حتما دستور رو سیو کنید و امتحان کنید.
تعداد بستگی به سایز کپسولها داره من 15 عدد کاپ کیک داشتم ولی با کپسول کوچکتر تعداد بیشتری کاپ کیک پرتقالی خواهید داشت.
همه مواد همدمای محیط
کاپ کیک پرتقالی
مواد لازم
آرد قنادی 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه (سرخالی)
آب پرتقال طبیعی 2/3 پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
رنده یک عدد پوست پرتقال
قالب و کپسول کاغذی کاپ کیک
طرز تهیه
فر را با دمای 175 درجه روشن کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم از الک رد کرده کنار بگذارید.
کپسول های کاغذی را در قالب کاپ کیک قرار داده کنار بگذارید.
تخم مرغ،شکر،وانیل، و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا روشن و کرمرنگ شود.
(حدودا 5 دقیقه)
آب پرتقال و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . آرد و بکینگ پودر الک شده را در 3 مرحله اضافه کنید و با لیسک فولد کنید تا یکدست شود.
3/4 از کپسول ها را از خمیر پر کنید و در فر گرم 175 درجه به مدت 23 الی 25 دقیقه بپزید.
(پخت با فر برقی با دمای 155 درجه به مدت 24 دقیقه که البته بستگی به دمای فرتون داره ) . بعد از پخت کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده رو توری فلزی بگذارید تا هنک شوند.
(منروی کاپ کیک ها را با عسل بنماری شده و پودر پسته تزیین کردم ). نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی_پرتقال
ژله الوئه ورا دو بسته
پودر ژله پرتقال یک بسته
اب
شیر
پرتقال ورقه شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه:: ابتدا یه بسته ژله الوئه ورا رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر رو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده .
ژله الوئه ورا وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی چندتا برش از پرتقالای ورقه شده رو میزاریم و ژله الوئه ورا بدون شیر (یعنی ژله بی رنگ )رو تو قسمتایی که پرتقال گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده...
بعدش یه لایه دیگه ژله الوئه ورا باشیر میریزیم میزارم تا ببنده وهمینطور ژله باطعم پرتقال و الوئه ورا میریزیم..تا قالب پر بشه...وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم
1.قالب رو چند ثانیه تو ابجوش بزارین و تکونش بدین و برگرودنین ویا برگردونین و پشت قالب رو سشوار بگیرین...
.قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین
2.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین
3.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه
4.همیشه اب داخل هربسته پودر ژله 1لیوان ابجوش و نصف لیوان اب سرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ درشت ٣ عدد اگر تخم مرغها ريز بود ٤ عدد
شكر يك ليوان
وانيل يك ق چ
روغن مايع يك ليوان
ماست و يا شير پرچرب دو سوم ليوان
آرد سفيد قنادى دو ليوان
بكينگ پودر دو ق چ
كنجد خام بمقدار كافى
كره و يا روغن جامد براى چرب كردن قالب
اول از همه قالبتون رو با كره و يا روغن جامد حسابى چرب كنيد و همه جاشو كنجد بپاشيد بعد قالب رو در جاى خنك بگذاريد
آرد رو با بكينگ پودر مخلوط و سه بار الك كنيد اونم كنار بگذاريد
تخم مرغها و شكر و وانيل رو توى ظرف مخلوط ريخته و با همزن بزنيد تا سفيد بشه و پف كنه
بعد روغن مايع رو هم اضافه و مخلوط كنيد
حالا ماست رو به دستور بيفزاييد و در آخر به كمك ليسك و يا يك قاشق بزرگ آرد رو كم كم بصورت دورانى به خورد بقيه مواد بدين ،
مايع كيك رو به آرومى داخل قالب بريزيد و داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٤٥ دقيقه بگذاريد
بعد از اينكه از فر خارج كرديد بعد از پنج دقيقه كيك رو داخل بشقاب برگردونيد اين كيك اصلا به قالب نمى چسبه.من داخل مايع كيك يك ق غ هم رنده پوست پرتقال ريختم چون طعم كيك رو بسيار مطبوع ميكنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوجه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آش خرد شده نیم کیلو
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
برنج نصف تا ۱ پیمانه
پیاز داغ فراوون
نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ
آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه
پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه
نمک وفلفل سیاه
توی آب سبزی خرد شده به همراه لوبیا و برنج شده رو میریزیم وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنیم و در قابلمه رو میذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه بپزه بعد از این مدت فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و دوباره در ظرف میبندیم، یه ربع بعد آب گوجه رو به همراه پیاز داغ و نعنا داغ رو به همراه رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم هم میزنیم و میذاریم ۳۰ دقیقه ی دیگه هم با شعله ی کم بپزه ، تو ۱۰ دقیقه ی آخر بهش آبغوره و نمک اضافه میکنیم و سرو میکنیم😋🤗
.
🔴 زیاد هم بزنید که ته نگیره
🔴من ۱ پیمانه برنج ریختم شما از نصف تا یک پیمانه میتونید بریزید
🔴موقع پوره کردن گوجه ، پوست گوجه رو نگیرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔کتلت
گوشت ٢5٠گرم (بهتره دو بار چرخ بشه)
سیب زمینی خام متوسط ٢عدد
هویج خام متوسط 1عدد
پیاز ١عدد
سیر ٢حبه
فلفل دلمه نصف
تخممرغ کوچک ١ عدد
آرد نخودچی ٢ تا٣ قاشق غذاخوری
زیره، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، آویشن، پاپریکا به مقدار لازم
✔سیبزمینی، پیاز، هویج، فلفل دلمه، سیر رنده ریز کنین و کمی آبشون بگیرین.
✔همه مواد رو با هم خوب مخلوط و 1ساعتی تو یخچال استراحت بدین.
✔کتلت ها رو یکجا بچینید داخل روغن تا با هم سرخ بشن و دوباره سری بعد، به خاطر اینکه اگه کتلت سرخ نشده رو کنار سرخ شده بزارین باعث میشه روغن سرد بشه و اون چند تایی که سرخ شدن روغن ها رو به خودشون جذب کنن.
✔️بعضی توی کتلت از سیبزمینی پخته استفاده میکنن ولی سیبزمینی خام روغن کمتری جذب میکنه.
✔️میتونین به جای گوشت گوسفندی، از گوشت مرغ هم استفاده کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کافی شاپ
مواد لازم
تخم مرغ متوسط سه عدد
روغن مایع دوسوم لیوان
آرد دونیم لیوان
شکر یک لیوان
شیر هم دمای محیط یک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
جوش شیرین حتما توی کیکهای کافی شاپ هست یک قاشق چایخوری
پودرکاکائو یک قاشق سوپخوری
پودرنسکافه یک قاشق سوپخوری
ارد یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه ..... تخم مرغ وشکر وانیل را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه
آرد وبیکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک کنید
تخم مرغ که کرمی شد شیر وروغن را اضافه ودر حد مخلوط شدن چند ثانیه بزنیدمواد خشک را در طی سه مرحله به مایه کیک اضافه و ارام مخلوط کنید
مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید به یک قسمت پودرکاکائو به یک قسمت نسکافه یا قهوه فوری ویک قسمت هم ارد اضافه کنید ومخلوط کنید
قالب بیست سانتی را چرب وکف قالب کاغذ روغنی بیندازید اول مایه سفید رنگ را از مرکز قالب بریزید بعد مایه کاکائویی را هم ازمرکز بریزید ودراخر مایه نسکافه ای را از مرکز وچند ضربه به سطح کار بزنید ودرفر از قبل گرم شده با دمای180درجه بمدت تقریبی 50تا 55 دقیقه حتما چک کنید دوست داشتید میتونید مثل من از قالب طرحدار استفاده کنیدوطریقه ریختن مایه کیک را توی فیلم نشون دادم بهتون کیک که پخت بذارید کاملا سرد بشه واطرافش را ازاد کنید واز قالب بیرون بیارید میتونید ساده سرو کنید یا با بریلو ومارمالاد تزیین کنید که بسیار خوشمزه می شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کافی شاپ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# اسلایس_ میوه ای
#پارت_اول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# اسلایس_ میوه ای
#پارت_دوم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی سیب زمینی ایتالیایی😋
برای میهمانیها همخیلی خوشگله👌❤️
📍مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۱ کیلو🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد🧂نمک و فلفل🧀پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم🥚تخم مرغ کامل ۲ عدد🍞پودر سوخاری به میزان لازم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تزیین_الویه زیبا و هنرمندانه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری لوبیا سبز
در فریزر
دستور کار :👇
۱-آب رو جوش بیارین.
۲-نصف ق چ جوش شیرین و ۱ ق چ نمک بریزید.
۳-لوبیاهارو داخل آب جوش ریخته و زمانی که نرمی متعادلی گرفت آبکش کرده و بریزید داخل آب یخ.
مجدد آبکش کنید و سپس فریز کنید.
بهترین روش برای نگهداری لوبیا سبز همینه.
🟢 راستی لوبیاهارو بعد از شستن خرد کنید.
🟢 دلیل زدن جوش شیرین : حفظ رنگ سبز لوبیا میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤وفات کریمه اهل بیت
🖤اخت الرضا علیه السلام
🖤 حضرت معصومه سلام الله علیها تسلیت باد🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزاقاسمی اصل گیلانی😋
اين ديگه اصلشه اول سير خام و گوجه رو تفت بعد تخم مرغ بعد بادمجون كبابي اضافه باز يه تفت و اماده اون سياها هم كثيفي نبودن پوست بادمجون بودن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب خب بریم که یه ناهار خوشمزه ایرونی بپزیم😁
دوستان گلم همون طور که میدونید هر کسی یه مدلی قرمه سبزی رو می پزه که البته همه رسپی ها قابل احترامن 🤗
اما من این مدلی میپزم و واقعا خوب جا میفته و عالی میشه مزش 😍
این مدلی بپزین یاد قدیما میفتین😁
*نکته: وقتی سبزی زیاد تفت میخوره و تیره میشه قرمه سبزی تون خیلی بهتر و جا افتاده تر و خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشه
مواد لازم :
تره و گشنیز و جعفری و اسفناج و شنبلیله 1 کیلو
گوشت 300 الی 400 (میزان دلخواه)
ادویه نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم
آب نارنج یا هر چیز دیگه ای که براش ترش کردن قرمه سبزیتون استفاده میکنید میزان دلخواه
لوبیا چیتی یا قرمز یا چشم بلبلی 2 لیوان و نصفی (دلخواه کم و زیاد شه)
پودر لیمو (من پوست سبز لیموی تازه رو رنده میکنم و خشک میکنم و تو قرمه سبزی هام می ریزم عطرش عالیه)
پیاز 3 الی 4 عدد (بازم دلخواه کم و زیاد شه)
طرز تهیه:
سبزی رو حدودا 1 ساعت تفت دادم تا حجمش کامل کم شد و سبک و تیره شد . بعد پودر لیمو رو بهش اضافه کردم .
لوبیاچیتی خیس خورده رو به مدت 1 ساعت گذاشتم بپزه .
پیاز رو نگینی خورد کردم و یکم تفت دادم وقتی نیم تفت شد گوشت و ادویه هارو به جز نمک بهش اضافه کردم و یکم تفت دادم و درشو گذاشتم تا به مدت یک ساعت با پیاز بپزه و سبک و نرم بشه (هر یک ربع بیست دقیقه سر زدم بهش)
وقتی گوشت و پیازم خوشگل و کاراملی شدن سبزی تفت داده شده و لوبیای نیم پز شده رو بهش اضافه کردم و آب جوش روشون ریختم و گذاشتم تا قشنگگگگ جا بیفته . یه نکته در مورد لیمو عمانی اینه که من اصلا طعم تلخی شو دوس ندارم و این ذائقه ی بنده هستش و همیشه چندین بار با آب جوش خیس میدم و می شورم تا تلخیش بره . و گاهی اصلا لیمو عمانی نمیزنم و این بستگی به خودتون داره پس سخت نگیرین .
آخر سرهم نمک و آب نارنج رو بهش اضافه کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛