فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلاتی
خامه صبحانه : 100 گرم
شکلات تخته ای : 200 گرم.
خامه قنادی : 200 گرم.
پودر کاکائو : 4 ق غ.
پودر نارگیل : نصف پیمانه.
بيسکوئيت پتی بور : 40 عدد.
شکلات برای تزئین : 40 عدد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوبشور فانتزی🥨🥖🥨
برای تهیه این چوبشور های خوشمزه شما به شکلات سکه ای یا تخته نیاز دارید با طعم دلخواه نیاز دارید.
شکلاتتون رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و روی حرارت کتری بنماری کنید. نصف شکلات که آب شد نصف دیگه شکلات رو به شکلات های آب شده اضافه کنید و هم بزنید کامل اب بشن. چوبشور هارو داخل شکلات ها بزنید و روی آنهارو با کنجد، خلال پسته، نارگیل و... تزیین کنید.
🥨
📌توجه: شکلات روی حرارت مستقیم نباشد، ظرف شکلات با آب داغ در تماس نباشد، شکلات آب شده را با روغن، آب یا رنگ خوراکی ترکیب نکنید. حرارت زیاد شکلات رو میسوزاند. شکلات سفید نسبت به شکلات های دیگه حساس تر است دقت کنید.
برای میان وعده یا سینی مزه میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_تن_ماهی 🌯 😋
🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز اومدم با دستور گلوکز خونگی اگر به گلوکز احتیاج داشتید و مثل من شرایط رفتن به لوازم قنادی رو نداشتید میتونید خودتون خونگی درست کنید ولی آمادش هم داخل فروشگاه لوازم قنادی موجوده بریم درست کنیم❤️❤️😘
✔️مواد لازم:
💜یک لیوان شکر
💜یک لیوان آب
💜1/4قاشق چایخوری جوهر لیمو جایگزین نصف قاشق غذاخوری ابلیمو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام
💗صبح زیبـاتون بخیر
🌸ان شاءالله که
💗جسم و جانتون سالم ..
🌸لبتون خندون..
💗خوبیهاتون پایدار...
🌸 لحظاتتون پر از برکت
💗و زندگی تون پر از
🌸 شادی و آرامــش باشه
🌸شنبه تون
زیبا و پراز خیر و برکت🌷😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شنی🥮
تخم مرغ دو عدد
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شکر یک لیوان
وانیل نصف ق چ
سرکه دو ق غ
گلاب دو ق غ
ارد دو لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_پنیری_با_سس_قارچ
این دستوری که امروز براتون تهیه کردم خیلی سریع حاضر میشه و واقعا خوشمزه است و می تونید با برنج یا پاستا و یا سبزیجات نوش جان کنید . پیشنهاد می کنم حتمالا امتحانش کنید.
مواد لازم :
سینه ی مرغ 3 عدد
قارچ 300 گرم
شیر 1 لیوان
آب مرغ یک لیوان
کره 50 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
پیاز یک عدد
آویشن یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
آبلیمو یک ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا سینه های مرغ رو به نمک و فلفل و کمی آرد آغشته کنید و هر دو طرف آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و پیاز های خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید . آویشن ، پودر سیر، پاپریکا ، نمک و فلفل و گوجه ی خشک را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس شیر ویک لیوان آب را به آن اضافه کنید ( در صورت تمایل میتونید دو قاشق خامه هم اضافه کنید ). نشاسته را در آب حل کنید و به آن اضافه کنید و اجازه بدید سس غلیظ بشه .در انتها جعفری خرد شده رو اضافه کنید . خوراک قارچ رو به مرغ ها اضافه کنید و سطح اون رو با پنیر بپوشونید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب بشه و نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پنیری با سس قارچ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر:
یک استکان شکر
4 عدد تخم مرغ
2و نیم لیوان شیر
نصف استکان روغن
300گرم اسفناج
یک بسته بیکینگ پودر(ده گرمی معادل 2و نیم قاشق چایخوری)
مواد لازم برای کرم بین کرپ ها:
یک لیتر شیر
یک و نیم لیوان شکر
دو و نیم استکان آرد
یک بسته وانیل
مواد روکش شکلاتی:
یک و نیم بسته خامه(هر بسته 200گرم هست که در مجموع 300گرم خامه لازمه)
240 گرم شکلات
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم. مقدار کمی از شیر رو نگه میداریم تا مانند ویدئو با اسفناج ترکیب کنیم. سپس مابقی شیر و روغن رو اضافه کرده و همه رو با هم ترکیب میکنیم.
حالا اسفناج هارو مانند ویدئو بخار پز میکنیم تا کامل نرم شوند.(مقداری آب داخل قابلمه ریخته و صافی فلزی رو روی قابلمه قرار داده که با آب تماس مستقیم نداره. درش رو میبندیم) سپس اسفناج رو داخل ظرفی ریخته و مقدار کمی شیر که از قبل نگه داشته بودیم رو روش میریزیم و با کمک گوشتکوب برقی خوب له میکنیم(با هر وسیله ای که در دسترس دارید میتونید انجام بدید). حالا این ترکیب له شده اسفناج و شیر رو به موادمون اضافه میکنیم و همین طور بیکینگ پودر و آرد رو هم در این مرحله اضافه کرده و همه مواد رو خوب ترکیب میکنیم تا یکدست شود. حالا تابه ای رو چرب کرده و با ملاقه دونه دونه کرپ هارو میپزیم. بهتره قبل هر کرپ تابه کمی چرب شود. بعد از پخت کرپ ها بهتره با یک قالب دایره ای مانند فیلم کناره هاشو برش بزنیم. اکنون میریم سراغ آماده کردن کرم برای لابلای کرپ ها.
برای کرم باید شیر و شکر و آرد و وانیل رو هم زده و مخلوط کنیم. سپس حرارت رو روشن کرده و این ترکیب رو مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد و چند تا قل بخوره. گاز رو خاموش میکنیم و بعد که کمی خنک شد یک لایه کرپ و یک لایه کرم میریزیم و تا تمام شدن کرپ ها این کار رو ادامه میدیم.
اکنون میریم سراغ آماده کردن روکش شکلاتی. برای تهیه گاناش شکلاتی کافیه خامه رو روی حرارت بزارید و زمانی که از کناره های ظرف شروع به قل زدن کرد بلافاصله حرارت رو خاموش میکنیم که کامل جوش نیاد.
شکلات رو می ریزیم تا با حرارت خامه ذوب بشه ، بعد از یه مقدار خنک شدن روی کرپ ها می ریزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ کیک اسفناج
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کل_جوش_خاص
✅مواد لازم
کشک ۱تا۱ونیم لیوان رقیق شده
گردو خرد شده نصف تا ۱لیوان
پیاز ۱عدد
سیر ۳حبه(قابل حذف)
نعنا یا پونه خشک شده ۱تا ۲قاشق
نمک فلفل زردچوبه
✅پیاز رو نگینی خرد کنین و با روغن تفت بدین تا طلایی بشه سیرو رنده کنین و اضافه کنین گردو و نعنا و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین
۱تا۲لیوان اب اضافه کنین و ۱۰دقیقه بزارین با حرارت کم بجوشه.کشک رقیق شده رو اضافه کنین نمکش رو بچشین اگه کم نمک بود نمک اضافه کنین
وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد از حرارت بردارین کشک نباید بجوشه
این غذا نونی هست که در کنار پیاز و با نون خشک و برشته که تلیت میکنن و میل میکنن
✅یه غذای بسیار مقوی و خوشمزه
✅اگه از کشک محلی استفاده کنین عالیه
✅اگه کشکتون تیکه ای هست خیسش کنین و رقیق کنین و بعد استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله جوش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :
نان تست
ژامبون گوشت یا قارچ و مرغ
پنیرورقه ای گودا یا چدار
سس خردل
سس هزارجزیره
پرک سوخاری
تخم مرغ یک عدد
یک لیوان شیر
پاپریکا
.
ابتدا لبه های نان ببرید ،سه تا نان تست و وردنه کنید و از لبه بهم بچسبونید ، ترکیب سس خردل و هزارجزیره و روی نان بزنید ، دو ورق ژامبون و دو ورق پنیر بذارید
و به کمک کیسه فریزر زیر خمیر رول کنید محکم و در یخچال بذارید یک ساعت.
تخم مرغ و شیر و نمک و پاپریکا و باهم ، هم بزنید و بعد یک بار در تخم مرغ و بعد پودر سوخاری و مجددتخم مرغ و پودر سوخاری بزنید.
و در روغن داغ سرخ کنید
نوش جان❤️✌️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول ژامبون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر داخل ماهیتابه رژیمی ،لاستیکی دور ماهیتابه رو خارج کن و کاغذ روغنی پهن کن،وکوکی ها رو بچین،وزیر ماهیتابه شعله پخش کن بذاز بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کوکی ها آماده هستن،همین که زیر کوکی یکم تغییر رنگ داد زیر شعله رو خاموش کنید،ممکنه اولش خیلی نرم به نظر بیاد ولی وقتی خنک شد ،ترد میشه ،نذارید گولتون بزنه😂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی هندوانه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رب_نارنج 🍊 😋
🔸۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم.
🔸۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود.
🔸۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
🔴سایر نکات🔻
♦️یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا میدهد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم.
🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش!
نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته!
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وجود گشنیز فراوون و برنج باعث حلیمی شدنش میشه و اون آلو آخر کار ، دیگه معرکه ش میکنه ، حتما امتحانش کن چون یکی از عالیتریناست
گشنیز. 2 دسته بزرگ ( یا یه بشقاب پلو خوری ،گشنیز خورد شده)
گوشت ، اختیاریه مقدار و نوعش
برنج نصف لیوان
پیاز دوتا دونه متوسط
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گشنیز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛