eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
49 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ارایی افتتاح شد 😍 انواع سالاد های روز دنیا🥒🥗 فصل شیرازی الویه ماکارونی و کلی دیزاین و سفره ارایی دیگ فقط با 👇 https://eitaa.com/joinchat/162136108C99f6fd6bf9 با ما سرآشپز حرفه ای شو و مهمونیاتو شاهانه برگزار کن😍😎 شوهرت انگشتاشم میخوره😄😂 دوستان از اینستاگرام هم لینک اینجا رو خاسته بودین عضوشین تا پاک نشده ☝️
حلوا کاسه شیرازی مواد لازم : آرد برنج 1و2/3 لیوان روغن مایع نصف لیوان+1قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد شکر کمتر از 1 لیوان که میزان شیرینی حلوا به ذائقه شما بستگی داره،من کم شیرین دوست دارم. آب حدود 3 لیوان که میزان آب بسته به جنس آرد برنج داره و ممکنه بیشتر یا کمتر مصرف بشه (پس کم کم اضافه کنید) گلاب 1 لیوان زعفران دمکرده غلیظ در حدی که حلوا خوشرنگ بشه دستور تهیه : ابتدا آرد رو الک و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و کمی تفت بدید تا بوی خامی اون برطرف بشه ولی نباید تغییر رنگ بده وگرنه حلواتون خوشرنگ نمیشه. سپس روغن را کم کم اضافه و اون رو به خورد آرد بدید. مخلوط آرد و روغن باید لطیف و یکدست بشه. برای افزایش لطافت حلوا 1 قاشق روغن جامد یا کره اضافه کنید که البته میتونید نریزید. در تمام مراحل باید حرارت ملایم باشه وگرنه آرد تغییر رنگ میده. بعد آب را کم کم اضافه کنید و سریع با پشت قاشق آرد را صاف کنید و هم بزنید . تا جایی آب اضافه کنید که آرد کاملا باز و غلظت اون مثل فرنی بشه. همون طور که گفتم مقدار آب بسته به جنس آردتون داره واسه من حدود 3 لیوان آب مصرف شد. سپس شکر را کم کم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خورد مواد رفته و حل شود و مواد را بچشید تا شیرینی آن به اندازه دلخواه برسه. وقتی شکر رو هم اضافه کردید و در حلوا حل شد،حالا نوبت زعفران دمکرده غلیظ و 1 لیوان گلاب هست. اونا رو هم اضافه و از این به بعد کمی حرارت رو بیشتر کنید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه. این حلوا بافت بسیار لطیف و کشداری داره. وقتی حلوا جمع شد اونو گهواره کنید تا مثل توپ جمع بشه و روغن اضافی رو پس بده که میتونید روغنش رو بگیرید. حالا من داخل نون تارت و قیف های کوچیک تزیینش کردم میتونید داخل دیس بکشید و تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 زرده تخم مرغ یک عدد روغن ۴۰ گرم شکر ۱/۵ قاشق غذاخوری ماست ۱/۴ پیمانه آرد سفید یک پیمانه گردوی آسیاب شده ۱/۴ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه دارچین ۱/۲ قاشق مرباخوری هل ۱/۲ قاشق مرباخوری گلاب به مقدار لازم 🍪🧁✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ماهی گشنیز خرد شده ۲تا ۳قاشق غ شنبلیله خرد شده ۱ تا۲ قاشق غ رب انار ۲ تا ۳ قاشق غ شوید خشک شده ۱ قاشق غ سیر له و خرد شده ۲ قاشق چ زنجفیل خرد شده نصف قاشق چ انار دون شده گردو له شده ۳ قاشق خرد شده پیاز داغ ۲ قاشق غ زعفرون ۱ قاشق چ نمک ۲ تا ۳ قاشق چ زردچوبه ۱ قاشق چ آبلیمو ۲ عدد 🐟🌮✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇 سیب زمینی متوسط:۵عدد آب:۲لیوان هویج رنده شده:۱عدد ذرت پخته شده:۵ق.غ خامه صبحانه:۱بسته ۲۰۰گرمی شیر:۵۰۰گرم نمک و فلفل سیاه:مقدارلازم کره:۵۰گرم پولبیبر:۱ق.م عصاره مرغ:۱عدد 🍲🥔✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 میگو پاک شده نیم کیلو پیاز یک عدد سیر چند حبه آبلیمو سه ق غ نمک یک ق چ زردچوبه یک ق چ فلفل یک ق چ پودر سیر یک ق چ آرد سفید پودر سوخاری دلستر یا مالشعیر 🍤🫔✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش چیدن سفره هفت سین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم شکلات مغز دار ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: نصف لیوان بادام درختی نصف لیوان بادام زمینی نصف لیوان مغز آفتابگردان ۱/۴ لیوان مغز کدو ۱/۴ لیوان تخم کتان ۱ لیوان شکر ۱۱۰ گرم خامه به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم شکلات 🍊✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: ۳ عدد زرده تخم مرغ و نمک و فلفل و ۱ قاشق گلاب نصف لیوان روغن ۲۰ گرم کره ذوب شده نصف لیوان آبجوش و ۱ عدد عصاره مرغ ۱ لیوان ماست همزده زعفران غلیظ دم شده ۳ پیمانه برنج خیس شده ۲ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز ۲ حبه سیر نصف سینه مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران دم شده ۲۰ گرم کره و نصف لیوان زرشک ۲ قاشق شکر ۳ قاشق پیازداغ ۲ قاشق خلال پسته 🍗🍛✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: ۳ عدد زرده تخم مرغ و نمک و فلفل و ۱ قاشق گلاب نصف لیوان روغن ۲۰ گرم کره ذوب شده نصف لیوان آبجوش و ۱ عدد عصاره مرغ ۱ لیوان ماست همزده زعفران غلیظ دم شده ۳ پیمانه برنج خیس شده ۲ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز ۲ حبه سیر نصف سینه مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران دم شده ۲۰ گرم کره و نصف لیوان زرشک ۲ قاشق شکر ۳ قاشق پیازداغ ۲ قاشق خلال پسته 🍗🍛✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: نصف لیوان بادام درختی نصف لیوان بادام زمینی نصف لیوان مغز آفتابگردان ۱/۴ لیوان مغز کدو ۱/۴ لیوان تخم کتان ۱ لیوان شکر ۱۱۰ گرم خامه به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم شکلات 🍊✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری لوبیا سبز در فریزر دستور کار :👇 ۱-آب رو جوش بیارین. ۲-نصف ق چ جوش شیرین و ۱ ق چ نمک بریزید. ۳-لوبیاهارو داخل آب جوش ریخته و زمانی که نرمی متعادلی گرفت آبکش کرده و بریزید داخل آب یخ. مجدد آبکش کنید و سپس فریز کنید. بهترین روش برای نگهداری لوبیا سبز همینه. 🟢 راستی لوبیاهارو بعد از شستن خرد کنید. 🟢 دلیل زدن جوش شیرین : حفظ رنگ سبز لوبیا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
تو جمع حرف بزنی؟ بی حوصله ای؟ فکرگذشته رومیکنی؟ ؟ مدام تو خودتی؟ دوست داری همه رو به خودت کنی؟ چند دقیقه زمان بزار👇 🔑 انرژی مثبت 💵 👉 eitaa.com/joinchat/502398976Cf39533a57c بدو بهترین کانال برای روحیه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کفگیری تبریز •میتونید بجای آرد نخودچی، آرد سفید بریزید •اگه خوب تفت نخوره و خامیش گرفته نشه حلوا به کام میچسبه •بذارید آرد خنک شه بعد نثار اضافه کنید تا گوله نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . گوشت چرخکرده ربع کیلو، پیاز رنده شده یک عدد(آب پیاز رو بگیرید )دو قاشق غذا خوری جعفری خرد شده. نمک و زردچوبه و ادویه بمقدار لازم. همه رو مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کنه و به سیخهای چوبی یا مثل مال من سیخ فلزی کوچیک بگیرید و توی ماهیتابه با کمی روغن کنجد یا هر روغنی که دم دست دارید سرخ کنید و نوش جان. میتونید کمی هم آرد سوخاری برای منسجم شدن بیشتر بهش اضافه کنید (یک قاشق غذاخوری ) اون گوجه گیلاسی ها رو هم میتونید سرخ کنید یا مثل من رو اجاق گاز کباب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم شیر....ولرم یک پیمانه آب....ولرم نصف پیمانه روغن مایع....نصف پیمانه شکر ..دوقاشق غذاخوری خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری نمک... نصف قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ....یک عدد زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری پنیرپیتزا ...به مقدار لازم موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه طرز تهیه🔻 شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید قالب مورد نظر که بهتره مستطیل باشه به ابعاد 25×30 حالا کمی کوچکتر هم بشه موردی نداره با کره یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را با دستتون که قبلا کمی چرب کردین خمیر را کف قالب بطور یکنواخت پهن کنید بعد مایه میانی که من مثل مایه ماکارونی است فقط کم روغن وابکی نباشه که موقع پخت از خمیر بیرون بزنه را روی خمیر پهن کرده پنیر پیتزا بریزید ومجددا مابقی خمیر را پهن کنید ولبه ها را کمی فشار داده تا بهم بچسبد بعد زرده وکمی زعفران را مخلوط وبا فرچه روی سطح خمیر بمالید ودر صورت تمایل کنجد وسیاه دانه هم بریزید ودرفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت 40تا50دقیقه همینکه اطراف خمیر طلایی بشه کافیه وچند دقیقه روی خمیر را هم گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه به اندازه دلخواه برش بزنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 7 عدد🔻 پنیر توپی 100 گرم نان 7 عدد خیار شور 2 عدد گوجه 7 عدد نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری سیر 1 عدد مواد گوشتی🔻 گوشت چرخ کرده 400 گرم پیاز 1 عدد جعفری 1 دسته نمک 1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودر سیر و پاپریکا ،هر کدوم 1 قاشق چای خوری ایتدا گوشت رو با مواد دیگه ورز بدین و نیم ساعت تو یخچال استراحت بدین ،حالا با کمی روغن مغز پختش کنین،سس رو آماده کنین ،گوشت رو اضافه کنید بهش،پنیر رو بریزین 5 دقیقه زمان بدین تا اب بشه حالا با نون و خیار شور نوش جان کنید. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(ایده یلدا) از قالب ناودانی استفاده کردم لوازم قنادی ها دارن . هم پلاستیکی داره هم فلزی . برای من پلاستیکیه برای این ژله به 3 نوع پودر ژله نیاز داریم . قرمز هندوانه (یا هر پودر ژله قرمز )،سفید آلوورا ، سبز لیمو ( و یا هر پودر ژله سبز) استفاده کردم . قالب نادوانی با دو تا لیوان آب پر می شد . من یه بسته پودر ژله هندوانه (یه خرده کمتر از یه بسته استفاده کردم )رو با یه لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . گذاشتم توی محیط خنک بشه بعد بهش حدودا 1 الی 2 ق غ شیر که توی محیط بود اضافه کردم که یه کم رنگش مات بشه و شبیه قرمز هندوانه بشه . بعد دو قسمت کردم و توی دو تا کاسه یکیش رو توی یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه . تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان می بره حتما باز خودتون چک کنین . بعد از یخچال بیرون آوردم و شکلات چیپسی رو داخلش ریختم و هم زدم . برای این گذاشتم نیم بند بشه که شکلات چیپسی همه جا پخش بشه و ته نشین نشه . قالب نادوانی رو کمی چرب کردم .‌از این ژله نیم بند داخلش ریختم و بعد کمی گذاشتم یخچال و بعد ژله مابقی رو روش ریختم و گذاشتم یخچال . برای لایه دوم نصف بسته آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی که گذاشتم توی محیط نرم شده بود رو بهش اضافه کردم (شیر هم میشه یک چهارم لیوان) بعد روی لایه اول ریختم . یه لایه نازک بشه زیاد نریزین . برای لایه سوم نصف ژله لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد باز هم دو ق غ شیر که توی محیط بود اصافه کردم باز به خاطر اینکه کمی رنگش مات بشه و روی لایه دوم ریختم . توجه کنین که هر لایه یه خرده از نیم بند سفت شد بریزین نزارین خیلی سفت بشه و الا لایه ها به هم نمی چسبن . 3 تا 4 ساعت کلا بزارین بمونه یخچال . دورش رو با چاقو آزاد کردم و قشنگ با دستم کشیدم دیدم حسابی آزاد شده و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم . و بعد با چاقوی خیس تیز برش دادم. رمز راحت در آوردن اینه یکی چرب کردن جزیی روغن مایع و یکی هم استفاده از آب کم بسیار راحت خودش به راحتی از قالب بیرون میادش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛