eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پاپس‌کیک شکلاتی🥯 . موادلازم: کیک شکلاتی 3بسته خامه صبحانه 1 عدد شکلات 3بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات 3یا 4 بسته بادام به دلخواه برای تزیین . طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن 3 بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.3 بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک قهوه میلک شیک از نوشیدنی های خنک و دلچسب که مخصوصا در روزهای تابستان خیلی می چسبه . میلک شیک در طعم های مختلف می تونید تهیه کنید، میوه ای ، شکلاتی ، قهوه و ... بهتر هستش مواد از قبل حتی چند دقیقه ای داخل فریزر بزارید حتی میشه شیر رو داخل فریزر گذاشت که کمی یخمکی بشه . خیلی میزان شیر زیاد ریخته نشه . حتی از این مقدار هم میشه کمتر ریخت . غلظت میلک شیک کمی بیشتر هستش قهوه نصف لیوان (فنجان) بستنی یک لیوان خامه ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم (نصف تا یک بسته) شیر نصف تا یک لیوان پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ برای قهوه ، از اسپرسو یا از روش های دیگه دم کردن قهوه می تونید استفاده کنید ، که من اسپرسو دم کردم . تقریبا نصف لیوان یا فنجان نیاز داریم. بعد گداشتم خنک بشه . داخل مخلوط کن قهوه ، شیر سرد ، بستنی که می تونه بستنی وانیلی و یا حتی بستنی قهوه باشه ، خامه که می تونه خامه صبحانه یا خامه قنادی باشه (خامه قنادی شیرین هست و بسته به ذایقه تون داره) و پودر کاکائو رو ریختم . همه رو با هم میکس کردم . شکر هم اگر دوست دارید می تونید بریزید این بستگی داره که نوشیدنی با قهوه رو با چه ذایقه ای بیشتر دوست داشته باشید چون بستنی داره خودش کمی شیرین می کنه چند تکه یخ رو هم کم کم داخل مخلوط کن ریختم و بعد از اینکه کاملا میکس شد آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
48.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ میلک شیک قهوه👆👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلبالو دستور تهیه : برا یک کیلو آلبالو حدود ۱/۵تا ۲ کیلو شکر لازمه که بستگی به ترشی البالو هاتون داره البالو هارو شستم ودمشونو گرفتم وتو قابلمه لعابی ریختم (سعی کنید تو قابلمه لعابی درست کنید چون تو قابلمه تفلون یا المینیومی رنگ شربتتون بد میشه ) و روی آلبالوها دو لیوان آب ریختم وبعد گذاشتم رو حرارت تا بجوشه ورنگ پس بده بعد ده دقیقه جوشیدن صاف کردم من اصلا البالوهارو فشار نمیدم چون رنگش کدر میشه اب البالو رو دوباره رو حرارت گذاشتم وشکر رو اضافه کردم گذاشتم بجوشه وقوام بیادومواظب باشید سر نره وکف روش رو مدام جمع کردم وبعد کمی غلیظ شدن ۱/۴قاشق وانیل اضافه کردم و زیرشو خاموش کردم ودوباره زمانیکه گرمه از یه پارچه یا صافی حریری رد کردم تا صاف بشه واینکار باعث میشه رنگ شربت شفافتر بشه( اگه خنک بشه از حریر رد نمیشه) چون تو خونه ما مربا خواهان نداره من زیاد درست نمیکنم بهمین خاطر هسته آلبالوهارو نگرفتم خود آلبالو هارو هم از صافی رد کردم ولواشک درست کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شربت آلبالو 👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷طلوع صبحی دیگر 🌱از زندگی بر شما مبارک 🌷دلتان شاد ، از غم‌ها آزاد 🌱خانه اميدتان آباد 🌷زندگیتان بر وفق مراد 🌱سلام صبح سه شنبه تون زیبا ┄┅┅┄┅✶♥️✶┅┄┅┅┄
در روز رحلت حضرت محمد (ص)💜 و امام حسن مجتبی( ع ) یه دعا از ته دل برای شما خـوبـان" ان شـاءاللـه روزی 💜 ناب،و سرشار از اتفاق های خوب و خوشِ تکرار نشدنی همـراه با سـلامتی در پنـاه💜 یگانه خدای مهربون داشته باشید و زندگیتون سرشار از عـشق بـه خــدا💜 ┄┅┅┄┅✶♥️✶┅┄┅┅┄
طعم این مرغ محشررررره حتما درست کنید سعی کنید از نمک دونه درشت استفاده کنید نداشتيد از نمک نمکدان استفاده کنید از قابلمه ای استفاده کنید وقتی مرغ رو میزارید مرغ از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه از قابلمه رویی ویا چدن استفاده کنید نمک بریزید داخل قابل با کف دست فشار بدید حدود دوسانت یک عدد سفید تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید یک لیوان نمک بهش اضافه کنید ومخلوط کنید بریزید روی نمک داخل قابلمه، وبا دست صاف کنید این کار باعث میشه کاوری بشه که نمک آب نشه وبه داخل مرغ نفوذ نکنه مرغ حدود ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ کیلو گرم خوبه تمیز کرده وخشک کنید نمک وفلفل ،زردچوبه،پودر سیر وکمی روغن زیتون رو خوب مخلوط و به مرغ بمالید یک عدد پیاز بزرگ خلالی با مقداری پودر زعفران ویا زعفران دم کرده غلیظ مخلوط وبریزید روی مرغ وداخل شکم مرغ بریزید وبزاریر یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت مواد داخل شکم مرغ یک عدد پیاز رو سرخ کنید،مقداری کشمش،دانه خشک انار،گردو،وچند عدد الو با هم تفت داده دستور دانه خشک انار قبلا به صورت ویدئو گذاشتم مرغ رو از یخچال بیرون آورده پیاز ها رو جدا کرده مواد رو بریزید داخل شکم مرغ وبا نخ وسوزن بدوزید .مرغ رو خشک کنید اگر مرغ خیس باشه نمک رو آب میکنه مرغ رو بزارید روی نمک دم کنی گذاشته گاز با حرارت کم مثل موقعی که دارید برنج رو دم میارید شعله پخش کن بزارید (اگر شعله پخش کن ندارید روی کمترین دمای بزارید مرغ حدود چهار ساعت زمان میبره تا مغز پخت بشه اگر کمتر از این زمان باشه وروی مرغ برشته بشه شعله گاز بالا بوده مرغ حتماااا با پوست باشه پوست مرغ نباید پارگی داشته باشه دو ساعت اول در قابلمه رو برندارید دم کنی حتما بزارید تا عرق داخل قابلمه رو بگيره این مرغ یک ذره هم شور نمیشه سفیده تخم مرغ وپوست مرغ مانع نفوذ نمک به داخل مرغ میشه پیاز حتما سرخ کنید پیاز خام آب میندازه مرغ وقتی میزارید داخل قابلمه با دستمال تمیز خشک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلاااااااام به روی ماهتون ❤❤امروز اومدم با دستور کاپ کیک شکلاتی فوق العاده خوشمزه اونم از نوع بدون فررررر😍پست دیروز خیلی بد از بد هم بدتر تحویل گرفتی😭آرشیو بماند به یادگار 😶 اندازه هم با پیمانه هم با لیوان دسته دار فرانسه‌ میتونید اندازه گیری کنید. آرد سفید قنادی یک ونیم لیوان تخم مرغ دو عدد شکر دانه ریز یک لیوان سرخالی شیر یک لیوان سر خالی روغن نصف لیوان پودر کاکائو دو قاشق سر پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی ویا یک قاشق مرباخوری پر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکلات چیپسی به مقدار لازم اگر نداشتید مشکلی نیست آرد وبیکینگ پودر رو با هم مخلوط والک کنید روغن وپودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده آنقدر بزنید تا یکدست بشه تخم مرغ وشکر وانیل رو حدود چهار دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس شیر رو اضافه کنید حدود یک دقیقه بزنید بعد از شیر مخلوط روغن و کاکائو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید آخرین مرحله مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کنید مرحله آخر حدود سی ثانیه با سرعت کم دستگاه بزنید تا یکدست بشه دو سوم قالب رو از مایه کیک میریزیم مقداری شکلات چیپسی قابلمه رو از یک ربع قبل میزاریم رو گاز با حرارت کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه داخل قابلمه گرم شده سه پایه ویا رینگ میزاریم اینکار باعث میشه فاصله بین ته قابلمه وکیک ایجاد بشه وته کیک نسوزه کاپ کیک ها رو روی سه پایه ویا رینگ داخل قابلمه میزاریم درقابلمه رو گذاشته به مدت بیست تا بیست وپنج دقیقه اگر در قابلمه کیپ نیست از دم کنی ویا پارچه نخی استفاده کنید دم کنی کهنه باشه چون قابلمه آب نداره ممکنه رنگ بگیره عزیزانی که از فر استفاده میکنن دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ الی بیست وپنج دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلااام بیاید بچه ها ببین چی آوردم براتون،سیب زمینی سوخاری وااای نگم براتون چقدررررر ترد و خوشمزس مامانای کدبانو دست بکار شید وزود زود درست کنید واسه دلبتداتون 🙂 سیب زمینی رو خوب خوب بشورید. سیب زمینی های شسته رو قاچ کرده قاچ های کمی ضخیم باشن. دوباره بشورید. آب روی گاز گذاشته تا بجوش بیاد.سیب زمینی ها داخل آبجوش میریزیم زمان رو حنمآااا بگیرید ۷ الی ۸ دقیقه نمک وزردچوبه وفلفل بزنید تا سیب زمینی طعم دار بشه بعد از این زمان داخل آبکش بریزید بعد از آبکشی بهتره روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا سرد وخشک بشه برای این مقدار دو عدد تخم مرغ کوچک نیازه تخم مرغ رو با چنگال ویا همزن دستی بزنید تا کف کنه خیلی کم نمک ومقداری پاپریکا بهش اضافه کنید ومخلوط کنید. سیب زمینی ها که سرد شدن داخل مایه تخم مرغی سپس داخل آرد سوخاری غلتانده وروی سینی بچینید وبزارید داخل یخچال یکساعتی بمونه سپس روغن رو داغ کرده وسیب زمینی ها رو سرخ کرده حرارت متوسط رو به پایین باشه تا مغز پخت و ترد بشه. بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه. حنمآااا امتحان کنید مطمنم از خوردنش سیر نمیشد بخصوص با سس تند😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️یا رسول الله! مثل تو دیگر در پهنه زمین تکرار نخواهد شد اما با تکرار صـلوات بر تـو،🥀 نور حضورت را در قلب خود احساس مى کنیم ▪رحلت (ص) و شهادت امام (ع) تسلیت باد🏴
سلااام بیاید بچه ها ببین چی آوردم براتون،سیب زمینی سوخاری وااای نگم براتون چقدررررر ترد و خوشمزس مامانای کدبانو دست بکار شید وزود زود درست کنید واسه دلبتداتون 🙂 سیب زمینی رو خوب خوب بشورید. سیب زمینی های شسته رو قاچ کرده قاچ های کمی ضخیم باشن. دوباره بشورید. آب روی گاز گذاشته تا بجوش بیاد.سیب زمینی ها داخل آبجوش میریزیم زمان رو حنمآااا بگیرید ۷ الی ۸ دقیقه نمک وزردچوبه وفلفل بزنید تا سیب زمینی طعم دار بشه بعد از این زمان داخل آبکش بریزید بعد از آبکشی بهتره روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا سرد وخشک بشه برای این مقدار دو عدد تخم مرغ کوچک نیازه تخم مرغ رو با چنگال ویا همزن دستی بزنید تا کف کنه خیلی کم نمک ومقداری پاپریکا بهش اضافه کنید ومخلوط کنید. سیب زمینی ها که سرد شدن داخل مایه تخم مرغی سپس داخل آرد سوخاری غلتانده وروی سینی بچینید وبزارید داخل یخچال یکساعتی بمونه سپس روغن رو داغ کرده وسیب زمینی ها رو سرخ کرده حرارت متوسط رو به پایین باشه تا مغز پخت و ترد بشه. بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه. حنمآااا امتحان کنید مطمنم از خوردنش سیر نمیشد بخصوص با سس تند😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛