یک خوراک لذیذ
مواد لازم:
3تا 4 عدد بادمجان
300 گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک کاسه آب
یک عدد پیاز
کمی جعفری
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم.
بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی یخی توت فرنگی
سه لیوان توت فرنگی خرد شده
1.5 لیوان شیر نارگیل
نصف لیوان عسل
نوک ق چایخوری وانیل
.
همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید
مخلوط را داخل قالب بستنی بریزید یک ساعت فریز کنید بعد از یکساعت چوب بستنی را داخل ان قرار دهید و حدود شس ساعت فریز کنید
.
به جای شیر نارگیل از مخلوط شیر عسلی و شیر معمولی استفاده کنید در اینصورت شکر حذف میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی یخی توت فرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی
برای من 19 تا کاپ کیک به این اندازه شد .
تخم مرغ 3 عدد
شکر 120 گرم (حدودا نصف لیوان)
کره 100 گرم
شیر 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه 100 گرم (3 ق غ)
پودر کاکائو 2 ق غ
آرد سفید 150 گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (حدودا 1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه.
کره و شکر رو با همزن 4 الی 5 دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم .
مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم .
طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند 3 دقیقه زدم و بعد دور تند 3 الی 4 دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه .
داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂.
پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک شکلاتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی
بدون فر آسون و فوری😍
🥧🥧🥧🥧🥧🥧
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماگ کیک شکلاتی. 🍵
مواد لازم و طرز تهیه :
3 عدد تخم مرغ
1 ق.چ وانیل
2.3 پیمانه شکر
2.3 پیمانه روغن
1 ق.غ پودر کاکائو
یک و 1.4 پیمانه آرد
2 ق.چ بکینگ پودر
1.4 ق.چ نمک
.
ابتدا تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب مخلوط کنیدسپس شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید، روغن، پودرکاکائو، بکینگ پودر ، نمک و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنیدکف ماگ(یا قالب) را با برس کمی روغن بزنید، روی آن کمی آرد بریزید و آرد را در قالب یا ماگ پخش کنید و اضافه آن را خارج کنید2.3 حجم ماگ را با مواد پر کنید، در کف قابلمه داغ شده روی اجاق گاز، یک توری پایه دار قرار دهید، ماگ ها را روی آن بچینید، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند و در قابلمه را در این مدت برنداریدهمچنین میتوانید قالب را به مدت 25-30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
¦منبعدستبندوگیرههایجذاب😎📸⇓
¦بیااینجاودستبندوگیرهستبخر😌🌼⇓
https://eitaa.com/joinchat/768082083Cb33d88007b
https://eitaa.com/joinchat/768082083Cb33d88007b
#وایییییدلمرفتبراشون🥺♥️
#قیمتهاشحرفندارهاصلا🙊📞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چنگمال_کرمانی
🟤 مواد لازم
✅ خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین)
✅ نان محلی (کپو) (در کرمان به این نان ضخیم کپو (یا خورشیدی) میگن و اگه در دسترس نبود میتونین از تافتون یا سنگگ نرم استفاده کنین)
✅ روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد)
✅ گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد)
✅ ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یلدایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنبه هفتم اسفند ماهتون عـالی🌺🌸
امیدوارم شروع هفته تـون🌺🌸
بـا بـهتـریـن لحـظـه هـا 🌺🌸
و موفقیتها گـره بخوره🌺🌸
و سرشـاراز خیرو برکت🌺🌸
و لبـریـز از آرامـش بـاشـه🌺🌸
و تـا انتهای هـفته
حـال دلتـون خـوب خـوب باشـه🌺🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چنگمال_کرمانی
🟤 مواد لازم
✅ خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین)
✅ نان محلی (کپو) (در کرمان به این نان ضخیم کپو (یا خورشیدی) میگن و اگه در دسترس نبود میتونین از تافتون یا سنگگ نرم استفاده کنین)
✅ روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد)
✅ گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد)
✅ ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_نخودچی
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . .
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
آرد نخودچی 50 گرم (یک سوم لیوان)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم
رب گوجه 1 ق غ
شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه
یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم .
گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم .
بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن .
بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم .
توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم .
دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه )
بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛