هدایت شده از 💮 آشپزی خاص 💮
اموزش ساخت ماسک نابود کننده جوش 💦
رفع #تیرگی زیر بغل و زانو برای همیشه😍🔥
آموزش آرایش مناسب هر سن
آموزش تیپ هر نوع #مجلس
اموزش صفر تا صد #آرایشگری 👩🏻🦱💜☁️
همسرت رو مجذوب خودت کن 😍👇🔥
https://eitaa.com/joinchat/3789750399C858a27cf65
مخصوص خانمایی که واسه خودشون ارزش قائلن❤️
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸شـروع
🍃🌸یک هفته خـوب
🍃🌸بـا سـلامی
🍃🌸پُر از حس خـوب زندگی
🍃🌸ســـلام روز زیبـاتـون بـخیر
🍃🌸زندگیتون سرشاراز لحظه های ناب
🍃🌸روز و هفتـه خوبـــی داشتـه باشیـد
.
🍋🍨بستنی لیمویی خانگی🍨🍋
.
👈آموزش بستنی با سه ماده اولیه که برای هر طعمی میتوانید از انواع میوه ها و یا شکلات استفاده کنیدو یا بستنی
وانیلی تهیه کنید
نکته مهم در تهیه بستنی، هم زدن سر وقت است که بهتر است پنج مرتبه و هر سری ۳-۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط شود تا بستنی کشسانی بیستر و قوام بهتری داشته باشد
.
مواد لازم👇
۲ لیتر شیر پر چرب (اگر شیر بز در دسترس نبود میتوانیداز شیر گاو استفاده کنید)
۱ تا ۱/۵ لیوان شکر
۱ ق م ثعلب
برای عطر بستنی🍋
رنده پوست دو عدد لیمو ترش
آب دو عدد لیمو ترش
۱ ق چ زردچوبه (برای رنگ بیشتر ، میتوانید حذف کنید)
طرز تهیه👇
ابتدا به ثعلب یک ق غ شکر و ۲ ق غ شیر اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید، اگر خواستید بستنی وانیلی تهیه کنید به این مواد وانیل هم اضافه کرده ومخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس شیر را روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به گرم شدن کرد شکر را اضافه کنید و مانند فیلم مخلوط کنید (یعنی با ملاقه هم بزنید و از شیر بردارید و از بالا داخل قابلمه بریزید و به این شکل به هم زدن ادامه دهید )
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد مخوط ثعلب را داخل شیر بریزید و دوباره مثل روش قبل هم بزنید این مرحله ی هم زدن نکته مهمی است اگر به این شکل مخلوط شود بستنی شما کیفیت بهتری خواهد داشت.
تقریبا حدود یک ساعت بپزید تا شیر کمی غلیظ شود و رنگش به زردی بزند.
سپس از حرارت برداشته و کنار بگذارید تا ولرم شود و در هنگام خنک شدن هم زدن را با روشی که در بالا گفتم فراموش نکنید
بستنی را به مدت یک ساعت داخل فریزیر بگذارید و بعد، از فریزر خارج کرده و آب لیمو و رنده پوست لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و با همزن برقی مخوط کنید و دوباره داخل فریزیر بگذارید و یک ساعت بعد، خارج کرده و با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم بزنید و این کار را در پنج مرحله با یکی دو ساعت فاصله انجام دهید (این مراحل هم زدن برای این است که بستنی یخی نشود)
در آخرین مرحله هم زدن میتوانید مواد بستنی را داخل ظرف دیگری بریزید و به مدت ۵-۶ ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید و سپس آماده خوردن خواهد بود.
👈اگر مواد بستنی را نصف کرده و مواد طعم دهنده لیمویی را همین مقدار استفاده کنید طعم لیمویی بیشتری خواهد گرفت و رنگش هم زردتر خواهد شد چون با این مقدارها طعم لیمویی خیلی کمی داشت و به نظرم کافی بود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا شکری
_مواد لازم:
_ارده ...... یک پیمانه
_پودر قند...... یک ونیم پیمانه
_شیرخشک......یک پیمانه
_پودر کاکائو.......یک ق مربا خوری سرپر
_گردوی خرد شده....... مقداری
_پودر هل....... نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
_پودر قند و شیر خشک رو الک کنیدو باهم مخلوط کنید (ویسک کنید)،میتونید نصف قاشق چایخوری پودر هل هم باهاش مخلوط کنید که من نزدم ، حالا ارده رو اضافه و مواد رو خوب مخلوط کنید بهتره که با دست مخلوط کنید چون با قاشق طول میکشه ،
_
_🔴🔴🔴دستور ارده رودر پست بعدی گذاشتم🔴🔴🔴
_🔴 همیشه ارده رو یکجا اضافه نکنید شاید همش استفاده نشه
_🔴 مواد باید حالت خمیر خشک و سفت بشه
_🔴مواد رو نصف کنید و به به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنید
_🔴 ته ظرف پلاستیکی مقداری گردوی خرد شده پخش کنید ویک لایه نازک از مواد روش بذارید تا گردوها فیکس بشن
_🔴 حالا مطابق فیلم مواد رو در قالب بریزید و برای یک شب در فریزر بگذارید ،
_🔴 در یخچال هم میشه بذارید ولی تو فریزر باشه راحت از قالب درمیاد
_🔴بعدش با نوک چاقو دورش بکشید و تو یه ظرف مناسب برش گردونید وحتما در یخچال نگهداری کنید،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رول دارچینی بهمراه سس پنیری
با ویدیو 😍
برای خمیر:
۱ پیمانه شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
۱/۴ پیمانه شکر سفید
۱ تخم مرغ همدمای اتاق
حدود ۳ و ۱/۴ پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری نمک
۸۰ گرم کره همدمای اتاق
-
برای مخلوط دارچینی :
۱ پیمانه شکر قهوه ای
۱-۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (اختیاری)
-
برای سس پنیری:
۱۱۰ گرم پنیر خامه ای مثل کیبی
۲ قاشق غذاخوری کره همدمای اتاق
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۲ پیمانه پودر قند، الک شده
۲ قاشق غذاخوری شیر همدمای اتاق
-
مثل ویدیو همه موادو مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه بعد ۱۵ دقیقه ورز بدین تا نرم و یکدست شه بعد روشو بپوشونین تا ۴۵ دقیقه یا بیشتر، استراحت کنه بعد خمیرو باز کنین، ضخیم نباشه چون پف میکنه و روش کره بمالین قشنگ و مخلوط دارچینی رو روش یکدست پخش کنید و رول کنین و با کمک نخ دندان (تمیز😂) ، ببرین و با فاصله روی سینی فر که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین ، بچینین و روشونو بپوشونین و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت بدین بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزین .یادتون نره داخل فر ظرف پر از آب جوش بزارین . اگه از ارد نان استفاده میکنین، حتما مقدارشو کمتر کنین تا سفت نشه بعد از پخت.
بعد ازینکه از داغی افتادن، با مقدار کمی شیر خیس کنین، خیلی خوشمزه تر میکنتش. بعد مواد سس رو مخلوط کنین و روی رولها بریزین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#viennabread #painviennois
#نان_وین_یامییز
ازین نان برای ساندویچ های سرد و گرم با طعمهای مختلف استفاده میشود.
اگر همین خمیر را گرد کنید و استراحت دهید ، یکی از بهترین نانهای همبرگر خواهد شد.
بافتی بسیار نرم و منسجم دارد. تا زمان طولانی مواد ساندویچ را در خود نگه میدارد.
(ازین ساندویچ #قرتی_پرتی ا)
نکته: مواد برای آرد ایرانی تغییر داده شد:
مواد مورد نیاز:
۲۵۰ گ آرد همه کاره(نانفانتزی)
۲۵۰ گ آرد نان (مثل سنگک)
۱۴ گرم خم خشک
۳۰۰گ آب
۵۰ گرم کره نرم شده
۱ق غ نمک
۲ ق غ شکر
۳۰گ پودر شیرخشک قنادی
۱تخم مرغ(رومال)
آرد ، نمک ، شکر ، خم و پودرشیر را مخلوط کرده، به آن آب (کم کم) اضافه میکنیم.
کمی ورز داده کره را اضافه کرده و تقریبا ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود، خمیر به آرد اضافی نیاز ندارد.
آن را در ظرف از قبل چرب شده میگذاریم تا سه برابر شود.
سپس به نه قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه گرفته و ۱۰ دقیقه به آن استراحت میدهیم.
حالا چانه هارا پهن و به لوله های تقریبا بیست سانت رول میکنیم.
تخممرغ زده شده را با کمی نمک یا شکر(دلخواه) روی خمیر زده و به فاصله مساوی تیغ میزنیم، (تقریبا عمق نیم سانت).
(تیغ زدن باید سریع و بی تأمل و با جرات باشد وگرنه خمیر کش آمده و کل زحمتتون به ... ا میره، دیگه خودتون میدونین😑) در آخر ، به خمیر تیغ زده شده، یک ساعت استراحت داده و بعد در طبقه وسط و دمای ۲۰۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه تا
زمانی که طلایی شود میپزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛