نان رول دارچینی بهمراه سس پنیری
با ویدیو 😍
برای خمیر:
۱ پیمانه شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
۱/۴ پیمانه شکر سفید
۱ تخم مرغ همدمای اتاق
حدود ۳ و ۱/۴ پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری نمک
۸۰ گرم کره همدمای اتاق
-
برای مخلوط دارچینی :
۱ پیمانه شکر قهوه ای
۱-۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (اختیاری)
-
برای سس پنیری:
۱۱۰ گرم پنیر خامه ای مثل کیبی
۲ قاشق غذاخوری کره همدمای اتاق
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۲ پیمانه پودر قند، الک شده
۲ قاشق غذاخوری شیر همدمای اتاق
-
مثل ویدیو همه موادو مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه بعد ۱۵ دقیقه ورز بدین تا نرم و یکدست شه بعد روشو بپوشونین تا ۴۵ دقیقه یا بیشتر، استراحت کنه بعد خمیرو باز کنین، ضخیم نباشه چون پف میکنه و روش کره بمالین قشنگ و مخلوط دارچینی رو روش یکدست پخش کنید و رول کنین و با کمک نخ دندان (تمیز😂) ، ببرین و با فاصله روی سینی فر که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین ، بچینین و روشونو بپوشونین و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت بدین بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزین .یادتون نره داخل فر ظرف پر از آب جوش بزارین . اگه از ارد نان استفاده میکنین، حتما مقدارشو کمتر کنین تا سفت نشه بعد از پخت.
بعد ازینکه از داغی افتادن، با مقدار کمی شیر خیس کنین، خیلی خوشمزه تر میکنتش. بعد مواد سس رو مخلوط کنین و روی رولها بریزین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#viennabread #painviennois
#نان_وین_یامییز
ازین نان برای ساندویچ های سرد و گرم با طعمهای مختلف استفاده میشود.
اگر همین خمیر را گرد کنید و استراحت دهید ، یکی از بهترین نانهای همبرگر خواهد شد.
بافتی بسیار نرم و منسجم دارد. تا زمان طولانی مواد ساندویچ را در خود نگه میدارد.
(ازین ساندویچ #قرتی_پرتی ا)
نکته: مواد برای آرد ایرانی تغییر داده شد:
مواد مورد نیاز:
۲۵۰ گ آرد همه کاره(نانفانتزی)
۲۵۰ گ آرد نان (مثل سنگک)
۱۴ گرم خم خشک
۳۰۰گ آب
۵۰ گرم کره نرم شده
۱ق غ نمک
۲ ق غ شکر
۳۰گ پودر شیرخشک قنادی
۱تخم مرغ(رومال)
آرد ، نمک ، شکر ، خم و پودرشیر را مخلوط کرده، به آن آب (کم کم) اضافه میکنیم.
کمی ورز داده کره را اضافه کرده و تقریبا ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود، خمیر به آرد اضافی نیاز ندارد.
آن را در ظرف از قبل چرب شده میگذاریم تا سه برابر شود.
سپس به نه قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه گرفته و ۱۰ دقیقه به آن استراحت میدهیم.
حالا چانه هارا پهن و به لوله های تقریبا بیست سانت رول میکنیم.
تخممرغ زده شده را با کمی نمک یا شکر(دلخواه) روی خمیر زده و به فاصله مساوی تیغ میزنیم، (تقریبا عمق نیم سانت).
(تیغ زدن باید سریع و بی تأمل و با جرات باشد وگرنه خمیر کش آمده و کل زحمتتون به ... ا میره، دیگه خودتون میدونین😑) در آخر ، به خمیر تیغ زده شده، یک ساعت استراحت داده و بعد در طبقه وسط و دمای ۲۰۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه تا
زمانی که طلایی شود میپزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مراحل تهیه ژامبون مرغ دستساز و خونگی😊 • .
اینم از مراحل تهیه یه کالباس مرغ خونگی سالم و البته خوشمزه😍
.
💥مواد لازم👇
مخلوط ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر خشک ۷۰ گرم
آرد سفید ۴ ق.س
سیر ۵ حبه درشت
یخ پوره شده ۵ تکه
سس خردل ۱ ق.س
روغن مایع ۲ ق.س
آب ۱/۳ لیوان
فلفل سیاه ۱ ق.چ
تخم گشنیز ۱/۲ ق.چ
پودر هل ۱/۴ ق.چ
پودر جوز هندی ۱/۴ ق.چ
زنجبیل ۱/۲ ق.چ
نمک ۱ ق.م
آویشن ۱/۲ ق.چ
پودر تخم کرفس ۱ ق.چ
هویج نیم پز ۱عدد
پسته به مقدار دلخواه
قارچ بلانچ شده ۲۰۰گرم
.
ابتدا سینه و ران مرغ را بدون استخوان کرده و همراه سیر ۳بار چرخ میکنیم😊
زرده های تخم مرغ رو همراه ادویه ها و سس خردل به مرغ اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد نوبت اضافه کردن یخ پوره شده و شیر خشک و آرد هست(از شیر خشکی که بچه ها مصرف میکنن هم میتونین استفاده کنید) و بعد هم میزنیم، حالا آب و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و ۵ الی۱۰ دقیقه خوب ورز میدیم تا موادمون حالت خمیری پیدا کنه(میتونید بعد از چرخ کردن همه این مراحل رو داخل غذا ساز انجام بدید👌)
حالا بهش قارچ بلانچ شده و هویج نیم پز و پسته رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم(این مواد قابل حذف هم هست چون تاثیری تو طعمش نداره و دلبخواهی هست)
.
رو سطح کارمون سلفون میندازیم و موادمون رو میریزیم روش و به دستمون آب میزنیم و به مواد شکل میدیم بعد هم با سلفون رولش میکنیم دو سر اونو گره میزنیم و با فویل میپیچیمش،دو سرشو محکم میکنیم تا موقع پخت آب واردش نشه😎
.
داخل قابلمه بذارید و آب بریزید تا جایی که روی موادو بگیره و به مدت دو ساعت بپزید.بعد داخل کاسه اب و یخ ۱۵ دقیقه بزارید بمونه و بعدش به مدت ۱۲الی۲۴ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب منسجم بشه و موقع برش ریش ریش نشه😉
.
کالباس خونگی سالمو خوشمزمون آمادست😍😍
درست کنیدو ار خوردنش لذت ببرین♥️🌹
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحله تهیه ژامبون مرغ ۱
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحله تهیه ژامبون مرغ ۲
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحله تهیه ژامبون مرغ ۳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مربایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛