eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه سه سوته مخصوص شکموها😋 من عاشق سبب زمینیم ازون بدتر عاشق هات داگ 🤗🤗 👌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـانـان ♡ اول هفته تون عـالی🕊🎈 صبحتان پـراز محبت🕊🎈 الــــهـــی سهم امروزتان شـادی🕊🎈 سهم زنـدگیتون عـشق🕊🎈 سهم قلبتـون مـهربـانی🕊🎈 سهم چشمتـون زیبـایـی 🕊🎈 و سهم عمرتـون عـزت باشـه🕊🎈 هفته خوبی پیش رو داشته باشید🕊🎈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مجلسی برای سس مرغ: روغنی رو که داخلش مرغ ها رو تفت دادیم و کمی کره رو روی حرارت گذاشته دو قاشق رب هم میریزیم و تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه بعد نصف لیوان اب ، کمی ابلیمو و نمک هم ربخته بعد از اینکه یکی دو تا جوش زد ، این سس را روی مرغ میریزیم و در ظرف را میبندیم و اجازه میدیم مرغ هامون با حرارت متوسط رو به بالا حدود یک و نیم الی دو ساعت بپزه حالا چرا حرارت زیاد؟؟ اکه میخواین اب مرغ غلیظ بشه حتما باید با حرارت تقریبا زیاد مرغ رو بپزید نیم ساعت آخر حرارت رو کم کنید تا غذامون جا بیوفته و تمام😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ 8 عدد سیب زمینی کوچک 9_10 عدد پیاز کوچک 10عدد(1پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج 1 عدد فلفل سبزبزرگ 3 عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع 1 ق غ رب گوجه 1 ق م رب فلفل 1 ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای 190درجه در حدود 45دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان هم میتونید از ران استفاده کنید هم از سینه این مقدار برای چهار نفره ران چهار تکه اگه نصف لیوان آلو 8تا 10 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرک زعفران ،زردچوبا،نمک،فلفل به میزان‌لازم قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ کنید من همیشه تین کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه) ماهی رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه میتونید برای چاشنی از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان مواد حدود 15 عدد بستنی زمستونی مطابق شکل میشه، سفیده تخم مرغ 2عدد(بهتره تخم مرغها سرد باشن) پودر قند 100_80 گرم بسته به ذائقه خودتون داره (80 گرمش میشه نصف لیوان یا 1/2پیمانه) به جای پودر قند ازشکر دانه ریز هم میشه استفاده کرد وانیل 1/4ق چ پودر ژلاتین یک ونیم ق چ اب سرد 2ق غ نان میکادو به میزان لازم میتونین ازنان قیفی شکل یا نون بستنیهای مختلف هم استفاده کنید شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار دلخواه(تلخ باشه بهتره) مارک شکلات من پارمیدا بود درابتدا نانهای میکادو را مطابق فیلم قالب زده و کنار بگذارید چون نانها نازک هستن بهتره که حتما هردوعدد از آنها را با کمی شکلات بهم بچسبانید، پودر ژلاتین واب سرد را مخلوط کرده وبنماری کنید تا کاملا شفاف شود البته اواسط کار مثلا موقع گذاشتن سفیده رو بخار آب، اینکارو رو انجام بدین که تا موقع اضافه کردن بسته نشده باشه سفیده تخم مرغها را باهمزن بزنید تا کف کند به محض کف کردن 1/4 ق چ وانیل وپودر قند را کم کم به ان اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا سفیده خوب فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد، سفیده را روی بخار آب کتری درحال جوش بگذارید(توجه کنید حرارت کم و بخار آب ملایم باشد، و ظرف سفیده طوری روی کتری قرار بگیرد که کف آن با آب در تماس مستقیم نباشد وگرنه سفیده شل شده واب میندازه) سپس حدود 10 دقیقه سفیده را با همزن بزنید(مداوم) تا سفیده بپزد ومانند خامه سفت شود ظرف حاوی سفیده را ازروی حرارت برداشته وپودرژلاتین بنماری شده وازداغی افتاده را به آن اضافه کنید کمی درحد مخلوط شدن هم بزنید(زیاد هم نزنید سفیده شل میشه) درون قیف ریخته و سریع روی نانها پایپ کنید،داخل محیط نمونه چون شل میشه حتی گرمای دستتون ممکنه باعث شل شدن اون بشه پس سریع روی نانها فرم بدین، بستنی ها رادوسه ساعتی درون یخچال بگذارید تا خوب منسجم شوند سپس برروی آنها شکلات آب شده ازدما افتاده بریزید ودوباره به یخچال منتقل کنید تا رویه آنها نیز ببندد، بستنیها درون یخچال تا سه چهار روز قابل نگهداریست، برای شکلات اب شده هم :شکلات تخته ای را خردکنید وروی بخار آب کتری بگذارید هم بزنید تا ذوب شود اگر خیلی سفت بود کمی روغن مایع به آن اضافه کنید، بچه ها میتونین قبل از اضافه کردن پودر ژلاتین مقداری خامه فرم گرفته مثلا حدود 2 _3ق غ هم بهش اضافه کنید یا اگر خواستین پفکی تر باشه مارشمالوی اب شده از همین شیبابا ها مثلا 6_5عدد اب کنید بریزید داخلش وبعد پودر ژلاتین بزنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کباب خوشمزه با فر😋😋 مواد تشکیل دهنده: قارچ ۳۰۰ گرم سینه مرغ ۵۰۰ گرم فلفل دلمه گوجه فرنگی گیلاسی روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق غذاخوری سرکه نصف قاشق غذاخوری کنجد به دلخواه یک قاشق غذاخوری شوید تازه ساطوری شده پاپریکا مخلوط فلفل سیاه و قرمز چاشنی کباب مثل تندوری نمک . مدت زمان پخت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مجلسی برای سس مرغ: روغنی رو که داخلش مرغ ها رو تفت دادیم و کمی کره رو روی حرارت گذاشته دو قاشق رب هم میریزیم و تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه بعد نصف لیوان اب ، کمی ابلیمو و نمک هم ربخته بعد از اینکه یکی دو تا جوش زد ، این سس را روی مرغ میریزیم و در ظرف را میبندیم و اجازه میدیم مرغ هامون با حرارت متوسط رو به بالا حدود یک و نیم الی دو ساعت بپزه حالا چرا حرارت زیاد؟؟ اکه میخواین اب مرغ غلیظ بشه حتما باید با حرارت تقریبا زیاد مرغ رو بپزید نیم ساعت آخر حرارت رو کم کنید تا غذامون جا بیوفته و تمام😋 کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا بدون فر مواد جهت تهیه خمیر پیتزا 3 ق غذاخوری روغن 2 ق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 ق چایخوری نمک 1ق چایخوری بگینگ پودر 2 فنجان آرد (مقدار آن چشمی کم یا زیاد کنید) برای تهیه سس پیتزا؛ 1 ق چایخوری سس فلفلی 1 ق چای خوری رب 3 ق غذاخوری روغن مقدار دلخواه نمک ، آویشن ، فلفل مواد سس رو به خوبی مخلوط کنید می توانید از هر ماده ای که دوست دارید برای روی خمیر استفاده کنید. اینجا .از پنیر چدار ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و سوسیس استفاده کردم. طرز تهیه پیتزا ابتدا مواد برای تهیه خمیر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کنیدو حسابی ورز بدین تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. خمیر را روی یک ماهیتابه یا قابلمه نچسب با کمی روغن و آرد پهن کنید. حتما آرد و روغن بزنید به ظرف که نچسبه. حتی میاونید از ظرف رویی استفاده کنید. سس پیتزا را پخش کنید. مواد مورد نظر خود را روی آن پخش کنید. در ماهی تابه را ببندین و برای مدت زمان 10-15 دقیقه در اجاق گاز بپزید. چک کنید که خوب پخته شده یا نه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک_مرغ_سبزیجات با پوره_سیبزمینی سینه مرغ : یک عدد نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: ۳ ق غ سیب زمینی: ۲ عدد شیر: ۲ لیوان جعفری: ۵۰ گرم کره: ۳۰ گرم کدو: ۱ عدد فلفل دلمه ای: یک عدد کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم . سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره سینه مرغ رو گریل کنید😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الانه دستگاهای تو بازار موجود رب رو باهاش له میکنن رب اونا خوشمزه نیست چون تخم وپوستشو هم له میکنه برای درست کردن رب حتما پوست وتخم ازش جدا بشه رب رو تو تشت بزرگ بپزی بهتره وخوش رنگتره تا تو منجل عزیزان رب رو آگه به مقدار زیادی نگه داری میکنید بهتره اونو فریزیر کنید در غیر اینصورت باید مقداری روغن جامد آب کنید وروش بریزید رب که تو جای خنک یا یخچال نگهداری میکنید روش روغن جامد بریزید تا هوا بهش نفود نکنه و ترش نشه ربی که فریزیر نمیشه باید کاملا آبش جمع شده باشه وگرنه زود کپک میزنه و ترش میشه چون مقدار رب من زیاد بود اونو فریزیر میکنم تو زیپ کیپ میریزیم تا جای کمتری رو بگیره آگه آب رب به خوبی گرفته شه رب یخ نمیزنه خیلی از عزیزان نمک میزنن دو روز جلو آفتاب میزارن میگن گاز گوجه اینجوری خارج میشه ورب کپک نمیزنه البته هر کسی روش پختی داره گوجه فرنگی ما ۳۰۰ کیلو بود ۴۲ تا ۴۳ کیلو رب داشت البته رب غلیظ عزیزانی که میگن بیشتر رب میده رقیق تر بر میدارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الانه فصل گوجه فرنگیه 😍کار سختی نیست فقط یکم اراده میخواد 😍 گوجه ها رو تمیز شسته وسر اونو بزنید ودو تکه کنید .بریزید تو قابلمه بزرگ وبزارید رو گاز تا گرم بشه گاز رو خاموش کنید.اگر دستگاه له شدن دارید با دستگاه بزنید اگر هم ندارید مشکلی نیست کافیه بزارید کمی سرد شه از صافی رد کنید وسپس از الک رد کنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت بالا تا بپزه وغلیظ بشه عزیزان نمک رب حتما باید نمک درشت دانه باشه نمک ید دار ونمک نمکدان نمیشه نمک رو وقتی باید اضافه کنید نیم ساعتی مانده به اینکه گاز رو خاموش کنید آگه زود نمک رو اضافه کنید رب سیاه میشه نمک چشمی زده میشه باید ازش بچشید زیاد بزنید رب تلخ میشه باید به اندازه باشه کم کم بزنید وازش بچشید. رب که داره غلیظ میشه شروع میکنه به پریدن مواظب باشید .برای هم زدن از قاشق چوبی با دسته بلند استفاده کنید رب که غلیظ شد زود ته میگیره اگه ته بگیره رب تلخ میشه وقتی داره غلیظ میشه چشم ازش بر ندارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
__ فصل آبگیری نارنج شروع شده توشهرتون نارنج دارید؟برای اینکه آب نارنج به مدت طولانی چندسال ماندگاری داشته باشه بهش حرارت میدیم و قوام نارنج درست میکنیم از رب نارنج رقیق تره و به عنوان سس غذاهایی مثل ماهی و مرغ ترش ازش استفاده میکنیم ادامه توضیحات روی تصویرصداگذاشته شده . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا