eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جامبوی گوشت قلقلی مواد لازم برای تهیه : 800 گرم گوشت گوساله چرخ شده آرد یک دوم پیمانه پیاز رنده شده یک دوم پیمانه پارمسان یک چهارم پیمانه سیر دو‌حبه جعفری خرد شده یک دوم پیمانه دو عدد تخم مرغ ریحان خرد شده یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا 400 گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهید برای طرز تهیه سس ریکوتای : پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: موز 3عدد کوچک (یا دو عدد بزرگ ) جو دوسر پرک یک پیمانه سر پر دارچین یک قاشق چای خوری وانیل نصف قاشق چایخوری گردو خورد شده یه قاشق غذاخوری(قابل حذف) شکلات تخته ای خرد شده دو قاشق غذاخوری کشمش دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. موز را له کرده جو دوسر پرک و گردو و وانیل و پودر دارچین را اضافه کرده همه مواد را کامل مخلوط کنید بعد به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت شکلات خرد شده و به قسمت دیگه کشمش اضافه کنید و بعد گلوله های کوچک درست کرده صافش کنید و داخل سینی فر از قبل چرب شده بچینید( یا کاغذ روغنی پهن کنید و چرب کنید تا کوکی ها به کاغذ نچسبه میتونید اصلا کاغذ روغنی پهن نکنید)بعد داخل فر بذارید به مدت 15دقیقه کوکی شما آماده است ✅نکته اگر خواستید کوکی نرم باشه مقدار موز رو اضافه کنید اگر خواستید ترد باشه مقدار جو دوسر روزیاد کنید ✅کشمش و شکلات رو نمیشه باهم اضافه کرد چون از نظر طعم با هم جور در نمیاد یا کشمش و یا شکلات یکیش رو اضافه کنید طعم شکلاتیش خیلی خوشمزه تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ پیری پیری پخته شده با قوطی با سس مخصوص 🍴مواد مورد نیاز🍴 1 عدد مرغ 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری پونه ½ قاشق چای خوری زیره 1 قاشق چای خوری شکر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد پیاز خرد شده 1 قاشق چای خوری روغن زیتون ¼ قاشق چای خوری نمک 1 قوطی نوشابه 3 عدد فلفل قرمز خرد شده بدون هسته پوست لیمو 1 حبه سیر له شده آب 1 عدد لیمو آب مرغ پخته شده ½ قاشق چای خوری شکر 1 قاشق چای خوری نمک سیب زمینی سرخ کرده برای سرو . ♨طرز تهیه♨ . 1. فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. داخل یک کاسه کوچک نمک، پاپریکا، پونه، زیره و شکر را ترکیب کنید. مرغ را با روغن زیتون چرب کرده مخلوط ادویه را روی آن بریزید. کاملا با دستتا ن ادویه را روی مرغ پخش کنید. 3. فلفل های دلمه ای خرد شده را به همراه پیاز خرد شده روی یک سینی فر قرار دهید و به روغن زیتون آغشته کنید. سپس کمی نمک اضافه کرده و دور سینی پخش کنید، یک فضای خالی در مرکز سینی ایجاد کرده و قوطی نوشابه را داخل قرار دهید سپس مرغ را روی قوطی قرار دهید. 4. به مدت 40 دقیقه داخل فر بپزید. 5. مواد داخل سینی را داخل یک مخلوط کن ریخته و فلفل قرمز، پوست لیمو، سیر، آب لیمو، شکر، نمک و آب مرغ پخته شده داخل سینی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. 6. مرغ را خرد کنید به همراه سس درست شده و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستورهای زیادی هست از شکلات صبحانه . این روشی که براتون گذاشتم خیللللی عالی میشه همش دیگه دوست دارین خودتون درست کنین غلظتش عالیه و شلکی هم نیست 😋😊. . اینکه هر نوع مغزی هم دوست داشته باشین چه پودر شده چه خرد شده می تونین داخلش بریزین مغز گردو ، فندق ،پسته و ... من نریختم چون علاقه ای کلا زیاد بهش نداریم 😊. و اینکه با مواد زیر همین مقداری که توی کلیپ می بینین این شیشه یه کم سرخالی شد . ماندگاریش هم خوبه ، این دستوری که من درست کردم توش تخم مرع داشت که من استفاده نکردم چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاتر هست اگر تخم مرغ ریخته بشه تا یک هفته ده روز مصرف باید بشه ، اگر ریخته نشه تا دوهفته شاید هم بیشتر . اون قدر خوشمزه است که تا اون موقع نمی مونه . توی یخچال و حتی محیط بیرون یخچال محیط خنک هم می مونه ولی یخچال بهتره کره 30 گرم شکلات تخته ای 50 گرم (شیرین و یا تلخ فرقی نداره ، من تلخ استفاده کردم دوست دارم ولی بستگی به خودتون داره که دوست دارین چه میزان شیرین باشه ) شیر 2 ق غ پودر قند 70 گرم (نصف لیوان ) (می تونین کمتر هم بریزین بستگی داره که چه قدر شیرین دوست دارین و یا نوع شکلاتتون چی باشه من 50 گرم ریختم) خامه صبحانه 100 گرم (نصف پاکت) پودر کاکائو 2 ق غ شکلات خرد شده روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذوب بشه و بعد کره رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد از حرارت برداشتم . داخل طرف دیگه ای ریختم . پودر قند الک شده و پودر کاکایو رو هم اضافه کردم و با همزن کمی زدم و بعد شیر و خامه رو اضافه کردم و مخلوط کردم . از همزن دستی و یا مخلوط کن هم بابت ترکیب کردن می تونین استفاده کنین فقط حواستون باشه ممکنه در آخر گوله گوله بمونه و خوب ترکیب نشه اگر همچین وضعیتی پیش اومد مواد رو خیلی کم روی حرارت خیلی کم قرار بدین تا صاف و یکدست بشه . وقتی از حرارت افتاد داخل ظرف بریزین و بزارین یخچال . و یه شکلات صبحانه خوشمزه داریم حالا که حسابی با هر چیزی می چسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مدل مرغ فوق العاده راحت وبی دردسر بدون یه ذره بوی مرغ وبسیار خوشمزه و مناسب میهمانی است من خودم 25نفر میهمان داشتم همه مرغها را به همین روش درست کردم وبسیار عالی ومجلسی بود حتما امتحان کنید نکته مهم .... به هیچ وجه مرغها موقع پخت نباید روی هم گذاشته بشه فقط در کنار هم چیده بشه میزان ابغوره کاملا دست خودتان است کمتر یا بیشتر شما میتونید از کدو وبادمجان وسیب زمینی و حتی قارچ هم کنار مرغ بذارید تا پخته بشه میتونید توی مایع سس زعفران بزنید یا مثل فیلم اخر کار بریزید ولی من اکثر موقع اصلا زعفران نمی زنم خیلی عالی می شه طرز تهیه...... مرغ به تعدا نفرات خودتان ازقبل نمک بزنید تا خوب مزه دار بشه وبشورید وخشک کنید . توی تابه پخت این مدل مرغ خیلی بهتره پیاز خلالی بریزید کف تابه بدون قطره ای روغن بعد هویج بریزید یا هر سبزیجاتی که در بالا نام بردم بعد مرغ را بزارید وفلفل دلمه را بریزید وفقط کمی رنده جور هندی روی مرغ رنده کنید وحتما فلفل سیاه وروی حرارت ملایم بمدت پانزده تا بیست دقیقه اصلا کمتر نباشه. سس رب..... واسه دوتا ران مرغ من دوقاشق پر رب و چهاررقاشق ابغوره و زردجوبه وپودرزیره وپودرتخم گشنیز و ادویه مخلوط وکمی فلفل قرمزو پودرسیر ریختم واگر دوست داشتید زعفران ونمک بعدکم کم اب اضافه کردم تا غلظت سس ما مثل ماست معمولی بشه . ادامه کار..... بعد بیست دقیقه از سس فقط روی مرغ بریزید وباز بزارید ربع ساعت بخار کنه با حرارت کم وبعد مابقی سس را اطراف ظرف بریزید وابجوش اضافه کنید در حدی که فقط تا لبه مرغ بیاد اصلا نباید اب روی مرغ رابپوشاند وحرارت را کم کنید تا کاملا پخته بشه ودر اخر کمی زعفران روی مرغ دهید اب این مدل مرغ نسبتا غلیظ است میتونید کمی بیشتر اب بریزید تا رقیق تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن مرغ و پوره سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر سیب زمینی 3 تا 4 عدد سینه مرغ 1 عدد قارچ 4 عدد فلفل دلمه نصف عدد ذرت 2 تا 3 ق غ آرد سفید 1 ق غ شیر 1 لیوان کره 25 گرم پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم سیب زمینی رو آبپز کردم . پوستش رو گرفتم و رنده کردم . بهش یه کم کره ( یا روغن) ، نمک و فلفل اضافه کردم . سینه مرغ رو هم همراه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و فلفل پختم و بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کردم . قارچ ها رو خرد کردم و تفت دادم بهش مرغ ریش ریش شده و فلقل دلمه ای خرد شده و کمی ذرت اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن ریختم . سس_بشامل_معصومه : برای سس سفید داخل ظرفی آرد رو یه کم تفت دادم و کره رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر کمی نمک و فلفل ریختم . داخل ظرف مورد نظر کفش رو یه کم با سس سفید چرب کردم و بعد یه کم از پوره سیب زمینی ریختم و پهن کردم و روش کمی پنیر پیتزا و از مواد مرغ و باز روش کمی پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و همین کار رو دوباره یه لایه دیگه تکرار کردم . داخل فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم تا روش تغییر رنگ‌ بده . توی تابه روی گاز هم می تونین درست کنین فقط رویه اش تغییر رنگ‌پیدا نمی کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه شکلاتی فنجان 200 میلی لیتری 125 میلی لیتر فنجان چای . .مواد لازم 3 تخم مرغ کره ذوب شده (150 گرم) 125 میلی لیتر شیر 125 گرم پودر قند 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 بسته شکر وانیلی یا نصف قاشق چای خوری وانیل ساده 400 گرم آرد 2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ نوک قاشق چای خوری نمک 200 گرم شکلات تخته ایی خورد شده در کل 12 عدد کلوچه بدست میاد طرز تهیه ابتدا مواد خشک ، آرد ، کاکائو ، نمک را در یک کاسه مخلوط کنیم. . سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ، شکر ، کره ذوب شده ، شیر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم سپس مواد خشک را به باقی مواد اضافه کرده و کاملاً هم نیزنیم تا بکدست بشن و نصف شکلات تکه ایی را اضافه کنید. . مواد کیک رو داخل کپسول های کاپ کیک ریخته و نصفی از شکلات تخته ایی رو روشون میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 15_18 دقیقه میزاریم تا بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش دوغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوغ 4تا4/5کیلو سبزی آش (گشنیز ،اسفناج،سیرتازه ،شوید(چندتاشاخه)تره،)حدوداخردشده300گرم نخود پخته شده1پیمانه برنج شسته شده 1پیمانه تخم مرغ1عدد آرد1قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم گوشت قلقلی(100گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد یه قاشق کوچیک)باهم مخلوط میکنید وبا دست به اندازه فندق درست میکنید دوغ رو داخل قابلمه میریزیم ویه کاسه برمیدارید برنج وآرد وتخم مرغ رو باهم میزنیم تایکدست بشه وبه دوغ اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد ودیگه هم زدن نمیخواد اول ساقه های خردشده سیر رو میریزیم بعد چند دقیقه سبزی آش رو بهش اضافه میکنم وشعله رو کم میکنم تا هم سبزی بپزه وهم جابیفته نخود پخته شده رو هم اضافه میکنیم ودرآخر کوفته های که آمادکردید رو اضافه کنید وبزارید چنددقیقه بمونه تا بپزه وقتی سیر تازه میریزید نیاز به سیر خشک نداره ولی اگه دوست دارید له کتید یا آسیاب کنید ونوشجان کنید. دوستان بدون تخم مرغ هم پختم هیچ مشکلی پیش نیومده. شوید برای خوش طعم شدن آش ریختم خیلی کم دوقاشق غذاخوری حتما تازه باشه. دوغ محلی استفاده میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒🥒🥒🥒 مواد لازم: آب جوشیده به مقدار لازم( بزارید آب ته نشین بشه و خنک ) نمک به مقدار لازم(به مقدار که آب شور شود) ترخون خشک یا تر به مقدار لازم چند حبه سیر خیار قلمی اگه محلی باشد چه بهتر داخل هر بطری ۱/۵ یک الی دو قاشق سرکه سفید ریخته بشه فلفل قرمز داخل هر بطری یک قاشق چایی خوری ادویه معطر (خورشتی) یک قاشق چایی خوری . نکته: آب کاملا خنک شده باشد _داخل ظرف ۱/۵یا هر ظرف دیگری هوا وجود نداشته باشد _درب ظرف محکم بسته شده باشد _بعد از روز دوم یا سوم در جای خنک قرار بگیرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ما معتقدیم لباس کودکانمان، فرهنگ ساز است با استقبال بی نظیر شما پنجمین بلوز مقاومت برای دومین بار تولید شد 🇮🇷✌️🇮🇷 شما هم دعوتید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2640183298C00de59ddad
🍸 ▫️آرد برنج: ۳ ق غ ▫️بادام آسیاب شده: ۱۰۰ گرم ▫️پسته خلال: ۴ ق غ ▫️گلاب: ۲ ق سوپ خوری ▫️شیر: ۲.۵ پیمانه ▫️نمک: کمی به اندازه نوک انگشتان ▫️شکر: ۵ ق غ ▫️آب جوش: ۳ الی ۴ ق غ 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیخی☂ ✅مواد لازم : ماکارانی فرمی آب پز شده به مقدار لازم پنیر پیتزا ، سوسیس، ذرت ، قارچ ، سس و … هر موادی که خودتون دوست دارین میتونین اضافه کنید * از مواد ماکارونی هم میتونی استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  آشپزی خاص
ما معتقدیم لباس کودکانمان، فرهنگ ساز است با استقبال بی نظیر شما پنجمین بلوز مقاومت برای دومین بار تولید شد 🇮🇷✌️🇮🇷 شما هم دعوتید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2640183298C00de59ddad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛄️سلام به روز و روشـنی ❄️سلام به آهنگ خوش زندگی ☃️سلام به مهر و صفای دلهای بی ریا ❄️سلام بر دوست و آشنا ⛄️امروزتـان بی نظیر ❄️تنتان سـالم ⛄️روحتـان در نـشـاط ❄️و امروزتـون پـراز شـادی ⛄️ صبح دوشنبه تـون زیبـا ⛄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کروکت سیب زمینی برای 9 تا 10 عدد سیب زمینی 3 عدد تخم مرغ 1 عدد کامل و 1 عدد زرده جعفری خرد شده 2 ق غ پنیر پیتزا 50 گرم به دلخواه آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم سیب زمینی ها رو با آب پختم ، بعد پوستش رو کندم و له کردم ، من رنده ریز کردم ، یه زرده تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و کمی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم .موادم رو خوب مخلوط کردم . به اندازه یه گردو بزرک از مواد برداشتم و توی دستم لوله کردم و به شکل سوسیس در آوردم . سه تا ظرف کنار گداشتم ، توی هر کدوم آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ که با چنگال زده بودم ، قرار داشت . کروکت هام رو اول به ارد سفید غلتوندم ، بعد توی تخم مرغ و بعد از اون توی آرد سوخاری . یه تابه یا یه قابلمه کوچیک رو روعن سرخ کردنی ریختم تا کمی داغ بشه ، کروکت ها رو به آرامی داخل روغن انداختم و سرخش کردم ، باز هم من خیلی کم روغن استفاده کردم . بعد از سرخ شدن هم بزارید توی یه صافی تا روغنش بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛