبه سیر (سیر اختیاریه) رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت بدید زیاد روغن نریزید چون بعدش سرخ میشه پیاز که تفت داده شد اسفناج شسته وخرد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم شعله کم باشه آب اسفناج که کشیده شد سیب زمینی پخته ورنده شده یک عدد فلفل دلمه ای سبز ویا قرمز نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه میزنیم همه رو با هم تفت میدیم وخوب مخلوط کنید و کنار میزاریم
نان لواش رو به عرض 8 الی ده سانت برش میزنیم اگه نون لواش خشکه با اسپری آب پاش آب بپاشید لای سفره بزارید تا نرم بشه .
از مایه سیب زمینی یک قاشق پر برداشته رو روی نان میزاریم اینجا دوست داشتید کمی پنیر پیتزا هم بریزید وطبق فیلم ببپچید سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشید بشه وبا سس نوووش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_سالاد
دو حبه سیر (اختیاری. من نزدم)
روغن زیتون 2ق غ
آبلیمو نصف استکان
نعنا خشک یک ق غ
دو شاخه کرفس
1 عدد هویج
کاهو 1 عدد کوچک
خیار 1 عدد بزرگ
1 تیکه سینه مرغ
آویشن آبلیمو پودر پاپریکا
ابتدا من مرغ رو با کمی نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار کردم (آویشن ی گزینه عالی برای گریل و کبابی کردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میکنیم برای سس دو حبه سیر رو له میکنیم (من استفاده نکردم) نصف استکان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری نعنا خشک، مقداری نمک و دو قاشق روغن زیتون ترکیب میکنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن.
اول از همه کاهو رو برش های متوسط خورد میکنیم و کف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته کن یا رنده، رشته میکنیم، گوجه و خیار و کرفس رو برش های منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلی مهمه. باعث میشه ک طعم یکی بر دیگری غالب نشه). توی تابه گریلمون خیلی کم روغن زیتون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتی مرغ رو اضافه میکنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش کاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه های مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میکنیم. حرارت متوسط باشه، اگر کم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوی تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیکه تیکه میشه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛