eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 کدورنده شده ساقه پیازچه خردشده باکمی جعفری خردشده تخم مرغ وادویه کمی آرد و جوش شیرین را باهم مخلوط و سرخ کنید. @ashpaziykhs
مواد لازم سس گوجه فرنگی در 5 دقیقه کره    100 گرم رب گوجه فرنگی     3 قاشق غذاخوری آب     1 پیمانه آرد سفید     1 قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه     ½ پیمانه فلفل و نمک     به میزان لازم طرزتهیه سس گوجه فرنگی در 5 دقیقه     کره را در یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس رب گوجه فرنگیو آرد و نمک و فلفل را در آن می ریزیم و تفت می دهیم. می گذاریم کمی سرخ شوند. پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، آب را در آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد. پس از اینکه کمی جوشید و غلیظ شد، آبلیمو را داخل آن می ریزیم و می گذاریم کمی غلیظ و مناسب شود. نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی سس گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد  و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد . اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سس گوجه اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: گوشت چرخكرده. ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط سير رنده شده. دوحبه آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم ✍طرز تهيه: گوشت چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،بذاريد يكساعت داخل فريزر،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کروکت گوشت و پنیر اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای 4 نفر باقلا کشاورزی گیلان ۳۰۰ گرم شوید (خشک) ۳ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۳ عدد سیر ۴ حبه کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آب ۱ لیتر طرز تهیه ۱-ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم ۲-سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همان‌طور روی حرارت باقی می‌گذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له می‌شود). ۳-پس از جوش آمدن آب، تخم‌مرغ را اضافه می‌كنیم.این تخم‌مرغ‌ها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوش‌طعم می‌كنیم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خورشت باقلا قاتق اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد شیر 1/5لیوان شکر 1/5لیوان آرد 3 لیوان وانیل کمی پکینگ پودر 1ق م کره 50 گرم ✍طرز تهیه: کره رو با شیر روی حرارت خیلی ملایم میزاریم تا کره به آرامی ذوب شه. تخم مرغها و شکر و وانیل رو مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا رنگ مواد کرم شه.آرد و پکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک بصورت دورانی در یک سمت هم بزنید اکنون شیر و کره که در حال جوش بود رو آرام آرام به مواد اضافه کنید. اگر خواستید کیکتون دو رنگ بشه کمی از مواد رو برداشته و بهش پودر کاکاوو اضافه کنید. کف قالب رو چرب کرده بعد آرد پاشی کنید و بعد آرد اضافی رو تکونده و مواد رو در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه به مدت 45 الی 1ساعت بگذارید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک شیر داغ اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تارت كشك بادمجون ارد ٣ ليوان ،خمير مايه ١ق غ، شكر ١/٥ ق چ ،نمك نصف ق چ ،شير خشك قنادي ٣ق غ،روغ زيتون يا مايع ٣-٤ ق غ ، اب به ميزان لازم ١/٤ اب ولرم و شكر وخمير مايه رو با هم هم ميزنيم و ميزاريم كنار تا عمل بياد بعد مواد خشك رو با خمير مايه عمل اومده و روغن مخلوط ميكنيم و بعد به ميزان نياز اب اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم تا خمير نرمي بدست بياد و روش رو ميپوشونيم و به مدت ١ساعت يا تا زماني كه حجم خمير ٢برابر بشه استراحت ميديم به خميرمون بعد اينكه خمير اماده شد كف و ديواره هاي قالب تارت رو با خمير ميپوشونيم و با چنگال از چندين جا سوراخ ميكنيم تا زياد پف نكنه و بشه داخلش مواد گذاشت اگه بخوايين تو قالب هاي كوچيك سرو كنين بزارين نون بپزه و بعد داخلش رو پر كنين ولي تو قالب بزرگ مشكلي پيش نمياد و ميتونين مواد كشك بادمجون رو بريزين رو خمير و روش رو با خمير نازك تزيين كنين ،من برا تزيين از نوارهاي نازك خميري و گل هاي مينا استفاده كردم بعد روش زرده تخم مرغ و زعفران دم كرده زدم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ به مدت تقريبا ٣٥ دقيقه نكته :١_ميتونينمياد اينكه خميرتون رنگ بگيره داخل خمير از كمي زرد چوبه و يا زعفران دم كرده استفاده كنين ٢-ميتونين شير خشك رو از دستور حذف كنين و هيچ مشكلي پیش نمیاد اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تارت کشک بادمجان اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم سبزی (تره یک دسته کوچیک زیاد نباشه گشنیز و شوید) یک کیلو نخود پخته شده ۱/۲ لیوان برنج ۱ پیمانه دوغ تازه ترش ۱/۵لیتر ماست دو لیوان نمک، فلفل و نعناع و سیر تازه خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه برنج و سبزی اش و نخود و فلفل و یک قاشق غذا خوری نعناع خشک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و یک لیتر اب بریزید بزارید تا نیم ساعت بپزد. بعد ماست را انقدر هم بزنید تا کاملا شل شود، به مدت 5 دقیقه سپس کم کم دوغ را به آن اضافه کنید و باز هم می زنیم تا کاملا یکدست و شل شود. تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ بشکنید و باز هم بزنید تا کاملا تخم مرغ از هم باز شود. تخم مرغ از بریدن دوغ در زمان پخت جلوگیری میکند. مخلوط دوغ و تخم مرغ را که کاملا یکدست شد توی قابلمه بریزید روی حرارت زیاد اجاق بگذارید و با قاشق چوبی هم بزنید . دائم هم بزنید تا دوغ نبرد و شعله را هم روی زیاد نگه دارید. انقدر هم بزنید تا برنج نسبتا پخته شود و غلظت دوغ طوری بشود که رد آن روی قاشق چوبی بماند و کم کم آش شروع به قل قل کردن کند. حدودا ۴۰ دقیقه تا رسیدن به این مرحله طول خواهد کشید . در این زمان برای جلوگیری از سر رفتن آش کمی شعله را ملایم کنید ، توجه داشته باشید که اگر زیادی شعله را کم کنید دوغ خواهد برید . اگر برگ سیر دم دستتان هست با سبزیجات بریزید تا آش طعم بهتری بگیرد. وقتی رنگ سبزی آش کمی تیره شد.در اخر نمک را به آش اضافه کنید. ۲۰ تا ۱۵ دقیقه پس از این مرحله آش شما آماده شده .در نهایت توجه داشته باشید که آش دوغ رقیق است بگذارید آنقدر آش قل بخورد تا برنج آن را غلیظ کند . برخی دوست دارند آش را با کوفته قل قلی میل کنند. گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز و نمک و بدون زردچوبه ورز بدهید و بصورت کوفته های ریز کامل سرخ کنید و همراه با آش آماده کنید. توجه داشته باشید که در نهایت رنگ آش سفید باشد به همین دلیل از اضافه کردن زرد چوبه و هر ماده رنگ دهنده دیگر خودداری کنید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آش دوغ اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : گندم پوست کنده ۱ لیوان نخود ۱ لیوان لوبیا سفید ۱ لیوان عدس ۱ لیوان ماش ۱ لیوان پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری آب گوشت به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ✍️طرزتهیه: ابتدا تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.حال تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.اکنون پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.و باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.حالا وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آش دندون اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اشپزی خاص کاپ کیک شکلاتی مواد لازم: آرد سفید قنادی 1 و 3/4 پیمانه پودر کاکائو 3/4 پیمانه شکر سفید 3/4 پیمانه شکر قهوه ای 3/4 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه باترمیلک 3/4 پیمانه تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 1/3 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری آب داغ 1/2 پیمانه 🍴طرز تهیه: همه مواد را اندازه گیری کرده آماده کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. داخل قالب های کاپ کیک کاغذ قرار دهید. در کاسه بزرگی آرد را همراه بیکینگ پودر، جوش شیرین و پودر کاکائو الک کنید. سپس شکر سفید و شکر قهوه ای و نمک را هم اضافه کرده با هم مخلوط کنید. در کاسه جداگانه ای تخم مرغ ها، روغن، باترمیلک و وانیل را مخلوط کرده سپس این مواد را به مواد خشک اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر آب جوش را اضافه کرده مواد را حد یک دست شدن با هم مخلوط کنید. داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه مواد کیک بریزید سپس کاپ کیک ها را در طبقه وسط فر 180 درجه به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن روی کاپ کیک ها را با گاناش تزئین کنید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کاپ کیک شکلاتی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: دوگلابی سفت و سالم یک فنجام آلبالو یخزده یک فنجان آب دو دانه هل دو بند انگشت چوب دارچین ✍طرز تهیه: گلابی ها راشسته و پوست گرفته و به همراه آلبالو(یخزده)،آب، هل،چوب دارچین توی یک قابلمه خیلی کوچک با در بسته گذاشته و به مدت یک ساعت یا کمی بیشتر آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جایی که رنگ و طعم و شیره بخوردش بره و بپزه ولی له نشه…گلابیها را درون یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شوند .دسر ما آماده است… اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دسر گلابی داغ اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ﭼﻘﺪﺭ ﺻﺒﺢ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ🍳 ﻧﻔﺲ ﻋﻤﯿﻖ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ ﻭ ﺭﻭﺯﻡ ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻢ🍅 ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﺮﺍﻧﻪ ﻫﺮﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍﯾﻢ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﻢ سلام صبحتون بخیر بفرمایید صبحانه عزیزان😊☕️ اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پوآچا جیب دار مواد لازم: اندازه لیوان مورد استفاده 250 میلی لیتر 1 لیوان شیر ولرم (حتما ولرم استفاده کنید) از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر روغن مایع 1 لیوان آب معدنی گازدار(همان سودا که باعث میشود خوب پف کند و نرم شود ،اگر نبود میتوانید شیر و یا آب استفاده کنید) 2 عدد تخم مرغ(سفیده را برای خمیر و زرده ها را برای روی آن جدا کنید)دستور اورجینال سفیده تخم مرغ ندارد اما من برای اینکه اسراف نشود داخل خمیر ریختم 1 پاکت خمیر مایه خشک (1 قاشق غذاخوری ، اگر نبود میتوانید نصف پاکت خمیر مایه خیس استفاده کنید) 1 قاشق مرباخوری پر نمک 2 قاشق غذاخوری شکر حدود 6 لیوان آرد طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. شیر ولرم، خمیر مایه و شکر را داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید خمیر مایه کف کند(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد)سپس سفیده تخم مرغ، روغن، سودا و نمک را اضافه کرده دوباره هم بزنید. سپس حدود 3 لیوان آرد را ریخته دوباره هم بزنید.آرد باقیمانده را نیز کم کم اضافه کرده با دست ورز بدید و خمیر نرم و یکدستی درست کنید. برای اینکه پوآچا نرم و قشنگ شود حتما باید 5_10 دقیقه ورز بدید.روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت استراحت بدید.اگر در یک هوای ولرم بذارید نیم ساعته هم عمل میاد.خمیر عمل آمده را دوباره 1دقیقه با دست ورز داده پف آن را بگیرید. سپس دستتان را با روغن مایع چرب کنید و به16 چانه به بزرگی نارنگی تقسیم کنید. روی چانه ها را دوباره بپوشانید و 15دقیقه استراحت بدید. موقع شکل دادن ابتدا سطح کار را با روغن مایع چرب کنید.یک عدد از چانه را با دست باز کنید سپس با فرچه روی خمیر روغن مایع بمالید و خمیر را به دو قسمت تا کنید.دوباره روغن مایع بمالید و دوباره تا کنید.دلیل اینکه روغن مایع میمالیم این است که بعد پخت لایه ها به راحتی جدا شوند. پوآچاهایی را که شکل دادید را با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن شده بچینید. روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید.نیم ساعت داخل سینی استراحت بدید. هر پوآچایی که داخل سینی استراحت کند حتما نتیجه بهتری خواهد داشت.سپس روی پوآچاها زرده تخم مرغ بمالید. داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه زیر و رویش مثل انار سرخ شود بپزید.حدود 20_25 دقیقه بعد میپزد(اگر پوآچا پخت و روی آن خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالا را روشن کنید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
يه چيز خوشمزه آوردم براتوووون😍 طرز تهيه ي نون بستني🍧😊🍨 🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 مواد لازم : کره:۱/۴پیمانه شکر قهوه ای:۲ق غ نمک :۱/۲ق غ آب:۱پیمانه آرد:۱پیمانه وانیل:۱ق غ تخم مرغ:۴عدد طرز تهيه: کره و شکر قهوه‌ای و نمک و آب رو بزارین رو حرارت و هم بزنین بعد که مخلوط شد آرد الک شده رو اضافه کنین و کامل هم بزنین و بزارید ۵دقیقه خنک بشه،بعد وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنین و کامل هم بزنین ،و بعد طبق فیلم پشت قالب رو چرب کنین و قالب بزنین و بزارین یخچال تا خنک و سفت بشه و بعد در روغن داغ سرخ کنین،و بعد تو شکر بغلطونین و توش بستنی بریزین و با سس شکلات میل کنین فقط اينكه اين قالب ها رو از لوازم قنادي ميتونين تهيه كنين اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱