فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی 😍
کلا من هر وقت اسم ذرت مکزیکی رو میشنوم اولین چزی که یادم میاد عصرای پاییزه که با دوستامون بعد دانشگاه میرفتیم ولچرخی و به طرز باور نکردنی ای سر از ستارخان و ذرت مکزیکی فروشی معروفش درمیاوردیم و بزرگترین ذرت مکزیکی موجود رو سفارش میدادیم و بعدش از عذاب وجدان چاق شدن تا یه هفته هیچ غذای درست درمونی نمیخوردیم که جبران شه و دوباره بعد یه هفته همون آش و همون کاسه.. همیشه هم خیلی بی ربط میگفتیم این ذرت مکزیکی فقط تو ایرانه و خود مکزیکیا اینطوری درستش نمیکنن..
اما خوب اشتباه میکردیم😂😂😂
این ذرت مکزیکی توی مکزیک به اسم اسکوئیتز درست میشه و اصلا منبعش اونجاش، فقط تفاوتش توی سس مایونز و میزان قارچشه، که خوب طبیعتا ذرت مکزیکی ما به خاطر قارچ زیاد و سس مایونز خیلی هیجان انگیز تر میشه..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوشت_توپی با سیب رست شده
کل مراحل این غذا با ۲ ادویه درست شده (نمک و فلفل سیاه)در ضمن این ترکیب فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیزه پیشنهادم اینه که از دستش ندین ❤️
مواد لازم ۴ نفر
مواد گوشتی👇
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری ۱ دسته
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ
پنیر موزارلا ۱۰ عدد
مواد سیب زمینی 👇
سیب زمینی کوچک ۱۰ الی ۱۲ عدد
لوبیا ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
مواد سس گوجه
گوجه ۱۰ عدد
لیمو نصف
نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چایی خوری
ریحون ۱ دسته .
.
سیب و لوبیا رو بپذید و بزارید سرد بشن ،گوشت رو اماده کنید و توش پنیر پیتزا یا موزارلا بزارید و سرخ کنید ،گوشت رو داخل سس بزارید تا ابش خشک شه ،سیب و لوبیا رو با کره روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین و با پنیر پارمسان سرو کنید ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بشقاب_بال_مرغ با سبزیجات
مرحله اول:
مزهدار کردن بال مرغ با:
نمک و فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری اورگانو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
اونهارو تو ماهیتابه داغ بریزید و هر ۳ دقیقه اونهارو برگردونید. ۳۰ دقیقه نیاز داریم تا اونهارو بپزیم. در این مدت هر موقع احساس کردید داره میسوزه، یه چیکه آب بریزید و ادامه بدید.
بعد از ۳۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و موارد زیر رو به اون اضافه کنید.
نصف فنجون آب
کره: ۲۵ گرم
سس گوجه (کجاپ): ۴-۵ قاشق غذاخوری
سس فلفل: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق غذاخوری
پیازچه
و خوب مخلوط کنید.
اما ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن بال،
یدونه فلفلدلمه
دوتا کدوسبز
چندتا قارچ رو به همراه روغن تو ماهیتابه داغ بریزید.
فلفل سیاه و سویا سس هم بزنید. چون سویا سس نمک داره دیگه نمک نمیزنیم. اما بچشید اگه نیاز داشت کمی بزنید. ۷-۸ دقیقه حرارت بدید و تمام.
سرو کنید و نوش جون کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_سیب_زمینی
#غذای_ملل #غذای_انگلیسی
سیب زمینی شیرین(میتونین از هویج استفاده کنین) و پیاز را رنده کرده آبشو بگیرید
۱و۱/۲ ق چ نمک، ۱ ق چ فلفل، ۱ ق چ پودر سیر، ۳ ق غ آرد و ا تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید
در دست فرم داده و در روغن سرخ کنید وسط آنها را خالی کرده تخم مرغ بشکنید و نمک و فلفل زده در ماهیتابه را به مدت ۳ تا ۷ دقیقه ببندید
با چدار، بیکن، پیازچه، آواکادو و هر چیزی که میل دارید سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_فرانسوی راحت و ساده
#سالاد #غذای_ملل #غذای_فرانسوی
که در واقع یه غذای کامله و می تونین برای ناهار یا شام درست کنین😇
مواد لازم
سیب زمینی
گوشت
چغندر پخته
هویج
ذرت
خیار
کلم
همه مواد رو به مقدار مساوی بریزین
بچه ها مواد این سالاد کاملا انتخابیه و میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین🤗
برای سس👇
روغن
ماست
آبلیمو
ونمک رو مخلوط کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا فصلشه کمپوت سیب درست کن! کاملا خونگی و بدون نگهدارنده و مختص بچههایی که میوهی خام نمیخورن!!! تازه موندگاریشم زیاده. 😍
پس با ما همراه شو تا طرز تهیهشو یاد بگیری!
ابتدا سه عدد سیب سفت رو پوست بگیرین ؛
دانه هاشونو جدا کنین؛
و به ابعاد دلخواه برش بزنین .
دو لیوان آب و دو قاشق غذاخوری سرکه
روش بریزین و برای اینکه سیاه نشن، دو-سه دقیقه زمان بدین تا داخل این محلول بمونه.
یه قابلمه رو روی حرارت بذارید و
یک پیمانه آب،
سه قاشق غذاخوری شکر،
و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
داخلش بریزید.
وقتی شکر حل شد، سیبا رو داخل قابلمه بریزید و درشو ببندید و ده دقیقه زمان بدین تا سیب ها پخته بشن.
ولی مواظب باشید نرم و له نشن!!!
آخرای پخت دو قاشق غذاخوری گلاب هم داخلش بریزید.
سیب ها رو همینطوری که داغن، داخل شیشههای در فلزی بریزین و از آبِ داخل قابلمه، پرشون کنید.
درشونو محکم ببندید و ۷ ساعت بصورت سر و ته بذارید بمونن. بعدم داخل یخچال بذاریدشون.
به همین آسونی یه کمپوت خوشششمزه و سالم درست کردی که همه طرفدارشن. 😍
اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید.
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
مواد این سمبوسه شامل👇
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تنوری 😍
بچه هاااا اینم دستوری خوشمزه ای که خیلی ها دوس داشتن زودتر یاد بگیرن😍
مواد لازم :
۲ عدد سیب زمینی بزرگ
ماست نصف لیوان
نمک ، فلفل ، آویشن ، زردچوبه (حتما اندازه کنین)
پودر سوخاری نصف لیوان
طرز تهیه :
سیب زمینی هارو حلقه های تقریبا نازک بزنین ، نه خیلی کلفت نه خیلی نازک ، با چاقو هم میشه راحت این کارو کرد ، بعد داخل یه ظرف بزرگ بریزین و ماست و ادویه و پودر سوخاری رو بهش اضافه و قشنگ هم بزنین تا مواد به همجای سیب زمینی ها برسه بعد فر رو گرم کنین و بزارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه ، به همین سادگی و راحتی😍
به این ترکیب مواد بالا میشه روغن هم اضافه کرد👌🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلوخروس
گوشت خروس محلی
پیاز رنده شده
سیر رنده شده
رب گوجه فرنگی
رب انار
پودر هسته ی انار ترش
زعفران
نمک و فلفل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی😍😍
مواد لازم
▫️ شیر: 2 لیوان
▫️شکر: 1لیوان
▫️پودرکاکائو : 3 قاشق غذا خوری
▫️کره : 50 گرم
▫️آرد: 2 قاشق غذاخوری
▫️بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یک بسته ساده یک بسته کاکاوویی)
طرز تهیه🍰
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید یکم صبر کنید تا ولرم شود ولی سرد نشه. اگر مواد سفت شده بود یکم حرارت بدید تا کمی شل شود و کار باهاش راحت بشه.
برای این مدل کیک یخچالی اول بیسکوییتارو داخل مواد زدم و بعد روی هم یکی کاکایویی و یکی ساده روی هم چیدم
روی بیسکوییتارو هم با مواد کیک و شکلات تزیین کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تا حالا شده برات که مشکلی پیش بیاد که هرچی فکر کنی نتونی علتی براش پیدا کنی؟🤔
درباره
♨️سحر
♨️چشم زخم
♨️مس جن
چیزی شنیدی؟
میدونستی این جور مشکلات رو میشه با نسخه هایی از قرآن و روایات حل کرد؟
بیا کانال درمان با قرآن
و کلی مطالب مفید یاد بگیر👇
https://eitaa.com/joinchat/959381504C0eed3557d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ تابهای😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ درسته در فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد برای 2 عدد پیتزا بزرگ و مناسب برای 3 نفر🔻
سینه مرغ: 400 گرم
قارچ: 200 گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیازچه: 100 گرم
سس خردل و کچاپ: به میزان لازم
نمک، زردچوبه، جوزهندی، آویشن، پودرسیر، فلفل، زنجبیل: به میزان دلخواه
سیر: 2 حبه
طرز تهیه🔻
اول کف تابه رو چرب کنید و خمیر رو روش پهن کنید وبه مدت 10 دقیقه بزارید روی حرارت کمتا یه سمتش برشته بشه، وزعد برگدونید وروی قسمت برشته شده، سس کچاپ و خردل رو بریزید و بعد اینکه همه مواد رو ریختین بزارین درشو بزارین تا 10 دقیقه دیگه بمونه تا کاملا پنیرش آب بشه، به نظر من پیتزا تابه ای از پیتزا تو فر هم خوشمزه تر شده، من همیشه تو فر درست میکردم واولین بارمبود که با تابه درست میکردم ولی خیلی دوست داشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ تابهای😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست
پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم.
کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده
کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم
طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه
در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه
هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉
پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد
بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید
به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید
کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید
این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه
ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید #لازانیا_اشرف_پز
میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن).
پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉
واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نون تست بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو
مواد لازم:
هویج: 900 گرم
برنج: 1.2 کیلوگرم
پیاز: 3 عدد
مرغ: 1 کیلوگرم
کشمش پلویی: 3/4 پیمانه
خلال پرتقال: 1/3 پیمانه
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
ادویه: 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
زیره سیاه: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را خلالی خرد می کنیم.
هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم.
برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم.
هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم.
برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت
🌮🍖🥐😋❤️
😍مواد خمیر پیراشکی:
آرد: به مقدار لازم
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع: 50 گرم
مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
😍مواد داخل پیراشکی:
گوشت چرخکرده: 400 گرم
پیاز: 2 عدد
سیر: 4 حبه
جعفری خرد کرده: 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودرسیر، پودرپیاز و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پس از طلایی شدن پیاز نگینی خرد شده داخل کمی روغن، سیر را اضافه و کمی تفت می دهیم، نمک و ادویه ها را ریخته و هم می زنیم، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ گوشت و گرفتن آب گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه سرخ می کنیم یک لیوان آب ریخته و حدود نیم ساعت گوشت را می پزیم به طوری که آب مواد خشک شده و به روغن بیافته و با شعله خاموش، جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم.
مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم، برای دقایقی با روی پوشیده کنار گذاشته تا عمل بیاد.
به مایه خمیر عمل اومده، شکر، نمک، روغن مایع و تخم مرغ ها را اضافه و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، روی خمیر و پوشانده و برای نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم.
پف خمیر و گرفته و با وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن می کنیم و قالب می زنیم.
یک قاشق از مواد گوشتی سرد شده را داخل خمیر قالب زده ریخته و خمیر شکل می دهیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم پیراشکی ها را سرخ می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
قبل استراحت دادن خمیر کف ظرف و اطراف خمیر با روغن کمی چرب کنید.
بعد از گرفتن پف خمیر هنگام باز کردن خمیر و همچنین روی خمیر قالب زده را با پارچه بپوشانید.
بعد از ریختن مواد داخل خمیر و شکل دادن پیراشکی، روی پیراشکی های سرخ نشده را بپوشانید.
به مواد داخل پیراشکی گوشت با توجه به ذائقه می توانید قارچ و فلفل دلمه ای ... اضافه کنید.
اگر بعد ریختن مواد گوشتی لبه های خمیر به هم نچسبید لبه های خمیر کمی آب یا سفیده تخم مرغ بزنید.
برای شکل دادن به پیراشکی ها می توانید از قالب آماده پیراشکی استفاده کنید یا لبه های خمیر با چنگال شکل دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش قیمه بادمجون غذای مورد علاقه هر ایرانی
عزیزان این مقدار برای 9 الی 10 نفره
مقدار مواد قلقلی
گوشت چرخ کرده 700 گرم
پیاز متوسط دو عدد رنده و آب گرفته شده
یک قاشق سر پر آرد نخود چی یا آرد گندم
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط کرده وبه خوبی ورز میدیم 5 الی 6 دقیقه تا موقع سرخ شدن ترک برنداره ورز که دادیم قلقلی ها رو یک اندازه آماده کرده ومیزاریم یخچال حدود یکساعت تا خودشو بگیره
سپس قلقلی ها رو سرخ میکنیم واز ماهی تابه خارج کرده
مقدار مواد لازم برای سس خورشت
پیاز درشت ریز خرد شده
لپه یک لیوان
رب یک قاشق سر پر
چوب دارچین یک تکه
لیمو عمانی چهار عدد
نمک وفلفل سیاه وقرمز زردچوبه به میزان لازم
تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز تفت داده مقداری زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز زده وباهاش تفت میدیم رب اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم لپه نیم پز اضاقه آب رو میریزیم تا سس بجوش بیاد
سس که جوش اومد قلقلی سرخ شده یک تکه چوب دارچین نمک و پر لیمو اضافه درشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم تا بپزه
در این فاصله بادمجون ها رو پوست گرفته تو آب ونمک میزاریم تا تلخیشو پس بده بیست تا نیم ساعت سپس آبکش کرده و سرخ میکنیم
ده دقیقه آخر بادمجون سرخ شده به خورشت اضافه میکنیم خورشت که جا افتاد تکه های چوب دارچین خارج کرده و گاز رو خاموش کنید
به جای چوب دارچین میتونید پودر دارچین برنید منتهی اواخر پخت بزنید
به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره بزنید
زمان پخت این خورشت حدود یک ساعت ونیم الی دوساعته
چون بعضی از بادمجون ها تلخن وهمچنین لیمو عمانی بهتره پر لیمو رو جدا کنید لیمو رو چند دقیقه تو آب ولرم خیس کنید وبکشید به راحتی پوست ودانه ازش جدا میشه
من یک بوته سیر تازه درسته رو خوب شستم وانداختن تو خورشت موقع سرو خارج میکنم
سیر تازه به اندازه سیر خشک بو نداره اختیاریه دوست ندارید نریزید
عزیزان آگه ربتون کم رنگه وبازاریه دو قاشق بریزید من از رب خونگی استفاده کردم یک قاشق لازم بود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه بادمجون با قلقلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب_هویج
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
اگه میخواید کیک کاملا خوش بافت و سبک دربیاد به هیچ وجه جوش شیرین رو حذف نکنید ولی اگه به هر دلیل خواستید حذف کنید،مجموعا 2 و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید.
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر 1 تا 1 و نیم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن 1 پیمانه
گردو نگینی 3/4 پیمانه(قابل حذف است)
هویج ریز رنده شده 1 و نیم پیمانه
سیب پوست کنده و نگینی شده 1 و نیم پیمانه
حتما دقت کنید موقع پیمانه کردن هویج و سیب،به هیچ وجه هویج یا سیب را داخل پیمانه فشرده نکنید...قاشق قاشق از سیب و هویج در پیمانه بریزید تا به اندازه گفته شده برسد.(وگرنه کیک خمیر میشه)
همه مواد را از 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
فر برقی یا توستر دما را بیست درجه کمتر کنید
آرد+بیکینگ پودر+جوش شیرین+دارچین را مخلوط و 3 بار الک کنید.
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
روغن را اضافه و 1 دقیقه دیگر با همزن مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد و گردو را در 3 مرحله به تناوب اضافه و با لیسک آروم مخلوط کنید.
در پایان سیب و هویج را اضافه و خیلی آروم مخلوط کنید.
قالب گرد میان تهی 30 سانت یا گرد 27 سانت یا مستطیل 20×30 را چرب و آرد پاشی کنید
دقت کنید برای کیکهای میوه ای بهتره همیشه برلی بهتر مغزپخت شدن کیک از قالب میان تهی استفاده بشه.
قالب رو کوچیکتر از سایزی که گفتم انتخاب نکنید وگرنه کیک خمیر میشه
مواد کیک را در قالب بریزید و در فر به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار بدید
این تایم حدودیه و بسته به فر شما ممکنه زمان پخت کمی بیشتر طول بکشه...هر زمان خلال دندان تمیز خارج شد کیک آماده ست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب هویج
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛