eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر تا حالا مچبوس را امتحان نکردین واسه یکبار ارزشش را داره درست کنید وواسه همیشه جزی برنامه غذایتون بشه طرز تهیه راحت است یه پیاز بزرگ نگینی خرد شده وپوره چند حبه سیر ورنده رنجبیل وفلفل دلمه مکعبی خرد شده را توی روغن تفت بدین تا سبک بشه بعد ادویه های درسته که شامل چوب دارچین چند دانه هل ومیخک وفلفل سیاه و برگ بو و ولیموعمانی است را اضافه وتفت دهید تا عطرش بشام برسه بعد فیله یه دونه گوجه ودوقاشق رب اضافه وتفت دهید رنگ مچبوس نباید قرمز بشه بعد زردچوبه وگرد لیمو وفلفل قرمز وپودرزیره وپودرتخم گشنیز را اضافه وتفت دهید در صورت تمایل یه بوته سیردرسته وفلفل سبز اضافه وتفت دهید بعد کمی گشنیز بریزید زیاد نباشه نیازی نیست پر سبزی بشه وتفت دهید نمک اضافه کنید ودر اخر ماهی را از قبل سرخ شده را اضافه وتفت دهید زیاد زیرورو نکنید که له بشه ودر اخر ابجوش بریزید واجازه بدین نیم ساعت بجوشه وبعد ماهی را بیرون بیارید وبرنج را اضافه کنید ابش که کشیده شد ماهی را روی برنج بذارید ودم کنید ونوش جان نکته..... من از ماهی قباد وشیر استفاده کردم بهترین گزینه ماهی هامور است ولی با هر نوع ماهی که گوشت نسبتا سفتی داره می شه درست کرد به جزئ ماهی قزل الا که اصلا مناسب نیست سرخ کردن ماهی ........ من ماهی را با ترکیب ادویه هایی که خودم درست می کنم کاملا اغشته به ادویه می کنم وسرخ می کنم اگر ندارید فقط زردچوبه بزنید وسرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن . برای 3 تا 4 نفر سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا 400 گرم گوشت 400 گرم برنج 3 تا 4 پیمانه ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم ) نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم سیر در صورت دلخواه یه حبه پیاز 1 عدد برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم . برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکش‌کردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم . در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه . برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم 4 تا 5 ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 . اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیارشور مواد لازم🔻 خیار مخصوص شور (گلخونه ای نباشه ) آب جوشیده ی سرد شده نمک سرکه سفید سیر فلفل تند ترخون ،نعنا یا شوید نخود طرز تهیه🔻 خیار ها و سبزی و سیر و فلفل رو تمیز بشورین و بزارید تو صافی تا کاملا خشک بشن.به خاطر اینکه رنگ خیار شورتون سفید نشه ظرفی که‌ میخواید خیارشور توش بچینید هم تمیز بشورید و بزارید خشک بشه خیارهارو با خلال دندون یا سوزن استریل یه سوراخ بزنید خیار ها توی ظرف بچینید، سیر و فلفل و بینشون بزارید و چند تا نخود و روش سبزی بزارید(من خشک استفاده کردم ) برای هر یک لیوان آب ،یک قاشق غذا خوری نمک و یک سوم لیوان سرکه سفید بریزید مخلوط اب و سرکه بزارید به دمای اتاق برسه و بعد بریزید روی خیار و در ظرف رو محکم ببندین و بعد بزارید یک‌ روز بیرون یخچال بمونه دیگه بزارید یخچال، سه تا هفت روز که شد اماده خوردن میشن. ⚠️نکاتی که باید رعایت بشه: اول اینکه حتما مواد خشک شده باشن و ظرفی که میخوایم داخلش شورمون رو درست کنید خشک باشه. دوم اینکه برای ترد شدن ،خیارها یه سوراخ زده بشع و نخود خام چند تا دونه بندازید. اگر میخواید خیار شورتون بیرون یخچال نگهداری بشه حتما داخل ظرف شیشه ای بریزید و بعد از بستن در شیشه ها اونا رو داخل یه قابلمه ی اب در حال جوش بزارید (آب تا نیمه ی شیشه ها بیاد)،نیم ساعت بجوشه بعد حالت سروته شیشه هارو بچینید روی یه حوله یا دستمال تا خنک بشه. با این روش میتونید بیرون یخچال نگه دارید فقط وقتی درش رو باز کردید برای استفاده بقیه باید بره یخچال. 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور خانگی😋 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 تا 4 نفر ماکارونی طرح دار نصف بسته (250 گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ 4 عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی 2 تا 3 ق غ هویج یک عدد کوچک آویشن و پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه . من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین . یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه . می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه برگ دوستاي گلم🙌🏻اينم دلمه هاي امروز من 😋 😋😋 واقعا يكي از خوشمزه و خوشخوراك ترين غذاهاست. براي فريز كردن كافيه مقداري اب بزاريد جوش بياد برگ هاي شسته شده رو دو دقيقه داخل اب قرار بديدتا نرم بشه و سپس ابكش كنيد و با اب خنك بشويد بعد كه ابش رفت فريز كنيد به همين راحتي 😊 طرز تهيه برای پنج نفر مواد لازم : يك پيمانه لپه پخته شده نصف پيمانه برنج شسته شده ( خام) گوشت چرخی سیصد گرم آب یک و نیم پیمانه سبزی مخصوص دلمه برگ مو به مقدار لازم پیاز دو عدد متوسط رب انار نصف پیمانه اب یک پیمانه سرکه یک چهارم پیمانه شکر دو ق غ پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخي و ادويه جات اضافه شود. مقداري سبزي مخصوص دلمه ( نعناي خشك دو ق غ-ترخون_ جعفري- ريحون- مرزه- كمي تره) اضاف كنيد من بیشتر از نصف پیمانه سبزیجات خشک ریختم .بعد برنج اضافه كنيد كمي تفت دهيد و خاموش كنيد، برگها را شسته مقداري اب ميزاريم تا جوش بياد برگ ها را ميريزيم تو اب جوش تا ديديم برگ ها نرم شدم ابكش ميكنيم، دو دقيقه بيشتر نميشه، مواد را بين برگ ها گذاشته و ميپيچيم، كف قابلمه مقداري برگ ميزاريم تا ته نگيره، و دلمه ها رو روش ميچينيم كنار هم و بدون فاصله تا اخر، بعد با حرارت كم و يك و نيم ليوان اب و دو ق غ روغن مايع ، روغن برا براق شدن دلمه هست ،به مدت يك ساعت و حتما حتما هم بايد يه بشقاب چيني بزاريد رو دلمه ها تا تكون نخورن و باز نشن تا اخرين لحظه، بعد از يك ساعت سركه و و یک ليوان اب و نصف ليوان رب انار و دو ق غ شكر اضافش ميكنيم اروم از گوشه قابلمه اضافه میکنیم تا دلمه ها تكون نخورن، حرارت کم باشه تا اروم اروم دلمه ها مزه دار بشن و کامله کامل پخته شن،، اخر كار مزش رو امتحان كنيد اگه دوس داشتيد ميتونيد ترش تر يا شيرينترش كنيد ، يه بشقاب چيني و سنگين رو حتما بزاريد هيچ مشكلي هم برا بشقاب به وجود نمياد،ميتونيد بيست دقيقه اخر هم چنتا گوجه سبز اضافش كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خورش مناسب این فصله اگر میخواید با گوشت قرمز درست کنید اینو هم امتحان کنید طعمش عااالیه تکه های مرغ رو با پیاز تفت بدید زردچوبه وفلفل بزنید. وقتی باهم تفت خوردن آب بریزید به اندازه ای آب بریزید که روی مرغ رو بگیره درشو بزارید تا نیم پز بشه.تا مرغ نیم پز میشه.گوجه فرنگی رو پوست بگیرید وخرد کنید. ساقه بامیه رو جدا کنید. از ته نزنید. مقداری روغن تو ماهی تابه بریزید بامیه رو شسته واضافه کنید .درشو بزارید تا با شعله کم تفت بخوره. بامیه رو از ماهی تابه خارج کرده گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید نمک،زردچوبه،یک عدد فلفل سبز بزنید درشو بزارید تا سرخ بشه. وقتی که مرغ نیم پز شد. گوجه فرنگی سرخ شده وبامیه تفت خورده اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید با شعله کم جابیفته. این خورش نباید رقیق وابکی باشه. اگر گوجه تون بی رنگه میتونید نصف قاشق رب بزنید عزیزانی که در مورد فریزیر کردن بامیه سوال کرده ساقه بامیه رو جدا میکنم از نه نزنید دقیق مثل فیلم میزارم با حرارت کم کمی بپزه و تفت بخوره بعد از سرد شدن به اندازه مصرف تو نایلون فریزیر میریزیم وفریزیر میزارم. میتونید خام خم فریزیر کنید ولی این نوع واسه فصل زمستون که استفاده کنید بوی خامی نمیده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش بامیه با مرغ کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردوی چرخ شده 300گرم 1عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار 3قاشق شکر 3قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل 25گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد @leila.lb1359_ بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️ رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊 نکته ها🔹️🔹️🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلبالو پلو هم میشه با کوفته قلقلی درست کرد هم با مرغ اگه بخواید با کوفته قلقلی درست کنید کوفته ریزه دها رو که سرخ کردید به همراه آلبالو لابلای پلو میریزید من امروز با مرغ درست کردم مرغ حلزونی پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم منتهی بعضی از عزیزان حوصله ندارن بگردن دوباره دستورشو پست بعدی میفرستم عزیزان آلبالو پلو هم با آلبالو تازه میشه درست کرد هم با مرباش این اندازه واسه سه نفره البالوی بدون هسته سیصد گرم شکر دوسوم لیوان برنج دو لیوان سینه مرغ نصف عدد دستور مزه دار کردن مرغ حلزونی پست بعدی میفرستم هسته آلبالو رو دربیارید شکلش تغییر نکنه شکر رو روش بپاشید وحدود یکساعت بزارید تا آلبالو کمی آب بندازه البته من چون عجله داشتم فرصت نکردم یکساعت بزاریم شعله گاز متوسط باشه شکر آلبالو که باهم پختن وقوام اومد گاز رو خاموش کنید(لازم نیست زیاد قوام بیاد)تو آبکش بریزید وکنار بزارید برنج رو که قبلا شستیم و خیس کردیم تو آب درحال جوش میریزیم کمی نمک میزنیم برنج آلبالو پلو نباید زیاد له بشه کمی زنده تر از چلو ابکش کنید برنج رو که آبکش کردید ته دیگ مورد نظر بزارید برنج آلبالو رو به تناوب بریزید اخر سر چند قاشق از آب آلبالو وکمی زعفران دم کرده، روش بریزید و دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه روغن روش بریزید ، حدود 40 آلی یکساعت دم می کشه تا پلو دم میکشه مرغ رو سرخ کنید یا خورشت رو براش درست کنید اینو بگم خورشت آلبالو پلو بدون رب باشه خوشمزه تره از آب باقی مانده آلبالو واسه شربت استفاده کنید موقع دم کشیدن پلو شعله گاز زیاد نباشه به دلیل شیرینش آل ممکنه ته دیگ زود بسوزه اگه دوست دارید پلو شیرین باشه یک لیوان شکر بریزید ولی این اندازه نه ترش نه شیرین میخواید با مربا درست کنید باید تو آبکش بریزید تا شهد ازش جدا بشه میخواید آلبالو رو برای آلبالو پلو فریزیر کنید هسته رو جدا کنید شکر رو بپاشید‌ روش وفریزیر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلیم به ازای 1 کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): 300 گرم 🍗سینه مرغ: 150 گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: 3 قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: 4 قاشق غذا خوری آب: زیاااد شیر: 2 لیوان گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. 2(تا 3) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و 10 دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
800گرم آرد سفید 200گرم آرد نخودچی 500گرم پودر قند 200گرم کره 200گرم روغن مایع گردو بسته به کرمتون هل 3قاشق زنجبیل 4تا 5قاشق زعفران غلیظ3ق روغن مایع 1سوم لیوان گلاب 3قاشق آرد رو الک کنین و45تا 1ساعت تفت بدین با شعله ی کم بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و یه ربع دیگه تفت میدیم کره و روغن رو اضافه خوب هم میزنیم * تو فیلم یادم رفته بنویسم من نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم * میزاریم یه کم از داغی بیوفته وبعد پودر قند رو میریزیم وبا دستکش خوب ورز میدیم تا حلوا جمع بشه حلوا رو دوقسمت میکنیم به یه قسمت هل وزنجبیل وگردو میزنیم ورز میدیم حلوارو یه طرف ظرف جمع میکنیم فشار بدین تا منسجم بشه بعد با کفگیر به آرومی بردارین ودر بشقاب سرو بزارین. قسمت زعفرانی زعفران وگلاب وروغن رو بریزین و ورز بدین دوباره یه طرف ظرف جمع وفشره کنین وبا کفگیر بردارین ودر بشقاب سرو بزارین . .نکته ها یه کم از آرد بزارین دهنتون اگه به کامتون نچسبید یعنی آرد به اندازه تفت داده شده. میتونین 100گرم دیگه روغن اضافی بزنین وکمتر ورز بدین که در اینصورت حلواتون به تردی این حلوا نخواهد بود برای حلوای زعفرانی کره قابل حذفه اگه میخوایین حلوای زنجبیلی سفیدتری داشته باشین آرد نخودچی نزنین ولی آردنخودچی فوق العاده تردوخوشمزش میکنه . به دلخواه میتونین حلوارو کف یه ظرف فشرده کنین و قالب بزنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد خمیر : 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست 1 پنس نمک(مابین دو انگشت شست واشاره) 1 قاشق مرباخوری سر صاف خمیر مایه 5تا 6قاشق غذاخوری سر پر آرد (اگه خمیر زیاد بدستتون چسبید کمی بیشتر بریزید)این خمیر کمی چسبنده هست.👩‍🍳 . برای سس: 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق چایخوری رب فلفل(میتونید همون رب گوجه فرنگی بیشتر بزنید) 1 قاشق چایخوری روغن زیتون کمی آویشن در صورت تمایل می تونید 1 حبه سیر رنده شده استفاده کنید. مواد پیتزا: فلفل دلمه ای سوسیس خرد شده زیتون پیاز حلقه ای شده(دلخواه) پنیر چدار رنده شده(یا موتزارلا) طرز تهیه : ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. تخم مرغ را در ظرف بریزید، ماست و نمک اضافه کنیدوهم بزنید. نصف آرد و خمیر مایه فوری را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد باقی مانده را به تدریج اضافه کنید. خمیر که جمع شد کافیه چون این خمیر کمی چسبنده ونرم هست اگر موقع پهن کردن خمیر در تابه خمیر به دست شما چسبید میتونید کمی دستتون را با روغن چرب کنید. ماهیتابه را برای پخت پیتزا کمی چرب کنید. خمیر را در تابه پهن کنید. رب گوجه فرنگی ، روغن و آویشن را با هم مخلوط کرده و اگه دیدین مایه سفت هست کمی آب اضافه کنید و روی خمیر بمالید. نیمی از پنیر چدار (پیتزا) رنده شده بریزید. فلفل ، سوسیس زیتون، پیاز و...را ریخته و دوباره پنیر پیتزا بپاشید و ماهی تابه را روی حرارت کم بزارید و تا بپزد. کناره های خمیر که کمی برشته شد پیتزا پخته شده مواد رویه دلخواه هست میتونید هر چه دوست دارید بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نارگیل با سس لیمویی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نارگیل با سس لیمویی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛