eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه: برای این دسر خوشگل نصف بسته بیسکویت پتی بور( ساده، کاکائویی یا با پودر قهوه) رو خورد کردم و با پنجاه گرم کره مخلوط کردم و داخل قالب ریختم و بعدم یخچال گردو کنجد و... هم میتونید اضافه کنید. لایه دوم یه بسته پنیر خامه ایی رو با یه بسته خامه صبحانه و یکی دو قاشق غذاخوری شکر با همزن زدم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بنماری کردم و به مایه پنیری اضافه کردم و در آخر هم یه دونه خرمالو رو میکس کردم و اضافه کردم و به لایه بیسکویتی اضافه کردم و داخل یخچال گذاشتم. برای لایه رویی هم چندتا خرمالو رو پوست گرفتم میکس کردم تا حسابی له بشه و کمی ژلاتین بنماری بهش اضافه کردم و روی لایه قبل ریختم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رسپی کوکو بادکوبه دو عدد سیب زمینی رو به صورت نگینی خرد میکنیم یک عدد سینه مرغ را پخته ریش ریش میکنیم کمتر از نصف فلفل دلمه رو به شکل نگینی خرد کرده،دو ق غ خ پیاز سرخ کرده،۴عدد تخم مرغ درشت،ادویه و نمک به میزان لازم نصف ق غ خ رب گوجه،همه رو در ظرفی ریخته خوب هم می‌زنیم و در قابلمه نچسب کمی روغن ریخته همه مواد رو داخل قابلمه ریخته درش رو میذاریم با شعله ملایم سرخ بشه بعد از یک ربع کوکو رو برمیگردونیم طرف دیگه رو سرخ میکنیم اگه برگردوندن یکدفعه سختتونه داخل قابلمه قاچ یه گوش بزنید دونه دونه برگردونید 😊نوووووووش جااااااان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه: اول از همه یک‌ قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق مرباخوری شکر رو مخلوط کرده ودر یک لیوان آب ولرم حل کرده وپانزده دقیقه استراحت داده که به عمل بیاد(نشونه به عمل اومدن اینه که روی لیوان چند سانت حالت کف بالا میاد) .حالا خمیر مایه عمل اومده رو با نصف پیمانه روغن مایع وکمی نمک که بستگی به ذائقه داره مخلوط کرده وبعدسه لیوان آرد (برای هر یک عدد پیتزا یک پیمانه آردلازم هست واندازه ی آرد وآب بستگی به آرد داره تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه )رو اضافه ومخلوط کرده و ورز داده و خمیر رو بصورت ضربه چند بار به ظرف زده تا خمیر یک دست بشه وبعد روی خمیر پارچه انداخته وبه مدت یک ساعت در جای گرم میزاریم تا حجم خمیر دو برابر بشه قالب مورد نظرمونو کاغذ روغنی‌میندازیم ودست رو چرب کرده وخمیر رو بادست بصورت یکنواخت در ظرف پهن کرده(خمیر این پیتزا باید یکم کلفت باشه) وروی اون مقداری سس کچاب ریخته وبعد کمی پنیر پیتزا در همه جای خمیر پاشیده وبعد سوسیس حلقه شده ی نازک (مواد پیتزا سلیقه ای هست)وفلفل دلمه ای نگینی شده،ورقه های نازک قارچ یا گوشت چرخکرده ( که با پیاز وکمی زرچوبه تفت خورده استفاده کرد) که با کمی نمک وپودر سیر مزه دار شده ،زیتون حلقه شده وذرت وبعد کمی پنیر پیتزا وسپس کمی آب روی پنیر اسپری کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صد وهشتاد به مدت بیست وپنج دقیقه قرار داده وبعد از این مدت اگر خمیر پخته شده بود پیتزا رو ازفر بیرون آورده ودوباره به مقدار دلخواه پنیر پیتزا وپودرآویشن ریخته وبه اندازه ای که پنیر آب بشه توی فر قرار داده وسپس حرارت رو خاموش کرده و پیتزا آمادست. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سس مایونز ۲ پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم سرکه سفید یک چهارم پیمانه تخم مرغ سفت رنده شده ۲ عدد خیار شور رنده ریز شده یک سوم پیمانه پیازچه خرد شده ۵۰ گرم ساقه کرفس(مغز کرفس) ریز خرد شده ۵۰ گرم ابتدا در یک کاسه سس مایونز و نمک و فلفل و سرکه را ریخته و خوب مخلوط میکنیم.بعدش تخم مرغ رنده شده خیار شور پیازچه و ساقه کرفس رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یه دست بشه.نکته مهم اینجاست که اجزای تشکیل دهندش باید خیلی ریز باشه که قابل تشخیص نباشه..این سس برای سرو انواع بنیه ها مثل میگو و شنیسل مرغ خیلی عالی میشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# سس_هزار_جزیره 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ساده با مغز کرمفیل مواد لازم: ماست یک پیمانه آرد دو پیمانه(من دو ق از ارد کم کرد به جاش دو ق پودکاکائو زدم) شکر یک پیمانه روغن یک دوم پیمانه تخم مرغ ٢ عدد وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری کرمفیل هم به مقدار لازم نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید. طرز تهیه آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه. داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره. کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم. قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ساده_با_مغز_کرمفیل 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : ران گوساله جوان یک عدد در حدود1 تا 1/5 كيلو کره یا روغن 100 گرم سیر 1 بوته نمک و فلفل و دارچين به مقدار کم زعفران دم كرده 3 قاشق غذاخورى فلفل دلمه اى خلالى شده 1عدد هويج حلقه حلقه شده 3عدد طرز تهیه ژیگو گوساله: ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و زعفران رو بهش اضافه ميكنيم و كمى تفت ميديم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و فلفل دلمه خرد شده وهویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ، اگر آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود يك لیوان دیگر آب می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد . ژیگو را داغ داغ بالای دیس می گذاریم و سس ژیگو را صاف می کنیم و روی آن می دهیم . می توان داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با سبزیجات یا پوره سیب زمینی تزیین کرده با برنج یا بدون برنج سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍴مواد لازم: کره 185 گرم وانیل ¼ قاشق چای خوری شکر 165 گرم تخم مرغ 3 عدد آرد سفید گندم 75 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری آرد ذرت 50 گرم ارد برنج 50 گرم 🍴طرز تهیه: قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. ارد ها را همراه بیکینگ پودر الک کنید. همه مواد کیک را به دمای محیط رسانده داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا یک دست شود. سپس مواد را داخل قالب ریخته در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_وانیلی_سه_آرد #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: ماست -ترجیحا چکیده : یک و نیم لیوان برنج پخته به مرحله آبکشی رسیده: 3 پیمانه زعفران دم کرده : به میزان لازم روغن مایع : یک لیوان تخم مرغ : 2 عدد نمک و فلفل : به میزان لازم دارچین : یک قاشق مربا خوری عدس خیس خورده: یک لیوان پیاز : 1 عدد زردچوبه : یک قاشق چای خوری کشمش پلویی در آب خیسانده : نصف فنجان ✍طرزتهیه: در ابتدا عدس رو میپزیم و وقتی پخت پیاز رو باریک خرد میکنیم و در روغن با شعله کم سرخ میکنیم وقتی سبک شد زردچوبه میریزیم و داخل عدس میریزیم و در قابلمه رو میزاریم تا جا بیافته فر رو از قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد گرم میکنیم و دراین فاصله تخم مرغ رو در کاسه ای میشکنیم و با همزن میزنیم ماست رو اضافه میکنیم و میزنیم نمک و فلفل و نصف روغن رو میریزیم و برنج رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط کردیم زعفران رو هم میریزیم هم میزنیم توجه داشته باشید که آب زعفران باید کم باشه مثلا در حد ته فنجان! کمی از دارچین رو اضافه میکنیم و نصفی از مواد رو داخل یک قالب تفلون که کفش رو چرب کردیم میریزیم-توجه کنید که قالب حتما باید تفلون باشه یا ظرف پیرکس باشه تا راحت جدا بشه برای ته چین اگر ظرفتون پیرکس باشه ته چین باید غرق روغن باشه ولی اگر تفلون باشه روغن زیادی احتیاج نداره یک لایه از مواد رو میریزیم و روش رو صاف میکنیم لایه زیرین باید کمی کلفتتر باشه، آب عدس رو کاملا میگیریم وعدس رو روی برنج میریزیم و صاف میکنیم و کشمش رو روش میریزیم و باقی مانده مواد برنج رو اضافه میکنیم و کاملا روش رو فشرده میکنیم و روغن رو روی مواد پخش میکنیم! به مدت یک ساعت داخل فر میزاریم و بعد ازینکه خنک شده از قالب درمیاریم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ته_چین_عدس_پلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: روغن ذرت دو قاشق غذاخوری روغن مایع یک سوم پیمانه آرد ۱۵۰ گرم مرغ چرخ کرده ۱۲۰ گرم کدو سبز رنده ریز شده ۳۸۰ گرم پیاز نگینی یک عدد نمک فلفل سیاه و گرد غوره پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم تخم مرغ چهار عدد سیر یک حبه بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری ✍️طرزتهیه: کف قالب ۲۰*۳۰ را چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین دوباره چرب کنین. پیاز را سرخ کنین و مرغ چرخ شده رو بریزین توش و تفت بدین. سیر خرد شده را بهش اضافه کنین و یکم دیگه تفت بدین. فلفل سیاه و گرد غوره فراوون بریزین و بذارین از داغی ییفته. تو یه کاسه بزرگ تخم مرغ را خوب بزنین. بعد نمک و مخلوط مرغ و کدو و روغن و پنیر پیتزا را بهش اضافه کنین. خوب هم بزنین و در آخر آرد و بکینگ پودر را بریزین و هم بزنین. مواد اسلایس کدو را داخل سینی یا قالب گرد بریزین. قالب را تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت نیم ساعت بذارین بپزه. بعد روشو گریل کنین. اسلایس کدو را از قالب خارج کرده، برش بزنین و سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ژله نو شابه ای ایده جالب برای سفره هاتون😍😍 مواد لازم ژله آلوئه ورا                        ۲ بسته نوشابه گازدار                      ۱ لیوان آ ب جوش                           ۲ لیوان طرز تهیه : یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم . آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم. یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم. برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریم ببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نان_پنجره_ای مواد لازم: نشاسته گل: 75 گرم (معادل یک استکان معمولی) آرد سفید:‌75 گرم (معادل یک استکان معمولی) تخم مرغ: ‌۵ عدد گلاب: 3 تا 4 قاشق سوپخوری پودر قند : مقداری پودر هل (اختیاری...توی دستور اصلی نیست) روغن مایع سرخ کردن طرز تهیه: نشاسته گل را در یک ظرف می ریزیم و گلاب را قاشق قاشق اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر بشود. دقت کنید که خیلی شل نشود ولی نشاسته هم گلوله نماند. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حال تخم مرغها را در آن می شکنیم و با همزن برقی یا دستی می زنیم...بعد آرد را در آن الک می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشه. @ashpaziykhs