#پلو_شوشتری_با_مرغ
این مقدار رو میتونید نصف کنید
برنج چهار پیمانه
لوبیا چشم بلبلی یک لیوان
شوید تازه 300 گرم
تکه های مرغ 300 ویا 400گرم
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران دم کرده فراووووون😍
سیر سه حبه
اگر برگ سیر تازه داشتید 100 گرم خیلی خوشمزه تره من نداشتم حبه سیر زدم
روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی رو خیس کنید.
مرغ رو به تکه های نواری باریک برش بزنید من از مخلوط سینه وران استفاده کردم .
یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی برش بزنید زعفران ونمک وفلفل بزنید وچند ساعتی کنار بزارید تا مرغ مزه دار بشه.زعفران هر چه بیشتر باشه پلو خوشمزه تره
برنج رو خیس کنید.
شوید رو بشورید وخرد کنید.
لوبیای خیس خورده رو با مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه
مقداری روغن بریزید تو ماهی تابه ،مرغ مزه دار شده رو بریزید .شعله رو کم کنید، درشو بزارید تا باشعله کم آب بنداز وتکه های مرغ بپزه.
مرغ که پخته شد وداره سرخ میشه سیر رنده شده و شوید خرد شده بریزید وباهاش تفت بدید لوبیای پخته شده هم اضافه وباهاش تفت بدید.وکنار بزارید بزارید آبش کشیده بشه وگرنه پلو نرم وشفته میشه
برنج رو به آب در حال جوش اضافه کرده نمک وکمی زردچوبه بزنید برای رنگ دهی دانه های برنج.
اطراف دونه ای برنج که نرم شد ووسطش کمی سفت بود برنج رو آبکش کنید.از برنج چلو کمی رنده تر آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید ویک لایه برنج ولایه مواد مخلوط تا تموم بشه اگر شوید تازه کم بود مقداری شوید خشک بزنید. دم کنی گذاشته و بزارید رو گاز با شعله کم تا بخار ازش بلند بشه .روغن روش بریزید دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه.
من این پلو رو با خرما دوست دارم😍 اگه داشتید با روغن حیوانی عالی میشه.
عزیزان که پستای قبل سوال کردن چرا وقتی که برنج بخار کرد روش روغن میریزید اینکار باعث میشه که برنج دون دون و شفته نشه
شوید تازه در دسترستون نبود شوید خشک بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو شوشتری مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما بورک گوشت
مواد داخل بورک:
2 قاشق سرو(قاشق بزرگ)روغن زیتون
750 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق غذاخوری رب فلفل
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
برای خمیر:
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان روغن مایع
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
4 الی 4.5 لیوان آرد
برای باز کردن خمیر:
1 کاسه نشاسته پودری(ذرت یا گندم)
برای چرب کردن خمیر:
2 لیوان روغن مایع
برای روی بورک:
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق غذاخوری ماست
نصف قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه:
روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید با حرارت زیاد تا وقتی آب گوشت کشیده شود تفت بدید.پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید.در این حین ادویه ها و نمک را اضافه کرده به تفت دادن ادامه بدید.وقتی پیاز ها نرم شدند رب را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی پیاز کاملا تفت خورد جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده هم بزنید.مواد گوشتی را از روی اجاق برداشته کنار بذارید سرد شود.
برای آماده کردن خمیر شیر ،ماست ،تخم مرغ، روغن مایع ،نمک و بکینگ پودر را را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. ابتدا 4 لیوان و یا کمتر بریزید و ورز بدید و اگر نیاز بود باز اضافه کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.خمیر آماده شده را به 20 چانه تقسیم کنید، چانه ها را داخل ظرف در داری که کف آن آرد پاشیده اید بذارید و 20 دقیقه با در بسته استراحت بدید. چانه های استراحت کرده را بصورت 2 جفت نشاسته بپاشید و به بزرگی بشقاب سرو باز کنید، روی یکی از خمیرها نشاسته بمالید و خمیر دیگر را روی آن بذارید و باز روی خمیر نشاسته بریزید و هر دو خمیر را با هم بصورت نازک باز کنید. وقتی کاملا نازک باز کردید با روغن مایع چرب کنید، از وسط نصف کنید و مثل فیلم در قسمت کنار مقداری مواد گوشتی بذارید و رول کنید سپس در اطراف خود بگردانید شکل گل بدید.بورکها را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. تمام چانه های دیگر را به همین شکل آماده کنید.مجموعا 20 عدد بورک میشود.
روی بورکها مخلوط تخم مرغ،ماست و روغن مایع بمالید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها سرخ شود بپزید و گرم سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آچما بورک گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون تخم مرغ😋
این کیک بدون همزن و راحت و سریعه
روی گاز و بصورت تابه ای هم قابل پخت هست.
مواد لازم🔻
آرد سفید قنادی ۱ و۱/۳ پیمانه ( ۲۰۰ گرم)
بیکینگ پودر ۱ق س
شیر گرم ۱ پیمانه سر پر (۲۵۰ گرم)
شکر ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم) کمتر هم میشه ریخت
روغن مایع ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
سرکه سفید ۱ق غ
وانیل ۱/۸ ق چ
👇ادامه👇
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
برای طعم بهتر سعی کنید حتما مقداری رنده پوست پرتقال یا لیمو یا کمی اسانس دلخواه هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید،
درون ظرفی دیگر شیر گرم (داغ نباشه )شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید طوری که دانه های شکر کاملا حل بشه(اگر کم شیرین دوست دارین می تونید چند قاشق از شکر کم کنید)
روغن مایع وسرکه را اضافه کنید کمی هم بزنید.در نهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه وبا همزن دستی مخلوط ومایه کیک را یکدست کنید.
ترکیب شیر وسرکه باعث ایجاد بافت نرم کیک میشه پس حدفش نکنید،
قالب سایز ۱۸ یا ۲۰
مایه کیک را درون قالب بریزید ودر فر از قبل گرم ۱۷۵درجه حدود نیم ساعت زمان دهید تا کیک بپزد،
پخت کیک را با خلال دندون چک کنید خمیر نباشه.
بعد از سرد شدن درون ظرف دربسته نگهداری شود.
میتونید یکی دو ق از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد کوفته قلقلی🔻
150-200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عددپیاز رنده شده
2 ق غ روغن مایع
1 ق م نمک
1 ق م پودر فلفل قرمز
1 ق چ پودر فلفل سیاه وپول بیبر(فلفل قرمز پرک شده ترکیه )
مواد سس بشامل با بادمجان🔻
2 ق س خوری کره
2 ق س پر آرد
بادمجان کبابی له شده(500-600 گرم )
500 میلی لیتر شیر
نصف ق چ نمک و فلفل سیاه
پنیر پیتزا رنده شده برای رویش
طرز تهیه🔻
تمام مواد کوفته قلقلی را با هم مخلوط کنید و ورز بدید و در کمی روغن تفت داده و کنار بذارید.بادمجانها را کبابی کرده و پوستش رو گرفته وله کنید و کنار بذارید.
برای تهیه سس بشامل🔻
آرد را در کره4-5 دقیقه تفت بدید و بعد بادمجان کبابی و نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت داده و در انتها شیر را اضافه کنید و تا وقتی که به جوش بیاد خوب بپزید.پیاله ها ویا هر ظرف مناسب دیگه را مثل کلیپ به ترتیب اول سس بشامل بادمجانی بریزید و بعد کوفته قلقلی و سپس پنیر را ریخته و در سینی فر بچینیدکمی هم آب در سینی فر بریزیدسپس در فر 250 درجه تا زمانی که پنیر به خوبی آب بشه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره بادمجون با کوفته و سس😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
1.5 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 ق م خمیر مایه خشک فوری
1 ق م نمک
6 لیوان آرد
2 تا 3ق غ روغن مایع
برای داخل پیده🔻
2 عدد پیاز
3 عدد فلفل سیوری (فلفل سبز )
3تا 4 ق غ روغن مایع
500 گرم گوشت چرخ شده
2 عدد گوجه فرنگی
1 ق م نمک
1 ق م نعناع
1 ق چ پول بیبر (فلفل پرک ترکی قرمز)
1 ق چ زیره
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ آویشن
7تا8 ساقه جعفری
طرز تهیه🔻
نکته :اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید با یک لیوان شیر ولرم دستور و یک ق غ شکر با هم در ظرفی بریزید و با هم ترکیب کنید و درب آن را گذشته و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود در غیر این صورت خمیرمایه فوری نیاز به استراحت ندارد.
برای خمیر🔻
شیرولرم و آب ولرم و شکر و نمک و خمیر مایه را در ظرفی بریزید با هم ترکیب کرده و سپس آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد .بعد از اینکه خمیر مورد نظر را به دست آوردید روی آن دو تا سه ق غ روغن مایع بریزید و خمیر را ورز بدید تا روغن به خورد خمیر برود .روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.در این حین مواد داخلی را آماده کنید.در یک تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را در روغن بریزید و تفت داده و سرخ کنید و سپس فلفل سبز و گوشت چرخ کرده را اضافه و در حین تفت دادن گوشت گوجه رنده شده و ادویه ها را اضافه کنیدو در آخر جعفری خرد شده روبریزید و هم بزنید و تفت بدید و زیر گاز را خاموش کرده و مواد داخلی را گنار بزارید تا خنک شود.
خمیر استراحت کرده و پف کرده را بردارید و کمی پف آن را بگیرید و به سه چانه مساوی تقسیم کنید.هر چانه را با وردنه مثل کلیپ باز کرده و از مواد داخلی وسط ان بزارید و کناره ها و لبه های خمیر را با دست جمع کرده و روی مواد داخلی بیاورید و خمیر را ببندید و گرد کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بزارید و مانند ویدئو به آن شکل بدید.در اخر روی خمیرهای شکل داده شده زرده تخم مرغ که با کمی شیر مخلوط کرده اید بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای200درجه و به مدت 20دقیقه بپزید.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده شکم پر با گوشت😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکات پخت🔻
ابتدا گوشت را جداگانه تفت میدهیم تا آب آن جمع شود
سپس فلفل دلمه و پیاز را تفت میدهیم به همراه سیر له شده.
سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم و همراه ادویه ها تفت میدهیم
نون ترتیلا رو مثلثی برش میزنیم و 20 دقیقه داخل مواد قرار میدهیم و داخل فر میگذاریم
در نهایت در کف ظرف کاغذ روغنی میذاریم ابتدا ترتیلا و بعد موادمون رو بهش اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم.
مواد لازم🔻
گوشت راسته گوساله نواری : 500 گرم
پیاز خلالی متوسط : 2 عدد
فلفل دلمه خلالی : 2 عدد
سیر: 2 حبه
پنیر پیتزا: 300 گرم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
مواد لازم نون🔻
نان ترتیلا: 3 عدد
کره : 100 گرم
نمک و پودر سیر و فلفل سیاه: 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خورد شده : یک دوم پیمانه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناچو گوشت😋
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی شاه پسند من😋
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر قند 120 گرم
روغن جامد 120 گرم
ارد 120 گرم
ارد نخودچی 120 گرم
اول زرده و پودر قند و روغن رو پنج دقیقه با همزن میزنیم بعد ارد ها رو اضافه میکنیم و هل هم میریزیم بعد خوب با دست ورز میدیم سه بار از چرخ گوشت رد میکنیم تا شکل خمیر بشه اولش حالت پودری داره باید اونقدر ورز بدیم تا خمیر بشه بعد در فر 170 درجه پخت را انجام میدهیم
نکته: شکل اصلی این شیرینی همون مدل گرد و سادست که بعد پخت باید روشو داخل شکلات اب شده بزنیم و بعد داخل پودر پسته یا پودر نارگیل یا خلال بادوم بزنیم که من بصورت ساده درست کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_لوبیا_سفید
لوبیا سفید یک لیوان
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی دو.ق.غ
فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه(زردچوبه، پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن
گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم بپزه و جا بیفته.
برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره بریزید، من لیمو عمانی ریختم میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هاتچاکلت ایتالیایی😋🍫
مواد لازم:👇
115 گرم شکلات 50 درصد
یک و نیم پیمانه شیر کامل
دو قاشق سوپخوری شکر
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
روش تهيه:👇
شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸سلام دوستان خوبم
🍃🌸صبح دوشنبه تون بخیر
🍃🌸روزی پر از شادی
🍃🌸لبخند هایی از ته دل
🍃🌸مهربونی , عشق
🍃🌸لحظات عاشقی
🍃🌸دل پر مهر , سلامتی و
🍃🌸سرشاراز خیر و برکت
🍃🌸برایتان آرزومندم
🍃🌸روزتون عالی و در پناه خدا
نکات پخت🔻
ابتدا گوشت را جداگانه تفت میدهیم تا آب آن جمع شود
سپس فلفل دلمه و پیاز را تفت میدهیم به همراه سیر له شده.
سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم و همراه ادویه ها تفت میدهیم
نون ترتیلا رو مثلثی برش میزنیم و 20 دقیقه داخل مواد قرار میدهیم و داخل فر میگذاریم
در نهایت در کف ظرف کاغذ روغنی میذاریم ابتدا ترتیلا و بعد موادمون رو بهش اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم.
مواد لازم🔻
گوشت راسته گوساله نواری : 500 گرم
پیاز خلالی متوسط : 2 عدد
فلفل دلمه خلالی : 2 عدد
سیر: 2 حبه
پنیر پیتزا: 300 گرم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
مواد لازم نون🔻
نان ترتیلا: 3 عدد
کره : 100 گرم
نمک و پودر سیر و فلفل سیاه: 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خورد شده : یک دوم پیمانه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناچو گوشت😋
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_توری
مغزیجات خردشده مثل گردو،بادام یا مخلوط هردو
و یا کنجد 50گرم_اگرگردو یابادام زدین پودرنکنید خیلی ریز به اندازه ماش خردکنید_ کنجد هم تقریبا ۱/۲پیمانه سرخالی میشه
کره 20گرم
شکر 100گرم (۱/۲پیمانه)
زعفران خشک اسیاب شده 1/4 ق چ
پودرهل 1/4ق چ
اردسفید 1ق س _ممکنه کمی بیشترهم استفاده بشه_
خامه صبحانه _بهتره ازخامه های شل باشه_1ق س
عسل 1ق س
کره،زعفران خشک وعسل رادرون ظرفی برروی بخار اب به حالت بنماری قراردهید تاکاملا یکدست و روان شوند،سپس ازروی بنماری برداشته
شکر،پودرهل،ارد و پودرمغزیجات رااضافه کنید خوب مخلوط کنید درنهایت خامه رابزنید حال باقاشق هم بزنید تامایه کاملا یکدست وغلیظ شود،
یک قالب یا ظرف تفلون بردارید_
قالب حتما تفلون باشد جنس دیگه نمیشه ،از کاغذ روغنی هم نمی تونید استفاده کنید (داخل سینی های فر هم چون جنس تفلونش مناسب وخوب نیست ممکنه بچسبه ،ولی قالب یا تابه یا قابلمه تفلون یا چدنی که بشه داخل فر گذاشت میشه)
خیلی کم ظرف راچرب کنید_کم چرب بشه نمیخواییم روغن به خوردسوهان بدیم _مایه رادرون قیف بریزید
وبه اندازه فندق وبافاصله_فاصله راخوب رعایت کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چون داخل فرپهن میشن وممکنه به هم بچسبند_بزنید
فرراازقبل برروی 200درجه سانتی گراد گرم کنید سینی راداخل فربگذاریدوکنارفربشینید ظرف مدت ده دقیقه حتی کمتر،،،سوهانها شروع به جوشیدن وپهن شدن میکنند همین جوشیدن به علت حرارت فر ،باعث حالت توری شدن اونها میشه،همین که طلایی شدن ازفرخارج کنید _نرم هستن_تانرمن برروی انها پودرپسته و...بپاشید واجازه دهیدتاکاملا سردشوند،پس ازسردوکااااملا خشک شدن براحتی جداکنید،
نکته مهم: غلظت مایه برای داشتن سوهانهای یک اندازه ومرتب،، مهمه پس وقتی مایتون اماده شد درابتدا یک عدد ازسوهانها رامی زنید وداخل فرمیگذارید اگرسوهانها خیلی پهن وپخش شدن وشکلهای نامنظمی داشتن بدونید مایتون شله پس کمی اردبهش اضافه می کنید ولی اگردیدین سوهانها پهن و حالت توری نشدند مایتون سفته وکمی خامه بزنید،پس یکی دوتامی زنیدتاقلقش بیاددستتون،
ظرفتون هم امتحان کنید(ظرف تفلون) که سوهان بهش نمیچسبه
واینکه سوهان ها نه زیاد داخل فر بمونه که تیره رنگ بشن وبسوزن
ونه کم (چون اگر کم هم بمونه نرم میشن نه ترد و موقع نگه داری بهم می چسبند) باید رنگ طلایی وخوشرنگ بگیرن وبعد از سرد شدن خشک وترد شوند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.اب ولرم را می تونید از ابتدا با شیره مخلوط و همزمان اضافه کنید
دستور:
ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه (۲۲۵گرم)
بیکینگ پودر ۲ق چ
پودر دارچین ۱ق چ
الک کنید و کنار بگذارید
تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
شیره انگور ۳/۴پیمانه(۲۰۰گرم)
اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم)
👈تخم مرغها +وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه کنید
وفقط کمی ،در حد مخلوط شدن هم بزنید
شیره واب ولرم را از گوشه ظرف اضافه کنید
هم بزنید تا شیره ومابقی مواد خوب یکدست شود
سپس آرد را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک کمی یکدست کنید یکی دو دور با دور کند همزن گوله های ارد را باز کنید
مایه کیک را درون قالب سایز ۲۲_۲۰
چرب و کنجد پاشی بریزید
ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید
این کیک با کنجد خوشمزه تره
داخل مایه کیک می تونید از کشمش یا گردو نیز استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست
۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند،
۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید،
۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست
شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم
۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید،
۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره
پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید،
۶.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار قانون طلایی آشپزخانه که کمک زیادی در انجام سریع کارها میکند را ببینید
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیب_زمینی
کلیپ مرحله دوم
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
❣نوﺷﯿﺪﻧﯽ #ﭼﺮبی_ﺳﻮﺯ
🔹ﻧﻌﻨﺎ 10 ساقه
🔸ﭘﻮﺩﺭ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ1ق.م
🔹ﺧﯿﺎﺭحلقہﺷﺪﻩ1عدد
🔸ﻟﯿﻤﻮترش ﺣﻠﻘﻪﺷﺪﻩ1عدد
ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ را ﺩﺭ 1 ﻟﯿﺘﺮ ﺁب یڪ ﺷﺐ ﺗﻤﺎﻡ داخل یخچال، ﺻﺒﺢ ﻭﻇﻬﺮ ﻭ ﺷﺐ 1 ساعت ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻏﺬﺍ 1 ﻟﯿﻮﺍﻥ مصرف کنید.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیب_زمینی
کلیپ مرحله اول
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سیب زمینی تنوری اسپایسی😎
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂