eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مناسب برای 8 نفر . 🔷مواد لازم 🔹8 برش پنیر 🔹8 عدد هات‌داگ 🔹8 عدد سیخ چوبی 🔹2 پیمانه آرد 🔹1 قاشق غذاخوری نمک 🔹1 قاشق غذاخوری فلفل 🔹1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 🔹1 و نیم پیمانه شیر 🔹2 عدد تخم‌مرغ 🔹روغن سرخ کردنی 🔹سس کچاپ و خردل . ♨️طرز تهیه 1. هات‌داگ را در وسط برش پنیر می‌گذاریم. 2. پنیر را به دور هات‌داگ رول می‌کنیم. بعد یک سیخ چوبی را از طول به داخل آن فرو می‌کنیم. 3. هات‌داگ را روی یک سینی گذاشته و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم. 4. آرد، نمک، فلفل، بیکینگ پودر، شیر و تخم‌مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شوند. 5. خمیر را داخل لیوان بلندی می‌ریزیم تا راحت‌تر بتوان هات‌داگ را به آن آغشته کرد. 6. روغن را در قابلمه‌ای روی حرارت بین ملایم و بالا تا دمای 190 درجه سانتی‌گراد (375 درجه فارنهایت) گرم می‌کنیم. 7. هات‌داگ یخ‌زده را برداشته و در لیوان خمیر فرو می‌بریم. بعد درآورده و می‌چرخانیم تا خمیر اضافی آن بریزد. 8. با استفاده از یک انبرک، هات‌داگ را با احتیاط در روغن داغ می‌گذاریم. کمی بعد می‌چرخانیم تا همه جای آن یکسان سرخ شود. زمانی که رنگ هات‌داگ قهوه‌ای مایل به طلایی شد، از قابلمه خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. 9. با سس کچاپ و خردل سرو کنید. 10. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب برای 4 نفر . 🔷مواد لازم برای آماده کردن سبزیجات 🔹1 عدد پیاز قرمز خرد شده 🔹2 پیمانه گل کلم بروکلی 🔹1 عدد فلفل دلمه‌ای زرد خرد شده 🔹2 پیمانه هویج کوچک 🔹1 و نیم پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی 🔹3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🔹نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹8 تا 10 شاخه آویشن 🔹چند حبه سیر . 🔷مواد لازم برای آماده سازی مرغ 🔹4 تکه سینه مرغ 🔹روغن زیتون 🔹نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹کمی فلفل پاپریکا 🔹4 شاخه آویشن 🔹4 حبه سیر . 🔷لوازم آشپزی مورد نیاز 🔹2 سینی فر 🔹فویل آلومینیومی . ♨️طرز تهیه 1. دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد( 400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. پیاز، کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای، هویج و گوجه‌فرنگی گیلاسی را به طور مساوی روی سینی فر می‌چینیم. (مراقب باشید که سبزیجات روی هم نیفتند تا درست برشته شوند). 3. روغن زیتون، نمک و فلفل را به مقدار لازم روی سبزیجات می‌ریزیم. 4. چند شاخه آویشن و چند حبه سیر نصف شده را روی سبزیجات می‌گذاریم. 5. چند تکه فویل آلومینیومی (تقریبا در ابعاد 30x30 سانتی) جدا کرده و باز می‌کنیم. سپس، هر کدام از تکه‌های مرغ را وسط فویل‌ها می‌گذاریم. 6. هر دو سمت مرغ را به روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا آغشته می‌کنیم. (برای خوش طعم شدن مرغ) 7. چند شاخه آویشن و حبه سیر را روی هر کدام از تکه‌های مرغ می‌گذاریم. 8. کاغذ فویل را طوری تا می‌کنیم که به طور کاملا مرغ داخل آن قرار بگیرد. 9. هر 4 تکه سینه مرغ پیچیده شده به فویل را روی سینی فر می‌گذاریم. 10. هر دو سینی فر را به مدت 30 دقیقه در فر می‌پزیم. 11. خوراک مرغ و سبزیجات آماده است. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم برای آماده سازی 1 کیلو بستنی 🔹1 بسته شیر کندانسه شیرین (397 گرم) 🔹2 و نیم پیمانه خامه غلیظ (600 میلی‌لیتر 🔹1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل 🔹1 پیمانه مربا توت‌فرنگی 🔹200 گرم بیسکویت لیدی فینگر (حدود 12 عدد) . ♨️طرز تهیه 1. خامه غلیظ را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن هم می‌زنیم تا به مرحله استیف پیک برسد. (Stiff peaks مرحله‌ای است که اگر همزن را در مخلوط بکنیم و از آن خارج کنیم، مخلوطی که روی همزن مانده فرم مخروط( قله) داشته باشد و زمانی که سر همزن را رو به بالا می‌گیریم راس آن همچنان فرم خود را حفظ کند). 2. شیر کندانسه شیرین و عصاره وانیل را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر هم می‌زنیم. 3. بیسکویت لیدی فینگر را در کاسه جداگانه‌ای خرد می‌کنیم. 4. یک لایه از مخلوط خامه را به مخلوط بیسکویت اضافه کرده و هم می‌زنیم. 5. مربا توت‌فرنگی را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا فقط رنگ مخلوط تغییر کند. این مراحل را برای باقیمانده مخلوط خامه تکرار می‌کنیم. 6. مخلوط را در یک ظرف بزرگ درب بسته یا دو ظرف کوچک درب بسته ریخته و شب تا صبح یا حداقل 4 ساعت در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود. 7. بستنی توت‌فرنگی بیسکویتی آماده است. 8. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم برای آماده‌سازی 8 عدد وافل 🔹1 قالب ( 453 گرم) پنیر موتزارلا (درست شده از شیر کامل) 🔹1 پیمانه آرد 🔹2 عدد تخم‌مرغ درشت زده شده 🔹1 پیمانه پودر سوخاری 🔹پیازچه خرد شده برای تزیین 🔹سس مارینارا . ♨️طرز تهیه از قبل دستگاه وافل ‌ساز را روی حرارت ملایم تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. قالب پنیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس هر قسمت را نصف می‌کنیم تا 8 تکه درشت پنیر موتزارلا داشته باشیم. آرد، تخم‌مرغ زده شده و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه می‌ریزیم. تکه پنیر موتزارلا را در کاسه آرد انداخته و کمی تکان می‌دهیم تا آرد اضافی آن ریخته شود. سپس پنیر را در کاسه تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری می‌چرخانیم تا کاملا به مواد آغشته شوند. پنیر موتزارلا آغشته به مواد را در بشقابی می‌گذاریم. این کار را برای باقیمانده تکه‌های پنیر تکرار می‌کنیم. هر دو سمت سینی وافل ساز را به روغن آغشته می‌کنیم. برش‌های پنیر موتزارلا را به مدت 2 دقیقه در وافل ساز می‌پزیم تا رنگ پودر سوخاری روی پنیر قهوه‌ای مایل به طلایی شود و روی پنیر حباب ایجاد شود. روی پنیر را با پیازچه تزیین کرده و با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوشگلااا به نظرم امشب همبرگر بخوريم خيلى خوبه، طرز تهيش رو مينويسم كه شما هم درست كنيد و لذت ببريد😍 اين دستور عاليه، بهتون قول ميدم عاشقش ميشيد🥰🥰🥰 اين مواد براى ٢ تا ٣ نفر كافيه👇🏻 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم تخم مرغ ١ عدد سير ٢ حبه آرد سوخارى ٣ قاشق غذاخورى نمك كمى . گوشت چرخ كرده رو پهن ميكنيد و وسطش تخم مرغ و سير و آرد سوخارى رو ميريزيد و بعد مخلوطش ميكنيد. خوب كه مخلوط شد به سايز مورد نظر خودتون، شكل همبرگر قالب ميزنيد و ميزاريدش بين كيسه فريزر و تو يخچال قرارش ميديد. بعد از ٢ ساعت كه در يخچال استراحت كرد ميتونيد سرخ يا كبابش كنيد، نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️طرز تهیه . مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سس ترکی 🔷مواد لازم 🔹4-5 تکه مرغ خرد شده 🔹1 بسته قارچ (400 گرم) 🔹1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 🔹3-4 عدد فلفل دلمه ای سبز 🔹2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🔹پیاز ،️نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه کاری 〰〰〰〰〰〰〰 🔷برای سس ؛ 🔹2 قاشق غذاخوری کره 🔹2 غذای قاشق آرد 🔹2 لیوان شیر 🔹نمک، فلفل، جوز رنده شده 🔹روکش؛ پنیر رنده شده ♨️طرز تهیه ابتدا روغن زیتون را داخل تابه بریزید تا داغ شود. مرغ را کمی درشت خرد کنید و داخل تابه بریزید تا کنی بپزد. پیاز را هلالی و نازک خرد کنید و درون تابه بریزید. هم بزنید . اینک قارچ و بعد فلفل دلمه ای ها را نیز اضافه کنید. ادویه کاری را نیز روی ان بپاشید و مخلوط را درون ظرف فر بریزید. برای سس: تابه را روی حرارت بگذارید، کره را داخل تابه بریزید سپس آرد را اضافه کنید و کمی سرخ کنید. بلافاصله شیر را بریزید و کامل مخلوط کنید. نمک، فلفل، کمی جوز هندی رنده شده بریزید. هنگامی که خودش را بست حرارت اجاق گاز را کم کنید. و بر روی مخلوط داخل ظرف فر مقدار زیادی از پنیر رنده شده بریزید، و در دمای 200C داخل فر قرار دهید . پخت تا زمانیکه روی ان قهوه ای طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم : 🔹پیاز نگینی شده یک‌ عدد متوسط 🔹فلفل دلمه سبز یا قرمز یک عدد متوسط نگینی شده 🔹برگ کرفس برای تززین 🔹گوجه گیلاسی برای تزیین 🔹پنیر پیتزا به میزان دلخواه 🔹خمیر بوفکا مثلثی(همه ی هایپرها و فروشگاه های بزرگ دارن) 🔹پاسترامی سولیکولازم کاله(98درصد گوشت قرمز) 🔹رب گوجه یک ق غ 🔹ادویه کاری،نمک،فلفل،دارچین به مقدار لازم 🔹لیوان دسر و خلال فینگرفود ♨️طرز تهیه : پیاز و فلفل دلمه رو نگینی خورد کرده ، پاسترامی کاله رو مکعبی خورد میکنیم،داخل تابه روغن میریزیم،پیازو با یکم زردچوبه تفت میدیم سبک که شد دلمه رو بهش اضافه میکنیم،در تابه رو میزاریم یکم میزاریم بپزه بعد پاسترامی رو اضافه با ادویه ها تفت میدیم. دوباره در تابه رو میزاریم تا خوب بپزه(در حد 10 دقیقه کافیه)،حالا موادمون آمادس،خمیر یوفکاهارو برش میدیم از وسط(شما هر حالتی که دوس دارین میتونین برش بدین،از مواد گوشتی و پنیر پیتزا وسطش میزازیم و لول میکنیم،فقط و فقطم با آب میچسبونیم لایه هارو. روغن نیمه داغ که شد لقمه های یوفکارو توش سرخ میکنیم(نیمه داغ واسه اینه که خمیر تاول نزنه😂به قول نفیس)،حالا لیوان مخصوص رو ورمیداریم داخلش رو یه کوچولو سس میزنیم هر طعمی دوس دارین،من خردل و سس گوجه زدم،بعد لقمه هارو توش میزاریم،خلال رو گوجه رو زیتون میزنیم توش میزاریم و با برگ کرفس تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نان در دستور اصلی مکزیک با آرد ذرت مخصوص مکزیک تهیه میشود وبدلیل عدم دسترسی به این نوع آرد در کشور های دیگر از آرد گندم جایگزین آرد ذرت شده است(آرد ذرت معمولی مناسب تهیه این نون نمی باشد) آرد سه لیوان،آب ولرم یک لیوان،روغن یک سوم لیوان،پکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری،نمک یک دومقاشق مرباخوری..... آرد ونمک وپکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید ومخلوط کنید میان آرد رو گود کنید وروغن آب داخل گودی بریزید وکم کم مواد رو مخلوط کنید وخوب ورز دهید (از آرد نانوایی یا ارد شیرینی پزی میتونیداستفاده کنید ). اگه دیدید هنوز به دست میچسپید کمی آرد بزنید خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار بدید وروی اونو سلفون بکشید بپوشانید ویک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجیم خمیر بیشتر شود این خمیر حجمش دوبرابر نمیشود بعد از استراحت خمیر رو به قسمت‌هایی مساوی تقسیم کرده روی تخته کار آرد بپاشید وخمیر رو با کمک وردنه باز کنید ماهی تابه رو رو شعله گاز با حرارت متوسط بزارید تا داغ شه خمیر رو که باز کردید در داخل ماهی تابه بزارید تا روش حباب بزنه ونان بپزه سپس برگردونید تا طرف دیگه بپزه تمام نان ها رو به این روش درست کنید این نانها بعد از پخته شدن زود سفت میشن برای اینکه نرم باقی بمانند بعد از پخت فوری داخل یک پارچه بزارید وروشو بپوشونید تا هوا بهش نخورده همچنان نرم باقی می مانند عزیزان این نون چون داخل خمیر روغن میریزیم نباید تو روغن سرخ بشه بهترین روش اینه تو ماهی تابه رو گاز بپزید تا گرمه لابلای پارچه بزارید وقتی از خمیر چونه گرفتید حتما با پارچه روشو بپوشونید تا رویه نبنده این نان با خوراک چیلی مکزیکی وماست خونگی فوق‌العاده خوشمزس حتمااااااااا امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹حدود 1 دسته اسفناج (1 پیمانه پوره اسفناج) 🔹3 تخم مرغ 🔹1ونیم پیمانه شکر یا کمتر 🔹حدود نیم پیمانه شیر پرچرب یا خامه 🔹2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🔹2 پیمانه آرد، الک شده 🔹وانیل 🔹10 گرم بکینگ پودر - 🔷برای خامش: 🔹200 میلی لیتر خامه 🔹1 بسته پودر کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی - ♨️طرز تهیه اسفناج هارو بشورین و 5 دقیقه در آب جوش بپزین، بعد پوره کنبن در مخلوط کن.تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، حدود 5-6 دقیقه. بعد شیر و نشاسته رو مخلوط کنین و اضافه کنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کنید و مخلوط کنین و سپس مواد خشک رو که باهم الک کردین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب کمربندی که چرب کردین و آرد پاشیدین و یا کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.بعد که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین. برای خامش، همه موادو خوب بزنین تا فرم بگیره. اطراف کیک رو با پودر پسته و یا خرده های کیک تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم برای 6 نفر 🔹کیک رولتی آماده سه تا چهارعدد 🔹ژله ی توت فرنگی دو بسته 🔹آب جوش دو لیوان کوچک ( پیمانه ی استاندارد نه لیوان فرانسوی ، لیوان فرانسوی بزرگه . یا پیمانه ی پلوپز ) 🔹بستنی وانیلی آب شده از این لیوان کوچیکا دو عدد 🔹توت فرنگی خُرد کرده 1 لیوان ♨️طرز تهیه . 1 - ژله را با دو لیوان آبجوش مخلوط کرده بذارید ژله سرد شود . 2 - بستنی وانیلی آب شده را به ژله اضافه کرده . 3 - توت فرنگی را به ژله بستنی اضافه کرده و کنار میذاریم تا ژله نیم بند شود . 4 - ظرف مورد نظر را با سلفون میپوشانیم . 5 - کیک رولتی را یک سانت یک سانت برش زده و در ظرف کنار هم چیده واگر فضای خالی ایجاد شد با تکه های کیک فضای خالی را پر میکنیم . 6 - ژله بستنی نیم بند شده را داخل رولتها میریزیم . دقت کنید اگر ژله زیاد شُل باشه کیکها جابه جا میشوند . نکته مهمه دقت کنید . 7 - روی ژله را با کیک پوشانده . 8 - روی ظرف را پوشانده 6 ساعت یا بیشتر در یخچال میگذاریم . 9 - میتوانید به جای یک رنگ از چند رنگ استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم شستم بعد هم که گل شد بشورین داخل آبکش بزارین بعد که آب نداشت داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن.اصلا نیازی نیست ورق ها رو داخل ابنمک بزارین چون خودش نرم و چیبسی هستش. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛