eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این هم کلیپ ژله رولی که به شکل گل هستش . یه بسته پودر ژله دلخواه ( من از آلبالو استفاده کردم ) رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . کف سینی 20 در 30 رو کیسه فریزر انداختم .بعد روی نایلون رو هم با دو قطره روغن چرب کردم ، زیاد چرب نکنین که موقع رول شدن بهم نمی چسبه . بعد ژله رو که داغ هست داخل سینی ریختم و بهش سه قاشق بستنی وانیلی که دیگه توی ژله رولی نیاز نیست آب بشه ریختم و یه کوچولو فقط در حد مخلوط شدن هم زدم . توی ژله رولی باید ژله تون داغ باشه تا وقتی بستنی می ریزیم دو رنگ بشه . بعد توی یخچال سینی رو گذاشتم به مدت 45 دقیقه و بعد از یخچال بیرون آوردم و با نایلون ژله رو از سینی برداشتم . برش هایی دالبری ایجاد کردم تا به شکل گل در بیاد . می تونین ساده به اندازه 2 سانت برش بدین و بعد رول کردم . نکته مهم توی ژله رولی اینه که ارتفاع ژله تون وقتی توی سینی هستش زیاد نباشه ، تا موقع رول شدن نشکنه . زیاد هم نایلون رو چرب نکنین که موقع رول شدن اون وقت بهم نمی چسبه و وا میره ، یه بسته پودر ژله رو هم با یه لیوان آب جوش حل کنین ریختن آب زیادی باعث میشه که ژله رولیتون شل بشه و بشکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹4 پیمانه ماست 🔹2 قاشق چای‌خوری مخلوط فلفل، میخک، جوز هندی و زنجبیل 🔹½ قاشق چای‌خوری فلفل پاپریکا 🔹نمک به مقدار لازم 🔹½ پیمانه جعفری، خرد شده 🔹10 عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان 🔹نصف 1 عدد لیمو ترش 🔹1 عدد پیاز قرمز 🔹گوجه‌فرنگی برای تزیین 🔹سالاد کاهو برای تزیین 🔹سیب‌زمینی، سرخ شده برای تزیین . ♨️طرز تهیه 1. از قبل دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد (420 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. بعد در یک کاسه بزرگ، ماست، آب لیمو ترش، فلفل پاپریکا، مخلوط فلفل، میخک، جوز هندی و زنجبیل، نمک و جعفری خرد شده را خوب مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم تا سس به اصطلاح جا بیفتد. 3. سپس هر یک از تکه‌های سینه مرغ را از قسمت طول، برش زده و نصف می‌کنیم. مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ جداگانه گذاشته و سس را روی آن‌ها می‌ریزیم به طوری کاملا آغشته شوند. به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال می‌گذاریم. تا خوب طعم‌دار شوند. 4. پیاز را از وسط نصف کرده و یک عدد سیخ چوبی از قسمت بیرونی، داخل آن فرو می‌کنیم. بعد مرغ‌ها را به صورت لایه لایه در سیخ فرو می‌کنیم. در انتها، نصف یک عدد گوجه‌فرنگی روی مرغ‌ها قرار می‌دهیم. سپس سیخ کباب را در یک سینی مخصوص فر گذاشته و اطراف آن را با سیب‌زمینی سرخ شده پر می‌کنیم. 5. به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که روی مرغ‌ها کاملا بریان شود، در فر می‌پزیم. 6. با سالاد کاهو، پیاز و گوجه‌فرنگی خرد شده تزیین و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر کس این ژله رو یه جور درست میکنه منم این مدلی درست کردم این قالب سلیکونیه اول از هر رنگ ژله یه بسته درست کردم با یه لیوان آب جوش و یه لیوان سر خالی آب سرد بعد گذاشتم یخچال تا ببنده و بعد از بسته شدن اونارو مکعبی خورد کردم ودوباره گذاشتم یخچال سه بسته ژله آلوورا با سه لیوان آب جوش درست کرپم و به جای آب سرد سه لیوان بستنی وانیلی ریختم و هم زدم ته ظرفم که ژاه توشه میذارم تو آب سرد تا زودتر خنک بشه و دو رنگ نشه وقتی دیدم ژله بستنی داره بسته میشه تکه های ژله رو ریختم توش و هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم یخچال و بعد از بسته شدن آروم دور قالب رو با چاقو آزاد کردم و برگردوندم توی دیس قالب من سلیکونی بود قالب هالی سلیکونی رو اول بذارین توی سینی که جاش فیکس بشه چون وقتی ژله رو بریزین تو قالب نمیتونید راحت جا به جا کنید مواد من برای این سفته که ظرف رو گذاشتم توی آب سرد تا زودتر ببنده و دو رنگ نشه قالبم رو چرب نکردم برای اندازه کمتر از نثف بسته ژله های رنگی و حتی کمتر استفاده کنید و ژله آلوورا یه بسته و بستنی هم یه لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب برای 2 تا 4 نفر . 🔷مواد لازم 🔹1 عدد پرتقال 🔹خلال دندان بزرگ 🔹1 پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین 🔹½ پیمانه ترافل رنگی 🔹½ پیمانه توت‌فرنگی خشک و خرد شده 🔹½ پیمانه بادام خرد شده 🔹½ پیمانه نمک دریا . ♨️طرز تهیه پرتقال را پوست کنده و پرهای آن را از هم جدا می‌کنیم. بعد خلال دندان‌ها را داخل پرهای پرتقال فرو می‌کنیم. چیپس شکلات را در کاسه‌ای ریخته و در فواصل زمانی 30 ثانیه‌ای در مایکروفر حرارت می‌دهیم تا آب شود. پرتقال‌ها را تا نصف داخل شکلات آب شده فرو کرده و سپس به رویه مورد علاقه‌مان آغشته می‌کنیم. اگر دیدید شکلات روی پرتقال‌ها بیش از حد شل است، می‌توانید آن‌ها را به مدت 5 دقیقه در فریزر بگذارید تا سفت شود. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستانتون رو تگ كنيد 😊 مناسب برای آماده‌سازی 9 عدد . 🔷مواد لازم 🔹9 عدد توت‌فرنگی بزرگ 🔹170 گرم شکلات سفید 🔹170 گرم شکلات تیره 🔹1 بسته آیسینگ قرمز رنگ . ♨️طرز تهیه 1. توت‌فرنگی‌ها را شسته و روی یک حوله یا دستمال می‌گذاریم تا خشک شوند. ابتدا سر توت‌فرنگی‌ها را جدا کرده و بعد آن‌ها را از وسط نصف می‌کنیم. 2. با استفاده از خلال دندان، برش‌های توت‌فرنگی را همانند ویدئو به هم می‌چسبانیم تا به شکل قلب دربیایند. 3. شکلات سفید را در کاسه متوسطی ریخته و در فواصل زمانی 30 ثانیه‌ای، در مایکروفر گرم می‌کنیم تا کاملا آب شود. همین کار را برای شکلات تیره در یک کاسه جداگانه، تکرار می‌کنیم. 4. کف یک سینی را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. توت‌فرنگی‌ها را داخل شکلات‌های آب شده زده و در سینی می‌گذاریم. 5. به مدت 15 دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا شکلات‌ها سفت شوند. بعد خلال دندان‌ها را درمی‌آوریم. 6. توت‌فرنگی‌ها را بسته به رنگ روکش‌شان، با آیسینگ و شکلات آب شده تزیین کرده و مجددا به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا آماده سرو شوند. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب برای 4 تا 6 نفر . 🔷مواد لازم 🔹1 کیلوگرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان 🔹½ قاشق چای‌خوری نمک 🔹½ قاشق چای‌خوری فلفل 🔹2 پیمانه آرد همه منظوره 🔹2 عدد تخم‌مرغ 🔹2 پیمانه پودر سوخاری طعم‌دار 🔹1 بسته ورقه لازانیا، پخته شده پنیر موتزارلا 🔹680 گرم سس مارینارا 🔹جعفری (برای تزیین) . ♨️طرز تهیه 1. از قبل دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. سینه مرغ را با نمک و فلفل طعم‌دار می‌کنیم. بعد آن را به تکه‌های 1 سانتی برش می‌زنیم. 3. تکه‌های مرغ را به ترتیب به آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری آغشته می‌کنیم. 4. کف ماهی‌تابه را به روغن آغشته می‌کنیم. بعد هر طرف مرغ‌ها را به مدت 30 ثانیه روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا رنگ پودر سوخاری عوض شود. مرغ‌ها را روی دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. (توجه داشته باشید، در این مرحله مرغ‌ها به طور کامل نمی‌پزند). 5. روی یک سطح تمیز، یک ورقه لازانیا پهن کرده و روی آن را با لایه‌ای از سس مارینارا می‌پوشانیم. 6. یک برش پنیر موتزارلا را به همراه یک تکه سینه مرغ روی لایه سس می‌گذاریم. بعد از قسمت انتهای ورقه لازانیا، رول می‌کنیم. 7. یک ظرف مخصوص فر را به روغن آغشته کرده و رولت‌ها را در آن می‌چینیم. 8. باقیمانده سس مارینارا و پنیر موتزارلا را روی رولت‌ها می‌ریزیم تا کاملا پوشیده شوند. 9. به مدت 20 دقیقه می‌پزیم تا پنیرها آب و لبه‌های ورقه‌های لازانیا ترد شوند. 10. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. دوستان گلم سلام اینم یه غذای خوشمزه و دلبر حتما بپزین و نوش جان کنین 😍😍 بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه املت خوشمزه برای روزای قرنطینه 😅😅😅 کی بره باشگاه بعد از قرنطینه با چه رویی بریم باشگاه 😅😅 مقداری روغن قاشق غذاخوری کره 1 سیب زمینی متوسط 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد 4-5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سوسیس ۲۰۰ گرم آویشن فلفل دلمه ای نمک تخم مرغ ۳ عدد . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹٦ عدد تخم مرغ 🔹گل محمدى يا به انتخاب خود 🔹٧ گرم پودر ژلاتين 🔹٣ قاشق غذا خورى آب 🔹٧٥ گرم گلاب يا عرق نعنا يا هر نوع عرقيجات ديگر به انتخاب خود 🔹٤٠ گرم شكر 🔹١٥٠ گرم آب داغ ♨️طرز تهیه يك تلنگر كوچك به پايين تخم مرغ بزنيد. مطمئن شويد قطر سوراخ در حدود يك سانتيمتر باشد. مايع تخم مرغ ها را خالى كنيد و با آب بشويد. پوسته ها را پاك كويد واز خشك شدن آن مطمئن شويد. گل ها را داخل پوسته تخم مرغ ها قرار دهيد. پودر ژلاتين را با شكر مخلوط كنيد و در آب داغ حل كنيد. براى چند دقيقه كنار بگذاريد تا محلول كمى سرد شود. گلاب يا مايع طعم دار دلخواه خود را اضافه كرده و بگذاريد تا محلول كاملاً سرد شود. محلول را داخل پوسته ها بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد تا سفت شود. پوست بگيريد و لذت ببريد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه ژله رولی ، هر رنگ ژله که دوست دارین من از ژله آلبالو استفاده کردم . یه بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . بعد داخل یه سینی 20 در 30 کفش یه کیسه فریزر انداختم و روی اون رو بسیار جزیی با روغن مایع چرب کردم و بعد ژله رو ریختم ژله گرم باشه و بعد بهش حدودا سه قاشق بستنی وانیلی اصافه کردم و یه کوچولو مخلوط کردم و داخل یخچال حدودا 45 دقیقه قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم و دالبری برش دادم و رول کردم . این برای ژله رولی . حدودا نصف بسته ژله آلوورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش حل کردم . قالب رو هر جنسی می تونه باشه پلاستیکی و فلزی خوبه . برای من فلزی بود کمی با آب مرطوب کردم و گذاشتم پنج دقیقه فریزر . بعد کمی از ژله آلوورا رو داخلش ریختم و توی فریزر یه پنج الی ده دقیقه قرار دادم تا نیم بند (حالت کشسانی ) بشه و بعد بیرون اوردم و ژله های رولی رو داخلش قرار دادم . برای برگهاش هم از سبزی استفاده کردم . دوباره کمی یخچال (یا فریزر ) قرار دادم به صورت کج و مجددا روش کمی آلوورا ریختم و دوباره یخچال قرار دادم . رفتم سراع درست کردم لایه سفید . حدودا دو بسته پودر ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی مخیط خنک خنک بشه و بعد حدودا 5 الی 6 ق غ بستنی نرم شده بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم . قالب رو از یخچال بیرون آوردم و داخلش ریختم و دیگه قالب رو صاف توی یخچال قرار دادم تا بسته بشه . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و قالب رو یه کوچولو داخل آب ولرم (جوش ابدا) قرار دادم و بعد روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹ِسیب زمینی متوسط : 2 عدد 🔹نمک : 1 قاشق چای خوری یا کمی بیشتر 🔹بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری 🔹حوله و یا دستمال خشک 🔹 پوست كن ♨️طرز تهیه اول از همه سیب زمینی هارا خوب شسته و پوست میگیریم حالا با پوست کن یا هر وسیله ای که میتونه خیلی نازک سیب زمینی رو برشش میزنیم ، توصیه میکنم خیلی نازک باشه لایه ها چون هرچی نازک تر باشن نتیجه هم مطلوب تر میشه. یه ظرفی رو پر از آب سرد و یخ میکنیم و بکینگ پودر و نمک رو بهش اضافه میکنیم. سیب زمینی هارو میندازیم داخل ظرف آب و یخ و برای مدت نیم ساعت میزاریم تا همونجوری بمونه.(این کار برای اینه که نشاسته های سیب زمینی ازبین بره) نیم ساعت که گذشت سیب زمینی هارو دونه دونه ورداشته و روی حوله ی خشک میزاریم و بعد روشو یه پارچه میزاریم که سیب زمینی ها خوب خشک بشن ، نيم الي ١ ساعت میزاریم یجای گرم(دماي محيط). بعد از دو سه ساعت که سیب زمینی ها قشنگ خشک شدن ، داخل دیگ یا تابمون روغن میریزیم میزاریم رو شعله گاز تا داغ بشه ، داغ که شد یکم زردچوبه بهش میزنیم بعد 1 دقیقه میزاریم بمونه تا زردچوبه قاطی روغن بشه. سیب زمینی هارو میندازیم داخل روغن داغ تا سرخ بشن باید مواظب باشین که سیب زمینی ها نسوزن یعنی به این مرحله که رسید از روغن برش دارین.(ترد که شد). سیب زمینی ها آمادن حالا میتونین با انواع سس و سبزیجات یا هرچی که دوس دارین سرو کنین ، نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛