13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_برنجی
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
برنج کمی زنده ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شوید ۴ ق غ
مرزه ۴ ق غ
ترخون ۳ ق غ
زردچوبه ۱/۵ ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
برای سس 👇
پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
ادویه به میزان لازم
آب ۵ لیوان
پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم، برنج و لپه و سبزی ها، ادویه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم، و حسابی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
برای سس 👇
پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه، نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره.
بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم ۱ ساعت بپزد.
میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخچال قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چغندر_پلو
پيازخرد كرده: 2 عدد
چغندرخرد كرده: 4 عدد
ادويهي پلوئي: 1 ق چ
زيره: 1 ق چ
رب انار: 1 ق س
روغن زیتون یا کنجد: به ميزان لازم
نمك دریا: به ميزان لازم
زعفران آب كرده: 2 ق س
ابتدا برنج را با کمی نمک دریا بخيسانيد و آبكش كنيد.
اندكي روغن در قابلمهي مناسبي بريزيد، پياز را در آن تفت دهيد.
آن گاه چغندر را در تابهي ديگري بريزيد و همراه با قدري روغن تفت دهيد.سپس ادويه و زيره را بيفزائيد.
بعد رب انار و نمك دریا را به آن اضافه كنيد.
حالا پس از ريختن اندكي روغن و برنج در كف قابلمهاي، مایع را روي آنها بريزيد.
بعد نيمي از برنج را روي مایع بدهيد و چغندر را بيفزائيد.اينك باقيماندهي برنج را روي چغندر و زعفران را نيز روي برنج بريزيد.
برنج را به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.
اين پلو،ميبايد به رنگهاي سفيد،قرمز و زرد در آيد.
چغندر پلوی شما آماده ست.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رولی_لیوانی
برای درست کردن این ژله خوشگل به ترتیب این مراحل رو انجام بدید.
1.ژله رولی ها رو درست کنید. ژله رولی رو خیلی مفصل در پستهای قبل آموزش دادم.
2.هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی بهش اضافه کنید. توی لیوان ها بریزید و بذارید نیم بند بشه.
3.ژله رولی رو لایه سفید بذارید و اطرافش رو ژله آلورا بریزید.
نوش جونتون.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيستو_مانچهگو[غذای اسپانیایی]
روغن کنجد يا زيتون: 100 ميليليتر
پياز قرمز متوسط: 2 عدد{ساطوري}
سير: 4 حبه{ورقهورقه}
زيره سياه: يك ق چ
بادمجان قلمي: 3 عدد{نگيني}
گوجهفرنگي متوسط: 4 عدد{پوستكنده و ساطوري}
كدو متوسط: 3 عدد{نگيني}
فلفل دلمهاي قرمز: 2 عدد{ساطوري}
آويشن: يك ق چ
سركه انگور طبیعی: 2 ق غ
نمک دریا و فلفل سياه: به ميزان لازم
نيمي از روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس از تابه خارج كنيد.
باقي روغن را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده و بادمجان و زيره را در آن تفت دهید، پس از 8 دقيقه يا هنگامي كه بادمجانها روغن به خود جذب كرده و نرم شد، گوجهفرنگي را اضافه كنيد.
شعله را كم كنيد و صبر كنيد تا آب گوجهفرنگي تبخير شود.
كدو، فلفل دلمه و آويشن را اضافه كرده و نمك دریا و فلفل غذا را اندازه كنيد
پس از 10 دقيقه يا هنگامي كه كدوها نرم شد سركه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نوقای_تبریز_
شیرینی نوقای تبریز
آموزش استادصمدآخوندی
شکر. ۱ کیلو
گلوکز ۱/۱۰۰ کیلو
گلاب ۲۰۰ گرم
گردو ۸۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
نان بستنی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر.گلوکز.گلاب رو رو اجاق بزاری و بجوشونین حدود ۵ الی ۷ دقیقه و سفیده رو میکس کنین تا کاملا پف کنه و سفت بشه. شهد که غلیظ شد(یه مقدار از شهد رو داخل آب سرد بریزین و با دست ورز بدین کاملا باید سفت بشه و حالت آبنبات نرم)
ابزار سیمی میکسر رو جدا و ابزار ضربدری رو بندازین با دور متوسط کار کنه شهد رو بهش اضافه کنین به ارامی به مدت ده دقیقه میکس بشه بعد جدا بسه از میکسر گردو رو بزنین داخش و با قاشق هم بزنین.تح ظرف نان بستنی بندازین مواد رو به ارتفاع ۳ سانتی متر بریزین و روش رو مجدد نان بستنی بندازین.
یه روز باید بمونه تا هم سرد بشه بعد برش داده و نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_سوخاری
۵ عدد بادمجان
آرد ذرت
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
روغن مایع
ماست و سیر
جعفری
ابتدا بادمجانها را پوست گرفته به طوریکه کلاهکشون روشون بمونه یه قابلمه پر آب جوش کرده و بادمجانها را از وسط دو سه قسمت کرده داخل آب جوش کمی می جوشانیم تا نرم شود حدود ۵ تا ۸ دقیقه سپس ابکش می کنیم و بعد داخل آرد ذرت و نمک و فلفل ها غلطانده و در روغن داغ سرخ می کنیم و با ماست و سیر و جعفری سرو می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_برنجی
#کلیپ
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم 400 گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر (گشنيز، نعنا، جعفري و ترخون) نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم، دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_مجلسی
#خورشت
#کلیپ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
هرچی کانال جک دیدی ول کن بیا اینجا 😂😂
📵 #پيشنهاد_ویژه_ادمین‼️
میمیری از خنده😂👅
https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900
https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900
🔴🔴🔴پیشنهاد مدیر کانال 😉😉😉😉
هوووووف نفسم بند اومد از خنده🤪😂
با ما همراه باشید🙏😎🤠
ترکیدم از خنده 🤣🤣
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ زعفرانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک پلو با مرغ زعفرانی
مواد لازم (٤ نفر)
مرغ >> ٤ تكه
ساقه كرفس >> ٢ عدد
پياز >> ٣ عدد
هويج >> ١ عدد
فلفل دلمه >> نصف ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
سير ساطوري >> ١ حبه
زرشك>> ١٥٠ گرم
شكر >> ١ قاشق غ خ
زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ
آب سرد >> ١ ليتر
آب جوش >> نيم ليتر
نمك >> ٢ قاشق چ خ
زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ
پاپريكا >> ١ قاشق چ خ .
.
روش پخت👨🏻🍳
تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛