#ماهی_کنجدی😋
ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید.
در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه.
در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
استيك مرغ
من براى درست كردن استيك مرغ ،سينه مرغ رو ما بين دو كيسه فريزر قرار دادم و كمي كوبيدم بعد اون رو با نمك ،فلفل سياه،پودر سير ، آبليمو تازه ،روغن زيتون مرينيت كردم . يكي دو ساعت كه طعم دارشدتوي تابه بدون روغن پشت وروشوگريل كردم .
براى سس قارچ هم ،قارچ هارو توى كمى كره سرخ كردم(كمى ابليمو هم بزنيم خوب ميشه) بعد يك قاشق آرد اضافه كردم و يك ليوان شير اضافه كردم و بعد از غليظ شدن دو قاشق خامه و دوسه قاشق پنير پارمزان اضافه كردم؛نمك وفلفل زدم وسس خوشمزمون آمادست☺️تو استورى مراحل سس رو ميذام خود استيك كه مرحله خاصى نداره😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_گردو
کیک هویج وگردو یکی از خوشمزه ترین کیکاست اونم با سس کارامل😉
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی ۲۵۰ گرم یا دولیوان سرپر دسته دار فرانسه شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ چهار عدد روغن مایع سه چهارم لیوان هویج ۳۳۰ گرم یا چهار عدد متوسط یا دولیوان سرخالی گردوی نگینی خرد شده یک چهارم لیوان پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین دوقاشق سوپ خوری سرخالی
عزیزان این دستوررر شیر یا ماست نداره چون از هویج استفاده شده
قبل از دست به کار شدن آرد و پگینک پودر ودارچین مخلوط وسه بار الک کنید
یک قاشق آرد ویک قاشق روغن جامد رو خوب مخلوط کنید به صورت ماست دربیاد وبا برس قالب رو باهاش چرب کنید آگه روغن جامد نداشتید از مایع استفاده کنید
تخم مرغا همراه شکر بزنید حدود سه الی چهار تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن مایع در حد مخلوط کردن بزنید(بیست ثانیه)سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید تا مخلوط شه هویج رو که با رنده ریز رنده کردید بهش اضافه کنید مخلوط کنید زیاد نزنید که پف کیک بخوابه سپس گردوی نگینی خرد شده اضافه کنید ومخلوط کنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بستگی به دمای فر داره از ۴۵دقیقه به بعد کنترل کنید
عزیزان سس کارامل اختیاریه دوست ندارید روش نریزید بدون سس هم این کیک عالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
نان تست
1 قاشق چایخوری کره
1 حبه سیر خرد شده
1/2 پیاز ، ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری ذرت
1/2 فلفل دلمه ای خرد شده
2 قاشق غذاخوری سس پاستا یا پیتزا(سس مارینارا)
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ تند
1/4 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل و ادویه های دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
برای آماده سازی مواد میانی، کره را در یک تابه گرم کنید، سیر را اضافه کرده و تفت دهید بعد پیاز را اضافه کرده و خوب تفت دهید،فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کنید روی حرارت زیاد تفت دهید ،سس ها را اضافه کرده(ترجمه از اشپزی_خلاق)خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید تا کامل خنک شود بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید،دور تا دور نان تست را با چاقو جدا کنید و با وردنه نازک کنید، مواد را در یک طرف نان گذاشته ،کناره ها را با آب مقداری مرطوب کنید و نان تست را رول کنید و در روغن داغ روی حرارت متوسط سرخ کنید و گرم سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_خانگی🍕
کالباس
قارچ ورق شده
فلفل دلمه _به میزان
سوسیس
پنیر پیتزا _بمیزان لازم
آویشن
پیاز خلالی شده_قابل حذف
طرزتهیه:
#خمیر_جادویی🥐🍕🥐
#خمیر_معرکه
مخمر_۱ ق غ
شکر_ ۱ق غ
نمک_یه پنس
روغن مایع_۱/۴ پیمانه
تخم مرغ_۱عدد
آرد_به میزان لازم
من حدود ۳لیوان استفاده کردم
#طرزتهیه:
مخمر+شکر+۲/۴لیوان آب گرم یا شیرولرم مخلوط کرده تا فعال بشه
داخل ظرف دیگه تخم مرغ+روغن مایع+نمک مخلوط کرده ومخمر فعال شده رو اضافه کنید ومخلوط کنید وکم کم آرد واضافه کنید تاجایی که خمیر بدست نچسبه خمیر نرمی باشه
برای اینکه خمیرخوبی داشته باشیم چندمرتبه به میز کارتون بکوبید یا به کمک دست کاملا ورز بدید.
بعد داخل ظرف مناسب خمیرو گذاشته ویک درپوش بذارید تا خمیرمون چندبرابر بشه.
حدود ۴۰ اای ۴۵ دقیقه
.
#پیتزا_خونگی🍕🍕🍕🍕
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باوردنه بازمیکنیم
وکف سینی پیتزا رو کمی چرب میکنیم وخمیررو پهن میکنیم واز سسی که اماده کردیم روی خمیر میمالیم وبعد
کالباس + قارچ های ورق شده وسوسیس های حلقه شده +فلفل دلمه اضافه میکنیم وکمی آویشن ریخته وکمی پنیر پیتزا اضافه میکنیم.
وچند ورق از سوسیس وقارچ را برای تزیین روی پیتزا میذاریم وچند پر پنیر پیتزا میریزیم روشون ومیذاریم برای پخت.
فر را که از قبل گرم کرده اید واماده است پیتزا را میذاریم داخل فربادرجه۱۸۰ الی ۱۸۵ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه کاملان پخت کنه.
#سس_پیتزا
واااای نگم براتون ازاین سس برای نونش چقد خوشمزه وعالی 👌
ترکیب ۳ ق غ رب گوجه فرنگی،بیست گرم کره،یکم فلفل قرمز،یکم نمک، ویک قاشق چایخوری زیره سیاه که یکم روی حرارت باهم تفتشون میدیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سماق_پلو
مواد لازم برای کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده حدود ۳۰۰گرم گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رنده واب گرفته شده
آرد سوخاری یا آرد نخود چی یک قاشق پر
نمک وفلفل سیاه و قرمز وزردچوبه به میزارن لازم
همه رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید با قاشق نمیشه حتنا با دست ورز بدید چندین دفعه بلند کرده ومحکم بکوبید داخل ظرف تا موقع سرخ شدن ترک برندارن اماده که شد قلقلی ها رو درست کنید حدود یکساعت بزارید یخچال سپس سرخ کنید
چهار پیمانه برنج که قبلا خیس کردیم با نمک پخته وابکش میکنیم
ته دیگ سیب زمینی میزاریم پست بعدی به صورت ویدئویی میفرستم
یه کفگیر برنج آبکش شده بریزید رو ته دیگ کمی سماق بریزید روش وقلقلی سرخ شده به همین ترتیب ادامه میدیم تا تموم بشه دم کنی بزارید ومیزاریم رو شعله کم تا بخار کنه . بخار که کرد کمی روغن روش ریخته دوباره دم کنی میزاریم تا دم بکشه دم که کشید بکشید رو سینی وبا خیار ماست پر از گردو وکشمش وسیر نوش جان بفرمایید 🌹
عزیزانی از همون سماقی که رو کباب می ریزید استفاده کنید زیاد نزنید که خیلی ترش بشه
هر ته دیگی که دوست دارید بزارید
جوجه چینی متفاوت
مواد لازم :
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست
عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش
رزماری : ۴ شاخه
سیر : ۴ حبه
سیب زمینی پخته : ۳ عدد
پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم
آردگندم : ۱.۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی
نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم.
ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه.
بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم.
در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛