eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 بادمجان مکعبی خرد شده و تلخی گرفته شده سه پیمانه(داخل آب نمک قرار بدید بعد ۱ ساعت آبکش کنید) گوشت چرخکرده 200 گرم پیاز متوسط 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب 1 پیمانه خمیر فیلو یا یوفکا به میزان لازم(از خمیر جادویی هم میتونید استفاده کنید دستورش داخل پیج هست) کره ذوب کرده یا روغن 2 قاشق سوپ خوری شیر 2 قاشق سوپخوری کنجد به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، زردچوبه به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خوشمزه سالم رو برای بچه هاتون درست کنید و عکسش رو برام بفرستید.📸 کیم بستنی اول نکات رو بخونید بعد برید سراغ تهیه این بستنی خوشمزه ❇️میتونید به جای خامه صبحانه از خامه قنادی هم استفاده کنید که در این صورت باید مقدار شکر رو نصف کنید . ❇️حتما به شکلاتتون برای کاور بستنی روغن مایع اضافه کنید‌ در غیر اینصورت لایه شکلات دور بستنی خیلی ضخیم میشه . هرچی شکلات روون تر بشه، لایه دور بستنی نازک تر میشه . ❇️میتونید داخل شکلات از مغزیجات خرد شده هم استفاده کنید که در این صورت میشه کیم بستنی مگنوم ❇️داخل بستنی از هر اسانسی می تونید استفاده کنید ، من وانیل زدم شما میتونید کاکائو و نسکافه هم بزنید. یا میتونید داخل بستنی از میوه هایی مثل توت فرنگی، موز ، هلو، انبه و ... به صورت قطعه ای یا پوره استفاده کنید . ❇️با این مقدار مواد من ۴ تا بستنی کوچیک و ۲ تا بستنی بزرگ داشتم مواد لازم : شیر 250 گرم شکر 1/2 پیمانه خامه صبحانه 90 گرم نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نشاسته و شکر و شیر را در قابلمه ی کوچک مخلوط کنید و روی حرارت متوسط رو به پایین گذاشته تا به غلظت فرنی برسد . وانیل و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس از روی حرارت بزارید تا کمی خنک شود . هر از گاهی هم بزنید تا مواد رویه نبندد. میتوانید در این مرحله به بستنی میوه خرد شده یا پوره شده نیز اضافه کنید . مواد را در قالب بستنی ریخته و در فریزر حدود 5 ساعت گذاشته تا کاملا منجمد شود برای کاور شکلاتی بستنی حدود ۱۵۰ گرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و در یک لیوان بلند به سایز بستنی ها بریزید، و بستنی ها را بعد از انجماد در شکلات فرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج ۱ عدد فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق م رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان مویز هم با تیزاب وهم بدون تیزاب درست میشه. با تیزاب یکهفته ای خشک میشه بدون تیزاب چند هفته بیشتر طول میکشه .تیزاب نوعی پودره همراه با روغنش عطاریا دارن ومغازه های که وسایل کشاورزی از جمله تخم انواع سبزی و....اونا هم دارن برای تهیه مویز از انگور شاهانی ویا از انگور سیاه استفاده میکنن. انگور رو با خوشه حدود ده ثانیه الی ۱۵ ثانیه داخل تیزاب بزارید و خارج کنید بیشتر نزارید بمونه. تو آبکش بزارید تا آبش کاملا جمع بشه سپس خوشه ها رو به نخ آویزان بکشید وبه طناب آویزان کنید طناب ندارید با خوشه بزارید رو آبکش ویا پارچه وجلو آفتاب بزارید. انگورها بعد از چهار ویا پنج روز چروکیده میشن بعد از یکهفته خشک میشن از خوشه جدا کنید ودم گیری کنید وبا آب سرد خوب بشورید ودوباره بریزید تو آبش ویا رو پارچه تمیز پهن کنید دوباره بزارید جلو آفتاب تا خشک بشن سپس بسته بندی کنید ویا تو کیسه نخی بریزید جای خنک دارید و یا داخل یخچال ویا فریزیر بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. روش بدون تیزاب خوشه ها رو به نخ آویزان کنید و جای تاریک آویزان کنید. این روش حدود یکماه و شاید بیشتر طول بکشه تا خشک بشه . از این انگور بعنوان میلاق (مولاق)هم میتونید استفاده کنید همین جوری با نخ آویزان میکنید جای تاریک ودور از نور آفتاب آویزان میکنید انگور ها کم کم ابشون جمع میشن وشیرین تر میشن معمولا از این نوع انگور برای شب یلدا استفاده میکنن خیلی خوشمزس حتما باید انگور شاهانی باشه انگور کشمشی نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی آرد 3 لیوان شکر1.5 لیوان روغن 1.5 لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد) ماست 1.5 لیوان( ترش نباشه) تخم مرغ 6 عدد بیکینگ پودر 3 ق چ پودر هل 1 ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه برای شربت آب 1.5 لیوان شکر 1.5 لیوان گلاب کمتر از نصف لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین . قالب 30 در 40 ( قالب من 34 در 44 بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم . اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 25 دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین . بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . با این مقدار و در این قالب برای من بین 80 تا 90 برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ مواد لازم🔻 🥩گوشت چرخ کرده 1800 گرم 🧂نمک و فلفل سیاه هر کدام 2 ق غ 🧄پودر سیر یک و نیم ق غ 🧀پنیر ورقه ای به دلخواه (پروسس،گودا،پیتزا و... ) ‌ 🧅میتونین با گوشت چرخ کرده مقداری پیاز رنده شده که آب اضافیش رو گرفتین هم به دلخواه اضافه کنید. ‌ 🥔🌶سیب زمینی سرخ کرده و انواع سبزیجات برای دورچین به دلخواه ‌ 🌡پخت در دمای: 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت ⏳به مدت: 1 ساعت ‌ 🔻نکته: 🔆اندازه مواد به دلخواه خودتونه که چقدر بخواین درست کنین. 🔆اگه حس کردین با یک سیخ گوشت ها روی هم نمیمونه، دو تا سیخ با فاصله کنار هم روی پیاز بزنید و در آخر اطراف گوشت ها از بیرون هم سیخ چوبی رو مایل فرو کنید تا تکیه گاهش بشه. 🔆میتونین با مرغ هم درست کنید.فیله مرغ رو مزه دار کنید به همین شکل لایه لایه روی سیخ بچینید و بذارین داخل فر. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون دخالت دست🤩 1 فنجان چایخوری شیر ولرم 1 فنجان چایخوری آب ولرم 1 ق غ شکر 1 بسته پودر خمیر فوری نصف فنجان چایخوری روغن 1 عدد سفیده ی تخم مرغ 1 ق غ ماست 1 ق چ نمک 4 الی 4 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی الک شده برای رومال: 1 عدد زرده ی تخم مرغ مقداری روغن کنجد شیر ولرم، آب ولرم ، شکر وپودر خمیر فوری رو داخل کیسه زیپ دار بریزین و زیپ رو ببندین و مخلوط کنین، سپس زیپ رو باز کنین و روغن و سفیده ی تخم مرغ و ماست رو اضافه و دوباره زیپ رو ببندید و مخلوط کنین و بعد نمک و آرد الک شده رو ریخته ( آرد رو به تدریج اضافه کنین) و بعد زیپ رو ببندین و ده دقیقه ورز بدین یکساعت در جای گرم استراحت بدین، سپس داخل سطحی که آرد پاشی کردین بدون دخالت دست بریزین و بالیسک حسابی ورز بدین تا حباب خمیر گرفته شه و داخل سینی فر بذارین و با لیسک پهن کنین و یک لیوان وسط آن قرار و فشار بدین تا شکل بگیره و مطابق فیلم اطرافشو برش بزنین و 30 دقیقه با پارچه روش رو بپوشانید و در جای گرم استراحت بدین سپس زرده تخم مرغ و روغن رومال کنید و سیاه دانه و کنجد بپاشید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای مایل به طلایی شه (حدود یک ربع الی بیست دقیقه)پس از بیرون اومدن از فر ،5 دقیقه آنرا با پارچه بپوشانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه . برای 6 عدد شیر ولرم 110 میلی (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم پودر خمیر مایه 4 گرم (1 ق م) بیکینگ پودر 5 گرم (حدودا 1 ق م) نمک نصف ق چ شکر 50 گرم (حدودا 3 ق غ) آرد سفید حدودا 300 تا 350 گرم (حدودا 2 تا 2/5 لیوان) برای کرم شیر 250 میلی (یک لیوان) شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) نساسته ذرت 7 گرم (حدودا 1 ق غ) آرد سفید 15 گرم (حدودا 2 ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست . خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم یا 100 بار روی صفحه کار کوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم 1/5 ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به 6 قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا 80 گرم . داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم 45 دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه . برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه . مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیلینگ و خامه کشی کیک فیلینگ یعنی پر کردن کیک با موادی مثل موز،آناناس،گردو،شکلات چیپسی،خامه و هر میوه ی دیگه به دلخواه که سلیقه ای هست برای این نوع کیک من از خامه ی قنادیِ بسته بندی شده استفاده کردم که توی همه ی لوازم قنادی فروشی ها و بعضی از سوپرمارکت ها موجودِ و میتونید تهیه کنید یا اینکه میتونید از قنادی هایی که کارگاهِ قنادی توی خودِ شیرینی فروشی ها دارن تهیه کنید که این نوع خامه دیگه نیازی به هم زدن با همزن نداره و آماده ست و شما میتونید سریع توی قیف بریزید و برای فیلینگ و تزئین کیک همون موقع ازش استفاده کنید این نوع خامه رو باید همون موقع بلافاصله استفاده کرد و نباید توی یخچال یا فریزر نگهدارید چون کره ای میشه و دیگه قابل استفاده کردن برای تزئین نیست چون دیگه فُرم نمیگیره و حالت پفکیه خودش رو از دست میده خب بریم سراغ آماده کردن خامه ی قنادی که بسته بندی شده ست و حتما باید توی فریزر نگهدارید و روزیکه میخواید برای فیلینگ و خام کشی و تزئین کیک ازش استفاده کنید از یک ساعت قبل از فریزر خارج کنید و توی محیط آشپزخونه بزارید تا نیمه منجمد و حالت بستنی پیدا کنه بعد توی یک ظرف گود بریزید ترجیحا ظرف زیادی بزرگ نباشه تا خامه به خوبی فرم بگیره سپس با دورِ کند همزن حدود دو دقیقه شروع میکنیم به همزدن و بعد با دورِ تند همزن حدود سه تا پنج دقیقه هم میزنیم تا کاملا سفت و پفکی بشه و جای پره های همزن روی خامه بیوفته اونوقته که خامه آماده ست دقت کنید که خامه گوله گوله به صورت تکه های یخی توش نباشه اگه توی خامه این تکه ها بود هنوز به همزدن ادامه بدید تا وقتیکه این تکه ها کاملا محو بشه و خامه به شکل یکدستی پفکی بشه چون احیانا اگر این تکه ها توی خامه بود خامه با طور کاذب سفت و پفکی میشه ولی بعد ازینکه این تکه ها آب شدن خامه کره ای میشه و قابل فرم دادن نیست من همیشه خامه ی نیم کیلویی میخرم که ایندفعه دو تا خامه تهیه کردم یعنی برای این کیک که به ارتفاع 6 سانت هست یک کیلو تا یک کیلو سیصد گرم خامه نیاز داره ابتدا سطح کیک رو به آب میوه آغشته میکنیم که من از آب پرتقال استفاده کردم شما میتونید از آب کمپوت آناناس یا هر نوع آبمیوه یا حتی از قهوه استفاده کنید و سطح کیک رو با بُرس به آمیوه آغشته میکنیم تا کاملا مرطوب بشه بعد خامه میکشیم سپس موز و گردو و بعد مجددا خامه میکشیم و لایه ی بعدی رو به آب میوه آغشته میکنیم و روی مواد، لایه ی کیک میزاریم به همین ترتیب تا مواد تمام بشه آخرین لایه را هم لایه ی کیک میزاریم به وسیله پالت و کاردک خامه روی تمام سطح و اطراف کیک خامه کشی میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از کوکوهای خوشمزه و خوش طعم 😍. یه کوکو ساده و مقوی . می تونید داخل این کوکو از مرغ هم حتی استفادا کنید و یا حتی سیب زمینی نریزید 🙂🤗 برای 3 نفر پیازچه 200 گرم (حدودا 20 عدد) جعفری خرد شده 2 ق غ (قابل حذف) سیب زمینی 1 تا 2 عدد نمک و زردچوبه و زعفران و فلفل به میزان لازم تخم مرغ 3 عدد پیازچه رو پاک کردم و شستم و ریز خرد کردم . جعفری رو هم خرد کردم . داخل طرفی ریختم . سیب زمینی رو آبپز کردم و وقتی خنک سد رنده کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و اگر دوست دارید کمی زعفران هم میشه داخلش ریخت . تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم . بهتره نیم الی یک ساعتی داخل یخچال مواد رو بزارید . تابه رو گرم کردم و روغن ریختم و بعد مواد کوکو رو ریختم و صاف و یکدست کردم . یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . حرارت هم رو به کم باشه . و بعد برش دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپس‌کیک شکلاتی🥯 . موادلازم: کیک شکلاتی 3بسته خامه صبحانه 1 عدد شکلات 3بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات 3یا 4 بسته بادام به دلخواه برای تزیین . طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن 3 بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.3 بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک قهوه میلک شیک از نوشیدنی های خنک و دلچسب که مخصوصا در روزهای تابستان خیلی می چسبه . میلک شیک در طعم های مختلف می تونید تهیه کنید، میوه ای ، شکلاتی ، قهوه و ... بهتر هستش مواد از قبل حتی چند دقیقه ای داخل فریزر بزارید حتی میشه شیر رو داخل فریزر گذاشت که کمی یخمکی بشه . خیلی میزان شیر زیاد ریخته نشه . حتی از این مقدار هم میشه کمتر ریخت . غلظت میلک شیک کمی بیشتر هستش قهوه نصف لیوان (فنجان) بستنی یک لیوان خامه ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم (نصف تا یک بسته) شیر نصف تا یک لیوان پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ برای قهوه ، از اسپرسو یا از روش های دیگه دم کردن قهوه می تونید استفاده کنید ، که من اسپرسو دم کردم . تقریبا نصف لیوان یا فنجان نیاز داریم. بعد گداشتم خنک بشه . داخل مخلوط کن قهوه ، شیر سرد ، بستنی که می تونه بستنی وانیلی و یا حتی بستنی قهوه باشه ، خامه که می تونه خامه صبحانه یا خامه قنادی باشه (خامه قنادی شیرین هست و بسته به ذایقه تون داره) و پودر کاکائو رو ریختم . همه رو با هم میکس کردم . شکر هم اگر دوست دارید می تونید بریزید این بستگی داره که نوشیدنی با قهوه رو با چه ذایقه ای بیشتر دوست داشته باشید چون بستنی داره خودش کمی شیرین می کنه چند تکه یخ رو هم کم کم داخل مخلوط کن ریختم و بعد از اینکه کاملا میکس شد آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛