eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان هم میتونید از ران استفاده کنید هم از سینه این مقدار برای چهار نفره ران چهار تکه اگه نصف لیوان آلو 8تا 10 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرک زعفران ،زردچوبا،نمک،فلفل به میزان‌لازم قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ کنید من همیشه تین کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه) ماهی رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه میتونید برای چاشنی از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ 8 عدد سیب زمینی کوچک 9_10 عدد پیاز کوچک 10عدد(1پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج 1 عدد فلفل سبزبزرگ 3 عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع 1 ق غ رب گوجه 1 ق م رب فلفل 1 ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای 190درجه در حدود 45دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادویه‌ها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف ق‌م) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف ق‌م )و پودر تخم گشنیز ( نصف ق‌م) و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره ) آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقه‌ایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه) روغن زیتون پنج قاشق مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم ماست یک پیمانه پیاز یک عدد مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یه‌کوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نون‌ها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیب‌م ×نون پیتا یا نون مدیتزانه‌ای یا نون عربی معمولا به‌صورت بسته‌بندی کارخونه‌ای توی سوپرها هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا مواد لازم برای خمیر::::: 1 لیوان شیر گرم 1/2 لیوان آب گرم 1 ق غ خمیر مایه فوری 1/2 لیوان روغن 2 ق چ شکر دانه ریز 1 ق چ نمک 4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود) مواد سس:::::: 1 ق غ رب گوجه فرنگی 1 ق چ پودر آویشن مواد پیتزا:::::: سوسیس یاژامبون(کالباس) زیتون فلفل سبز قارچ پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بذارید برای آماده سازی سس ::::::رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط و کنار بذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته وابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید. نوش جونتون شفا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی گردویی اين كيك قطعا بهترين،خوش بافت ترين و خوشمزه ترين كيك كشمشي خواهدبود حتما حتما تستش كنيد كيك كشمشي گردويي موادلازم:تخم مرغ بزرگ ٣عدد،وانيل نصف ق چ،شكر يك پيمانه،روغن مايع دوسوم پيمانه+٥٠گرم كره آب شده،شير ولرم دوسوم پيمانه،آرد سفيد٢پيمانه،بكينگ پودر٢ق چ،كشمش وگردو به ميزان لازم(هرچي بيشتر بهتر،دست ودلباز بريزين😋) اول ازهمه فر رو روشن ميكنيم گرم شه قالبمونو چرب ميكنيم وكنار ميذاريم آرد وبكينگ پودر رو هم سه بار الك ميكنيم وكنار ميذاريم حالا تخم مرغ ها رو با وانيل حسابي ميزنيم،تا بوي ضخمش گرفته بشه،شكر رواضافه و هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه،حالا روغن مايع و كره آبشده رو اضافه و كمي ميزنيم،وبعد شير رو اضافه ميكنيم بعد از مخلوط شدن آردوبكينگ پودر رو طي سه مرحله اضافه ميكنيم وهم ميزنيم(باهمزن دستي) حالا يه لايه از مايه كيك رو ميريزيم و روش كشمش و گردوي خردشده ميريزيم،دوباره مايه كيك و بعد كشمش و گردو تا آخر لايه ي آخرتون مايه كيك باشه،ميره تو فر ١٨٠درجه به مدت ٤٠دقيقه،وقتي سرد شد ازقالب جداكرده و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی سوغات اصفهان و یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است.تاریخچه دقیق اولین سوهان به دوره قاجار در شهر قم نسبت داده می شود. مواد لازم: 1/8 قاشق چایخوری زعفران ریز آسیاب شده است 1 قاشق غذاخوری گلاب 3/4 فنجان شکر 1/2 فنجان شربت ذرت سبک جایگزین شربت ذرت : 1 لیوان عسل یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری عسل 1/3 فنجان بادام خلال شده 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/4 فنجان پسته خرد شده 1 قاشق غذاخوری گلبرگ های رز محمدی خشک شده درشت آسیاب شده 1/2قاشق چایخوری نمک دریای پولکی دستورالعمل ها یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی اسپری نچسب بزنید. زعفران را آسیاب کنید در ظرف کوچکی زعفران را در گلاب خیس کرده و کنار بگذارید. شکر، شربت ذرت، عسل و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک قابلمه متوسط ​​با دماسنج،آب نبات روی حرارت متوسط ​​به جوش آورید. هم بزنید تا شکر مخلوط و حل شود. بپزید، هر از گاهی بچرخانید، تا دماسنج 290 درجه فارنهایت،یا 144 درجه سانتیگراد را ثبت کند. بادام، کره و نمک کوشر را مخلوط کنید و بپزید، مرتباً هم بزنید تا بادام طلایی شود، کره جذب شود و دماسنج 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد را ثبت کند، حدود 2 دقیقه با جوش شیرین و سپس مخلوط گلاب زعفران مخلوط کنید. کارامل ابتدا حباب می زند اما بعد صاف و کرمی به نظر می رسد. بلافاصله روی ورقه پخت آماده شده بریزید و با کفگیر روغنی تا حد امکان نازک پهن کنید یا با کج کردن ورقه پخت، سریع کار کنید. پسته، گلبرگ های رز و نمک دریا را روی آن بپاشید. اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات مختلف خرد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اکبر جوجه برای پختن اکبر جوجه نیاز داریم به👇👇 (برای نیم پز کردن مرغ) ی مرغ ب وزن 1 تا 1 کیلو 200 آبجوش 4 لیوان پیاز 3 حلقه فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری نمک 1 قاشق مرباخوری مرغ را ب مدت 15 دقیقه میپزیم و آبکش میکنیم. میزاریم آب مرغ کاملا خشک بشه. برای سرخ کردن مرغ نیاز داریم ب👇 نیم لیتر روغن کره حیوانی 100 گرم 1 حبه سیر درشت خرد شده پیاز 3 حلقه روغن رو توی قابلمه میریزیم تا کاملا گرم بشه پیاز و سیر رو اضافه میکنیم. کره رو اضافه کردم (روغن و کره کاملا داغ بشه). مرغ رو میزاریم تا با حرارت کم سرخ بشه. (زمان مورد نیاز برای سرخ شدن نیم ساعت هست) مواد مورد نیاز برای مزه دار کردن👇 آبلیمو 1 سوم فنجان آب 1 چهارم لیوان زعفران 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری زنجبیل 1 چهارم قاشق چایخوری پودر سیر 1 چهارم قاشق چایخوری تمام مواد رو ترکیب کرده رو بعد از 20 دقیقه ک مرغ پخته شد زیر شعله رو ب مدت 5 دقیقه خاموش میکنیم و ترکیب مواد رو کم کم ب مرغ اضافه میکنیم و مجدد زیر شعله رو روشن میکنیم(بخاطر اینکه ترکیب مایعات توی روغن نمیمونه خیلی زود جذب مرغ میشن و مرغ مزه دار میشه. حتما حتما از روی حرارت برداشته تا آب و روغن ک ترکیب بشه پرتاب نشه) بعد از 10 دقیقه مرغ کاملا خوش رنگ و خوش طعم میشه و کنار برنج و رب انار میتونید سرو کنید. (میتونید برای سس از ترکیب مساوی رب انار و رب آلوچه استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  پست آشپزی خاص نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 😋 ▫️كاهو پيچ ▫️خيار ▫️گوجه ▫️زيتون ▫️پودر سير ▫️فلفل ▫️پياز ▫️سركه بالزاميك ▫️روغن زيتون بي بو ▫️پنير فتا 🔸براي اين سالاد بايد همه مواد رو درشت خرد كنيد،كاهوها رو كه خرد كرديد پياز (خيلي كم)و گوجه و خيار هم حلقه اي خرد ميكنيد روغن زيتون و فلفل و پودر سير(خيلي كم)وسركه بالزاميك رو اضافه ميكنيد خوب مخلوط ميكنيد داخل ظرف ميريزين روي سالاد چندتا زيتون اضافه ميكنيد (اصل اين سالاد با زيتون سياه هست اما چون زيتون سياه خوب خيلي كم پيدا ميشه ميتونين از زيتون سبز بي هسته هم استفاده كنيد)و پنير رو هم مربع مربع خرد كنيد بهش اضافه كنيد اين سالاد نمك لازم نداره چون پنيرِ توش نمك سالاد رو فراهم ميكنه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه رژیمی ‌ و خوشمزه ک مطمعنم عاشقش میشی حتما امتحان کن🤩 عناصر • 10 عدد ران مرغ • 4 سیب زمینی • 1 فلفل قرمز برای سس؛ • روغن زیتون • آب لیمو • نمک • فلفل • رزماری • زنجبیل • فلفل قرمز • ادویه کاری تمام مواد لازم را برای سس مخلوط کنید. ران مرغ ، سیب زمینی و فلفل قرمز را به صورت کلیپ فرم دهید. و سس زده 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ژله انار و بستنی برای شب یلدا ژله انار 1 بسته بستنی وانیلی نصف لیوان ژله آلوورا 1 بسته انار یک عدد دانه شده خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری وانیل یک قاشق چایخوری آب جوش و آب سرد به میزان لازم خلال پسته برای تزئین مقداری 🍎🍮🍎🍮🍎 طرز تهیه ژله انار و بستنی برای شب یلدا ابتدا ژله انار را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید. چند دقیقه روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نجوشد. بعد از اینکه شکرهای آن حل شد می‌توانید نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید. به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید. تا وقتی ژله سرد می‌شود چند کاسه را پر از شکر یا نمک کنید. در این دستور ما از لیوان‌های کترینگ استفاده کرده‌ایم. بعد ژله را به این ظرف‌ها اضافه کنید. حالا یک یا دو قاشق مرباخوری انار به ظرف‌ها اضافه کنید. نیم الی یک ساعت کاسه‌ها را درون یخچال قرار دهید تا ژله‌ها خودشان را بگیرند. سپس ژله آلوورا با نصف لیوان آب جوش حل کرده و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی از گرمای آن کم شد نصف لیوان بستنی ذوب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. ژله که سرد شد خامه و وانیل را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. ظرف‌های ژله انار را از یخچال در آورده و ژله بستنی را که خوب سرد شده به آن اضافه می‌کنیم. لیوان‌ها را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. در مرحله آخر آنها را تزئین کرده و میل کنید 🍎🍮🍎🍮🍎 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله_هندوانه ژله_یلدا هندوانه🍉 ابتدا(لایه اول) از ژله آلوئه ورا که با یک لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد حل کردم و مقداری رنگ سبز اضاف کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود.و برای لایه سفید(لایه دوم) از ژله آلوئه همراه با خامه استفاده کردم و در یخچال قرار دادم و بعد برای دانه های هندوانه شکلات ذوب شده را با قیف یکبار مصرف که شیار کوچکی به قیف دادم و داخل ظرف را با شکلات به شکل دانه هندوانه شکل دادم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود و در نهایت (لایه سوم)ژله آلبالو را در ظرف ریختم و باز در یخچال قرار دادم تاکاملا منسجم شود.😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله_هندوانه ژله_یلدا هندوانه🍉 ابتدا(لایه اول) از ژله آلوئه ورا که با یک لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد حل کردم و مقداری رنگ سبز اضاف کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود.و برای لایه سفید(لایه دوم) از ژله آلوئه همراه با خامه استفاده کردم و در یخچال قرار دادم و بعد برای دانه های هندوانه شکلات ذوب شده را با قیف یکبار مصرف که شیار کوچکی به قیف دادم و داخل ظرف را با شکلات به شکل دانه هندوانه شکل دادم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود و در نهایت (لایه سوم)ژله آلبالو را در ظرف ریختم و باز در یخچال قرار دادم تاکاملا منسجم شود.😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شکر 220 گرم (یک لیوان) پوره لبو ( لبو پخته شده و رنده شده) 140 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 110 میلی (نصف لیوان) آب لبو 50 میلی ( تقریبا یک چهارم لیوان) آرد سفید 225 گرم ( یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ برای سس لبو آب لبو 250 میلی ( یک لیوان) شکر 100 گرم ( تقریبا نصف لیوان ) نشاسته ذرت 20 گرم ( 2 ق غ) آب لیمو نصف ق غ رنده پوست پرتقال نصف ق غ همه مواد به دمای محیط برسه . برای پخت لبو :برای این مقدار تقریبا یک لبو کافیه . چغندر رو شستم سر و ته اش رو نگرفتم این مهم هست و با مقداری آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت پوستش رو گرفتم و رنده کردم و اندازه گرفتم . آب لبو هم همونی آبی که چغندر رو گذاشتم بپزه و بعد که لبو آماده شد از آبش برداشتم . تخم مرغ و شکر رو با همزن 3 ،4دقیقه زدم . وانیل ریختم . پوره لبو رو داخلش ریختم و یک دقیقه با همزن زدم . آب لبو و روغن مایع رو هم ریختم یک دقیقه با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کردم . داخل مواد ریختم و آروم مخلوط کردم . دیگه بعد از ریختن آرد درحد مخلوط شدن هم بخوره. داخل قالب به قطر 23 سانت من کفش کاغذ روعنی انداختم و بعد مایه کیک رو ریختم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . قالب رو در طبقه وسط با حرارت 170 درحه به مدت حدودا 50 دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد خنک شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و از قالب بیرون آوردم . اگر بخواید رنگ کیک قرمزتر بشه ، رنگ خوراکی بریزید . سس هم دل به خواهی آب لبو ، نشاسته ذرت ، شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم . یه کم آب لیمو ریختم و بعد که به غلظت رسیده بود اواخرش رنده پوست پرتقال ریختم . می تونین وانیل هم بریزین جاش . بعد از حرارت برداشتم و از دما افتاد روی کیک ریختم . به دلخواه هم آناناس و کمی گردو خرد شده روی کیک ریختم . بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک ژله با آب انار طبیعی 😍 . درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است . مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده 🙂. جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین . آب انار 1.5 لیوان پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ) شکر 1 تا 2 ق غ آب سرد نصف لیوان بستنی 2 تا 3 ق غ برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین . من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه . این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است. روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته . آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم . از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین . من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه . مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم . به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❖ "شب بخیر" یعنی سپردن خود به خدا و آرامش در نگاه خدا یعنی سیراب شدن در دستان و آغوش خدا... شبتـ🌙ـون خدایی💫 ❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا