تارتلت
اندازه لیوان 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی هست
مواد لازم برای خمیر:👇
1 عدد تخممرغ
نصف لیوان شکر
نصف لیوان روغنمایع
نصف پاکت مارگارین و یا کره(125 گرم ، نرم شده در دمای اتاق)
1 قاشقغذاخوری سرکه(سرکه انگور یا سیب)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
نصف پاکت بکینگپودر(5 گرم یا 1 و نیم قاشق چای خوری)
3 الی 4 لیوان آرد(با کنترل اضافه کنید)
مواد لازم برای کرم:
3 لیوان شیر
3 قاشقغذاخوری سر پر آرد
2 قاشقغذاخوری سر پر نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
از 1 استکان به اندازه 1 سانت کمتر شکر(حدود 60 گرم)
1 عدد زرده تخممرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
ابتدا کرم را حاضر کنید تا برای سرو کاملا خنک شود.
تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه مناسبی بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق گذاشته و تا وقتی قوام غلیظی بگیرد مدام هم بزنید و بپزید. وانیل را اضافه کرده از روی اجاق بردارید کنار بذارید خنک شود. گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.
خمیر را آماده کنید. تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید. خوب مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید. 3 لیوان کافی خواهد بود ولی حداکثر 3 ونیم لیوان آرد اضافه کنید.(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) مراحل شکل دادن آن را در ویدئوها مشاهده کنید. مقداری از خمیر را جدا کرده کف دستتان گرد کنید سپس داخل قالبهای مافین قرار داده با کف لیوان روی آن فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد و وسط آن گود شود. با دست کنارههای آن را صاف کنید.
چون خمیر چرب است نیازی به چرب کردن قالب نیست. داخل فر 180 درجه در حالت حرارت از بالا/پایین 10 دقیقه بپزید. مدت پخت در فرهای مختلف میتواند متغیر میباشد، شما در فر خودتان هر وقت کنارههایشان سرخ شد از فر خارج کنید. چون خمیر ترد است بلافاصله بعد از خارج کردن از فر از قالب خارج نکنید چون خرد میشوند. وقتی به دمای اتاق رسیدند قالب را با دقت داخل یک سینی برگردانید و خارج کنید. سپس کرم را داخل قیف خامهزنی بریزید و وسط تارتلتها را پر کنید. میتوانید روی آن را با میوه دلخواهتان تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارتلت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💚پیتزا فوری سیب زمینی💚
.
مواد لازم برای 4 نفر:
سیب زمینی بزرگ: 2 عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
سس تند: به مقدار لازم
نمک و آویشن: هرکدام 1 ق چ
ژامبون: 200 گرم
قارچ: 200 گرم
پنیرپیتزا: 200 گرم
جعفری خرد شده: به مقدار لازم برای تزیین
(برای تزیین روی پیتزاها می تونید از گوجه ، ذرت، زیتون و یا هر چیز دیگه ای که باب میلتون باشه استفاده کنید)😊
سیب زمینی ها رو شسته و پوست میگیریم بعد به ضخامت حدود یک سانتی متر برش میزنیم. سینی فر رو چرب می کنیم و برش های سیب زمینی رو داخل سینی میچینیم. روی سیب زمینی ها با چاقو چند تا برش ایجاد می کنیم و بعد نمک و آویشن و سس تند میریزیم. حالا رو سیب زمینی ها کمی پنیر پیتزا میذاریم و بعد ژامبون و قارچ اسلایسی و دوباره پنیر پیتزا. برای روی این پیتزاهای کوچولو وخوشمزه می تونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. به مدت 20 دقیقه میذاریم داخل فر با دمای 200 درجه و بعد نوش جان میکنیم.
برای پخت این پیتزا روی گاز، کافیه پیتزاها رو بذارید داخل تابه ی چرب شده و رو حرارت ملایم به مدت نیم ساعت زمان بدید تا بپزه و بعد از خودتون پذیرایی کنید.😍🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
بادمجان کبابی سه عددمتوسط
سیر سه حبه
ارده یک الی دوق.غ
ماست سه الی چهارق.غ
روغن زیتون یک ق.غ
گردوی خرد شده سه ق.غ
لیمو ترش درصورت تمایل
فلفل سیاه ونمک
طرز تهیه را در ویدئو می توانید ببینید
چند نکته
میزان ارده وروغن زیتون را می توانید بنا برذائقه کم یا زیاد کنید
از جعفری خرد شده یا سبزی مورد علاقه می توانید در ترکیب استفاده کنید
از متبل به عنوان غذا یا پیش غذا می توان استفاده کرد
این غذای فوق العاده را با نان سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متبل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک قهوه
مواد لازم برای1 نفر
شیر بادام یا شیر نارگیل 1 فنجان
بستنی وانیلی 1 فنجان
قهوه دم کرده سرد 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای یا شیره خرما به مقدار لازم
طرز تهیه
1- همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا باهم میکس شوند سپس با شکلات. ترافل. خامه. بستنی. میوه و... تزئین کرده و بلافاصله میل کنید
سایر نکات
جای قهوه دم کرده سرد شده پودر قهوه فوری نیز میتوانید استفاده کنید.
شکر قهوه ای یا شیره خرما برای شیرین کردن میلک شیک است و مقدارش سلیقه ای هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیلک قهوه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت به آلو
مواد لازم:
به سایز متوسط 2 عدد (اگر رنگ سبز باشد خورش خوشمزه تر می شود)
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر
گوشت تکه ای خورشتی 12-15 عدد
آلو خورشتی10-12 عدد( 15دقیقه در آب خیس کنید) نمک - فلفل - زردچوبه به مقدار لازم
شکر 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده و با پیاز به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. رب را به مواد اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب خارج شود. آبجوش را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت بپزد (زمان پخت گوشت ها متفاوت است) پس با توجه به زمان پخت گوشتتان آبجوش را اضافه کنید.
به را به سایز و ضخامت یکسان خرد کنید (سعی کنید خیلی ریز نباشد تا در خورش له نشود) با کمی روغن به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید (مراقب باشید رنگ آن تیره نشود) به گوشت پخته شده اضافه کنید. . آلوها و نمک اضافه کنید و 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم صبر کنید تا خورش بپزد. در پایان پخت کمی زعفران اضافه کنید. خورش را بچشید. اگر خورش ترش است می توانید شکر هم اضافه کنید تا ملس شود. بعد از اضافه کردن در نهایت 30 تا 45 دقیقه بعد خورش آماده است اگر به سبز و سفت بودزمان پخت کمی بیشتر می شود. تفت دادن به باعث میشه که به له نشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی یک نان خیلی راحت و خوشمزه
مواد لازم:
یک استکان شیر ولرم
یک استکان آب ولرم
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک فاشق چایخوری)
یک قاشق مرباخوری شکر
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال و سفیده برای داخل خمیر)
نصف استکان روغن مایع
یک قاشق غذاخوری کره
دو و نیم لیوان آرد
اندازه لیوان 250 میلی( لیوان دستهدار فرانسه)
اندازه استکان 125 میلی(نصف لیوان دستهدار فرانسه)
طرز تهیه:
همه مواد خمیر به جز آرد و نمک و کره را مخلوط کنید آرد را کمکم اضافه کنید نمک را هم مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
روی خمیر را سلفون کشیده و یک ساعت استراحت دهید.
خمیر عمل آده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید.
خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده کمی آردپاشی کنید و با وردنه به ضخامت 1_2 سانت خمیر را باز کنید.
مانند ویدئو برش زده و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت دهید.
با زرده رومال زده و کنجد بپاشید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان بپزید.
بعد از در آوردن از فر روی نان را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم پنبهای شود.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛