eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم گوشت چرخکرده ۳۰۰ تا۴۰۰گرم رب انار دو قاشق غذاخوری پیاز ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم نعنا خشک یک قاشق چایخوری اب جوش یک تایک ونیم لیوان طرز تهیه: ابتدا یک عدد پیاز رنده شده باگوشت ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط و ورز میدیم وبه شگ فلقلی(اندازه گردو)دراورده وباکمی کره تفت داده وکنارمیزاریم،حالا درهمون ماهیتابه دوعدد پیاز نگینی کرده سرخ وکمی زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه وسپس یک لیوان ابجوش بادوقاشق رب انار ویک قاشق نعنا مخلوط به گوشت فلقلی اضافه ومیزاریم ۳۰تا۴۵دقیقه باشعله ملایم تاپخته وجابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نکته مهم ..... دوستان قلیه اصلش با ماهی است حالا ماهیهای خاص جنوب که عالی می شه ولی خیلی از شما دوستان دسترسی بهش ندارید با تن ماهی هم خیلی خوشمزه می شه نکته اول...... سبزی قلیه باید کاملا ریز باشه از گشتیز استفاده می شه من پاک کرده وخرد شده نیم کیلو بودو هم میتونید با پیاز وسیر سرخ کنید هن جداگانه که من همیشه جدا با حرارت کم خوب سرخ می کنم که رنگش کاملا تیره می شود این از سبزی نکته دوم..... دوستان انواع تمرهندی توی بازار موجوده تمری که من استفاده می کنم بدون هسته است البته با هسته هم عالیه حدود 60گرم باشه وبا ابجوش ازچند ساعت قبل خیس میدم بعد چنگ میزنم وعصاره را از صافی رد می کنم وبا چهار لیوان اب مخلوط می کنم وبا دوقاشق ارد معمولی وارد که صاف شد از صافی رد می کنم تمام مراحل در فیلم هست ادامه کار.... پیاز را توی روغن تفت دهید بعد پوره چند حبه سیر را اضافه وسرخ کنید طلایی که شد یه قاشق چایخوری شمبلیله خشک بریزید تفت دهید باعث می شه لعاب قلیه سبز خوشرنک بشه بعد یک قاشق رب بزتید وتفت دهید وبعد سبزی سرخ شده وزردچوبه وادویه مخلوط وفلفل قرمز که باید خوب بریزید تا تند بشه ودر صورت تمایل فلفل سبز تند درسته ویه دونه گوجه چهار قاچ نه بیشتر همه را مخلوط وبعد اب وتمر وارد مخلوط شده را اضافه وسر قابلمه را کج بذارید حدود بیست دقیقه بعد دوتا یا بیشتر تن ماهی را اضافه حتما روغن تن را دور بریزید وبعد بهم نزنید تا تن له بشه وسر قابلمه را کج بذارید وحرارت ملایم تا حدود دوساعت تا قلیه لعاب بیندازه و حتما به روغن بشینه وبا برنج یا گمنه(للک) یا برنج با رشته محلی سرو کنید با برگ تربچه سفید محشرررره😋 تمام نکات را ریز به ریز گفتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشفیل توجه کنید اگر به شهد چند قاشق گلوکز اضافه کنید عالی میشه گلوکز باعث میشه شهد غلیظ تر بشه وروی بامیه وزولبیا وگوشفیل براق بمونه من چون دستور شهد بدون گلوکز گذاشتم گلوکز در دسترس عموم نیست. شهدهای قنادی گلوکز میریزن گلوکز لوازم قنادیا دارن توجه کنید شهد باید مثل عسل روان باشه عزیزان آرد تو شیرینی گوشفیل مشخص نیست باید خودتون با ورز دادن وکم کم آرد پاشیدن خمیری بدست بیارید نرم ولطیف در حین حال به دست نچسپه آرد زیادی به خوردش بدید گوشفیل سفت میشه حتما از زرده تخم مرغ استفاده کنید . زرده دو عدد شیر نصف لیوان یک ذره کمتر ماست سفت وشیرین دو قاشق روغن جامد یا کره دو قاشق بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر آرد سفید شیرینی پزی(قنادی)به میزان لازم حدود دو نیم لیوان آرد میبره شاید کمی کمتر ویا کمی بیشتر بستگی به آب خوری آرد داره وانیل چند قطره میتونید به جای وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل بریزید. ماست و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید تا ماست پف کنه وبالا بیاد زرده رو خوب بزنید.وانیل بزنید شهد. روغن وشیر وماست همه رو با هم زن دستی دودقیقه میزنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا جای که امکان داره با همزن ویا قاشق بزنید سپس به تخته کار انتقال بدید وبا آرد پاشی و ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد .یک ذره کاسه رو چرب کرده خمیر رو برگردونید داخل کاسه روی خمیر رو میپوشونیم و حدود دوساعت استراحت میدیم سپس با وردنه باز میکنیم وبه سلیقه خود برش میزنیم(ارتفاع خمیر یک الی دو میل باشه) با قالب شیرینی پزی هم میتوانید بزنید .روغن رو با حرارت ملایم داغ کرده وگوشفیلها رو سرخ میکنیم حرارت ملایم باشه تا مغز پخت وترد بشن بعد از سرخ شدن بلافاصله میندازیم تو شهد ولرم رو به سردی حدود دو الی سه دقیقه دوست دارید بیشتر شیرین بشه بیشتر تو شهد بمونه عزیزان شهد در کیفیت گوشفیل،بامیه،زولبیا خیلی مهمه شهد اگه بیش از حد قوام یاید شیرینی شکرک میزنه اگه به اندازه کافی قوام نیاد شیرینی نرم میشه پخت شهد حتمااا با حرارت کم باشه سعی کنید از جوهر لیمو استفاده کنید روغن گوشفیل با حرارت کم داغ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 بچه هاااا اینم دستوری خوشمزه ای که خیلی ها دوس داشتن زودتر یاد بگیرن😍 مواد لازم : ۲ عدد سیب زمینی بزرگ ماست نصف لیوان نمک ، فلفل ، آویشن ، زردچوبه (حتما اندازه کنین) پودر سوخاری نصف لیوان طرز تهیه : سیب زمینی هارو حلقه های تقریبا نازک بزنین ، نه خیلی کلفت نه خیلی نازک ، با چاقو هم میشه راحت این کارو کرد ، بعد داخل یه ظرف بزرگ بریزین و ماست و ادویه و پودر سوخاری رو بهش اضافه و قشنگ هم بزنین تا مواد به همجای سیب زمینی ها برسه بعد فر رو گرم کنین و بزارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه ، به همین سادگی و راحتی😍 به این ترکیب مواد بالا میشه روغن هم اضافه کرد👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا فصلشه کمپوت سیب درست کن! کاملا خونگی و بدون نگهدارنده و مختص بچه‌هایی که میوه‌ی خام نمیخورن!!! تازه موندگاریشم زیاده. 😍 پس با ما همراه شو تا طرز تهیه‌شو یاد بگیری! ابتدا سه عدد سیب سفت رو پوست بگیرین ؛ دانه هاشو‌نو جدا کنین؛ و به ابعاد دلخواه برش بزنین . دو لیوان آب و دو قاشق غذاخوری سرکه روش بریزین و برای اینکه سیاه نشن، دو-سه دقیقه زمان بدین تا داخل این محلول بمونه. یه قابلمه رو روی حرارت بذارید و یک پیمانه آب، سه قاشق غذاخوری شکر، و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه داخلش بریزید. وقتی شکر حل شد، سیبا رو داخل قابلمه بریزید و درشو ببندید و ده دقیقه زمان بدین تا سیب ها پخته بشن. ولی مواظب باشید نرم و له نشن!!! آخرای پخت دو قاشق غذاخوری گلاب هم داخلش بریزید. سیب ها رو همینطوری که داغن، داخل شیشه‌‌های در فلزی بریزین و از آبِ داخل قابلمه، پرشون کنید. درشونو محکم ببندید و ۷ ساعت بصورت سر و ته بذارید بمونن. بعدم داخل یخچال بذاریدشون. به همین آسونی یه کمپوت خوشششمزه و سالم درست کردی که همه طرفدارشن. 😍 اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۶ عدد سینه مرغ ۳ عدد نان برگر ۶ عدد مواد مزه دار کردن 👇 شیر ۱ و نیم پیمانه نصف لیمو سس تند ۲ قاشق غ خ تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری مواد روکش 👇 ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ ) مواد سس برگر👇 سس مایونز ۲ قاشق غ خ سس کچاب ۱ قاشق غ خ سس خردل ۱ قاشق غ خ نصف لیمو خیار شور ۲ عدد رنده شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صد گرم کره ، و 2 پیمانه شیر رو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا کره ذوب بشه. از روی حرارت بردارید و کمی نمک و شکر بهش بزنین و با همزن خوب یکدست کنین. از یه صافی ردش کنین و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ببرین تا کمی گرم بشه . یه لیموی تازه رو آب بگیرید و چهار قاشق غذاخوری از آبِ لیمو رو داخل شیر بریزین. کمی شکر هم اضافه کنین. همونطور که میبینید شیر دلمه میبنده . درشو بذارید و حرارت رو خاموش کنید . بعد از ده دقیقه، داخل یه پارچه تمیز بریزین تا آب اضافیش خارج بشه و بعد روش یه نایلون بزارین . بعد از سه چهار ساعت، یه پنیر ماسکارپونه‌ی خوشمزه داریم😍 بللله به همین آسونی میتونی توی خونه یه همچین پنیر لذیذی درست کنی و از خوردنش لذت ببری 🤩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ : 1 کیلوگرم سبزی مرغ ترش : 150 گرم گردو چرخ شده : 120 گرم پیاز : 2 عدد بزرگ رب انار ملس: 2 قاشق غذاخوری ترشی_آلو : 1 قاشق غذاخوری شکر : 1 قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم ترکیب سبزی مرغ ترش: سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر در صورت دسترسی نداشتن به سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم. بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم. مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم. بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست. نوش جان نکات: مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید. این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای طعم دار کردن سینه مرغ از هر ادویه ای بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید ولی ترجیح من همیشه همییییشه برای استفاده از سس خردل و سس ووستشایر(ایران بهش سس وُرچِستِرشایر میگن) هست...به همراه نمک و فلفل و سیر ورقه شده و یکی دو قاشق روغن زیتون سس وُستشایر رو از هایپرمارکتهای معتبر میتوتید تهیه کنید و بعد از باز شدن در در یخچال نگهداری کنید...ماندگاری سس زیاده سینه مرغ رو به اندازه دلخواه برش بزنید و کمی بکوبید بهتره برای این سالاد سینه مرغ گریل بشه برای همین موقع مزه دار کردن به مواد مرغ یکی دو قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم ولی اگه تابه گریل در دسترس نداشتید میتونید با کمی روغن دو طرف سینه مرغ رو سرخ کنید(در اینصورت نیازی به افزودن روغن زیتون در زمان مزه دار کردن مرغ نیست) بِیس اصلی سالاد سزار،کاهو،کروتان و پنیر پارمسان هست...و بهتره از کاهوی پیج برای این سالاد استفاده کنید برای درست کردن (همون نونهای جذاااب و برشته سالاد😋)کره مذاب+1 حبه سیر له شده یا پودر سیر رو با هم مخلوط و با برس دو طرف نونهای تست که دور قهوه ای اونا رو جدا کردید بمالید و به صورت مربع برش بدید و به صورت یک لایه کف سینی پخش کتید و در فر یا توستر 200 درجه بذارید تا طلایی و برشته بشن😍 میتونید در تابه نونها رو برشته کنید فقط باید مدام تابه رو تکون بدید تا نونها یکنواخت برشته و طلایی بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ سس_پرتقال اول از همه تکه های مرغ را با کمی نمک+فلفل+زعفران مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. در قابلمه یک عدد پیاز را رنده کنید و کمی در روغن تفت دهید در حدی که پیاز کمی سبک شده ولی نباید تعییر رنگ دهد. سپس به دلخواه کره اضافه و وقتی کره ذوب شد تکه های مرغ مزه دار شده را روی پیاز بچینید و حرارت را ملایم و در قابلمه را ببندید تا مرغ آب بیندازد و با آب خودش پخته شود. وقتی مرغ آب انداخت میتونید دوباره مقداری زعفران دمکرده به مرغها اضافه کنید تا در نهایت خوشرنگ تری داشته باشید. هر از گاهی در قابلمه را بردارید و مرغ ها را پشت و رو کنید تا همه جای مرغ یکدست پخته و به تدریج طلایی شود. در پایان که آب مرغ کاملا کشیده و مرغ به روغن افتاد مدام مرغها را پشت و رو کنید تا طلایی شود. . من برای این تعداد مرغ حدود 3 لیوان آب پرتقال استفاده کردم. حتما خودتون در منزل آب پرتقال رو به صورت طبیعی استفاده کنید و مواظب باشید پوست نازک روی پره های پرتقال داخل آبمیوه نشه وگرنه مرغ تلخ میشه. اگه آب پرتقال از ابتدا اضافه بشه ممکنه باعث تلخی بشه. این سس باید غلیظ باشه بنابراین برای غلظت سس حتما پالپ پرتقال را به آب پرتقال اضافه کنید. مزه این سس به نوع پرتقال بستگی داره که شیرین باشه یا ترش مزه البته با اضافه کردن مقداری آبلیمو یا شکر میتونید طعم سس رو بنا به ذائقه خودتون تغییر بدید. . خوب حالا آب مرغها کشیده شده و مرغها سرخ و کمی طلایی شدن و نوبت اضافه کردن آب پرتقال هست،آب پرتقال رو هم اضافه و در قابلمه را ببندید و حرارت رو ملایم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ بره و آهسته بجوشه و سس غلیظ بشه. در اواسط کار سس رو بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید و اگه دوست دارید سس ترش بشه کمی آبلیمو و اگه میخواید شیرین تر بشه کمی شکر اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد مرغ خوشمزه ما آماده ست😋👌❤ . میتونید آب پرتقال کمتری اضافه و مقداری آب به جای آن به مرغ اضافه کنید. هر چی آب پرتقال پالپ دار بیشتری به مرغ بیفزائید در نهایت سس شما غلیظ تر میشه. از آب پرتقالهای صنعتی استفاده نکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست. بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید. بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن. برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم. برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید. بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردوی چرخ شده 300گرم 1عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار 3قاشق شکر 3قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل 25گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️ رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊 نکته ها🔹️🔹️🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مرباى_زرشك . زرشک تازه: 800 گرم شکر: 900 گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری هل: نصف قاشق چایخوری آب: جوشیده ولرم: دو لیوان . زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه‌ای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشک‌ها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید. نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشک‌ها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. بعد از مدتی که مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و سپس در ظرفی که می‌خواهید نگهداری کنید بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸سه شنبه تـون عالی 🍃🌸امروزتان شاد و زیبـا 🍃🌸لحظه هایتان سرشـار 🍃🌸آرامـش و دل خوشی 🍃🌸امیدوارم امروز خــدا 🍃🌸سرنوشتی دوستداشتنی 🍃🌸زنـدگی پـر از عـشــق 🍃🌸روزی فراوان ، لبی خـنـدان 🍃🌸و دلی مهربـون بـراتـون رقم بـزنـه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا