فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت مجلسی
:
مواد لازم :
گوشت گردن یا ماهیچه 500 گرم
پیاز ۴-۵ تا بزرگ
چند حبه سیر
چوب دارچین
اودیه فلفل قرمز سیاه زردچوبه
زعفران دم کرده یک استکان
نکته : اگر احیانا دیدید آب کمه داره گوشت میسوزه از آب جوش استفاده کنید تا اب سرد
اون هم مقدار کم نزارید ابکی بشه چون هرچی غلیظ تر باشه روغن بیشتر میندازه خوشمزه تر میشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کشتا
مواد لازم👇🏻
آرد گندم یک کیلو
خمیر مایه دو قاشق چای خوری
شکر به میزان دلخواه
کره یا روغن دو قاشق غذا خوری
کدو پخته و پوره شده یک لیوان
پودر خرفه دو قاشق چای خوری
وانیل و نمک به مقدار کم
آب به مقداری که خمیر به دست نچسبد
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و به آرومی ورز میدیم تا خمیر نرم و یه دستی بدست بیاد، بعد روش رو میپوشونیم و دو ساعت به خمیر استراحت می دیم، بعد دو ساعت خمیر آماده پخته شدن هست✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس با سس کچاپ یا ماست موسیر؟😉
.
چیپس خونگی ترد و خوشمزه😋
.
🔸مواد لازم:
سیب زمینی
روغن سرخ کردنی
نمک و فلفل و آویشن
.
سیب زمینیها رو با رنده مخصوص و یا با پوست کن ورقه ورقه کنید نه زیاد نازک و نه ضخیم تا کاملا چیپستون ترد بشه👌
.
بعد سیب زمینیها رو میشوریم تا نشاستش بره و آبش زلال باشه
این خیلی مهمه😌
.
تو یه ظرف دیگه آب سرد و یخ میریزیم و سیب زمینیهارو ب مدت ۱۵ دقیقه داخلش میذاریم بمونه بعد آبکش میکنیم یه کم که آبش رفت روی دستمال تمیز میچینیم و روشونم یه دستمال دیگه میندازیم تا کاملا خشک بشن و دیگه آب نداشته باشه
.
نکته: یه روش جالب برای اینکه بفمید روغنتون داغ شده😉
یه قاشق چوبیو داخل روغن بذارید وقتی دورش حباب زد یعنی روغن کاملا داغ شده تو فیلم مشخصه👌
.
حالا روغن آمادس تا سیب زمینیا رو داخلش بریزید و سرخ کنید
دقت کنید اولش حرارت زیاد باشه ولی به اواخر سرخ شدن که رسید حرارتو کمتر کنید که تیره نشه بعدش رو دستال تمیز بذارید تا روغنش گرفته بشه البته با این روش درست کنید جذب روغن زیاد نیست✌
.
من در آخر بهش نمک و فلفل و آویشن زدم
عالی شد😍
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از ریختن لایه اخر،روی ظرفمون یک ورقه فویل میکشیم،داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه،به مدت نیم ساعت قرار میدیم بعد از این مدت حالا ورقه فویل رو برمیداریم گریل رو روشن میکنیم ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا پنیر روی لازانیا یکم برشته بشه.
نکته❌❌مواد میانی لازانیا کاملا سلیقه ای شما میتونید از مرغ ،سوسیس ،کالباس یا سبزیجات استفاده کنید.
دستور تهیه سس بشامل توی هایلایت (سس ها ) ذکر شده.
شما میتونید لازانیا هارو داخل ماهیتابه بچینید و روی گاز درست کنید.
بعد از ابکش کردن ورقه های لازانیا بلافاصله از اونها استفاده کنید چون اگر زیاد بمونه بهم میچسبه، برای جداکردنشون میتونید یکم اب سرد روشون بریزید.
#پارت_دوم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لبو_پلو با توپک مرغ😋
۱- اول برای هر نفر ۱ عدد لبوی متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده یا ریز خلال کنید
۲- در تابه ای رنده های لبو رو با روغن + نمک + ۲ قاشق آبلیمو سرخ کنید (نمک و آبلیمو موقع سرخ کردن لبوها باعث میشه شیرینش گرفته بشه)
۳- ۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید تهدیگ بذارید (من برای تهدیگ از رنده لبوی سرخ شده استفاده کردم) یک لایه برنج آبکش شده بعد لبوی سرخ شده دوباره برنج آبکش شده بریزید کمی زعفران دم شده بدید و با شعله کم بذارید دم بکشه
۴- تو این فاصله ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده رو + ۱ پیاز رنده شده آب گرفته + ۲ قاشق آرد سوخاری + فلفل سیاه + پودر پاپریکا + ۱ قاشق ریحون خشک مخلوط کنید خوب ورز بدید توپک هایی درست کنید و تو روغن + چند قاشق زعفران دم شده سرخ کنید
۵- ۲ تا پیاز ریز خلال شده رو تو روغن سرخ کنید تو نصف پیازها توپک های مرغ + ۱ قاشق رنده لبوی سرخ شده رو تفت بدید و کنار بذارید
زمان پخت ۴۵ دقیقه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا خونگی
مواد لازم:(برای ۴ نفر)
لازانیا: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱عدد
قارچ: نیم کیلو
فلفل دلمه: ۱عدد
نمک،زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه مخصوص لازانیا: ۲ بسته(داخل بسته لازانیا ۲ بسته کوچک ادویه وجود داره)
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
پنیر پیتزا: نیم کیلو
سس بشامل(دستور در هایلایت ها موجوده)
#پارت_اول
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_شکم_پر
.
توضیحات داخل فیلم👆🏻😍
و اما سبزیجات
چوچاق، خالیواش، تره، گشنیز و جعفری
اگه سبزیجات شمالی ندارید
از نعنا، کمی ریحان، خیلی کم شوید و تره، گشنیز و جعفری استفاده استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشهای تزئینی گوجه فرنگی🍅
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
تخم مرغ: ۲عدد(زرده و سفیده جدا)
وانیل: نوک ق.چ
شیر: ۴ق.چ
شکر: ۲ق.غ
آرد همه منظوره: ۳۰گرم یا ۴ق.غ
.
سفیده ها رو با یه قاشق از شکرمون با دور تند همزن میزنیم تا سفید و پفکی بشه.
زرده ها رو با وانیل و بقیه شکر و شیر هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا تو مایه باز بشه بعد به سفیده ها اضافه میکنیم و خیلی آروم و دورانی فولد میکنیم تا پف سفیده از بین نره.
مایمونو داخل قیف میریزیم.
داخل تابمونو چند قطره روغن میریزیم و با دستمال پخشش میکنیم تا روغن اضافه هم گرفته بشه.بعد میذاریم تابه گرم بشه.
مایه رو با کمک قیف با فاصله از هم داخل تابه میریزیم اجازه میدیم تا یکم مایه ببنده وخودشو بگیره دوباره روی همونا مقداری از مایه رو میریزیم چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از حدود سه چهار دقیقه پنکیکهارو برمیگردونیم دوباره چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از سه دقیقه امادست
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش
که برای مهمونی های یهویی عالیه
فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه
نیاز به ادویه هم نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موزی_خونگی
مواد لازم
۴عددموز
عسل یا سس کاراملی
طرز تهیه
موزهارو برش میزنیم ۳الی ۴ساعت درون فریزر نگهداری میکنیم تا کاملا یخ ببنده. درون میکسر میکس میکنیم عسل اضافه میکنیم و دوباره بخوبی میکس میکنیم تا صاف و یکدست بشه و درون قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و در فریزر قرار میدیم تا کاملا ببنده.
امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه کشی #کیک_شیفون
که چندتا پست بالاتر ، طرز درست کردنش گذاشتم 😉
رو هشتگ بزنید میاد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فستفود_بریتانیایی👩🍳
مواد لازم: (این مقدار برای ۵ تا ۶ نفر)
۱ کیلو ماهی جنوب بی استخوان
۵۰۰ گرم سیبزمینی چیپسی یا خلالی
▫️مواد لازم برای خمیر بنیه ماهی:
۲ پیمانه آرد قنادی
۲ پیمانه دلستر ساده یا کلاسیک
۱ ق چ نمک
۱ ق چ فلفل قرمز
۱ ق چ پودر سیر
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق چ بکینگ پودر
۱ ق غ زعفران دم کرده
▪️مواد لازم برای سس تارتار:
۱۵۰ گرم سس مایونز
۱۰۰ گرم خیار شور رنده شده
۱ ق غ جعفری تازه خرد شده
۲ ق غ لیمو ترش تازه
۱ ق چ شکر
۲ حبه سیر رنده شده
۱ پیاز ریز خرد شده
۱ ق چ فلفل سیاه و نمک
🌮🥪✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی
❌بچه ها توی فیلم من آرد ذرت رو اشتباه آرد زرد نوشتم ، ببخشید حواسم نبود❌
بچه ها خیلی عذر میخوام که فیلمش دیر شد،از دیروز یه کاری برام پیش اومد خیلی درگیر بودم نشد وقت کنم بشینم فیلمش رو درست کنم🌹😘
مواد لازم :
سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
آرد ذرت یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۴ حبه
هویج پخته شده ۲ عدد متوسط
خلال پسته ۴ ق غ پر
قارچ پخته شده نگینی به دلخواه(من نزدم)
ادویه ها👇🏻 (مهم)
ادویه کاری یک ق چ
فلفل قرمز یک ق چ
نمک یک ق غ (مواظب باشین زیاد هم نشه ها)
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر جوز هندی یک ق چ
پودر آویشن یک ق چ
نکته :
اگر وکیوم کالباس ندارین،از سلیفون استفاده کنین،مواد رو روش بریرین و لول کنین و موقع پخت دورشو فویل بپیچین.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_خونگی
.
(این برگر سویا نداره چون اگر سویا بیاد میشه برگر بازاری
ولی خونگی و برگر اصل ۱۰۰٪گوشته)
.
نیم کیلوگوشت *قلوه گاه* گوساله
۲۰۰گرم یا دوتا پیاز بزرگ رنده شده و اب گرفته
۱ق غ پودر سیر
۱ ق غ پودر کاری (ادویهای مهم)
نمک و فلفل ب میزان لازم..
اگر دوس داشتی فلفل تند و حذف کن
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاپ ۱ ق غ
.
نکته مهم:اصلا برگر و زیاد ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن
واسه اینکه اگر زیاد ورز بخوره دیکه برگر نیس تبدیل میشه به کباب لقمه یا کباب
.
سسی که به نون زدم: خیارشور و سیر رنده شده نمک فلفل و پاپریکا و اویشن با سس هزهر جزیره
.
وزن هر برگر ۱۳۰تا ۱۵۰ باشه
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.❤ چیز کیک انار ❤
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
پتی بور ۲۵۰ گرم (۲ بسته)
کره ۱۲۵ گرم
دونه انار نصف الی یک لیوان
رنگ خوراکی قرمز نصف ق چ
پنیر خامه ای ۵۰۰گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱/۴ لیوان
ژلاتین ۱۴ گرم (۲ ق غ)
پودر وانیل یا عصاره وانیل ۱ ق چ
۸ الی ۱۰ ساعت بذار یخچال
👨🏻🍳نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پر🍆🍆🍆
#شکم_پر
مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد
فلفل دلمه قرمز و سبز هر کدام یک عدد کوچک
گوجه فرنگی یک عدد
پیاز یک عدد
گوشت چرخکرده ۴٠٠ گرم
خمیر یوفکا مثلثی دو بسته
سس بشامل
پنیر پیتزا
آب یک فنجان
روغن یک فنجان
سرکه یک تا دو قاشق غ
دستور تهیه سس بشامل:
یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، یک و نیم قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید و به مدت یکی دو دقیقه در حرارت کم سرخ کنید. در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی روی آن رنده کنید. در آخر یک و نیم فنجان شیر اضافه کرده و با همزن هم بزنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من با قاشق له کردم که ببینید اصلا خشک نیست شیرینی
نه خیلی نرمه نه خشک🌹در دهان مثل شیرینی نخودچی آب میشه
مواد لازم:
پودر قند===۸۰ گرم=== دو سوم لیوان
روغن جامد===۱۳۵گرم=== دو سوم لیوان
آرد===۲۰۰گرم===یک لیوان + یک سوم لیوان
روغن مایع ===۲ ق غ
وانیل ===نوک ق چ
زعفران دم کرده ===۱ ق چ
پودر کاکائو ===۱ ق چ
دقت کنید شاید در حد چند قاشق برای نچسبیدن خمیر آرد اضافی نیاز باشد.
.
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را هم میزنیم میزنیم تا سفید شود وبعد وانیل را اضافه میکنیم
آرد را که الک کردیم اضافه میکنیم و بعد روغن مایع را میریزیم
اگرمواد شل بود کمی آرد اضافه کنید
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و در یکی زعفران دم کرده و در یکی پودر کاکائو و یکی هم ساده و بعد به اندازه گردو درست کرده و در سینی کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن رابا مهر یا انتهای قاشق مهر بزنید
.
پخت روی گاز:
شعله پخش کن روی حرارت متوسط قراربدید و تابه رو هم بذارید
در تابه رو با دمکنی یا پارچه کامل ببندید و بعد ۱۵-۲۰دقیقه پخته شده.
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم
پخت در فر:
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه به مدت ۱۰ تا ۲۰دقیقه قرار دهید
🔶بعد از پخت حتما حتما کامل کامل سرد و خنک بشه و بعد از کاغذ جدا کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #نان_تابه ای خونگی که فوق العاده آسون و نازک و نرمه، که به خمیر مایه هم هیچ نیازی نداره
خب اول چهار پیمانه معادل 560 گرم آرد رو با دو قاشق غذا خوری شکر،یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر و یک چهارم پیمانه روغن زیتون ترکیب کنید و بعد بهش یک و یک چهارم پیمانه معادل 360 گرم آب ولرم هست رو به ترکیب اضافه کنید همه مواد رو حسابی هم بزنید.
بعد از اینکه حالت خمیری شد حسابی با دست ورز بدین تا یه خمیر منسجم درست بشه و حالت چسبندگی خودش رو از دست بده.
روی خمیر رو کاور کنید و ۱۵ دقیقه بهش استراحت بدید
خمیر رو به ده قسمت مساوی برش بزنید و همه اونها رو چونه کنید.
روی چونه ها رو بپوشونید و برای 15 دقیقه بهش استراحت
چونه ها رو با وردنه پهن کنید تا خیلی نازک بشن مثل ویدیو
بعد باید داخل تابه با حرارت متوسط بزارید و دو طرفش رو بپزید
مثل ویدیو
بعد از اینکه روی سطح خمیر حباب دیدین خمیر رو داخل تابه برگردونید و بزارید دو طرفش بپزه.
خوب دیگه نون های شما امادس
واقعا که اسون و راحت بود.
میبینید چقدر نرم و نازک شده
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦