فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه ترکدار لیمویی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بیسکوییت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ لازانیا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکاونی پنیری سوخاری🤤
یه هیجان انگیز محشر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین سبزیجات خیلی خوشگل🍓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_آلو 🍜
لوبیا چیتى با مقدارى نخودو عدس بپزيدبهش پیاز داغ فراوان بازردچوبه و يه ق غ رب اضافه کنید،وقتی حبوبات پخته شد آلو رو اضافه کنیدبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای خوبم روزتون بخیر😁
#کافه_گلاسه
شیر .....۱لیوان(به ازای هر لیوان)
نسکافه گلد.....۲قاشق
شکر....۲قاشق
بستنی....۲اسکوپ
سس شکلات
طرز تهیه:
ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالادخوشمزه_روسی🍛
مرغ آبپز شده
سیب زمینی آبپز شده
هویج پخته شده
تخم مرغ آبپز شده
قارچ تف داده شده
پنیر پارمزان
سبزیجات و تخم مرغ را آبپز کرده و آنها را رنده کنید. مرغ را به صورت نواری برش دهید. لایه لایه مواد را روی هم بزارید، هر لایه را با سس مایونز پر کنید. می توانید با سلیقه خودتون تزئین کنید. من با خیار و گوجه گل درست کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
لول کباب 😋
.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
جعفری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر زنجبیل
.
گوشت و پیاز رنده شده با بقیه مواد ترکیب کنید بعد لوله ای کنید و بزارید سرخ بشه و روش گوجه بزارید خیلی ساده شیک و مجلسی😅
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ صد ویتامین😋
یکی از انواع سوپ های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است. این سوپ انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود.
سوپ صد ویتامین بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود ولی شما می توانید این سوپ خوشمزه را به عنوان یک غذای کامل و مقوی برای خانواده تهیه کنید.
مواد لازم
سینه مرغ ۱
جو پرک نصف پیمانه
شلغم ۲۰ عدد رییییز
هویج ۱عدد بزرگ
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
آبلیمو یا آب نارنج و نمک به میزان دلخواه
پیاز ریز ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
جعفری و گیشنیز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه (دلخواه)
بپز ببین چی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کدو_پنیری😋😋
3 عدد کدو سبز رنده شده (در ویدیو کدو ها کوچک بود، من بیشتر استفاده کردم)
2 عدد هویج، رنده شده
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
2 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
سس فلفل قرمز
3-4 قاشق غذاخوری آرد
پنیر چدار به سایقه خودتون برای میان کوکو
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را مخلوط کنید. مقدار این مقدار می تواند با توجه به مقدار آبی ایجاد شده توسط سبزیجات متفاوت باشد. بهتره که قاشق به قاشق اضافه کنید تا از حدش بیشتر نشه.... مواد رو درون روغن سرخ کنید و مانند کلیپ در میانه اون پنیر قرار بدید سرخ کردن در مقدار زیادی روغن .. مهمترین نکته اینه که روغن باید کاملا داغ باشه.
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی خوشمره شکم پر🤩
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا روغن زیتون
2 حبه سیر ، ریز خرد شده
4 فنجان (250 گرم) قارچ
نمک و فلفل به میزان کافی
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
4 فنجان بیبی اسفناج (تقریباً 2 مشت)
کنجد
طرز تهیه:
.
1. فر را با دمای 425F / 215C گرم کنید. با استفاده از چنگال اطراف هر سیب زمینی را سوراخ کنید هر کدام را در ورق آلومینیوم پیچ داده و برای مدت 40-50 در فر بپزید ، یا تا زمانی که بتوانید با خلال دندان به راحتی سیب زمینی های پخته شده را فرو ببرید.
2. در یک تابه روغن و سیر ، قارچ های خرد شده و نمک اضافه کنید. به مدت 5-10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
3. سس سویا و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی قارچ ها بریزید. پخت و پز را تا زمانی که قارچ ها قهوه ای شوند ادامه دهید ، سپس اسفناج را ریخته و بپزید تا پژمرده شود (2-3 دقیقه). سیب زمینی های پخته شده را برش بزنید و با قارچ و اسفناج پر کنید کنید. و روی آن کنجد ریخته و میل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر کاراملی
مواد مورد نیاز :
⭐️ برای محلبی :
🔸 ۱ لیتر شیر
🔸 ۱ لیوان شکر
🔸 ۳ قاشق غذاخوری آرد
🔸 ۱ قاشق غذاخوری کره
🔸 ۱ بسته وانیل شکری(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی)
⭐️ برای کارامل :
🔸 ۱ لیوان شکر
🔸 ۱ قوطی خامه صبحانه(۲۵۰ میلی)
طرز تهیه :
در یک قابلمه شکر را ریخته و روی اجاق گاز قرار داده و تا وقتی که رنگ آن تغییر کند و شکر حل شود حرارت میدهیم. در یک ظرف دیگر شیر و آرد را ریخته و مخلوط میکنیم و روی شکر کاراملیزه شده ریخته و مدام هم میزنیم تا قوام بگیرد در آخر وانیل و کره را اضافه کرده و با گوشت کوب برقی کاملا مواد را مخلوط میکنیم و در ظرفهای سرو میریزیم . برای کارامل روی محلبی ،ابتدا شکر را در یک قابلمه تا وقتی که رنگ آن تیره شده و شکر حل شود حرارت میدهیم و خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و روی محلبی میریزیم بعد از سرد شدن به دلخواه تزئین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا اوماج اردبیل
موادلازم
آردگندم سه كيلو
شكر سه كيلو
شير يك بطرى
روغن یک کیلو و نیم
زعفران به مقدار لازم
دارچین مقداری
طرزتهیه:اول شربت حلوا رو اماده مىكنيم،شكر رو باسه لیتر اب مقداری زعفران بردارید تا بجوشه تا كمى غلظت پيدا كنه(خيلى غليظ نباشه) وبعدشربت رو كنار ميذاريم. براى درست كردن اوماج آرد رو توى تشت بزرگى مىريزيم و بعد شير رو كم كم بهش اضافه مىكنيم ورز ميديم تا خميرخشكى بدست بياريم، بعد بايد خمير رو از الك يا ابكشى كه خمير ازش رد بشه،رد كنيد تا اوماجتون بدست بياد دو نوع اوماج بعد از الك كردن خمير بدست مياد ريز و درشت. اوماجها كه اماده شد سه ساعتى بزاريد تا خشك بشه و بعد كره وروغن رو توى ظرف بزرگى بزاريد تا اب بشه و بعد اوماج درشت روتوش مىريزيم و هم ميزنيم تا كمى سرخ بشه،بعد اينكه اوماج درشت سرخ شد ،اوماج هاى ريزرو بهش اضافه میکنیم،حدود نيم ساعت بايد تفت بديم و مدام هم بزنيم تا حلوامون نسوزه،اوماجها كه سرخ شدن مقداری دارچین، هل یا زنجبیل هم میتونید استفاده کنیدو بعدشربت رو كم كم بهش اضافه میکنيم،بعد اينكه شربت رو اضافه كرديد بايد تا سفت شدن و جمع شدن حلوا به صورت دورانى هم بزنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد کاپریس 🥗
مواد لازم:
1 لیوان گوجه فرنگی خرد شده
1/2 آووکادو خرد شده(اختیاری)
100 گرم پنیر موزارلا مکعبی خرد شده
6 ورق ژامبون بوقلمون بصورت نواری برش زده و رول کنید
100 گرم زیتون
2 قاشق غذا خوری سس پستو(طرز تهیه سس پستو هایلات شده در قسمت سس ها)
نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
در یک ظرف تمام مواد خرد شده سالاد را کنار هم بچینید و سس پستو و نمک و فلفل را هم روی مواد بریزید و سالاد را سرو کنید(این سالاد را در یک ظرف در بسته تا سه روز میتوان در یخچال نگه داشت) نوش جان🤗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین سبزیجات خیلی خوشگل🍓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رنگینک
آرد گندم ۱ پ
آرد نخودچی ۱/۲ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر دارچین ۱ ق چ
خرما و گردو بمیزان دلخواه
ابتدا پوست و هسته خرما رو جدا کرده و داخل خرما مغز گردو میگذاریم.
کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد گندم را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه سپس آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا سرخ بشه فقط مواظب باشید نسوزه.
شعله را خاموش میکنیم و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی کمی از حرارت افتاد پودر شکر را نیز اضافه میکنیم سپس نیمی از مواد را در ظرف مربعی ۲۰×۲۰ که داخلش کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و روی آن خرما ها رو میچینیم و دوباره روی خرماها از مواد آردی میریزیم و صاف میکنیم و چند بار میکوبیم تا حبابهای آن خارج شوند سپس روی آن را مقداری پسته خرد شده میریزیم و ظرف را چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سرد شود سپس از ظرف خارج کرده و برش میزنیم.
برای تزئین رنگینک میتونید از بادام، گردو، پودر نارگیل استفاده کرد که اختیاری هستش و نریزید هم اشکالی نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیب زمینی قارچ
پوست سیب زمینی رو با برس خوب بشورید و برشهای تیم سانتی بدید
⭐اگه مثل من سیب زمینی رو در فر نیم پز کنید مصرف روغن به حداقل میرسه و حتی میتونید از روغن زیتون واسه اینکار استفاده کنید.
اگه فر در دسترس ندارید میتونید با حداقل روغن سیب زمینیا رو در تابه در حدی که کمی نرم و نیم پز بشن تفت بدید...نباید زیاد سرخ بشن😉
⭐اگه بخواید خیییلی رژیمی بشه میتونید آب رو در قابلمه جوش بیارید و حدود 8 دقیقه سیب زمینی های ورقه رو در آب جوش و نمک بتدازید و بلافاصله آبکش و بقیه مراحل رو انجام بدید. ⭐استفاده از پودر سیر روی سیب زمینیها طعم فوق العاده ای به این غذا میده
⭐حتما بین لایه ها مقداری جعفری و پیازچه ساطوری استفاده کنید
⭐سس بشامل که بین لایه ها و در آخر روی سطح مواد میریزیم باید غلظت متوسط داشته باشه .
⭐در نهایت ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانی که روی گراتن کاملا طلایی بشه..لازم بود چند لحظه گریل رو روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت
۲ لیوان و نیم ارد الک شده
۱ لیوان نشاسته
کره نرم شده ۳۲۵ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان
هل و وانیل به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
۱ پنس نمک
همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم
و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم
و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم
و سینی فرکاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر
بعد از خنک شدن بیسکوییت ها
مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش
نوش جان☘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛