eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
28.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی هندوانه و توت فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کپی ممنوع
بیسکویت350 گرم کره120 گرم پودر کاکائو1/3 پیمانه پنیر خامه ای250 گرم شکر1/3 پیمانه پودر وانیل2 قاشق چایخوری خامه ترش1 پیمانه خامه زده شده250 گرم پودر شکر1 قاشق چایخوری مربای آلبالو600 گرم بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی هندوانه و توت فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کپی ممنوع
كار خير هرگز فانى نمى شود. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام حال و احوالتون خوبه . این روزها نوشیدنی ها حسابی می چسبه🤗😋 . اسموتی هم از اون نوشیدنی های خوشمزه و دوست داشتنی هستش که هم بزرگترها و هم بچه ها دوسش دارند . خیلی راحت و ساده . برای 3 لیوان هندوانه نزدیک یک کیلو توت فرنگی 10 تا 12 عدد بستنی وانیلی 4 ، 5 ق غ هندوانه رو تکه تکه کردم و هسته هاش رو جدا کردم . توت فرنگی ها رو هم کلاهکش رو جدا کردم و چند ساعتی داخل فریزر قرار دادم . هندوانه رو هم مثل توت فرنگی میشه کمی فریزر گداشت یخمکی بشه . داخل مخلوط کن همه رو با هم میکس کردم .میشه بستنی هم نریزید و یا کمی شکر یا عسل بریزید یا نریزید 😊 و بعد داخل لیوان ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توی یخچال یه کمی هلو و شلیل بود ، دیدم هلوها هم نرم هستن و دارن له میشن تصمیم گرفتم لواشک درست کنم . دیدم یه چند تا هم آلو سیاه چشمک می زنه از اون هم داخلش ریختم . ترکیب هلو و شلیل و آلو با هم بی نظیره این ترکیب رو امتحان کنین . ملس و خیلی خوشمزه است . خلاصه لواشکی شد نگو و نپرس ، دعوا هست سرش 😁😉. . حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم . گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه . بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم . داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه . می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه . توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی هم کلفت نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر 2 پیمانه کره ذوب شده 1 ق س سینه مرغ 100 گرم چیپس 60 گرم آرد 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد ابتدا درون یک ظرف 2 پیمانه شیر را با 1 قاشق سوپ خوری کره ذوب شده خوب مخلوط می کنیم سپس 100 گرم سینه مرغ فیله شده را درون مخلوط شیر و کره قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خرد مرغ برود سپس 60 گرم چیپس را آسیاب می کنیم و بعد از آن مرغ را ابتدا درون آرد سپس درون تخم مرغ هم زده و بعد درون چیپس خرد شده قرار می دهیم و در سینی فر می چینیم سپس به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و در انتها آن را سرو می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر انبه مواد لازم 2 عدد انبه متوسط‌ 3 لیوان شیر نصف لیوان شکر 1 قوطی خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین طرز تهیه قبل از هر کاری پودر ژلاتین رو با کمی آب سرد میزاریم روی کتری در حال جوش تا ژلاتین ذوب بشه. انبه رو پوست کندم و هسته‌اش‌ رو در آوردم.بعد با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن له کردم. در ‌مرحله بعدی شکر رو اضافه کردم و باز مخلوط کردم. شیر رو همراه با خامه ریختم روش و حسابی با گوشت کوب مخلوط کردم که یکدست شد. در مرحله آخر ژلاتین آب شده رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم که یکدست بشه. در مرحله آخر ریختم تو ظرف و 3ساعت گذاشتمش تو یخچال. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
500گرم آرد نان و 1ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و 1/3پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،1عدد زرده تخم مرغ،1/2پيمانه آب گرم ،1/2پيمانه شير گرم و 1/2و1 ق چ مايه خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود. چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه 2ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به 12 قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه 1ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند. 🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر مواد لازم تخم مرغ یک عدد شکر 3ق غ وانیل نوک قاشق غ روغن مایع 3ق غ اب یا شیر 5-4غ ارد 7-8قاشق غ پیکینگ پودر نصف ق چ پود کاکائو 3قاشق غ اول از همه تخم مرغ و وانیل و شکر رو قاطی میکنیم وبا هم زن دستی کلی هم میزنیم تا شکرحل بشه حل که شد روغن و اب رو به ترتیب اضافه کنید هم بزنید تا کف کنه بعد ارد و پیکینگ پودررو کم کم روی مواد الک مکنیم بعد با هم زن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شود در اخر مواد را تقسیم میکنیم به یه قسمت کاکائو اضافه کنید مخلوط کنید تا یکدست شود بعد فنجون رو چرب کنید یک قاشق از مواد کاکایو و بعد یک قاشق از مواد سفید رد فنجان بریزید سعی کنید یک بند انگشت فنجون خالی باشد بعد یه قابلمه رو یک بند انگشت اب بریزید جوش بیاد بعد فنجونهارو در قابلمه بچینید بعد در قابلمه رو دم کنی بزارین شعله رو کم کنید نیم ساعت درشو اصلا ور ندارین بعد در را بردارید فنجونها رو در اب سرد برارین تا کیک راحت جدا بشه . 🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بایه تزیین خاص و ویژه اومدم😎 تزیین کیک به شکل ساندویچ همبرگر😋 امیدوارم این تزیین به کارتون بیاد🙃 👆✨👆✨👆✨👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❗️ کاهش اشتها با توت😋 توت سفید حاوی مقادیر زیادی فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می.کند. چای برگ درخت توت با بهبود متابولیسم چربی از چاقی جلوگیری می‌کند! متخصصان توصیه می‌کنند که قبل از هر وعده ی غذایی یک فنجان چای برگ درخت توت بنوشید تا اشتهای شما کاهش پیدا کند و از جذب چربی جلوگیری کنید! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این صبح زیبا دوشنبه 🌹🍃 براتون آرزو میکنم 😊 🙏 از آسمان عشق وعظمتش❤️🌹🍃 از خورشید مهربانیش☀️🌹🍃 از دنیا خوبی هایش🌹🍃 و از خدا دست مهربانش❤️🌹🍃 نصیب لحظه ها تون باشه🌹🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محبت ما را خالی میکند خالی از حسد ، خالی از کینه ... خالی از قدرت طلبی ، خالی از خشم ... خالی از رقابت جویی ، خالی از نفس اما عشق ما را سرشار از رایحه و نور و شادی میکند ‌‌لحظه لحظه عمرتون سرشار از عشق🌷
تخم مرغ3عدد شكر 1ليوان شير1ليوان روغن مايع 1ليوان آرد 2/5ليوان و 1ق غ بكينگ پودر 1ق م وانيل 1ق چ رنده پوست پرتقال 1ق غ پودر كاكاوو2ق غ تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ ارد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويي ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فري ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم. 🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
کیک راتهیه کنید وبعد اون رابه سه قسمت مساوی تقسیم کنید برای اینکه برش های کیکتون صاف ویکدست باشه موقع برش بوسیله کارد اره ای، حتما سعی کنید کیک راروی کیک گردون یا بشقاب همزمان با برش دادن بچرخونید به این روش کیک تمیز ویکدست برش میخوره😊 اگر کارد اره ای ندارین می تونین کیک را با نخ برش بزنید کافیه دور تا دور کیک را یکدست خلال دندون بزنید ونخ را بالای خلالها بندازین وبصورت ضربدری بکشید تا کیک نصف بشه، بعد از برش کیک ،کیک رادرحدکمی مرطوب کنید تا کیک بافت نرمتری بگیره،مرطوب کردن کیک با اب کمپوت یا شیر کاکائو ،نسکافه و......می تونه باشه،سپس گاناش بزنید طرز تهیه گاناش: برای تهیه گاناش 200گرم خامه صبحانه(بهتره ازخامه های سفت تر ودرصد چربی بالاتر استفاده کنید)را درون ظرفی ریخته روی حرارت کم بگذارید تا خامه روان بشه وفقط کمی از کناره ها جوش بخوره،خامه اصلا نباید بجوشه(می تونین حتی روی بخاراب بگذارید)بعد 200گرم شکلات خردشده اضافه کنید وسریع هم بزنید تا شکلاتها بازبشه وگاناش یکدست، هرچقدر که میزان شکلات بیشتر ریخته بشه گاناش سفتتری خواهیم داشت وبالعکس هرچقدر میزان خامه بیشتر گاناش رقیقتر، پس بسته به نوع کار وبه دلخواه می تونید غلظت گاناش راتغییر بدیم،وبرای بین کیک یا تزیین روی اون یا گاناش کشی کل کیک استفاده کرد که البته غلظت هرکدوم متفاوته،اگر بخوایین گاناش بهتر فرم بگیره وسفتترباشه میزان شکلات را تا دوبرابر درنظربگیرید،من برای بین کیک میزان خامه وشکلات را مساوی میگیرم،برای تزیین کیک وبرای اینکه گاناش خوب ماسوره بخوره میزان شکلات دوبرابر خامه،وبرای گاناش کشی کیک،کیکی که قراره روش فوندانت بیاد سه برابر، من گاناشی که اماده کردم رافرم دادم وبصورت خامه شکلاتی دراوردم واستفاده کردم به این صورت که پس از تهیه گاناش به مدت دو سه ساعت یا تازمانی که سفت بشه گذاشتم یخچال ،بعد ازاون روی ظرف یخ باهمزن انقدر زدم تا رنگش روشنتر بشه وسفت تر وبعد اون را استفاده کردم، درنهایت کمی اطراف وروی کیک راهم گاناش کشیدم وصاف کردم وگذاشتم یخچال تا حسابی سفت بشه، وسپس روی کل کیک ،شکلات که با کمی روغن مایع اب کردم ریختم وسریع تزیین کردم،چون شکلات رویه کیک سریع بسته میشه، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر شکلات تلخم استفاده بشه کیک تلخ مزه ای خواهید داشت به جای روغن داخل کیک اگر کره دوست دارین می تونین کره جایگزین کنید، طرز تهیه کیک: 3عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط رابا یک لیوان شکر(البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم ) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود،سپس یک لیوان شیر ولرم،از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود 150گرم شکلات اب شده رااضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید، درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده 2لیوان ارد،نصف لیوان پودرکاکائو،یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک رااضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید ،درون قالب سایز 22 کاغذ روغنی انداخته ومایه کیک را بصورت دورانی ریخته ،اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کاربکوبید وسپس درفر ازقبل گرم 180درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین،پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید،زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه، سپس تزیین کنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرزتهیه این نان،بافت نان هم عالی وپوک هست 👈 پف خمیر آماده شده بر طبق پست قبلی را پس از استراحت گرفته واز آن گلوله هایی برداشته،پهن کنید وبه شکل دلخواه قالب بزنید ازمواد میانی دلخواه پر کنید،مواد گوشتی ،سبزیجات و....... من پیاز تفت داده شده +گوشت مرغ وفلفل دلمه ای ریختم،پنیر پیتزا هم بریزید که عالی تر میشه، سپس مطابق فیلم خمیرها را کف ظرف چرب شده بچینید،روی آن را دوباره بپوشانید وبه مدت پانزده تا بیست دقیقه دیگر استراحت دهید، پس از استراحت ، 50 گرم کره اب شده +سه چهار حبه سیر کاملا ریز رنده شده را مخلوط کنید وبا برس روی نانها خوب رومال کنید و جعفری ریز شده بپاشید، اگر روی نون پنیر پیتزای فراوان هم ریخته بشه که خیلی خوشمزه تره😋 در فر ازقبل گرم 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه(تا حدی که نان پخته بشه) دست آخر می توان برای خوشرنگ شدن ، کممممی گریل کرد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیر شکم‌پر طرز تهیه خمیر: آرد 2لیوان سرصاف آب ولرم 3/4لیوان (شیر هم می تونید استفاده کنید یا مخلوط شیر وآب) خمیر مایه 1 و1/2ق چ استاندارد شکر 1ق چ استاندار روغن زیتون 5 ق غ (می تونین روغن مایع جایگزین کنید) پودر سیر 1ق چ به دلخواه پودر آویشن 1ق چ به دلخواه نمک 1ق چ خمیرمایه،شکر واب ولرم را مخلوط کرده درب ان را بگذارید ودرجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده پانزده دقیقه ای قرار دهید، اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید، آرد الک شده،نمک ،پودر سیر ،پودر آویشن وروغن زیتون را داخل ظرفی ریخته،خمیر مایه عمل آمده را نیز اضافه کنید تا جای ممکن با قاشق ودرنهایت با دست خمیر رامخلوط ویکدست کنید(اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه تر شود واگر سفت با دست چرب شده خوب ورز داده شود تا خمیر لطیف گردد) خمیر بدست آمده را حدود ده دقیقه خوووب ورز دهید تا خمیر کاملا لطیف ویکدست شود،سپس درون ظرف چرب شده قرار دهید وروی ان رابپوشانید،حدود 1تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋 عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم برنج سه پیمانه شوید چند قاشق سیب زمیتی دو عدد متوسط نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه ) روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید سیب‌زمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید اب رو بزارید به جوش بیاد برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه) برنج رو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم پلو بعد از چهل الی 45 دقیقه اماده سرو هست نوش جان میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر سینه مرغ 1 عدد (یا فیله مرغ) پیاز 1 عدد سس مایونز 2 ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو 1 ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا 10 تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به 4 تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم 3 تا 4 ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛