eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️نکته مهم🔻 می تونید روغن را حذف کنید وکلا ۱/۲ پیمانه شیر بریزید یعنی کیک را بدون روغن تهیه کنید دراینصورت بافت کیک سبکتر و اسفنجی تر میشه برای اونایی که لطیف دوست دارند🤭 البته کیک هم راحت تر وبهتر رول میشه پس روغن نزنید،،،برای رول کردن راحت تر هستین. 👈 سیب ها را رنده کنید شکر را روی آن بپاشید روی حرارت ملاایم گاز بگذارید اجازه دهید تا سیبها پخته ونرم شده واب آنها کمی کشیده شود خیلی هم خشک نشوند، گردوی ریزشده وپودردارچین را اضافه کنید وپس از مخلوط کردن شعله را خاموش کنید واجازه دهید تا سیب کمی خنک شود سیبها را درون قالبی که کاغذ روغنی انداخته اید وکمی چرب کرده اید بریزید ودر همه قسمتها یکدست کنید و کنار بگذارید 👈تخم مرغ، شکر ووانیل را با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس شیر و روغن یا فقط شیر را اضافه کنید وکمی هم بزنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید با لیسک هم بزنید وبا دور کند همزن، مایه را یکدست کنید مایه کیک را روی سیبها بریزید وخوب در همه قسمتها یکنواخت کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بپزید بستگی به دمای فر شما داره پس ازپخت اگر رویه کیک چسبنده هست در حد طلایی شدن کمی گریل کنید کیک را از فر خارج کنید روی آن را کمی بپوشانید تا ولرم شود بصورت کاملا داغ هم می تونید رول کنید سپس روی کاغذ روغنی برگردانید(ترجیحا برای نچسبیدن رولت به کاغذ، زیر ان مقداری پودر قند الک کنید) وسریع رول کنید اجازه دهید تا رول کاملا خنک شود پس از سرد شدن روی آن به دلخواه پودر قند و دارچین الک کنید این کیک اگر کمی در یخچال بمونه طعم وبافت بهتری خواهد داشت 🛑نکته مهم همان مناسب بودن سایز قالب با میزان موادتون هست ‌هم سیب هم کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت مواد لازم خمیر بورک: آب ولرم 3 لیوان آرد حدود 5 لیوان (ممکن است کمی بیش تر یا کم تر استفاده شود.) نمک 1 قاشق مرباخوری پُر خمیرمایه1 قاشق غذاخوری مواد لازم مواد گوشتی : گوشت چرخ کرده 300 تا 400 گرم پیاز 3 عدد متوسط گوجه فرنگی 1 عدد کوچک فلفل قرمز کاپیا 1 عدد فلفل سبز تازه2 تا 3 عدد رب انار 2 قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) زیره نصف قاشق چای خوری مواد لازم برای باز کردن خمیر بورک: روغن مایع 1 فنجان . طرز تهیه: یک لیوان از آب ولرم و خمیرمایه را در ظرف گود مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم و بعد از چند دقیقه بقیه ی آب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم و با دقت اضافه کرده و هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد طوری که وقتی دستمان را می شوییم و کاملا خشک می کنیم، خمیر به دستمان نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزیم می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. برای تهیه ی مایه ی گوشتی روی بورک، در ظرف مناسبی گوشت چرخ کرده، پیاز های خیلی ریز خرد شده، گوجه فرنگی پوست کنده شده و ریز خرد شده، فلفل قرمز و فلفل سبز شیرین و تازه ی ریز خرد شده را ریخته سپس نمک، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز خشک( پول بیبَر)، رب انار و زیره را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم. روغن مایع را کف یک سینی پهن لبه دار می ریزیم و از خمیر عمل آمده، تکه هایی جدا کرده و چونه می زنیم و درون روغن در سینی قرار می دهیم. بعد از این که همه ی خمیر را چونه زدیم. چونه های خمیر را درون روغن زیر و رو می کنیم تا تمام سطح آن کاملا به روغن آغشته شود سپس هر چونه ی خمیر را به وسیله ی دست آغشته به روغن، روی سطح صاف، به شکل دایره های نازک، باز می کنیم و خمیر باز شده را از دو طرف به سمت وسط چین داده و جمع می کنیم و به شکل حلزونی، دور خودش می پیچیم و انتهای خمیر را به بدنه ی خمیر می چسبانیم و با نوک انگشتان، وسط خمیر را کمی فشار می دهیم و برای مایه ی مایه ی گوشتی، جا باز می کنیم. خمیرهای به شکل آشیانه را درون سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله کنار هم می چینیم و این مراحل را برای تمام چونه های خمیر، انجام می دهیم. به اندازه ی یک قاشق غذاخوری پّر از مایه ی گوشتی، وسط هر خمیر قرار می دهیم. سینی فر را به مدت 50 تا 60 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لایه اول🔻 200 میلی لیتر خامه نصف فنجان شیر 2 بسته بیسکویت پتی بور 80 گرم شکلات بادام زمینی ‌ طرز تهیه🔻 بیسکوییت ها رو خرد کنید.در ظرفی خامه،شیر ،شکلات رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.درقالب مورد نظر کیسه فریزر پهن کنید.بیسکوییت ها و سس شکلاتی رو باهم ترکیب کنید و داخل قالب بریزید و پخش کنید. ‌ لایه دوم🔻 1 بسته کرم شانتی 1 بسته پودر خامه 200 میلی لیتر خامه 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای 1 فنجان شیر 10 گیلاس یا هر میوه دلخواه‌ 10 زغال اخته ‌ طرز تهیه🔻 همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید و روی لایه اول بریزید و پخش کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پارافه موزاییکی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سیب😋 کیک خوشمزه ایه، برای رول کردنش مهم اینه که میزان موادتون باسایز قالب، متناسب باشه که کیک زیاد ضخیم یا نازک نشه و موقع رول نشکنه، سایز قالب برای این میزان از مواد تقریبااااا ۳۵ در ۴۵ مناسبه (سینی های توستر یا فر برقی هم میشه) در قالب ۳۰در۴۰ ممکنه کیک کمی ضخیم بشه ، قالب خودم سی درچهل هست 🤗 مواد لازم🔻 سیب درشت ۶ عدد (می تونید مقداری از سیب را با هویج جایگزین کنید) رنده درشت بزنید( پوره نشه) شکر ۱/۳ پیمانه(۷۰ گرم) گردوی ریز خردشده به دلخواه مقداری دارچین ۱ق چ مواد لازم برای کیک🔻 تخم مرغ ۳عدد شکر ۲/۳ پیمانه(۱۵۰گرم) وانیل ۱/۴ ق چ شیر ولرم ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) روغن مایع ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) آرد ۱و۱/۴ پیمانه (۲۰۰گرم) بیکینگ پودر ۱ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ سیب زمینی 😋 پیازهای خرد شده را در کره و روغن زیتون بریزید و حدود 45 دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین کارامل کنید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. در حین پختن، پوره سیب زمینی خود را آماده کنیدسیب زمینی ها را به ورقه های 3/4 اینچی برش دهید و در آب خنک فرو کنید. به تدریج آنها را به جوش بیاورید و بگذارید حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزند. آبکش کنید و اجازه دهید بخار کاملا خارج شود. پنیر خامه ای و خامه ترش را اضافه کنید و له کنید تا کرم رنگ شود.سیر، سس تند و سس سویا را در آخرین دقیقه پخت پیاز اضافه کنید. سپس با آرد بریزید و 1-2 دقیقه بپزید. آب و. چاشنی ها را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد.از سیب زمینی استفاده کنید تا سیب زمینی ها را داخل بریزید.پنیر رنده شده را روی حرارت ملایم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. با پیازچه، بیکن و/یا پنیر بیشتر تزئین کنید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷 گوشت چرخ شده:350گرم پیاز بزرگ: یک عدد زعفرون:به مقدار لازم ادویجات:سماق،فلفل سیاه،پودر سیر، پولبیبر نمک مواد لازم برای سس: کره:20 گرم رب گوجه: یک قاشق سر خالی رب انار: یک قاشق زعفرون آبشده آب انار:1/3لیوان انار دون شده رب آلبالو: یک ق چ نمکو فلفل ابتدا پیاز رو رنده کرده و آبش رو جدا میکنیم و به همراه مقداری زعفرون+نمک +ادویجات به گوشت اضافه کرده و خوب ورز داده و 2ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.بعد به شکل دلخواه فرم بدیدداخل تابه مقدار کم روغن ریخته و کباب ها رو میچینیم داخل و روی حرارت متوسط دو طرف رو سرخ میکنیم داخل تابه کوچک کره ریخته و روی حرارت میزاریم ،رب گوجه رو داخلش کمی تفت داده و یک قاشق چایخوری زعفرون آبشده اضافه میکنیم ، و بعد رب انار،رب آلبالو و مقداری انار دون شده اضافه کرده و یه تفت میدیم،حالا آب انار رو اضافه کرده و وقتی که جوشید از روی حرارت برداشته و روی کباب ها میریزیم تا یه مقدار جذب کباب ها بشه حدود7 دقیقه. در کنارش گوجه هم سرخ کنید و نوش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 بسته ماکارونی رشته ای ( اسپاگتی ) 1 استکان روغن زیتون 1 ق غ کره حدود 500 گرم سینه مرغ 1 عدد پیاز متوسط 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز 4_5 عدد فلفل سبز 4_5 حبه سیر 1 ق غ رب فلفل 1 ق غ رب گوجه فرنگی 2 عدد گوجه فرنگی نمک * فلفل سیاه زیره آویشن 1 مشت جعفری خورد شده طرز تهیه: یک بسته ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبکش کنید. از طرف دیگر روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته کمی که داغ شد مرغها را که در سایز کوچک تکه کرده اید اضافه کنید و خوب تفت دهید تا زمانی که رنگ مرغها تغییر کند و آب مرغ کشیده شود. کره را اضافه کرده و دوباره تفت دهید. وقتی مرغها کمی سرخ شد پیاز خورد شده را اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد و کمی رنگشان تغییر کرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه کنید. من از هرکدام 1 ق م اضافه کردم شما می توانید به دلخواه خودتان تغییر بدید. رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید. حالا از همان آب جوش ماکارونی ها حدود 1 لیوان به این مواد اضافه کنید و بگذارید خیلی کم بجوشد. وقتی آبش کمی خشک شد ماکارونی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بگذارید کمی روی شعله بماند. در مرحله آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ این خوشمزه بهترین روش برای پخت سینه مرغ عناصر 3 سینه مرغ 5-7 سیب زمینی 1 قاشق چایخوری نمک 3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن 2/1 قاشق چایخوری کاری روغن زیتون روش سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جات‌رو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید. نوووش جاااان 😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی رستورانی ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم قرمز ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💛امروزقشنگ است ❄️ازلطف خداوند 💛هوای دڸ ما ❄️صاف وقشنگَ است 💛ای خدا تودرایݧ صبح طلایی ❄️نظری بر دڸ ما کن 💛حیف است نبریم لذت ایام ❄️که امروز قشنگ است 💛ســـــلام ❄️صبح اولین سه شنبه 💛دی ماهتون پـراز شـادی و برکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خونگی خوشمزهه😋 مواد لازم: فیله یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم کره ۵۰ گرم شیر ۱۰۰ میلیلیتر(تقریبا دو سوم لیوان) ۱ عدد تخم مرغ سیر۳ حبه نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان. شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۲۰ تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند. و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید. و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید 😍😘 پ ن: اگه ۳ عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و ۲ یا ۳ ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه 😋 ولی لزومیم نداره و حتما نخ ببندید که حین پخت باز نشه ‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💜سیب زمینی ویژه 💜 یک دستور غذای عالی که هم میشه به عنوان غذا ، پیش غذا ویا در کنار غذاهای سوخاری نوش جان کنید مواد لازم: سیب زمینی 10 الی 12 عدد متوسط کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری شیر 2 لیوان خامه صبحانه یک بسته ( 200 گرم ) آویشن نصف قاشق چایخوری پودرسیر نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم پنیر پیتزا 200 گرم طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش بزنید‌ و در ظرف فر قرار داده . در یک قابلمه کوچک پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید کمی که نرم شد و تغییر رنگ داد، آرد را به آن اضافه کنید و با کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود در مرحله ای که شروع به تغییر رنگ کرد خامه را با شیر مخلوط کرده و کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید. سس را هم بزنید تا به غلظت ماست هم زده برسد. سپس سس داغ را روی سیب زمینی های بریزید و روی طرف فر را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید تا سیب زمینی بپزد شود سپس آن را از فر خارج كرده و سطح آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید و مجدد در فر قرار داده تا پنیر ها آب شوند در این مرحله می توانید گریل فر را روشن کنید تا طلایی رنگ شود و در کنار غذاهای سوخاری یا گریل نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: لپه 100 گرم آلو(بخارا یا برقانی) 15 عدد پیاز 2 عدد برنج 200 گرم تخم مرغ خام 2 عدد بزرگ (یا 3 عدد کوچک) گوشت 0.5 کیلوگرم زرشک و گردو به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری سبزی تازه (شامل مرزه ، ترخون ، نعنا و جعفری) 100 گرم آرد نخودچی 50 گرم نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، ادویه کاری، پودر لیمو عمانی، دارچین و زیره طرز تهیه: 1. برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید. 2. لپه و برنج چرخ شده، آرد نخودچی، یکی از پیاز ها (رنده شده و آب گرفته شده)، ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره، آویشن و ادویه کاری)، سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط كنید و به قدری ورز دهید که گوشت کاملا حالت چسبندگی و انسجام داشته باشد.(نمک کوفته را باید اندازه کنید که در وا نرفتن آن تاثیر دارد) 3. .اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. پس از ورز دادن کامل مواد کوفته(حدود 30 دقیقه) روی مواد سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید. 4. بعد از این مدت مقداری از ماده كوفته آماده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو و آلوی خیس خورده قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید.(من موادم را به 4 قسمت تقسیم کردم که 4 عدد کوفته ی بزرگ داشته باشم) 5. حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیاز دوم را خرد و طلایی کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و به مقدار دلخواه آب به آن اضافه كنید.(همه ی ادویه هایی که برای مواد کوفته استفاده کردید + پودر لیمو عمانی هم بریزید) 6. كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند. در حین پخت در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مرتب روی کوفته ها از آبش بریزید. بعد از گذشت 30 دقیقه و فقط یکبار کوفته ها را برگردانید.(در صورت دلخواه در 15 دقیقه ی آخر، آلو به آب کوفته اضافه کنید) نکته: 1. نکته ی خیلی مهم در وا نرفتن کوفته این است که هیچ یک از مواد اولیه نباید آب دار باشند(پیاز، لپه، برنج، سبزی و یا...) حتما كوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید و آلو های داخلش را از قبل خیس کنید تا کوفته ترک نخورد. 2. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، مقدار سبزی 50 گرم باید باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من این بار داخل فر درست کردم توی قالب . حالا مواد داخلش به نوعی سلیقه ای هستش . بادمجون هم می تونین استفاده کنین یا جای گوشت از مرغ . برای 3 تا 4 نفر گوشت گوساله یا گوسفند 300 گرم پیاز 1 عدد برنج 3 پیمانه زرده تخم مرغ 3 عدد ماست چکیده نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم زعفران دم کرده مقداری برنج را از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم کمی زردچوبه ریختم و بعد مقداری آب ریختم تا بپزه اواخر پخت نمک و کمی زعفران خواستین از دارچین یا چوب دارچین هم می تونین استفاده کنین . بعد گوشت رو ریش ریش کردم . مقداری از اب گوشت رو هم بمونه . بعضی اوقات داخل مواد ماست و زعفران می ریزم . گوشت رو هم کمی تفت دادم با زعفران . میتونین گوشت رو هم ریش ریش نکنین و از اول ورقه ای برش بدین و بپزین و به اون شکل توی ته چین قرار بدین . زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن ، زعفران آب کرده، من یکی ، دو قاشق آب گوشت به این مواد اضافه کردم . گلاب هم می تونین بریزین . برنج را آبکش کردم . خواستین توی قابلمه بپزین روی گاز کف و دیواره های قابلمه هم چرب بشه یا مه اگه خواستین توی فر هم بپزین قالب رو کف و دیواره هاش رو چرب کنین . موادی زعفرانی و ماستم رو با برنج مخلوط کردم . از برنجم داخل قالب ریختم با پشت قاشق صاف کردم ، روش گوشت ریش ریش شده و کمی زرشک و خلال پسته و بادام ریختم . روی اون بقیه برنج رو ریختم و با پشت قاشق صافش کردم . می تونین دو لایه حتی از مواد گوشتی بریزین بسته به ارتفاع قالبتون اگه زیاده دو بار این کار رو انجام بدین . روی برنج هم می تونین کمی روغن و آب رو مخلوط و روش بریزین . برای پخت در فر می تونین روش فویل بکشین . قالب رو در فر 180 درجه به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت در فر قرار دادم . اگه خواستین روی گاز بپزین قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار بدین و از دم کنی استفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛