فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک همه رو عاشق شکلات میکنه مخصوصا وقتی با موز و گاناش باشه🤩🤩
چهار عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
پنج دقیقه با همزن برقی بزنین تا کرمرنگ بشه
یک پیمانه روغن
یک پیمانه شیر
اضافه و یکدست کنین
دو و نیم پیمانه آرد رو به همراه سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق سوپخوری بکینگ پودر مخلوط کنین
با الک به مواد تخم مرغی اضافه و یکدست کنین
کف قالب طرحدار ۲۸ سانتی رو چرب کنین
مخلوط آرد و پودر کاکائو رو روش الک کنین
مواد رو بریزین
داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه، ۶۰ دقیقه زمان بدین تا بپزه
وقتی سرد شد به راحتی از قالب جدا کنین
برای گاناش
یک پاکت خامه صبحانه رو گرم کنین
۲۰۰ گرم شکلات تلخ و شیرین اضافه کنین
هم بزنین تا با حرارت خامه ذوب شه
دو عدد موز رو حلقه ای خرد کنین و روی کیک بچینین
گاناش آماده شده رو هم بریزین و تکون بدین تا صاف شه
با پودر پسته تزئین کنین
بعد برش بزنین
عطر و طعمش بی نظیره
درست کنید و به عنوان یه عصرونه دلچسب ازش لذت ببرین
نوش جان😍😍
🥦 آشپزی با عشق
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح قشنگ چهارشنبه تون بخیر🕊🌸
هـر روزتـان پـراز مـعجـزه 🕊🌸
روزگـارتـون پـربـرکت🕊🌸
سرنوشتتون روشن🕊🌸
خـانـه دلتـون سبـز 🕊🌸
ودست مهربون خـدا🕊🌸
همیشه یـاورتون بـاشه🕊🌸
چهارشنبه تـون عـالی و بینظیر🕊🌸
شوید لوبیا پلو
برای 3 تا 4 نفر
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوید لوبیا پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاچی
مواد لازم برای تهیه 3 پیاله کاچی:
آرد 4 قاشق
شکر 6 قاشق
کره یک عدد پنجاه گرمی
روغن مایع 3 قاشق
هل یک قاشق چایی خوری
آب برای شربت یک لیوان کامل
گلاب سه قاشق
ادویه کاچی(تهیه از عطاری ها)
پودر گردو و بادوم و پسته و کنجد هر کدام یک قاشق چایی خوری .... مقداری برای تزیین
آرد را تفت میدهیم تا به هر رنگ خوشتون بیاد در بیاد... 👈 کاچی تیره و روشن بستگی به میزان تفت ارد داره. 👉وقتی به رنگ دلخواه رسید بهش کره و روغن اضافه میکنیم . بعد پودر هل ادویه کاچی و مغزها رو اضافه میکنیم. شربتی را که با آب و شکر گلاب و زعفران تهیه کردیم بهش اضافه میکنین. تا زمانی ک به غلظت فرنی برسه هم میزنیم. نه خیلی شُل نه خیلی سفت. نوش جان دوستای خوبم خیلی در مورد ترکیبات ادویه کاچی پرسیده بودید. ترکیباتش شامل👇 تخم گشنیز
سیاه دانه
زیره
رازیانه
جوز هندی
تخم شوید
هل
زنجفیل
کنجد
زرچوبه
آویشن
بادیان رومی
هست
میتونید از عطاری ب صورت آماده تهیه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلن_کیک
مواد لازم
یک بسته پودر کرم کارامل شیر دو لیوان
مواد کیک آرد مخصوص کیک یک لیوان پودر کاکائو نصف لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع کمتر از نصف لیوان وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق م شکر یک لیوان سر خالی شیر ولرم نصف لیوان
طبق معمول فر را از قبل با دمای صد و هشتاد گرم کنید ارد و پودر کاکائو و بکینگ را سه بار الک کنید _ قالب گرد بیست و پنج سانتی رو اماده کنید
بسته کرم کارامل را باز کنید. دو تا پاکت داخلش هست یکی پودر هست یکی سس سس را باز کرده و کف قالب بریزد . حالا درون قابلمه ای پودر کرم کارامل را به همراه دو لیوان شیر ریخته با حرارت متوسط هم بزنید و اجازه بدید یک دقیقه بجوشه ( قل بزنه) مدام هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و داغ توی قالب بریزد . و بعد از اینکه از داغی افتاد قالب رو بزارید توی یخچال به مدت یک ربع تا بیست دقیقه خیلی زود میبنده در این زمان مواد کیک رو اماده کنید تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزنید و بعد کم کم شکر رااضافه کرده و با دور تند سه چهار دقیقه بزنید و بعد شیر ولرم را کم کم ریخته و دو دقیقه بزنید و بعد روغن را ریخته و هفت ثانیه بزنید و در آخرررررر مواد خشک را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط بزنید. در اخر مواد رو هفت ثانیه با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید _ قالب را از یخچال در آورده و مواد کیک را روی کرم کارامل بریزد. حالا سینی فر را آورده و کف سینی را تا نصفه آب بریزد و قالب را داخل آب بزارید و دورن فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت پنجاه تا شصت دقیقه قرار بدید تا زمانی که روی کیک حسابی پخته و سفت شده باشه ( خیالتون راحت برای کارامل هیچ اتفاقی نمیوفته) بعد قالب رو برداشته و اجازه میدیم خنک بشه و بعد به مدت سه ساعت میزاریم توی یخچال تا حسابی مواد زیری ببنده . بعد لبه های کیک رو با سیخ چوبی از قالب جدا کنید و اروم برگردونید. نیازی ب چرب کردن قالب نیست کرم کارمل رو از سوپر مارکت ها تهیه کنید. خیلی راحت میتونید توی قابلمه روی گاز هم درست کنید. یک چهارم قابلمه رو اب بریزد و قالب رو بزارید داخل آب و قابلمه رو بزارید روی حرارت کم به همراه دمکنی بدون شعله پخش کن و اجازه بدید به مدت پنجاه دقیقه تا زمانی ک روی کیک حسابی سفت بشه و کیک بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ران_مرغ_دروغین
سیب زمینی..... بهتره سیب زمینی سایز متوسط کمی بزرگ باشه خلالی کنید وپنج دقیقه توی ابجوش بریزید تاجوش بخوره ونیم پز بشه نباید کاملا پخته بشه
شما میتونید ...... بجای خمیر از نان تست یا پوره سیب زمینی استفاده کنید که صد البته با خمیر ونان تست خیلی بهتره واما دستور
خمیر....... یک لیوان شیر ولرم ویک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط وپنج دقیقه استراحت بدین پف می کنه وعمل میادبعد یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کمی مخلوط ودولیوان ارد سفید را یکجا اضافه ومخلوط کنید بعد کم کم ارد اضافه تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد اردزیادی بخورد خمیر ندین تا بعد نان سوخاری شما ترد وپوک باشه وبمدت 45دقیقه استراحت داده تاحجمش دوبرابر بشه
مواد میانی...... شما از هر چیزی که دوست دارین میتونید لستفاده کنید حتمی گوشت فقط زباد چرب وچیلی نباشه من پیاز راتفت دادم سبک که شد مرغ را که از قبل با ابلیمو ونمک وفلفل سیاه وپاپریکاوپودر پیاز طعم دار کردم اضافه وتفت دادم بعد فلفل دلمه های رنگی را اضافه کمی تفت داده بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودرسیر وابلیمو را اضافه کمی تفت خورد خاموش کردم
ادامه کار..... پف خمیر رابگیرید دوقسمت کنید یه قسمت را باز کنید نه نازک ونه کلفت باشه با کاتر گرد قالب بزنید سایز زیاد بزرگ خمیر را قالب نزدید چون بعد حجمش دوبرابر می شه از مواد وسط خمیر گذاشته خلال سیب زمینی را وسط قرار داده وخمیر را دور سیب زمینی جمع کرده وبا دست فرم ساق مرغ بهش بدین تخم مرغ را بادنمک وفلفل سیاه وکمی شیر رقیق کنید اول خمیر رادتوی تخم مرغ وبعد در ارد سوخاری بزنید ونیم ساعت توی فریزر بذارید روغن داغ که شد رانها را سرخ کنید حرارت بالا نباشه که توی خمیر مغز پخت بشه کم هم نباشه که جذب روغنش زیاد نشه وبعد روی دستمال اشپزخانه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه وتا داغ وترد است میل کنید با سس دلخواه بی نهایت خوشمزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ دروغین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی_مشهدی
عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه👌 شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتمااااااااا جامد باشه)
مواد لازم
آرد قنادی(شیرینی پزی )600گرم یا (پنج پیمانه)
روغن صاف قنادی 300 گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه )
پودر قند 100گرم (ده قاشق غذاخوری )
شیر 60 گرم (یک چهارم پیمانه )
عسل گرم 60 گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر)
عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
مارمالاد به اندازه لازم
تمام مواد آماده ودم دستتون باشه حتمااا برای اندازه گیری از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید
روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه)
آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه
خمیر رو بزارید تو نایلون فریزیر وبزارید یخچال تا یک الی دوساعت بیشتر هم بمونه اشکال نداره
پست بعدی باز کردن خمیروقالب زدن وتزیین رو میفرستم
حتمااااا از پودر قند استفاده کنید آگه تو خونه نداشتید شکر رو با مخلوط کن یا با میکسر
روغن صاف لوازم قنادیا دارن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مشهدی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نارگیلی
❌دستور خیلی حساسه باید به گرم کار کنید
پودر نارگیل چرب و تازه 125 گرم
شکر 250 گرم
روغن مایع 75 گرم
سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 125 گرم(حدود 3 تا 4 عدد سفیده)
آب لیمو ترش ترجیحا تازه 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر+پودر نارگیل+2/3 روغن+2/3 سفیده رو مخلوط و 2 تا 3 بار چرخ کنید
◀میتونید ابتدا شکر+پودر نارگیل رو 15 ثانیه در غذاساز بریزید
و بعد 2/3 سفیده و روغن رو اضافه کنید و 2 پالس 15 ثانیه ای مواد رو میکس کنید
◀مرحله اول داغ زدن
مواد رو در قابلمه کوچیک ترجیحا نچسب با بدنه ضخیم بریزید و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و مدام با لیسک دورانی هم بزنید(اگه مدام هم نزنید سفیده میبنده و شیرینی خراب میشه)چک کنید وقتی مواد کاملا گرم شد از روی حرارت بردارید
حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به جنس قابلمه و شعله گاز ممکنه این مرحله طول بکشه
◀دقت کنید طی دو مرحله داغ زدن مواد نباید بجوشه یا قل بزنه وگرنه شیرینی خراب میشه
بعد از مرحله اول داغ زدن ظرف رو از روی حرارت بردارید و بقیه روغن+اب لیمو ترش+وانیل+سفیده را اضافه و سریع تا مواد یکدست بشه و سفیده نبنده
◀مرحله دوم داغ زدن
دوباره قابلمه را روی حرارت کاملا ملایم بذارید و مدام و سریع به صورت دورانی هم بزنید ابتدا مواد شل میشه چون شکر شروع به ذوب شدن میکنه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ و کشدار بشه
◀در انتهای داغ زدن انگشت را در مواد فرو کنید باید کاملااا داغ بشه ولی نسوزه(حدود 7 تا 15 دقیقه طول میکشه)
◀و ذرات شکر نباید حس بشن
مواد را در ظرف دیگه ای بریزید و اجازه بدید در دمای محیط کاملا خنک بشه
◀مواد شیرینی بعد از خنک شدن یک درجه غلیظ تر میشه
◀بعد از خنک شدن اگه مواد سفت شده بود نصف یک عدد سفیده را کم کم اضافه کنید و اگر شل بود 1 تا 2 قاشق مرباخوری آرد برنج را به تدریج اضافه کنید
مواد را در قیف بریزید
کف سینی را کاغذ بندازید
◀سینی سیاه فر مناسب نیست
با فاصله مواد را روی کاغذ پایپ کنید
انگشت را چرب و نوک برجسته مواد را بخوابانید
در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید
◀شیرینی وقتی آماده ست که زیرش کمی طلایی و روی اون ترکدار بشه
اجازه بدید شیرینی خنک بشه و به راحتی از کاغذ جدا کنید وسریع درظرف دربسته بگذارید تانرم بمونه🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ باقلوا با خمیر یوفکا بالایی👌☝️
خوشمزه و ساده💞😻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزا_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم:
سیب زمینی
سینه مرغ تفت داده شده
سس کچاپ یا مارینارا
فلفل دلمه ای رنگی
زیتون سیاه
روغن زیتون
پنیر پیتزا با موزارلا رنده شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_شیری👩🍳
مواد لازم:👇
🍒4 لیوان شیر (اندازه لیوان 200 میلی لیتر است)
🍒2 قاشق غذاخوری آرد
🍒2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍒1 لیوان شکر
🍒1/2 ق وانیل
🍒کره 1 قاشق غذاخوری
🍒یک بسته شکلات تلخ حدودا ۸۰ گرم
🍒1 بسته پنیر لبنه یا خامه ای حدودا ۳۰۰ گرم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
جادوی ماسک سیب زمینی رو اینجا ببینید😳
فقط 3 روز قبل خواب بزن🙃
نه جوش نه جای جوش نه لک یعنی همه چی محو میشه 😐😐
دیوونش میشی👇
http://eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4
طرز تهیه معجون لاغری به سبک ایتالیایی درمنزل👇😍
http://eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4
🔴پیشنهاد ویژه😳😱😮
مواّد لـازِم🔻
گوشت چَرخ کرده/ 300گِرَم
بِرِنج نیم پَز/ 3٫5 پیمانه
گوجه فَرَنگی/ 1عَدَد متوسط
رُبِ گوجه فَرَنگی/ 2ق غ
فِلفِل دُلمه ای رنگی/ نِصفِ دوتا فِلفِل دُلمه ای
پیاز/ 1عَدَد بُزُرگ
سُماق/ به میزانِ لـازِم
فِلفِل سیاه/ به میزانِ لـازِم
فِلفِل قِرمِز/ به میزانِ لـازِم
نَمَک/ به میزانِ لـازِم
طَرزِ تَهیّه🔻
1. ابتدا گوشت چَرخ کرده رو به هَمراهِ پیاز بِنداز داخلِ میکسر و خوب میکسشون کن.
2. حالا اَدویه ها رو اضافه کن و یه دور دیگه میکسشون کن.
3. حالا همونجوری که داخل ویدیو دیدی، گوشت رو دُرُست کن و داخِل یه تابه مقداری روغَن بریز و گوشت رو بذار تا خودِش رو بگیره(لـازِم نیست بپزه یا سُرخ بشه)، گوشت کاملاً آبدارِ و خُشک نشده.
میریم سُراغِ سُسِ مَخصوص🔻
1. دوتا پیاز متوسط رو خِلالی خُرد کن و داخلِ یه تابه یه قاشُق غَذاخوری کره به همراه کمی روغَن بریز و پیاز هایِ خِلالی شُده رو بهشون اضافه کن.
2. پیاز ها که عَسلی شُدن، فِلفِل دُلمه ای هایِ رنگی رو که نِگینی خُردشون کردی اضافه کن و تَفت بده.
3. حالا به میزانِ لـازِم بهش سُماق و نَمَک رو اضافه کن.
4. دو قاشُق غَذا خوری رُب گوجه فَرَنگی رو اضافه کن و به مدّت 5 دقیقه تَفت بده و دیگه سُسِ ما آمادَست.
•داخلِ قابلمه یِ مورد نَظرمون تَه دیگ موردِ نظرمون رو میذاریم و یه لایه برنج میریزیم و رویِ برنج کباب رو به هَمراهِ سُسی که دُرُست کردیم و چَند حَلقه گوجه فَرَنگی میذاریم و همینطور ادامه میدیم و مواّد رو فشرده میکنیم و لایه آخر رویِ برنج مقداری زَعفِران دَم شُده میریزیم و میذاریم به آرومی دَم بکشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی 🌷
برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی اگه کاسه پلاستیکی یکبار مصرف استفاده بشه درآوردن ژله توش راحت تره.
ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه.
برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر یا اب یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. یه لیوان آب هم دم دستتون باشه برای تمیز کردن سرنگ. سرنگ های مخصوص ژله تزریقی رو تهیه کنید که در شکل های مختلف در بازار پیدا میشه.
نکته ابتدا وسط ژله آلورا بسته شده با قاشق اسکوپ (توپی) یه جای خالی برای تزریق باز کنید
نکته. برای شفافیت ژله می تونید بجای ژله آلورا از پودر یا ورقه ژلاتین استفاده کنید.
برای تهیه این ژله زیبا ابتدا داخل تعدادی کاسه یک بار مصرف ژله الوورا درست کنید و تا سه ساعت بذارید داخل یخچال بعد از بسته شدن ژله ها ، با هر رنگی که دوست دارید گلهاتون و تزریق کنید.
بعد از اتمام تزریق، کاسه ها رو داخل اب جوش قرار بدین و ژله های تزریقیتون و از داخل کاسه ها خارج کنید
در این مرحله داخل ظرف اصلی کمی ژله الوورا بریزید و یکی از ژله های تزریقی و بذارید داخلش و بعد مطابق تصویر یک کاسه کوچکتر از ظرف اصلی بذارید داخلش و بقیه ژله ها رو دور اون بچینید
نکته: در این لحظه باید قالب کوچکتر و پر از اب سرد کنید تا کاسه بالا نیاد و تکون نخوره
بعدفضای بین اونها رو مجدد با ژله الوورا پر کنید تا فضای بین دو کاسه کاملا پر بشه. بعد ظرفتون و داخل یخچال بذارید تا کاملا ببنده
نکته: بعد از بسته شدن ژله، اب سرد داخل کاسه کوچکتر و خالی کنید و با اب داغ پر کنید، کمی صبر کنید تا کاسه مرکزی راحت جدا بشه.
و برای قسمت وسط ژله می تونید پاناکوتا شکلاتی، پاناکوتا نسکافه ای یا حتی پاناکوتا سفید درست کنید. ✔️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
🔷مواد لازم
🔹یک پیمانه نخود فرنگی
🔹یک عدد هویج
🔹یک عدد سیب زمینی
🔹یک عدد سینه مرغ خرد شده
🔹یک عدد پیاز خرد شده
🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی
🔹نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پونه کوهی
🔹اب به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
تمام مواد رو خرد میکنیم و اول تکه های مرغ رادر روغن تفت میدیم و پیاز رو بهش اضافه میکنیم پیاز که سبک شد رب گوجه روهم اضافه میکنیم تفت میدیم رنگ باز کنه بعد هویج و سیب زمینی و نخودفرنگی و ادویه ها و نمک رو اضافه میکنیم و بعد اب میریزیم درحدی که روی مواد رو بگیره درش رو میزاریم تا مواد پخته بشه و جا بیافته میتونید با نون یا برنج سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛