فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا جای که امکان داره با همزن ویا قاشق بزنید سپس به تخته کار انتقال بدید وبا آرد پاشی و ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد .یک ذره کاسه رو چرب کرده خمیر رو برگردونید داخل کاسه روی خمیر رو میپوشونیم و حدود دوساعت استراحت میدیم سپس با وردنه باز میکنیم وبه سلیقه خود برش میزنیم(ارتفاع خمیر یک الی دو میل باشه) با قالب شیرینی پزی هم میتوانید بزنید .روغن رو با حرارت ملایم داغ کرده وگوشفیلها رو سرخ میکنیم حرارت ملایم باشه تا مغز پخت وترد بشن بعد از سرخ شدن بلافاصله میندازیم تو شهد ولرم رو به سردی حدود دو الی سه دقیقه دوست دارید بیشتر شیرین بشه بیشتر تو شهد بمونه
عزیزان شهد در کیفیت گوشفیل،بامیه،زولبیا خیلی مهمه شهد اگه بیش از حد قوام یاید شیرینی شکرک میزنه اگه به اندازه کافی قوام نیاد شیرینی نرم میشه پخت شهد حتمااا با حرارت کم باشه سعی کنید از جوهر لیمو استفاده کنید
روغن گوشفیل با حرارت کم داغ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای مندرآوردی
خیلی راحت
1 کیلوگرم سینه مرغ به درازا یا نگینی بریده شده
2 عدد فلفل قرمز
2 عدد فلفل سبز
1 بسته قارچ (اونقدر تفت بدین تا آبشو بکشه)
1 پیمانه خامه
نمک
پنیر کاشار یا پیتزا ورقه ای
نان باگت
سینه های مرغ رو در روغن تفت بدین، فلفلهارو اضافه کنین و تفت بدین، بعد قارچارو اضافه کنین و تفت بدین 1-2 دقیقه، بعد خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا غلیظ شه.بقیشم مشخصه.در فر گرم شده 170 درجه بزارین تا اونجاییکه پنیر سرخ شه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترکی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کته_خلال
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری سر پر
خلال بادوم ۲ قاشق غذا خوری سر پر
کشمش ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
هویج ۲ عدد
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
برنج ۳ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذا خوری
.
.
این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#پفک_خونگی👩🍳
سیب زمینی ۵۰۰ گرم ۳ تا
نشاسته ذرت ۵۰ گرم نصف پیمانه
نمک
فلفل قرمز ۱/۳ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
و هر ادویه قرمز و خوشمزه ای که دوست داری.
قرمزه باشه بهتره پفک خوشرنگ تر میشه.
بکینگ پودر نصف ق چ
دو ق غ روغن مایع
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_گوشت
با صدا ببینید🔈
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.پس از سرد شدن قابلمه تهچین به راحتی قابل برگشت درون دیس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_گردو
اول از همه یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط رو رنده میکنیمو ابشون رو میگیریم و بعد دو تا سه قاشق گردو اسیاب شده(بستگی به بزرگی سیب زمینی و پیاز داره نباید گردو خیلی زیاد بشه چون خمیر میشه) و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم (من تو تمام کوکو هام سبوس گندم میریزم تو این کوکو هم ریختم دلبخواهی هست و پر خاصیت) و چهار تا تخم مرغ درشت ویا پنج تا اگر کوچیک بودن.حالا تمام مواد رو خوب با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه گردو گلوله گلوله توش نمونه. بعد تو روغن داغ میریزیم و در تابه رو میزاریم و زیرش رو کم میکنیم و بعد برش میگردونیم حواستون باشه کوکو گردو به خاطر گردوش زود میسوزه.حالا در کنار برنج یا با نون سرو و نوش جان میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودر_لبو
چندعدد لبوی قرمز متوسط رو شسته و پوست کنده و با رنده چیپسی به صورت ورقه های نازک برش زده و روی سینی پهن میکنید و چند روزی میگذارید بمونه (یاسینی روی بخاری، شوفاژ قرارمیدهید) تا کامل خشک شود بعد با غذاساز آسیاب و تبدیل به پودر کرده، لبوی پودرشده راداخل شیشه کوچک گذاشته وداخل یخچال گذاشته تا موقع لزوم (مثلا برای رنگ کردن بعضی دسر ها از جمله پودینگ یا حتی فرنی و شیر برنج و...) ازش استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آدم ها از 40 سال به بالا خیلی کم تشنه میشوند و آب کمتری مصرف میکنند، در نتیجه خون دائما غلیظ میشود. خون غلیظ هیچ وقت نمیتواند به عروق ظریف یعنی مویرگ ها غذا و اکسیژن برساند، از این رو شاهد سکته و انواع بیماری ها هستیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️☃️❄️ ســــــــــلام ❄️☃️❄️
❄️صبح قشنگتون بخیر❄️
⛄️ روزتــون پـر از زیبـایی ☃️
❄️ هـمـراه بـا شـادی و نشـاط ❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_تابه_ای_با_رب_نارنج 🍊
.
مواد لازم :
سینه ی مرغ مکعبی شده به مقدار دلخواه
رب نارنج
کره ۲۰ گرم
روغن زیتون
گوجه گیلاسی
نمک ، فلفل قرنز ، ادویه لیمو فلفل ، زردچوبه
پیاز یدونه متوسط
سیخ کوچک کباب (من از پلاسکو فروشی ها تهیه کردم)
طرز تهیه :
اول از همه مرغ هارو با یکم روغن زیتون و ادویه ها و پیاز خلالی شده داخل یه ظرف مخلوط میکنیم و روشو سلیفون میکشیم و یک الی ۲ ساعت میزاریم داخل یخچال.
توی این فاصله ۵ الی ۶ ق غ رب نارنج رو با ۲۰گرم کره و یکم روغن زیتون روی حرارت رقیق میکنیم و بعد داخل یه ظرفی شبیه جاسسی یا شیر داغ کن میریزیم.
جوجه هارو از یخچال در میاریم و با سیخ میکشیم،داخل تابه یکم روغن ریخته و جوجه هارو میچینیم داخلش،بعد از سسمون روش میریزیم و در تابه رو میزاریم تا جوجه ها مغز پخت بشن،بعد جوجه هارو به اون سمت هم برمیگردونیم تا اونورش هم بپزه.
اینجاس که رب نارنج به خورد جوجه ها میره.
که داخل فیلم کاملا واضحه.👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ام_پتيتو 🥔
یه غذای جدید و خوشمزه بریم که ببینیم چه کرده👌👌👌
مواد لازم ١٢ عدد
سيب زميني ٦ الي ٧عدد متوسط
سوسيس ١٢ عدد
پنير ورقه اي ٦ عدد
تخم مرغ ٢ عدد
پنير سفيد ١ قاشق غ خ
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
پودر سير ١ قاشق مربا خوري
آويشن ١ قاشق مربا خوري
نعنا خشك ١ قاشق مربا خوري
براي كاور 👇
٢٠٠ گرم پانكو
٢ عدد تخم مرغ .
.
همه ي مواد بايد هم دماي محيط باشن
حتما دستتون رو خيس كنيد بعد سيب زميني رو رول كنيد و اينكه روغن بايد داغ باشه وگرنه وا ميره ،سيب زميني رو بعد از پخت بزاريد ابش كاملا بره ،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه تند و آتشین😋
مواد لازم🔻
پیاز : ۲ عدد
فلفل دلمهای: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۳ دسته (اندازه سلیقهای- مشابه فیلم)
ادویه:
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری (قابل حذف)
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری (قابل حذف)
نمک: ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
بعد از درست کردن مایه سمبوسه، اون رو داخل نون لواش یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید.
۷-۸ دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری ها، مایه سمبوسه آماده هست.
شما میتونید سمبوسه رو بعد از پیچیدن(سرخ نکنید)، بسته بندی کنید، داخل فریزیر قرار بدید و موقع مصرف اون رو سرخ کنید.
آموزش کامل پیچیدن سمبوسه در هایلایت سمبوسه هست. ببینید و حال کنید.
امیدوارم که لذتش رو ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی
#جوجه_چینی
فیله یا سینه مرغ نواری شده حدود 500 گرم
آرد سفید سه صفر(شیرینی پزی) 130 تا 150 گرم...حدود یک پیمانه ولی ممکن است بسته به جنس آرد کمی بیشتر یا کمتر مصرف شود
تخم مرغ 3 عدد
ماءالشعیر بدون طعم(کلاسیک) 1/4 پیمانه
شیر ولرم 1/4 پیمانه
زعفران دمکرده 1/2 قاشق چایخوری(به منظور خوشرنگ شدن بنیه در زمان سرخ شدن و از بین بردن بوی زُهم تخم مرغ)
خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری استاندارد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
نمک؛فلفل،مودر سیر یا سیر به میزان لازم
سس خردل حدود 1 تا قاشق مرباخوری(به دلخواه)
مقداری آرد اضافی برای کاور نهایی فیله های مرغ
ابتدا مرغها را با مقداری نمک+فلفل+پودر سیر یا سیر+سس خردل(به دلخواه)مزه دار کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول_سبزیجات
از قارچ و فلفل رنگى فريزرى استفاده كردم
يك عدد پياز نگيني شده را در روغن تفت دهيد، زردچوبه اضافه كنيد . فلفل دلمه رنگي خرد شده را اضافه و تفت دهيد، در وسط قارچ را اضافه و تفت دهيد و نمك و پاپريكا بزنيد ، مخلوط و تفت دهيد
٥ عدد تخم مرغ ، يك ق غ زعفران دم كرده و يك ق م نمك را با همزن مخلوط كنيد.درماهيتابه ترجيحا تفلون و چهار گوش ، روغن ريخته، كمي كه داغ شد مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد، كمي ماهيتابه راتكان دهيد تا كف ظرف از تخم مرغ پوشيده شود
چند دقيقه درب ظرف را بذارید ، حرارت را كم كنيد سپس سبزيجات سرخ شده را روي سطح تخم مرغ بريزيد
سبزيجات سرخ شده بايد داغ باشد تا سطح بالايي تخم مرغ را كه هنوز خام است بخود جذب كند و هم سبزيجات حالت چسبندگي بگيرند و هم تخم مرغ پخته شود. درب ظرف را بزاريد و بعد از اينكه مطمئن شديد كه خوب مغز پخت شده با احتياط به ظرف ديگري منتقل و آن را داغ رول كنيد تا تمام قسمت ها حين رول كردن به هم بچسبند و روي دستمال آشپزخانه بذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود و در انتها به ظرف مورد نظر براي سرو منتقل كنيد و به دلخواه تزيين و برش دهيد و نوش جان كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی بَرنده 🤤
تقدیم به همه شما
🔹لایه اول: سیبزمینی سرخ شده
🔹لایه دوم: سس گوشت
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
زردچوبه، پودرسیر، فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
گوشت رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با مقدار کمی آب بپزید.
🔹لایه سوم: سس قارچ
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
قارچ: ۴۰۰ گرم
آویشن، تخمگشنیز، فلفل سیاه : نصف قاشقچایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
خامه (خامه صبحانه): ۲ قاشق غذاخوری
.
در نهایت روی سینی، جعفری تازه بریزید و حالش رو ببرید. سینیِ برنده همه دوستان و مهموناتون و خونوادتون رو میخکوب میکنه. قول میدم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_پیتزایی🍕🍕
#کوکو
مواد لازم :
۲ عدد تخم مرغ
نمک فلفل آویشن زردچوبه
۱۵۰ گرم ماست چکیده
۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن)
۱۳۰ گرم پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم آرد سفید
۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده
طرز تهیه :
تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسرتوپی🧑🍳
کیک شکلاتی آماده:۲ بسته
خامه برای کیک:۴ ق غ
شیر:۱/۵ لیوان
شکر:۵ ق غ پر
وانیل:نوک قاشق
آرد گندم:۶ ق غ
موز:۱عدد
گردو خرد شده:۳ ق غ
خامه:۴ ق غ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_پاییزی
پیاز ۱ عدد
پیازچه ۱۵ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون
جوز هندی نوک قاشق
خامه محلی نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
آب مرغ ۱ لیتر
آب ولرم نیم لیتر
رزمانه ۱ شاخه
قارچ ۴ عدد
پوست لیمو
نون تست ۲ عدد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک صبحانه ساده
دمای سولاردوم ۱۷۰ درجه
دمای فر ۱۸۰ درجه
زمان هر دو ۳۰ دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#کوکی_حلزونی🌷
🛍مواد لازم:
100 گرم (⅓ پیمانه)کره نرم شده
110 (⅔ پیمانه)گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
¼ قاشق چایخوری نمک
310 گرم (2 و ½ پیمانه)آرد
½ قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز
½ قاشق چایخوری رنگ آبی⠀
👇🏿
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛