فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دسر ترکی سارای سارماسی😎
#پارت_دوم
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دسر ترکی سارای سارماسی😎
#پارت_اول
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریز کردن حبوبات
✔️پخت و نپختن آن كاملا سليقه ایه، من روش استفاده كردن رو به اشتراك ميزارم، شما دوست نداشتين همينجورى خام بدون پخت بزارين.
✔️همه ى حبوبات جز جو پوست كنده و لپه و عدس نيازى به پخت ندارن فقط كافيه ١ ساعت خيس خورده باشن.
✔️اما بقيه ى حبوبات رو از شب قبل خيسانده.
✔️هر يك ماه يه بار براى مصرف خود خيسانده و فريز كرده.
✔️راستش من از همون اول به همين روش فريز ميكنم و فقط يك بار در آشپزى هاى خودم بدون پخت فريز كردم كه از طعمش موقع پخت خوشم نيومد.
✔️من حبوباتى رو كه در آشپزى كار ميكنم را از شب قبل با اب سرد خيس ميكنم و براى گرفتن نفخ ان خيار رو نصفه و توى ابش مى اندازم.
✔️روز بعد به نوبه شستشو ميدم و با اب سرد ميزارم جوش بياد ، كه نيم ساعت كامل پخت بشه و ابكش و اب سرد كشيده تا خنك بشه و بعد سرد شدن بسته بندى كرده.
✔️پهن كردن روى دستمال براى جلوگيرى از برفك گرفتن حبوبات در يخچال هست.
حبوبات آماده براى پخت غذا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریز_کردن_حبوبات☝️☝️
💞کلیــک کنیــد💞👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کنسرو قارچ خونگی😛
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بدون_فر
بیسکویت پتی بور یا ساده ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰گرم
پودر کاکائو ۱/۵ ق غ
شیر ۱ فنجان سر خالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيراشكي_روسي 🥯 😋
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پيمانه آب گرم ،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دالگونا_کافی☕️
مواد لازم :👇
این میزان مواد رو من برای سه تا گیلاس بزرگ آماده کردم.
به ازای هر نفر :
۱ ق غ پودر قهوه یا نسکافه فوری
۱ ق غ شکر
۱ ق غ آب ولرم
شیرو یخ☺️
دستور تهیه :👇
عین چیزی که میبینید همرو مخلوط کنید، انقدر هم بزنید تا سفت بشه، یعنی حالت خامه ای پیدا کنه.
بعد داخل لیوان یخ و شیر بریزین و از این مواد خامه ای بریزین روش و نوش جان کنید😍
راستی با شیر گرم هم فکر کنم خوب بشه🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگووقطعات فیله مرغ رومیشه داخل رشته های نرم وخام کادایف پیچیدو داخل روغن سرخ کرداگه خواستیدداخل فربذاریدبایدرشته هاروکاملاچرب کنید .
.سس هم با مایونز و کچاپ و سرکه و شکر درست میشه . روی ویدیو نوشته .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز_و_بیسکوییت
مواد لازم:🍌
▫️شیر:2لیوان
▫️پودر کاسترد:2قاشق غذاخوری سر پر
▫️شکر:4قاشق غذاهوری
▫️گلاب :2قاشق غذاخوری
▫️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▫️گردو:3تا4عدد
▫️موز:1عدد بزرگ
▫️زعفرون آبشده:1قاشق غذاخوری
▫️شکلات چیپسی:به مقدار لازم
▫️خامه و خلال پسته برای تزیین:به مقدار لازم
طرز تهيه:🍨
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون ,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.من با این مقدار3تا لیوان درست کردم,اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید از لیوانهای کوچکتر استفاده کنید و یا مواد رو بیشتر کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# دانمارکی_ خونگی
#پارت_دوم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_آلو_گشنیز
این غذا جنوبی هست.
اصلا فکر نکنید که توی موادش الو پیدا میشه. چون در جنوب به سیب زمینی, الو گفته میشه و توی مواد اولیه این غذا هم سیب زمینی هست, به این اسم معروفه.
اگه عطر سیر و گشنیز رو دوست دارید و از خوردن غذاهای تند لذت میبرید, حتما این غذای خوشمزه رو امتحان کنید.
اول یک پیاز درشت رو نگینی خرد کنید و تفت بدین. چهارصد گرم گوشت خورشتی رو اضافه کنید. وقتی کمی تفت خورد, چهار حبه سیر له شده, فلفل قرمز و زردچوبه رو اضافه کنید.
نیم کیلو گشنیز خرد شده و تفت داده شده رو هم به خورشت اضافه کنید. اب بریزید و اجازه بدین گوشت بپزه. اواخر پخت, سیب زمینیها و نمک رو اضافه کنید. وقتی سیب زمینی ها پخت, پودر لیموعمانی بریزید و صبر کنید تا با حرارت ملایم جا بیفته و روغن بندازه.
در جنوب برای چاشنی معمولا از پودر لیموعمانی استفاده میشه. اما شما میتونید از ابلیمو یا ابغوره هم استفاده کنید.
پودر لیموعمانی هایی که در جنوب هست, تلخی نداره. اما لیموهای دیگه به خاطر پوستشون تلخی دارن. میتونید, پوست و هسته لیموعمانی رو جدا کنید, اونها رو جلوی بخاری یا شوفاژ یا جلوی افتاب پهن کنید تا کاملا خشک بشن. اونها رو اسیاب کنید و توی غذاهای مختلف استفاده کنید و لذت ببرید. غذاهایی مثل, لوبیاپلو, کتلت, قرمه سبزی و.... توی عزاداریهاتون من رو هم یاد کنید.
روز خوش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛