فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلاتی
آسون و خوشمزه اومدم🥰😍
هر مدل قالبی که دارید آماده کنید
کافیه مقداری شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید
و چندتا دونه انار رو روی شکلات آب شده بذارید
و در نهایت روی انار ها بازم مقداری شکلات بریزید
قالب ها رو به مدت 20دقیقه در یخچال نگه دارید
به همین راحتی👌😉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
مواد لازم کرم :
1 لیتر شیر
1 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1 قاشق سوپ خوری کره
200 میلی لیتر خامه
وانیل
طرز تهیه:
شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید 🍒
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
برای این ژله من برای ژله های لایه ای از 5 رنگ ژله و هر کدوم نصف بسته است و هر کدوم رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری ( حرارت غیر مستقیم ) حل کردم .
یک بسته پودر ژله آلوورا رو هم با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم و گذاشتم کنار در مخیط که خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که توی محیط بوده و دمای محیط رسیده کم کم بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
قالب من جنسش اینجا پلاستیکی هست با دو سه قطره روغن مایع چرب کردم .
برای اون قسمت های شیار دار من به صورت رنگین کمانی استفاده کردم و از ده رنگ استفاده کردم . ژله های استفاده ام ، انار ، هندوانه ، پرتقال ، موز ، کیوی ، لیمو ، بلوبری ، بلوبری که رنگ خوراکی ریختم آبی تیره بشه ، انگور ، انگوری که داخلش رنگ خوراکی ریختم ( البته می خواستم بنفش تیره بشه که رنگش به سیاهی می زنه) داخل شیارها (مقدار خیلی خیلی کم به این ژله ها نیاز هست در حد دو قاشق) به آهستگی ژله ها رو ریختم و داخل یخچال گذاشتم که نیم بند بشه .
در مرحله بعد از ژله سفید روی ژله ها ریختم و مرحله به مرحله ژله های رنگی و سفید رو یکی در میان ریختم .هر بار هم ژله از نیم بند یک کوچولو سفت تر شد زله بعدی ریخته بشه . فاصله بین ریختن هم زیاد نباشه که لایه ها به هم بچسبند و بعدا از هم جدا نشند .در آخر که ژله آخر رو ریختم ، 7 ، 8 ساعتی یخچال موند.
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه ای قالب رو داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رنگی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸برای کیک🔻
🥚تخم مرغ 2 عدد
🥄شکر 1 فنجان
🥣روغن 1 فنجان
🥛شیر 1 فنجان
🍫پودر کاکائو 2 ق غ
🥄بیکینگ پودر 14 گرم یا حدود سه و نیم ق چ
🥡آرد سفید یک و نیم پیمانه
🔸برای پودینگ شکلاتی🔻
🥛شیر 2 لیوان
🌽نشاسته ذرت 2 ق غ
🍫پودر کاکائو 2 ق غ
🥄شکر 1 فنجان
🍌موز برای روی کیک
طرز تهیه🔻
شکر و تخم مرغ رو 3-4 دقیقه با همزن بزنید؛ مواد مایع رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم آرد،بیکینگ پودر و پودر کاکائوی الک شده رو بهش اضافه کنید. قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه ی کیک رو بریزین داخلش و بذارین توی فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدودا نیم ساعت بپزه. (بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه)
برای پودینگ، همه ی مواد رو داخل ظرفی بریزین و بذارین روی حرارت تا بجوشه بعد زیرش رو کم کنید و بذارین غلیظ شه. هرچی سرد تر بشه سفت تر میشه.
روی کیک موز بچینید، پودینگ رو روی موز ها بریزین، پودر کاکائو یا به دلخواه پودر قهوه روش الک کنید و با هرچیزی که خواستین تزیین کنید، میتونین همون موقع سرو کنید و یا اول 10-15 دقیقه بذارین توی یخچال بمونه بعد سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی با پودینگ شکلاتی و موز😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کتلت_عدس👩🍳
یک پیمانه دال عدس پخته شده🕊
به همراه کمی آب دال عدس پخته شده🕊
یک پیمانه جودوسر پرک🕊
هفت عدد گردو🕊
دو قاشق غذاخوری دانه چیا آسیاب شده که با کمی آب مخلوط و غلیظ شده🕊
ادویه دلخواه و نمک🕊
دو حبه سیر🕊
دو قاشق روغن کنجد🕊
🍪🥜✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستا_مرغ👩🍳
اسپاگتی خشک ۱۰۰گرم
اسفناج ۲پیمانه
فیله مرغ ۴عدد
سیر ۳حبه
نمک،فلفل،پاپریکا به میزان لازم
پیاز خرد شده ۱عدد
قارچ ۱۰عدد
پنیر پارمسان ۴قاشق غذاخوری
ارد نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
خامه ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰گرم
روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری
🍗🌮✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_باقلوای👩🍳
تخممرغ ٣عدد
شکر ١لیوان سرخالی
روغن مایع سه چهارم لیوان
آبجوش نصف لیوان
آرد سفید دو و نیم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر ١ ق چ سرپر
نمک یک پنس
زعفران کمی
✅مواد شربت:
شکر نصف لیوان، آب نصف لیوان، گلاب ٢،٣ق،هل نصف ق چ، زعفران کمی
🥧🥮✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پیتزا
خب اول خمیر رو آماده کنید که خیلی راحته، یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه(خمیر ترش) یک قاشق غذاخوری شکر، یک استکان شیر گرم، یک استکان آب ولرم، مخلوط کنید درش رو ببندید بزارید کنار تا عمل بیاد، وقتی عمل اومد، دو لیوان آرد سفید یا آرد سه صفر رو با یک قاشق چایخوری نمک، دو بار الک کنید، (این آرد اولیه س) بزارید کنار، و سه قاشق غذاخوری روغن مایع رو به مواد آبکی که الان عمل اومده اضافه کنید، حالا توی ظرف مناسب گود، آرد الک شده رو بزارید و یک لیوان آب گرم دوباره اضافه کنید وبقیه مواد رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید، ممکنه به آرد بیشتری نیاز باشه، البته دستتون حتما چرب کنید و خوب ورز بدید حدود پنج دقیقه، و روشو بپوشونید و یکساعت استراحت بدید، بعد از تایم خمیر رو توی سینی چرب شده پهن کنید و از هر موادی که دوست دارید روش بزارید، من توی مواد گوشت و قارچ فقط ادویه کاری و آویشن زدم و بقیه مواد رو هم توی کلیپ مشخصه، حدود چهل دقیقه بزارید توی فر، و حتما روی پیتزا رو گریل کنید برای اینکه پنیر کش بیاد میتونید با اسپری روی پیتزا رو اسپری آب کنید، میتونید کنارهای خمیر رو تخم مرغ زده شده بمالید تا روی نون طلایی بشه، یا مثل من هیچی نزنید، این نون خیلی لطیفه و عالیه، حتما نازک پهن کنید و کنارهاش کمی ضخمیتر باشه، یا حق😍
پ. ن. فر از قبل گرم باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای خونگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_هندی
ادامه کار...... بعد از اماده کردن خمیر ومواد خمیر را با وردنه نازک باز کنید با پشت قالب سمبوسه با دهانه لیوان یا دهانه یه کاسه کوچک قالب بزنید اگر از قالب سمبوسه استفاده کردین که خمیر را توی قالب گذاشته دورش را با اب مرطوب کنید ومواد را وسط قالب گذاشته وقالب را ببندید واضافه خمیر را از بالای قالب بگیربد یا با دست بپیچید دورش را مثل فیلم ویا با توک چنگال دولبه خمیر را به هم فشرده کتید و مدل مثلثی پیچیدن را هم در فیلم سمبوسه اردنخود نشون دادم ودرروغن داغ سرخ کنید خمیر در موفع سرخ شدن کاملا حباب میزنه وخیلی پوک وترد ونازک است ومصرف روغن خیلی کمتری نسبت به نان لواش داره
تا داغ است با سس تند سرو کنید سمبوسه بایدداغ وتند اتشی باشه 😂وگرنه سمبوسه نمی شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_فرانسوی_هافمون_با_سس_براق
🔷مواد لازم
🔹335 گرم شیر
🔹335 گرم خامه
🔹120 گرم زرده تخم مرغ هر زرده 20 گرم میباشد
🔹95 گرم شکر
🔹205 گرم شکلات تلخ
🔹25 گرم ژلاتین
🔹1/4 پیمانه آب سرد
🔹وانیل مقداری
♨️طرز تهیه
شکلات رو بن ماری کنید.زرده و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شودخامه و شیر را روی حرارت بزارید تا بجوشد و خامه در شیر حل شود
خامه و شیر را از روی حرارت بردارید و سپس مخلوط زرده و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.
آب سرد و ژلاتین را مخلوط کرده بن ماری کنید.مواد را از روی حرارت بردارید و شکلات ذوب شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.صبر کنید تا مواد سرد شود،سپس مواد را داخل قالب مورد نظر بریزید (در صورت تمایل میتونین وسطش کیک ردولوت بزارید.)که من گذاشتم...سپس دسر را 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد به آرامی از قالب خارج کرده و روی آن سس فرانسوی بریزید.
میتونین این رو کاور مخملی هم بدین.اما من براق رو بیشتر میپسندم..شیک تره...سلیقه ایه دوستان.
.
سس براق(یا سس فرانسوی ):
🔷 مواد لازم:
🔹آب 150 گرم
🔹شکر 300 گرم
🔹گلوکز 300 گرم
🔹شکلات سفید 300 گرم
🔹خامه صبحانه 250 گرم
🔹ژلاتین سفت 100 گرم
♨️طرز تهیه
1. آب و شکر و گلوکز را تو ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه.همینکه خواست بجوشه از رو حرارت برمیداریم و شکلاتهای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی بهم میزنیم.خامه رو هم اول میزنیم تا حالت روان پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می کنیم.اگر میخواهید سس براقتون رنگی باشه، زمان اضافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی با مواد مخلوط میشه.
2. وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردید، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت 5 دقیقه خوب مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.100گرم از ژلاتین سفتمون که درست کردیم را خرد خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.و صبر می کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه. بعد موادو صافش می کنیم.کف روشو که رفت داخل ظرف در دار میریزیم البته همون موقع هم قابل استفاده هست.ولی اگه خواستید بعدا استفاده کنید میتونید تو یخچال نکهداری کنید موقع استفاده بذارید که بنماری بشه و بعد از خنک شدن روی دسرتون بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه خوراک سبزیجات:
_پیاز یک عدد
_فلفل دلمه ای ۳ عدد
_بادمجان ۲ عدد
_کدو ۲ عدد
_گوجه ۳ عدد
برای تهیه ی این خوراک خوشمزه ی سبزیجات تنها کافیه سبزیجات رو به ترتیب ویدئو تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه رو به مواد اضافه کرده و تفت داده و در ظرف رو ببندید و حرارت رو کم کرده و اجازه بدید با آب خودش بپزه و در نهایت بعد از ۴۰ دقیقه خوراک حاضر است 😋 نوش جان 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قلب_سورپرایز
درابتدا شکلات به رنگ دلخواه ( شکلات تیره،سفید یا حتی رنگی _میوه ای_)را خرد کنید ودرون ظرف پیرکس تمیزریخته وروی بخاراب کتری ذوب کنید،اگر شکلات خییییلی سفته درحد کمی روغن مایع بزنید(فقط توجه کنید که روغن مایع زیاد نزنید وگرنه شکلاتتون شل میشه وهم دراوردنش ازقالب سخته واینکه اگر زیاد در محیط بمونه نرم میشه)
بعد شکلات ذوب شده وکمی ازدما افتاده رادرون قالبهای دلخواه ریخته وبچرخانید(جنس قالب می تونه پلاستیکی یا سیلیکونی باشه)اگر شکلات سفته وداخل قالب نمیچرخه با برس داخل قالب خوب بکشید،
سپس کمی درفریزر بگذارید تا شکلات کاملا سفت شودخارج کنید ودوباره شکلات بریزید،این عمل را چندین مرتبه تکرار کنید تا شکلات کاملا ضخیم شود😊
پس از خوب بستن از فریزر یا یخچال خارج کنید دور شکلات رااز قالب جدا کنیدوشکلات را خارج کنید،درون یک قسمت رابا ترافل،گل،هدیه و......پرکنید،و قسمت دیگر را بوسیله شکلات بنماری شده روی قسمت اول جفت کنید،
👈اگر می بینید جفت نمیشه یا بینشون فاصله هست یا پستی و بلندی ابتدا لبه های دوقسمت را با چاقو صاف ویکدست کنیدوسپس قسمتهای فاصله افتاده را با شکلات بپوشانید،درنهایت
طبق فیلم تزیین کنید🤗
👈برای اینکه شکلاتتون قرمز بشه می تونید ازشکلات رنگی البالویی وکمی رنگ قرمز استفاده کنید،یا شکلات تخته ای سفید بعلاوه رنگ
فقط نوع رنگ مهمه اگر رنگهای ژله ای زدین رنگ شکلات روشنتره و ممکنه شکلات سفت بشه باید با کممممی روغن روان کنید وباقلمو برس بکشید،یا ازرنگ پودری دکول استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلب سوپرایز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذا_فوری 👩🍳
🥪🥚✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فینگرفود👩🍳
خمیر ۱۰۰۰ لا ۱ عدد
سس خردل
بیکن ۵-۶ ورق
پنیر گودا حدود ۱ بسته
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ پیاله متوسط
🌮🫔
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
هرچی کانال جک دیدی ول کن بیا اینجا 😂😂
📵 #پيشنهاد_ویژه_ادمین‼️
میمیری از خنده😂👅
https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900
https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900
🔴🔴🔴پیشنهاد مدیر کانال 😉😉😉😉
هوووووف نفسم بند اومد از خنده🤪😂
با ما همراه باشید🙏😎🤠
ترکیدم از خنده 🤣🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چهارشنبه تون عالی
🎋خـدایـا امـروز
🌸برای تک تک دوستانم
🎋نعمتی عطافرما
🌸ازجنس معجزه
🎋تاخود وخانواده شان
🌸زیرسایه پرمهرت
🎋باخوشی اززندگی لذت ببرند
🌸چهارشنبه تـون زیبـا و گـلبـارون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_گوشت_سبزیجات
ابتدا داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجون و کدوخیاری را خالی کرده ، گوجه را جدا مخلوط و داخل بادمجون و کدو را ریز می کنیم حال گوشت چرخکرده را با مواد بالا و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده و سیر له شده خوب مخلوط کرده دلمه های خود را پر می کنیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۷۰ دقیقه می پزیم و اگر خواستید پنیر اضافه کنید بعد از پنجاه دقیقه پنیرپیتزا را اضافه و برای بیست دقیقه دیگر با همان دما داخل فر بگذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_هندی
ادامه کار...... بعد از اماده کردن خمیر ومواد خمیر را با وردنه نازک باز کنید با پشت قالب سمبوسه با دهانه لیوان یا دهانه یه کاسه کوچک قالب بزنید اگر از قالب سمبوسه استفاده کردین که خمیر را توی قالب گذاشته دورش را با اب مرطوب کنید ومواد را وسط قالب گذاشته وقالب را ببندید واضافه خمیر را از بالای قالب بگیربد یا با دست بپیچید دورش را مثل فیلم ویا با توک چنگال دولبه خمیر را به هم فشرده کتید و مدل مثلثی پیچیدن را هم در فیلم سمبوسه اردنخود نشون دادم ودرروغن داغ سرخ کنید خمیر در موفع سرخ شدن کاملا حباب میزنه وخیلی پوک وترد ونازک است ومصرف روغن خیلی کمتری نسبت به نان لواش داره
تا داغ است با سس تند سرو کنید سمبوسه بایدداغ وتند اتشی باشه 😂وگرنه سمبوسه نمی شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسترد_خانگی 🍨 😋
▫️کاسترد ۵قاشق غ خ
▫️شیرخشک ۵ قاشق غ خ
▫️پودر کرم کارامل یک عدد
▫️ شکر یک استکان چایخوری
▫️آب ۵ لیوان دسته دار
▫️اسانس موز یک قاشق (به دلخواه)
🔸کاسترد رو با یک لیوان آب و وانیل موز با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاسترد در اب حل بشه
در قابلمه ۴ لیوان اب میریزیم شیرخشک و کارامل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و شکر رو اضافه و بعد هم کاسترد که در اب حل کردیم اضافه میکنیم و حرارت کم روشن میکنیم با قاشق تند تند هم میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و غلیظ بشه (نباید در هم زدن غفلت کنید فوری ته میگیره و گلوله گلوله میشه )
من وانیل رو حذف کردم و به جاش در اخر نصف لیوان گلاب و کمی زعفرون ریختم چند جوش که زد خاموش کردم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛