2.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سه سوته
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری ماست چکیده
1 قاشق غذاخوری سس مایونز (اختیاری)
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری سرکه (اختیاری)
نمک
3 عدد خیار
1 کاسه کوچک ذرت آب پز
4-5 عدد خیار شور
شوید تازه خرد شده
در صورت تمایل می توانید روی آن روغن زیتون بریزید
طرز تهیه:
ماست، سس مایونز، سیر، سرکه و نمک را در ظرفی بریزید و با همزن دستی بزنید تا غلظت یکدستی به دست آید،خیار ها را بدون پوست ریز خرد کنید و خیارشورها را به همین ترتیب خرد کنید. شوید را ریز خرد کنید،سپس همه مواد را با ماست مخلوط کرده و سرد سرو کنید. در صورت تمایل می توانید قبل از سرو روی آن روغن زیتون بریزید،
نوش جان ❤
🥦 آشپزی با عشق
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روشی آسان برای دادن سبزیجات به کودکانمان که سبزیجات نمی خورند :) 👩👧👧😅
کوکو سبزیجات😋
مواد لازم:
* ۱ عدد کدو سبز نازک
* 1 عدد هویج
* 2 عدد تخم مرغ
* 8 برش #سوسیس
* 6 قاشق غذاخوری آرد
* 1 عدد جعفری
* 4 شاخه پیازچه یا 1 عدد پیاز
* نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا
* روغن برای سرخ کردن
توجه داشته باشید:
برای اونایی که #عصر درست میکنن توصیه میکنم بدون سوسیس درست کنن و #سس ماست و سیر درست کنن👍🏻
نباید با حرارت زیاد سرخش کنید وگرنه پخته نمیشه😉
طرز تهیه:
ابتدا کدوها را رنده کنید. سبزی ها را ریز خرد کنید.
۲ عدد تخم #مرغ، آرد و ادویه جات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
1 قاشق غذاخوری را داخل #روغن مایع داغ شده بریزید و کمی صاف کنید.
دو طرفش رو سرخ کنید روغن زیاد #جذب نمیکنه خیلی سبکه.
نوش جان😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_هندونه🍉
هندوانه حبه قندی: فنجان
گوجه فرنگی بزرگ و خرد شده: ۱ عدد
خیار متوسط و پوست کنده و خرد شده: ۱ عدد
پیاز قرمز کوچک و خلالی: ۱ عدد
زیتون سیاه بدون هسته: ⅓ پیمانه
پنیر فتا خرد شده: ⅓ پیمانه
جعفری خرد شده: ½ ق غ
نعناع خرد شده: ½ ق غ
روغن زیتون: ۲ ق غ
سرکه قرمز: ۱ ق غ
نمک: ½ ق چ
فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد:
روغن زیتون، سرکه قرمز، نمک، فلفل سیاه
👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری_آمریکایی🍗🧀😋
▫️450 گرم سینه مرغ فیله شده
▫️1/4 لیوان سس مایونز
▫️1 قاشق غذاخوری سس خردل
▫️1 حبه سیر رنده شده
▫️1/2 لیوان پودر سوخاری پانکو
▫️1/2 لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت)
▫️1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
▫️1/2 قاشق چایخوری نمک
▫️1/8 قاشق چایخوری فلفل
🔸ابتدا به تکه های فیله شده ی مرغ نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را کامل با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا به سس آغشته شود سپس حداقل چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود
در یک بشقاب گود آرد سوخاری،آرد پا نکو،پودر پارمسان و نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید،سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغ ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا بسته به حرارت فرتون تا زمانی که دو طرف مرغ ها ترد و طلایی شود قرار دهید در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید،و با انواع سس دلخواه سرو کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_جعبه_انار 📦
خامه: ۳ ق غ
نشاسته: ۳ ق غ
شکر: ۴ ق غ
وانیل: ۱/۲ چ آب: ۲ لیوان
بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی
بیسکوییت نون روغنی
انار
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه:
اول کِرِمشو درست میکنیم. نشاسته رو تو آب ولرم حل کرده روی گاز با حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه وانیل و شکر و خامه رو اضافه کرده وقتی خوب حل شد از روی گاز برمیداریم و میذاریم یه کم خنک بشه. من همه مراحلشو روی عکس توضیح دادم. یه بیسکوییت برداشته یه لایه از کِرِم روش زده بیسکوییت بعدی رو گذاشته و همینطور ادامه میدیم تا 6 تا بعد بغلاشو با بیسکوییت نون روغنی با کِرِم میچسبونیم میذاریم تو یخچال تا سفت بشن بعد روشو با انار پر میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیبیجا_گیلانی
#غذای_شمالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد.
دیبیجا را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید.
مواد لازم برای 4نفر:
اشپل (ماهی سفید) :1عدد
انار (دان شده): نصف پیمانه
کره : 100گرم
گلپر : 1/4 قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
ابتدا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید
و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود
اشپل ماهی را داخل تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند و تفت دهید
انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنید .تا طعم خوبی بگیرد.
دیبیجای آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه میل کنید.
نکات:
سعی کنید تا حد ممکن از روغن کمی استفاده کنید چون اشپل خودش حاوی روغن زیادی است.
در شمال کشور معمولا آن را با چلوکباب، زیتون پرورده، باقالی و مغز گردو میل می کنند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات 😋
مواد لازم:👇
نمک نوک ق م
شکر50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
شیر ولرم 1 پیمانه
وانیل 1 چهارم ق چ
خمیر مایه 1 ق غذاخوری
ارد تقریبا 500 گرم
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستای گلم اومدم با ایده ژله بستنی هندونه مخصوص یلدا خیلی سادست و راحت حتما درست کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉🍉
برای سبز پر رنگ ژله سبز رنگ و برای سبز کمرنگ ژله سبز با بستنی بریزید و برای قسمت سفید ژله آلوورا و شیر درست کنید و برای قرمز هم ژله قرمز یا ژله قرمز و بستنی استفاده کنید 🥰🥰
.
. ژله سبز رو کامل کف سینی بریزید بعد به صورت دالبوری برش بزنید همون ژله های سبزی که برمیدارید رو روی بخار کتری ذوب کنید بهش یک بسته بستنی وانیلی کوچیک اضافه کنید از حرارت که افتاد لابه لای زله سبزها بریزید بعد که خودشو گرفت روش یک بسته ژله آلوورا که با یک بستنی وانیلی مخلوط کردید و خنک شده رو اضافه کنید(میتونید بجای بستنی شیر بریزید یک لیوان هم دمای ژله)بعد کامل بست از سینی جدا کنید داخل قالب که چرب شده بزارید مثل فیلم برای وسطشم دو بسته ژله هندوانه رو با دو تا بستنی وانیلی مخلوط کنید و بریزید (خنک باشه حتما)بعد بزارید یخچال تا کامل ببنده
.
برای رنگ سبز میتونید رنگ خوراکی بزنید که پر رنگتر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات
این دونات هم خیلیییی فوری آماده میشه و موادش تو همه خونه ها هست
پس پاشو درست کن و لذت ببر♥️
برای درست کردن این دونات فوق العاده احتیاج داریم فقط به:
۲/۵لیوان دسته دار فرانسوی آرد
۲لیوان ماست به دمای محیط رسیده
۲/۵ق چ بکینگ پودر
آرد الک شده رو با بکینگ پودر و ماست به دمای محیط رسیده با هم مخلوط میکنیم با قاشق و داخل کیسه میریزیم و توی قابلمه با روغن داغ سرخ میکنیم و با عسل یا شکلات بن ماری شده نوش جان میکنیم.
🍃من تمام مواد را نصف کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اومدم با یه پست یلدایی دیگه امیدوارم خوشتون بیاد
.
🍉 هندوانه 🍉 دسر 🍉
بخش سبز
1 بسته کیوی یا سیب سبز
طبق دستور روی بسته آن را آماده می کنیم.
🍉
بخش سفید
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری شکر
100 گرم پنیر لبنه یا خامه
1 بسته وانیل 🍉
قسمت انار 👇🏻
1 بسته ژله آلبالو (یا انار )
1 بسته ژله توت فرنگی
دانه انار یک لیوان
4.5 لیوان آب
برای تزیین
دراژه پسته یا چیپسی شکلاتی، من از 3 عدد دراژه استفاده کردم. 🍉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا قسمت سبز رنگ را طبق دستور روی بسته آماده می کنیم، یک انگشت ته لیوان هایمان می ریزیم، صبر می کنیم تا خنک شود. سپس مواد کاسترد را به جز لبنه و وانیل مخلوط می کنیم و به قوام پودینگ می پزیم، وقتی کمی خنک شد لبنه را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و 2 انگشت روی قسمت کیوی می ریزیم. هم ژله آلبالو و هم توت فرنگی را در ظرفی می ریزیم و طبق دستور روی بسته در مجموع آماده می کنیم و دانه های انار را داخل آن مخلوط می کنیم و با 3 انگشت روی لیوان های مکعبی خود می ریزیم. ما آن را به طور مساوی در تمام لیوان ها می ریزیم . بعد از اینکه دسرمون خنک شد رویش دراژه بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛