eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
*ویژه غدیر💚🍃* *خطبه غدیر💞* *ای مردم، کسانی که برای بیعت با او و قبول ولایت او و سلام کردن به عنوان «امیرالمؤمنین» با او،* *سبقت بگیرند آنان رستگارانند و در باغ‏‌های نعمت خواهند بود.* 💛پیشاپیش عید غدیر مبارک
طرز تهيه براي 20 عدد 2.5 ليوان آب ولرم نصف ليوان شير ولرم 1 ق غ مخمر تقريبا 1 ق چ نمك 1 ق غ شكر 7-7.5 ليوان آرد مواد لازم له معجون: 400-500 گرم گوشت چرخكرده 3 عدد فلفل سبز 2 عدد پياز جعفري 2 ليوان 2 ق غ رب 3 عدد گوجه فرنگي متوسط نصف ليوان روغن مايع( در صورت بالا بودن مقدار چربي گوشت ميتوان كمتر مصرف كرد) فلفل سياه 2-3 عدد سير نمك طرز تهيه: در ابتدا شیر و آب را در ظرفمان میریزیم مخمر و شکر را اضافه کرده و5 دقیقه صبر میکنیم. بعد کمکم آردمان را اضافه میکنیم برای یک تهیه ی خمیر خوب لازم است آن را خوب ورز دهیم نمکمان را نیز اضافه میکنیم.سپس در ظرفمان را میگذاریم تا 1 ساعت خمیرمان استراحت بکند. در این حین میتوانیم مواد داخل ان را آماده کنیم. تمام مواد بجز گوشت را در یک دو سه هم میزنیم در صورت نبودن دستگاه میتوان مواد را بسیار ریز خرد و گوجه ها را رنده کرد سپس گوشتمان را اضافه کرده و هم میزنیم سپس در آن را گذاشته و در یخجال میگذاریم تا جا بیفتد. خمیرمان را بیرون اورده و آن را به قسمت هایی با اندازه ی نارنگی تقسیم میکنیم و در کیسه قرار میدهیم تا خشک نشوند. دانه دانه آن ها را بیرون آورده اندازه ی ماهی تابه باز میکنیم( ماهیتابه ی بزرگ استفاده شود) لایه ای نازک از مواد داخلش را میمالیم و در ماهی تابه قرار میدهیم در ماهی تابه را میگذاریم. بخار های آب ایجاد شده روی درب را هر از گاهی پاک میکنیم . بمدت 4-5 دقیقه با شعلهی کم میپزیم سپس کمی شعله را زیاد میکنیم تا زیر خمیر سرخ شود.له معجون های پخته شده را در ظرفی قرار میدهیم و حتما درب آن را میگذاریم تا کم کم نرم شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت فسنجون مواد لازم :👇 مغزگردو : 350 گرم مرغ : 800 گرم رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری رب انار ملس : 2 قاشق غذاخوری پیاز : 2 عدد شکر : 2 قاشق غذاخوری نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم دستور تهیه :👇 گردو ها را دو بار چرخ می کنیم. پیاز را هم چرخ می کنیم. پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم. مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم. مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم. بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست. نوش جان نکات :👇 مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد. برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید. ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود. این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاکوره طرز تهیه آرد نخود به صورت ویدئویی میزارم عزیزان توجه کنید آرد نخود خام با آرد نخود چی فرق داره. بعضی از عزیزان تنها با آرد سفید درست میکنن من امتحان نکردم نمیتونم بگم جایگزین آرد نخود خام میشه یا نه. آرد نخود خام عطاریا دارن این مقدار مواد مقدار پاکوره تو بشقابه آرد نخود خام یک لیوان ویا یک پیمانه آرد سفید شیرینی پزی نصف لیوان نصف یک عدد تخم مرغ،تخم مرغ رو بزنید تا سفیده وزرده مخلوط بشه نصفشو بریزد. خمیر مایه یک قاشق مرباخوری(نصف قاشق غذاخوری) چهار شاخه پیازچه (پیاز چه نداشتید یک عدد پیاز رو رنده کنید) دو قاشق پر جعفری ویک قاشق گشنیز خرد شده یک حبه سیر رنده شده نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وقرمز به اندازه لازم یک قاشق مرباخوری شکر حدود یک ونیم لیوان آب، آب تقریبی هست شلی وسفتی خمیر تو فیلم مشخصه طرز تهیه یک لیوان آب ولرم شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه روش بپاشید تا کف کنه وبالا بیاد به اصلاح عمل بیاد(اینجا من عجله داشتم نزاشتم به خوبی بالا بیاد) بعد از عمل اومدن خمیر مایه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وبا چنگال خوب خوب مخلوط کنید اگر موادتون سفته کم کم آب بریزید تا رقیق بشه رقیقی مواد مثل ماست همزده باشه نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل تو فیلم مشخصه مواد که آماده شد روشو بپوشونید حدود یک ساعت تا پف کنه روغن رو داغ کنید وبا قاشق از مواد بردارید و دو طرفشو تو روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشیده بشه پاکوره معمولا با سس تند فلفلی وخیارشور وگوجه سرو میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرزتهیه این نان،بافت نان هم عالی وپوک هست 👈 پف خمیر آماده شده بر طبق پست قبلی را پس از استراحت گرفته واز آن گلوله هایی برداشته،پهن کنید وبه شکل دلخواه قالب بزنید ازمواد میانی دلخواه پر کنید،مواد گوشتی ،سبزیجات و....... من پیاز تفت داده شده +گوشت مرغ وفلفل دلمه ای ریختم،پنیر پیتزا هم بریزید که عالی تر میشه، سپس مطابق فیلم خمیرها را کف ظرف چرب شده بچینید،روی آن را دوباره بپوشانید وبه مدت پانزده تا بیست دقیقه دیگر استراحت دهید، پس از استراحت ، 50 گرم کره اب شده +سه چهار حبه سیر کاملا ریز رنده شده را مخلوط کنید وبا برس روی نانها خوب رومال کنید و جعفری ریز شده بپاشید، اگر روی نون پنیر پیتزای فراوان هم ریخته بشه که خیلی خوشمزه تره😋 در فر ازقبل گرم 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه(تا حدی که نان پخته بشه) دست آخر می توان برای خوشرنگ شدن ، کممممی گریل کرد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیر شکم‌پر طرز تهیه خمیر: آرد 2لیوان سرصاف آب ولرم 3/4لیوان (شیر هم می تونید استفاده کنید یا مخلوط شیر وآب) خمیر مایه 1 و1/2ق چ استاندارد شکر 1ق چ استاندار روغن زیتون 5 ق غ (می تونین روغن مایع جایگزین کنید) پودر سیر 1ق چ به دلخواه پودر آویشن 1ق چ به دلخواه نمک 1ق چ خمیرمایه،شکر واب ولرم را مخلوط کرده درب ان را بگذارید ودرجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده پانزده دقیقه ای قرار دهید، اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید، آرد الک شده،نمک ،پودر سیر ،پودر آویشن وروغن زیتون را داخل ظرفی ریخته،خمیر مایه عمل آمده را نیز اضافه کنید تا جای ممکن با قاشق ودرنهایت با دست خمیر رامخلوط ویکدست کنید(اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه تر شود واگر سفت با دست چرب شده خوب ورز داده شود تا خمیر لطیف گردد) خمیر بدست آمده را حدود ده دقیقه خوووب ورز دهید تا خمیر کاملا لطیف ویکدست شود،سپس درون ظرف چرب شده قرار دهید وروی ان رابپوشانید،حدود 1تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک راتهیه کنید وبعد اون رابه سه قسمت مساوی تقسیم کنید برای اینکه برش های کیکتون صاف ویکدست باشه موقع برش بوسیله کارد اره ای، حتما سعی کنید کیک راروی کیک گردون یا بشقاب همزمان با برش دادن بچرخونید به این روش کیک تمیز ویکدست برش میخوره😊 اگر کارد اره ای ندارین می تونین کیک را با نخ برش بزنید کافیه دور تا دور کیک را یکدست خلال دندون بزنید ونخ را بالای خلالها بندازین وبصورت ضربدری بکشید تا کیک نصف بشه، بعد از برش کیک ،کیک رادرحدکمی مرطوب کنید تا کیک بافت نرمتری بگیره،مرطوب کردن کیک با اب کمپوت یا شیر کاکائو ،نسکافه و......می تونه باشه،سپس گاناش بزنید طرز تهیه گاناش: برای تهیه گاناش 200گرم خامه صبحانه(بهتره ازخامه های سفت تر ودرصد چربی بالاتر استفاده کنید)را درون ظرفی ریخته روی حرارت کم بگذارید تا خامه روان بشه وفقط کمی از کناره ها جوش بخوره،خامه اصلا نباید بجوشه(می تونین حتی روی بخاراب بگذارید)بعد 200گرم شکلات خردشده اضافه کنید وسریع هم بزنید تا شکلاتها بازبشه وگاناش یکدست، هرچقدر که میزان شکلات بیشتر ریخته بشه گاناش سفتتری خواهیم داشت وبالعکس هرچقدر میزان خامه بیشتر گاناش رقیقتر، پس بسته به نوع کار وبه دلخواه می تونید غلظت گاناش راتغییر بدیم،وبرای بین کیک یا تزیین روی اون یا گاناش کشی کل کیک استفاده کرد که البته غلظت هرکدوم متفاوته،اگر بخوایین گاناش بهتر فرم بگیره وسفتترباشه میزان شکلات را تا دوبرابر درنظربگیرید،من برای بین کیک میزان خامه وشکلات را مساوی میگیرم،برای تزیین کیک وبرای اینکه گاناش خوب ماسوره بخوره میزان شکلات دوبرابر خامه،وبرای گاناش کشی کیک،کیکی که قراره روش فوندانت بیاد سه برابر، من گاناشی که اماده کردم رافرم دادم وبصورت خامه شکلاتی دراوردم واستفاده کردم به این صورت که پس از تهیه گاناش به مدت دو سه ساعت یا تازمانی که سفت بشه گذاشتم یخچال ،بعد ازاون روی ظرف یخ باهمزن انقدر زدم تا رنگش روشنتر بشه وسفت تر وبعد اون را استفاده کردم، درنهایت کمی اطراف وروی کیک راهم گاناش کشیدم وصاف کردم وگذاشتم یخچال تا حسابی سفت بشه، وسپس روی کل کیک ،شکلات که با کمی روغن مایع اب کردم ریختم وسریع تزیین کردم،چون شکلات رویه کیک سریع بسته میشه، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه شیرینی راحت و با مواد ساده و بسیار خوشمزه . شکلاتی هاش رو که نگو وقتی توی دهن میزاری طعم لذید شکلات و نارگیل با مغزی گردو 😍 پودر نارگیل 100 گرم (یک لیوان) شیر عسلی 200 گرم (اگر شیر عسلی آماده تقریبا نصف قوطی) شکلات تخته ای 100 تا 200 گرم پودر نارگیل رنگی به میزان لازم مغزیجات در صورت دلخواه در مورد شیر عسلی من خودم درست اما آماده هم میشه تهیه کنید . در مورد مقدارش کلا توی این دستور تقریبی هست تا جایی که خمیر حاصل بشه . من 200 گرم استفاده کردم . اندازه به لیوان رو در مقیاس خونگی نمیشه گفت چون بستگی داره شیر عسلی تون سفت هست یا رقیق . من تقریبا سفت درست کردم میشه گفت نصف لیوان تقریبا . در مورد جایگزینی شیر عسلی ، میشه میزان گلاب 2 تا 3 ق غ + پودر قند یا پودر شکر تقریبا نصف لیوان استفاده کرد . اما با شیر عسلی واقعا خوشمزه تره و خیلی عالی تره . در مورد پودر نارگیل هم اگر درشت هست آسیاب کنید . خوب بعد این توضیحات مقدمه میریم برای ادامه دستور پودر نارگیل و شیر عسلی رو با هم مخلوط کردم تا حالت خمیری به دست بیاد . میزان شیر عسلی تقریبی هست تا جایی که خمیر مانند بشه . بعد مقداری برداشتم و توی دستم گوله کردم . میشه وسط این توپک ها انواع مغزیجات دلخواه هم گذاشتم من از گردو استفاده کردم . توی دست گوله کردم . اگر دیدید کمی سخته و به دست می چسبه می تونید کمی دستتون رو با روغن چرب کنید . این توپک ها رو داخل یخچال قرار دادم که کمی سفت بشه حدودا یکی دو ساعت قرار دادم . شکلاتم رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه . گذاشتم کنار از دما بیفته . نصف این تعداد توپک ها رو دونه دونه داخل شکلات انداختم و غلتوندم و بیرون اوردم و گداشتم روی توری که شکلات اضافه اش بره . نصف دیگه توپک ها رو داخل پودر نارگیل رنگی غلتوندم . میشه داخل ترافل و هر چیز دلخواه هم غلتوند . برای تهیه پودر نارگیل رنگی : ته کیسه فریزر رنگ خوراکی ریختم و بعد پودر نارگیل ریختم و مالش دادم تا رنگی بشه . برای من 17 تا توپک نارگیلی شد . کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بامیه مختص کشور ترکیه هستش حتما ببینین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ته چین کباب کوبیده بدون نیاز به فر ومنقل🍖🍖🍖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🏡 🔷 100 گرم کره را به همراه 125 گرم خامه و نصف پیمانه شکر قهوه ای در قابلمه کوچکی روی حرارت کم قراردهید تا شکر حل شود سپس شعله را متوسط کنید تا 5 دقیقه به آرامی بجوشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی متفاوت مواد لازم : روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری ران مرغ : 6 عدد بدون پوست عصاره مرغ : 1 عدد حل شده در 1 پیمانه آبجوش رزماری : 4 شاخه سیر : 4 حبه سیب زمینی پخته : 3 عدد پنیرموزارلا : 220 گرم آردگندم : 1.5 پیمانه فلفل قرمز : 1 قاشق چایخوری پودرخردل : 1 قاشق چایخوری تخم مرغ : 4 عدد پودرسوخاری : 150 گرم پولکی نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم. ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه. بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم. در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر مواد لازم سینه ی مرغ قارچ پیاز پنیر پیتزا مقداری نمک فلفل آویشن آبلیمو آب پیاز طرزتهیه اول سینه ی مرغ رو با بیفتک کوب بکوبید تا پهن و نازک شه بعد بهش، آب یک عدد پیاز رنده شده، آب لیموی تازه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و بزارین یکی دو ساعتی بمونه بعد داخل تابه ای روغن بریزین و دو طرف سینه ی مرغ رو سرخ کنید قارچ ها رو جدا در تابه ای که کمی کره ریختین بریزین و تفت بدین موقع سرخ شدن کمی نمک بپاشید سپس از تابه خارج کنید پیازها رو درشت خورد کنید و اول با یک سوم لیوان آب نیم پز کنید وقتی آبش خشک شد کمی روغن بریزین و صبر کنید تا کمی تفت بخورن مرغ ها رو اندازه ی بند انگشت خورد کنید و همراه قارچ به پیازها اضافه کنید حالا مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و بزارین چند دقیقه ای روی شعله ی کم تا طعم مواد به خورد هم برن وقتی حسابی گرم شد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و وقتی پنیر آب شد زیر شعله رو خاموش کنید با همون تابه سرو کنید (داااااغش خوشمزه س) اگه نگران کالریش هستین میتونید پنیر رو حذف کنید اگه فلفل دلمه ای داشتین خیییلی کم تفت بدین تا سبک شه و به مواد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از سوخاری های خوشمزه و محبوب و پر طرفدار که با فیله مرغ درست میشه 😊🤗. . فیله مرغ 10 تکه (400گرم) آرد سفید یک لیوان ادویه های دلخواه اعم از فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پاپریکا،، پودر سیر ،پودر پیاز ،کاری ، آویشن ، زنجبیل ، زردچوبه ، اورگانو ، نمک و....‌ سس خردل 2 ق غ در صورت دلخواه آب و یخ مزه دار کردن مرغ موادش کاملا دل به خواهی هست و من از ادویه های لازم پودر پیاز و پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و آویشن و کاری همراه سس خردل استفاده کردم . آب نصف عدد لیمو ترش رو هم اضافه کردم و مواد رو خوب مخلوط کردم ‌ در ظرف رو گذاشتم و 2 ، 3 ساعتی داخل یخچال قرار دادم . آردمون هم مزه دار می کنیم ادویه هاش دل به خواهی هست و تندی بسته به علاقه تون داره . با فلفل قرمز و سیاه و نمک و زردچوبه و زنجبیل و آویشن من ترکیب کردم . فیله های مزه دار شده رو اول داخل آرد غلتوندم و بعد داخل ظرفی که پر از آب و یخ هست قرار دادم و مجدد داخل آرد غلتانده و دوباره داخل آب زدم و داخل آرد دوباره قرار دادم و خوب فشار دادم این کار باعث میشه فیله هامون پولکی بشه و مرغ مون تردتر بشه و شکلش هم جذاب تر بشه . بلافاصله داخل ظرفی که روغن ریخته بودم و روی حرارت بود و گرم هست قرار دادم و سرخ کردم . اگر بمونه و بلافاصله سرخ نشه پولک های روش کم میشه . بعد از سرخ شدن گداشتم تا روغن اضافه اش بره . حدودا تایم پخت هر فیله 10 تا 15 دقیقه 😊 با حوصله سرخ کنید . در کنارش با سیب زمینی و انواع سس چه می چسبه 😊. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥒کدو سبز 1 عدد 🥔سیب زمینی 1 عدد 🥚تخم مرغ 2 عدد 🍞پودر سوخاری 60 گرم یا دو سوم پیمانه 🌶فلفل هندی تند یا فلفل قرمز 4 گرم یا 1 ق چ 🥄فلفل سیاه 4 گرم یا 1 ق چ 🧂نمک 4 گرم یا 1 ق چ 🧀پنیر پیتزا 50 گرم یا 3 ق غ 🥡آرد ساده (گندم) 15 گرم یا 2 ق غ ☘️جعفری خشک به میزان لازم ✨ادویه ها به دلخواه شماست. 🍸روغن زیتون 150 میلی لیتر یا دو‌ سوم پیمانه ‌ سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🍜 😋 ▫️کلم قمری: یک عدد ▫️نخود: یک پیمانه ▫️سیب زمینی: 2 عدد ▫️گوشت آبگوشتی: 500 گرم ▫️پیاز: 1 عدد ▫️زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم ▫️کشک: 1 پیمانه (در صورت تمایل) ▫️سیر: 2 حبه (در صورت تمایل) 🔸پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا