فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوکوسبزیجات🥔🥕🌽🥒
1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده
1 عدد هویج رنده شده
1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود)
1 قاشق ذرت پخته
2 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر
1 دسته جعفری ریز خرد شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب اومدیم با یه شیرینی دیگه که برای عید عالیه همزن و پودر قند وکره و قالب نمیخواد
شیرینی با روغن مایع مخصوص عید
شکر دو سوم لیوان
روغن دو سوم لیوان
تخم مرغ دو عدد
دو سوم لیوان نشاسته ذرت
وانیل یک پنس
بکینگ پودر دو ق چ
برای دو رنگ شدن از پودر کاکائو و زعفرون استفاده کنید
تخم مرغ وانیل و شکر و توی ظرفی بریزید و بک دقیقه هم بزنید بعد روغن و اضافه کنید و پنج ثانیه هم بزنید در اخر مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید بعد خمیر و سه قسمت کنید. و یک قسمت و سفید و قسمت بعدی کاکائو ب بعدی زعفرون بزنید ورز بدید خیلی کم حالا لوله کنیدبا چنال طرح بدید و با چاق هم اندازه برش بزنید
روش پخت شعله پخش کن بزارید توی تابه کاغذ روغنی بندازید و درب اون دم کنی بزارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔😍#همبرگرپنهان
.
.
تجربه جالبی بود حتما امتحانش کنید 🥰🙌🏻
.
.
🥖 موادلازم خمیر :
.
آرد : ۳۰۰ گرم
شکر : ۱۰ گرم
خمیر مایه : ۱۰ گرم
نمک : ۵ گرم
روغن زیتون : ۲۰ گرم
آب ولرم : ۲۰۰ گرم
.
.
🥩 موادلازم همبرگر :
.
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم
.
.
نکات :
.
🔸ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید
.
🔸آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره
.
🔸 میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید
.
🔸قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید
.
.
.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#فاهیتا_مرغ_و_پاستا
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد
سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری
رب یک قاشق مربا خوری
روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده دو حبه
پاپریکا یک قاشق مرباخوری
مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند صدبرابر خوشمزهترهشون کن. 👌
دیگه از خوردنش دسسسست نمیکشی😍
.
700 گرم پسته رو داخل یه تابه بریزین .
یک سوم پیمانه آب ،
یک قاشق غذاخوری نمک ،
مقداری عصاره زعفران
و کمی آبلیمو،
هم بزنین و روی پسته ها بریزین .
چهل دقیقه روی حرارت کم زمان بدین تا رطوبتشون گرفته بشه .
بفرمایید آماده شد 😍
به همین راحتی پستههای عیدتو خودت مزه دار کن و لذتشو ببر 😍
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️از پیچ های تند زندگی با آگاهی عبور میکنم، این روش موفقیت من است.
✨امروز روز جادویی و خاص من است،
✨امروز همه اتفاقات پیرامونم معجزهوار رقم میخورد
✨ چون من در سرزمینِ جادوییِ پروردگارم هستم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راه های بندگی خداوند این است:
هر روز با شور و شوق از خواب بیدار بشی
بهترین خودت باش،
رویاهایی که خدا در قلبت قرار داده رو تعقیب کن.
در سیاه چاله های زندگی گرفتار نشو
از توهین و گناه خودت را خلاص کن
از حرف های بقیه خودت را خلاص کن
از تحقیر خود و احساس ناامیدی خلاص شو
خدا همه اتفاقاتی که برای تو رخ میده را می بینه
می دونه که چه اتفاقاتی ناعادلانه بوده
می دونه چطور با تو رفتار شده
هیچ اتفاقی برای خدا سورپرایز نیست
اگر رو به جلو حرکت کنی
نه تنها تو را از این شرایط خارج می کنه
بلکه اوضاع بهتر از گذشته خواهد شد.
روزتون پر برکت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤎الهی خدا بغلت کند، الهی کفهی شادیهای ترازوی زندگیت، همیشه سنگینتر از کفهی غمهات باشد. الهی با بهترین آدمها معاشرت کنی و در سختترین دو راهیها، بهترین تصمیم را بگیری.
از خدا میخواهم به تو شجاعت و جسارتِ رسیدن به آرزوهات را بدهد و همیشه بلندپرواز بمانی
از خدا میخواهم که صبورتر باشی، که هزار بار هم اگر ساختی و خراب شد، دوباره آستین بالا بزنی، جسورانه بلند شوی و از نو بسازی، که خستگیناپذیر باشی و مصمم.
از خدا میخواهم خوشبختی را به جان، لمس کنی و در هر نقطهای از زندگیت که ایستادی، از کسی که هستی و چیزهایی که داری، راضی باشی.
از خدا میخواهم هر صبح که چشم باز کردی، یاد کسی یا چیزی باشد که نور به قلبت بتاباند.
و هر شب که چشمهات را بستی، به دستآوردها و چشماندازهای تازه فکر کنی.
که زندگیت پر شود از اتفاقات خوب
و جهانت پر باشد از آدمهای ناب...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا لقمه ای
طرز تهیه🔻🍕
🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
شیر :۴ لیوان
خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
شکر:نصف لیوان
وانیل:۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین:۴ قاشق غذاخوری سر پر
آب سرد:نصف لیوان
ژله آلوورا:۱ بسته
آب جوش برای ژله:۱/۵ لیوان
ژله انار: ۱ بسته اگه کم اومد میتونید نصف بسته
ام درست کنید
انار و خلال پسته
___
✅وقتی پاناکوتا رو میریزین روی ژله دقت کنید داغ نباشه چون اگه داغ باشه با ژله قاطی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉ژله هندوانه🍉
همیشه قبل از شب یلدا هیجان و شور و شوق زیادی به سراغم می آید، شور و شوقی از جنس روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به نوروز،
مگر می شود رسم و رسوم های این شب را ندید و اجرا نکرد، این ها همه بهانه های کوچک دور هم بودن و با هم خندیدن است. این شب ها و روزها یادآور می شوند که زندگی کوتاه است و حتی یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد لبو
مواد لازم :
400_450 گرم ترشی لبو یا 2_3عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده)
1.5 فنجان ماست (تقریباً 300 گرم)
3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 حبه سیر
1 مشت گردو (خرد شده)
3_4 شاخه شوید (ریز خرد شده)
3_4 قاشق غذاخوری ذرت
دستور پخت :
اگر از چغندر ترشی استفاده می کنید، آن را به صورت نوارهای نازک برش دهید. اگر از چغندر تازه استفاده می کنید، آن را با پوست بجوشانید تا نرم شود، پوست آن را بگیرید و بعد از سرد شدن رنده کنید.
سیر له شده، ماست، سس مایونز، گردو، شوید، ذرت را اضافه کرده، مخلوط کرده و سرو کنید.
نوش جون😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد لبو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یلدایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_انار_وعدس
#سالاد_عدس
عدس پختهشده ۲ پیمانه
لبوی پختهشده ۱ پیمانه، خردشده
انار ۱ پیمانه
کلم قرمز خردشده ۱ پیمانه
گشنیز خردشده نصف فنجان
برای سس:
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
آب لیموترش ۳ ق غ
عسل نصف ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
در یک کاسهی بزرگ، مواد سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسهی کوچکتر مواد سس را با هم ترکیب کنید تا یک دست شود. سس را به مقدار دلخواه روی سالاد ریخته و نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_انار
#شب_یلدا
-300 گرم فیله مرغ
-2 عدد پیاز
-2 عدد هویج
-4 عدد تخم مرغ
-2 عدد چغندر(لبو)
-2-3 حبه سیر
-1 انار.
-فلفل نمک (به میزان لازم).
-1 ق غ سرکه
-1 ق چ شکر
سس مایونز
مرغ را بجوشانید و به صورت نوار برش بزنید.
پیاز را به صورت نوار برش زده و با سرکه، شکر، نمک، فلفل مرینیت کنید.
هویج، چغندر رو بجوشونید و برنده کنید تخم مرغ آبپز شده رارنده کنید همه چیز را مزه دار کنید، و سیر رنده شده یا له شده را به هویج و چغندر اضافه کنید.یک لیوان را در وسط یک بشقاب بزرگ و صاف قرار دهید و آن را به صورت لایه لایه بریزید: - مرغ - پیاز ترشی- هویج - تخم مرغ - چغندر - روی هر لایه سس مایونز.روی آنها را به زیبایی و یکدست دانه های انار بپاشید.بگذارید سالاد کمی سرد شود.با احتیاط شیشه را بیرون آورده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده_وانیلی
تخم مرغ 4عدد
آرد ۲ ليوان
شکر 1/5 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد
در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید ) نوش جان 😋
رسپی امتحان شده👌👌👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺
✅ کیک کاکائویی تابه ای بدون فر😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ دو عدد
آرد یک لیوان
شیر نصف لیوان
شکر نصف لیوان
روغن مایع نصف فنجان
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل مقداری
🍜 طرز تهیه:
تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر رو اضافه کردم حالا روغن رو با پودر کاکائو مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم باز هم زدم تا یکدست بشه آردو بکینگ پودر را که دو بار الک کردم به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایه کیک را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش تزیین کردم.
✔️اندازه ی تابه ۲۰ بود
✔️منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه
👈روش پخت تو فر:
ابتدا فر رو از قبل گرم کرده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .
#کیک_کاکائویی #بدون_فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_شیر_قارچ
نکته من برای این سوپ از چند عدد گردن وبال مرغ و کتف مرغ استفاده کردم چون فقط قرار بود به عنوان پیش غذا بزارم روی سفره شما اگه به عنوان یه وعده درست کردین سینه ی مرغ بپزید ریش کنید اضافه کنید سنگین تر میشه وخوشمزه تره.
طرز تهیه:
۱ عدد پیازو ریز خرد کردم با روغن تفت دادم گوشت مرغو اضافه کردم ونمک زدم وتفت دادم تا رنگش عوض شد ۱ عدد هویچو پوست گرفته ونگینی خرد کردم و تفت دادم ۱۲ قاشق غ خ جوپرک اضافه کردم و دو یا سه ملاقه اب مرغ از قبل داشتم بهش اضافه کردم میتونید عصاره ی مرغم بزنید سپس ۳ لیوان اب گرم ریختم درب قابلمه رو بستم تا مواد نیم پز شه بعد از این زمان ۴ عدد قارچ اسلایس شده به همره کمی سبزیه معطر اضافه کردم میتونید جعفری یا حتی تره خرد شده هم بریزید درب قابلمه رو بستم تا مواد بپزه ۲۰ دقیقه اخر پخت سوپ توی ظرف جدا روی گاز ۲ لیوان شیر ولرم رو با ۲ قاشق غ خامه صبحانه هم زدم و فلفل سیاه زدم وقتی یکم غلیظ شد به سوپم اضافه کردم بعد از ۲۰ دقیقه سوپو خاموش کردم.کل زمان پخت این سوپ ۴۵ دقیقه هست .با شعله ملایم بزارید جا بیفته خیلی خوشمزه میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــــلام 🕊🌸
روزتون
به نیکی وعافیت🕊🌼
عـشـق و مـهـربـانـی 🕊🌸
گوارای وجـود پاکتـون🕊🌼
گـذر ثانیه هـای عمرتـون🕊🌸
تـوام با شـادی و آرامـش🕊🌼
صبح دوشنبه تون بـخیر🕊🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_انار
#شب_یلدا
-300 گرم فیله مرغ
-2 عدد پیاز
-2 عدد هویج
-4 عدد تخم مرغ
-2 عدد چغندر(لبو)
-2-3 حبه سیر
-1 انار.
-فلفل نمک (به میزان لازم).
-1 ق غ سرکه
-1 ق چ شکر
سس مایونز
مرغ را بجوشانید و به صورت نوار برش بزنید.
پیاز را به صورت نوار برش زده و با سرکه، شکر، نمک، فلفل مرینیت کنید.
هویج، چغندر رو بجوشونید و برنده کنید تخم مرغ آبپز شده رارنده کنید همه چیز را مزه دار کنید، و سیر رنده شده یا له شده را به هویج و چغندر اضافه کنید.یک لیوان را در وسط یک بشقاب بزرگ و صاف قرار دهید و آن را به صورت لایه لایه بریزید: - مرغ - پیاز ترشی- هویج - تخم مرغ - چغندر - روی هر لایه سس مایونز.روی آنها را به زیبایی و یکدست دانه های انار بپاشید.بگذارید سالاد کمی سرد شود.با احتیاط شیشه را بیرون آورده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_انار_وعدس
#سالاد_عدس
عدس پختهشده ۲ پیمانه
لبوی پختهشده ۱ پیمانه، خردشده
انار ۱ پیمانه
کلم قرمز خردشده ۱ پیمانه
گشنیز خردشده نصف فنجان
برای سس:
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
آب لیموترش ۳ ق غ
عسل نصف ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
در یک کاسهی بزرگ، مواد سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسهی کوچکتر مواد سس را با هم ترکیب کنید تا یک دست شود. سس را به مقدار دلخواه روی سالاد ریخته و نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده