eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای ۱ عدد تخم مرغ ۲ ق غ ماست ۱ پنس نمک ۱ ق چ بکینگ پودر ۶ ق غ آرد برای سس: ۱ ق چ رب گوجه نصف ق چ فلفل ۱ ق چ روغن ۱ ق چ آویشن ۱ حبه سیر رنده شده برای مواد پیتزا ۲ عدد فلفل دلم هاتداگ زیتون پنیر چدار تخم مرغ و ماست و نمک رو مخلوط کرده و نصف آرد و بکینگ پودر رو بریزین بقیه آرد در حین هم زدن و به تدریج اضافه کنین و برای اینکه به دستتون نچسبه با روغن چرب کنید دستتون رو ماهیتابه رو با روغن چرب کنید و و خمیرو پهن کرده و برای سس رب گوجه و فلفل و روغن و آویشن و سیر رنده شده با دو قاشق غ اب گرم مخلوط و روی خمیر بزنید و پنیر پیتزا ریخته وفلفل دلمه و پیاز و زیتون و سوسیس و دوباره پنیر پیتزا و سوسیس و پیاز و پاپریکا زده و در تابه رو روی حرارت متوسط با شعله پخش کن بذارین تا بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 چند عدد نان تست سفید 2_3 قاشق غذاخوری روغن 1 عدد پیاز خرد شده 1 فلفل دلمه ای سبز خرد شده 2 تکه سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ادویه ها(1/2قاشق چایخوری پودر پریکا،1/2 قاشق چایخوری ادویه مخصوص مرغ) 1 قاشق غذاخوری خامه(اختیاری) 2 قاشق غذاخوری سس باربیکیو یا سس کچاپ سس(2 قاشق غذا خوری خامه با 2 قاشق پنیر خامه ای) پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا مانند فیلم در یک ماهیتابه مواد میانی را تفت دهید و کنار بگذارید،سپس در یک کاسه مواد سس( خامه و پنیر خامه ای)با هم مخلوط کنید،نان تست ها را به وسیله کاتر گرد ،قالب بزنید،سپس یک کمی از سس خامه را روی نان بزنید بعد یک قاشق از مواد میانی و پنیر رنده شده و لایه بعدی نان رو بگذارید و لبه های رابه هم فشار دهید تا لبه ها کامل بسته شوند(ترجمه از آشپزی_خلاق)،می توانید مقداری شیر روی لبه ها بزنید تا بهم بچسبند،بعد روی آن مقداری سس و پنیر بزنید،و تست مرغ ها در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بگذارید، و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 تا 200 درجه برای حدود 15 تا 20 دقیقه قراردهید تا روی تست ها برشته و طلایی شوند،سپس گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید: ۱۰۰ گرم آرد نخودچی: ۱۰۰ گرم با هم از الک رد کنید. روغن جامد یا صاف قنادی: ۱۰۰ گرم پودر قند: ۱۰۰ گرم پودر هل: ½ ق چ جهت تزیین شکلات تخته ای: ۵۰ گرم انواع ترافل های رنگی 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 نصف سینه مرغ آبپز شده و ریش ریش شده که البته اصل این سالاد با ژامبون هست و من با مرغ جایگزین کردم.(۳ورق ژامبون) خیار شور ۳ عدد کنسرو سبزیجات نصف لیوان سیب‌زمینی مکعبی خرد شده و آبپز شده ۳عدد متوسط شوید تازه ساطوری شده ۳ق غذاخوری سس مایونز ۳ق غذاخوری که من دو ق استفاده کردم شما اگر پر سس دوست دارید بیشتر بزنید. نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳پارت دوم نصف سینه مرغ آبپز شده و ریش ریش شده که البته اصل این سالاد با ژامبون هست و من با مرغ جایگزین کردم.(۳ورق ژامبون) خیار شور ۳ عدد کنسرو سبزیجات نصف لیوان سیب‌زمینی مکعبی خرد شده و آبپز شده ۳عدد متوسط شوید تازه ساطوری شده ۳ق غذاخوری سس مایونز ۳ق غذاخوری که من دو ق استفاده کردم شما اگر پر سس دوست دارید بیشتر بزنید. نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم به ازاي ٤ نفر : ١. لوبيا چشم بلبلي به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري ٢.گوشت گوسفندي به ازاي هر نفر ٦٠ گرم ٣ تكه ٣. رب ٣ قاشق غذاخوري ٤.پياز ٤ عدد متوسط ٥.ادويه ، زعفران ، آلو خورشتي ، آبغوره ، به ميزان لازم برنج ٤ پيمانه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم . حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم . روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم . از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم . بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم. اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین . ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه . با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من 11 تا پیراشکی این شکلی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال مرغ ماستی بال مرغ ۱ کیلو روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری آویشن ۱ قاشق چایخوری نمک به میزان لازم سیر رنده شده ۱ حبه فلفل پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده ۱ فنجان رب گوجه ۱ قاشق غغذاخوری همه مواد را در یک کاسه کاملا مخلوط و سه ساعت در یخچال استراحت میدهیم. سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته مرغ ها را با فاصله چیده و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم. البته باید چشمی مواظب بود تا نسوزد نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر: یک ونیم لیوان شکر: نصف لیوان پودر ژلاتین: ۲ق.غ خامه صبحانه: ۱بسته آب سرد: نصف لیوان زعفران دم کرده: به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 پایه مرغ ماست 200 گرمی فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری گشنیز میخک زردچوبه 2 حبه سیر هل نمک 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون دارچین آب لیمو سیب زمینی 📝 خلال دندان را به پایه های مرغ بچسبانید و روی یک ورقه پخت قرار دهید. تمام مواد لازم برای سس را مخلوط کنید. سس را روی پایه های مرغ بریزید. خلال دندان تهیه کنید. سیب زمینی ، نمک و فلفل را اضافه کنید. به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امشب ای دل شب مستانگی جان و تن است قفل دلم دست امــام است 🍃🌸🍃🌸🍃 امشب آرامش من ذکر باشد و بس ایها الناس بدانید عشق من است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌸صبح زیبـات بـخیر 🕊🌸روزتـون پراز موفقیت 🕊🌸حـال امـروزتــون زیبــا 🕊🌸 دلاتون پراز عشق و محبت 🕊🌸تنتون سـالم و روزتـون قـشنگـــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان ها رو پوست کنده و ورقه کنید و نمک بپاشید و کمی صبر کنید و بعد بشوئید و خشک کرده و در روغن سرخ کنید و روی دستمال حوله ای روغن اضافی بادمجان رو بگیرید. برای تهیه مایه گوشتی از ترکیب پیاز نگینی شده+ گوشت چرخکرده+فلفل دلمه نگینی+قارچ ورقه شده+یک تا دو قاشق رب گوجه یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید . برای طعم دادن به مایه گوشتی از یکی دو حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر) به همراه آویشن استفاده کنید. آویشن رو در مرحله آخر قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید اضافه کنید چون اگه آویشن زیاد روی حرارت بمونه عطرش رو از دست میده و البته در نظر داشته باشید که اضافه کردن آویشن به مقدار زیاد باعث تلخ شدم مایه گوشتی میشه. میتونید کمی آویشن هم بین لایه ها بپاشید. من معمولا بین لایه ها سس بشامل نمیریزم چون باعث شل شدن موساکا میشه و فقط سس بشامل رو روی لایه آخر به همراه پنیر میریزم که هم بافت موساکا رو لطیف میکنه و هم کمک به خوب کش اومدن پنیر پیتزا میکنه در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه...در صورت لزوم چند دقیقه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم به دمای محیط رسیده 115 گرم من از کره گیاهی(مارگارین)استفاده کردم...از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 100 گرم(حدود 1/2 پیمانه) میتونید از شکر سفید یا قهوه ای یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید پوره کدوحلوایی پخته شده و بدون آب90 گرم(1/3 پیمانه) آرد 200 گرم(1 و نیم پیمانه+1 قاشق غذاخوری) دارچین 1 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری این میزان جوش شیرین برای سبکی و بافت عالی کوکی لازمه...ولی میتونید جوش شیرین را کلا حذف و در مجموع 1/2 +1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید. شکلات چیپسی و گردوی نگینی مجموعا 1/2 پیمانه این کوکی تخم مرغ نداره همیشه برای پخت کوکی و انواع شیرینی بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید تا نتیجه عالی بشه ولی من مقدار حدودی پیمانه ها رو واستون نوشتم آرد+نمک+بیکینگ پودر+جوش شیرین+دارچین را مخلوط و 3بار الک کنید. کره+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. پوره کدو حلوایی را اضافه و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد را به تدریج اضافه و با لیسک هم بزنید. در انتها گردو و شکلات چیپسی را افزوده و مخلوط کنید. فر را از قبل با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. برای فر برقی یا توستر دما را 20 درجه کمتر کنید. کف سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. از خمیر به کمک قاشق یا اسکوپ بستنی هربار مقداری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید. خمیر این کوکی در فر زیاد پهن نمیشه بنابراین بعد از اینکه خمیر را در سینی قرار دادید میتونید کمی روی خمیر را با کف دست فشار دهید تا خمیر کمی پهن شود. سپس در فر قرار دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه... از 12 دقیقه با خلال دندان چک کنید،هر زمان خلال دندان تمیز خارج شد،کوکی پخته و آماده ست. این کوکی بافت عالی و نرمی داره با این سایز اسکوپ حدود 13 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت. این کوکی رو میتونید در تابه دوطرفه روی گاز بپزید. کدو حلوایی رو پوست بگیرید و تکته تکه کنید به همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید و در قابلمه رو ببندید تا کدو نرم و کاملا پخته شود...سپس آن را کاملا له کنید...دقت کنید پوره کدوحلوایی برای کیک و کوکی به هیچ عنوان نباید اب داشته باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘آشپزی خودمونی 🔷🧑‍🍳 برای حدودا ۴ نفر پاستای پنه ۲۰۰ گرم ( حدودا نصف پاکت یه کم کمتر) سینه مرغ یک عدد یا فیله مرغ قارچ ۱۰ عدد (می تونید کمتر بیشتر کنید یا حتی حذف کنید) شیر ۱ و۱/۲ پیمانه (حدود ۳۰۰گرم) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۵۰ گرم بعضی ها به جاش پنیر پیتزا می ریزن جعفری خرد شده مقداری سیر له شده یا رنده شده ۴_۳ حبه ادویه ها شامل: نمک فلفل سیاه پودر آویشن جوز هندی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛