♨️طرز تهيه ي كيك :
٥ عدد تخم مرغ و يك ق مرباخوري وانيل رو با دو ليوان شكر بمدت ٥ دقيقه خوب همزده،
بعد سه ليوان آرد و (يك ق غ بكينگ پودر) الك شده رو به مواد اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،
سپس يك ليوان شير ولرم و يك ليوان سرخالي روغن مايع رو با هم مخلوط،
و به مواد اضافه ميكنيم
كمي پودر هل يا رنده ي پوست پرتقال و يا ليمو رو هم اضافه كرده
بعد مواد كيك رو داخل قالب چرب شده (قالب نسبتا بزرگ)ريخته،بمدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي
١٨٠ درجه قرار ميديد.
.
اگر دوست داشتين كيكتون رگه هاي شكلاتي داشته باشه به اندازه يك ملاقه از مايه رو جداگانه،با يك قاشق غذاخوري سرخالي پودركاكائو و يك قاشق غ شير مخلوط كنيد و زماني كه نيمي از كيك رو داخل قالب ريختيد، با قاشق از مايه شكلاتي بريزيد و سپس باقي مواد...
.
دقت كنين كه غلظت مايه شكلاتي با مايه اصليِ كيك يكي باشه اگر ديديد غليظ تره يكمي ديگه بهش شير اضافه كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه گوشت👌
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله استیکی: 450 گرم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی: 1 قاشق چایخوری
سیر: 4 حبه
پیاز: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 3 عدد
پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: 3 فنجان
پنیرمونتری جک: 220 گرم ورقه ای
چیپس ترتیلا: 18 عدد
گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری
نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم
طرز تهیه:
استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه بپزید.
سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید.
بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ شده بدون چربی: ۸۰۰ گرم
پیاز کوچک: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد تخم مرغ : ۸-۶ عدد
نمک ، فلفل : به مقدار لازم
مواد میانی:
سس مایونز
سیر پخته شده: ۳-۲ حبه
خیارشور یا ترشی
طرز تهیه:
تمام مواد به جز تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. و مخلوط گوشت را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح صاف و به قطر ۲۶ سانتیمتر یا قطر ظرفتان پهن کنید و یک طرف آن را آغشته به تخم مرغ همزده کرده و در تابه سرخ کنید سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
میان برگر سرخ شده را با سیر و سس مایونز، خیار شور یا ترشی پر کنید می توانید با قارچ تازه و گوجه فرنگی یا قارچ سرخ شده را نیز به مواد میانی اضافه نمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بلغاری
نصف فلفل دلمه ای
مرغ ۶ تیکه
۲ حبه سیر
زنجبیل
پیاز درشت
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
نمک
زعفران
شکر
نصف استکان سرکه
۲ لیوان آب جوش
هویج کوچیک ۶ عدد
اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه.
برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما مرغ
ادویهها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف قم) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف قم )و پودر تخم گشنیز ( نصف قم)
و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره )
آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقهایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه)
روغن زیتون پنج قاشق
مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم
ماست یک پیمانه
پیاز یک عدد
مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یهکوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نونها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیبم ×نون پیتا یا نون مدیتزانهای یا نون عربی معمولا بهصورت بستهبندی کارخونهای توی سوپرها هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجون کبابی😋
مواد لازم🔻
بادمجون ۱ کیلونیم
گوجه ۲ عدد
سرکه انگور ۱و نیم لیوان
سیر ۵ عدد
فلفل تند ۴ عدد
سبزیجات شامل (نعنا ،ترخون ،گشنیز ،جعفری ،ریحون)
۱ پیمانه خرد شده
گلپر ۱ قاشق مربا خوری آسیاب شده
سیاه دونه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
از خوبی های این ترشی اینه که بلافاصله بعد از آماده شدنش میشه نوش جان کنید ،شما میتونید به جای میکس کردن و مخلوط کن از چاقو برای خرد کردن بادمجون استفاده کنید، مقدار نمک کاملا سلیقه ای هست و میتونید بیشترش کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم
▫️خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم
▫️کیک شکلاتی به مقدار لازم
▫️توت فرنگی به مقدار لازم
▫️شکلات چیپسی به مقدار لازم
▫️شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک
🔸خامه روکه فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با همزن دور تند میزنیم تا با هم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم(می تونید کمی هم رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید)
بعد کیک رو اندازه ی لیوان یا قالب مورد نظر برش بزنید و کنار بذارید.
کیکم ه برش زدید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسترد_خانگی 🍨 😋
▫️کاسترد ۵قاشق غ خ
▫️شیرخشک ۵ قاشق غ خ
▫️پودر کرم کارامل یک عدد
▫️ شکر یک استکان چایخوری
▫️آب ۵ لیوان دسته دار
▫️اسانس موز یک قاشق (به دلخواه)
🔸کاسترد رو با یک لیوان آب و وانیل موز با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاسترد در اب حل بشه
در قابلمه ۴ لیوان اب میریزیم شیرخشک و کارامل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و شکر رو اضافه و بعد هم کاسترد که در اب حل کردیم اضافه میکنیم و حرارت کم روشن میکنیم با قاشق تند تند هم میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و غلیظ بشه (نباید در هم زدن غفلت کنید فوری ته میگیره و گلوله گلوله میشه )
من وانیل رو حذف کردم و به جاش در اخر نصف لیوان گلاب و کمی زعفرون ریختم چند جوش که زد خاموش کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#لازانیانودل👩🍳
به دوبسته نودل
آب گوجه
فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر سیر و پاپریکا
پنیر پیتزا
ادویه ی نودل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء نهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.12M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام صبح بـخیـر
💕یازدهمین روز رمضان را
🌸با دنیایی ازعشق ومحبت
💞ذهنی آرام
🌸قلبی مطمئن
💞ایمانی مستدام
🌸چشمی بینا
💞وگوشی شنوا به حق
🌸آغاز میکنیم
💞آرزویم برای شما عزیزان
🌸آرامش است وعشق وامید
#کروکت_کوکتل
3 عدد سیب زمینی آبپز
سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید یا بکوبید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند.
تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ ها را به سیب زمینی خنک شده اضافه و مخلوط کنید
پودر سیر+نمک+فلفل اضافه و مخلوط کنید.
سوسیس کوکتل یا هادداگ را برش نازک بزنید و سرخ کنید.
هر بار مقداری از مواد سیب زمینی برداشته و در دست باز کنید،یک برش سوسیس سرخ شده به همراه کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر ورقه ای زرد(پنیر تست)داخل مواد خمیری بگذارید و در دست فرم دهید.
حتما مواد خمیری باید خنک شود تا چسبندگی آن کم شود و راحت فرم بگیرد.
اگر مواد شل بود و انسجام کافی را نداشت و بعد از خنک شدن هنوز چسبنده بود 1 تا 2 قاشق آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید.
.
بعد از اینکه همه کروکتها را فرم دادید،یکی یکی ابتدا در آرد سفید(آرد شیرینی پزی) و بعد در تخم مرغ همزده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
سپس کروکتها را 1 ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و بعد به صورت منجمد در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند.
حتما کروکتها را به صورت منجمد سرخ کنید تا از هم نپاشند.
کروکتها نباید درز و شکاف داشته باشند وگرنه در روغن از هم میپاشند.
به جای سوسیس از مرغ پخته و ریش ریش شده و یا مواد گوشت چرخکرده سرخ شده میتوانید استفاده کنید.
با این مواد حدود 17 تا 19 عدد کروکت خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت با مغز کوکتل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرمری
مواد لازم :👇
روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه)
آرد 300 گرم (دوپیمانه)
شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه)
شیر 100 گرم (نصف پیمانه)
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید...
.
طرز تهیه
شکر، تخممرغها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه)
روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم...
برای این طرح کیک و این قالب که 25 سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن...
کیک رو در فر 150 درجه به مدت یک ساعت میگذاریم...
قالب 25 سانت میان تهی با ارتفاع 10 سانت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_خونگی
مقدار گوشت چرخ کرده من حدود 400 گرمه (مخلوط گوشت گوساله وگوسفندی)
هر همبرگر حدود صد گرم چرخ کرده میخواد
گوشت چرخ کرده حدود 400 گرم
یک عدد پیاز تقریبا بزرگ یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی پودر سیر به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید حدود ده دقیقه
وقتی مواد کاملا مخلوط شدن اونو شکل بدید
با استفاده از در قوطی ونایلون فریزیر به راحتی شکل داده میشه طبق فیلم☝
وقتی همبرگر ها رو شکل دادید بزارید تو همون نایلون فریزیر بمونه بزارید یخچال به مدت یکساعت
از ماهی تابه نچسب استفاده کنید فرقی نداره چدن یا تفلون باشه احتیاج به روغن نداره فقط کمی با برس چرب کنید وماهی تابه رو گرم کنید همبرگر ها رو توش بزارید ودوطرفشو سرخ کنید شعله متوسط باشه
وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد یک ورقه پنیر گودا روش بزارید تا با گرمای همبرگر پنیر آب بشه دوست دارید پنیرش بیشتر باشه دو ورق بزارید
نو باگت رو برش بزنید به ترتیب یک لایه سس قرمز،کاهو،همبرگر،گوجه فرنگی،خیار شور،لایه دوم نون باگت روش بزارید وبا دست به ارومی کمی فشار بدید وبا سس سفید یا سس قرمز تند نوش جان از پیاز خام هم میتونید استفاده کنید
پیاز رو با رنده ریز رنده کنید آب پیاز رو کامل نگیرید
پنیر گودا سوپر مارکتا دارن
عزیزان میشه از پنیر استفاده نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیله_استریپس
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید.
فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید.
این عمل را دوبار تکرار کنید.
مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه.
سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید.
و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید.
بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها
روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه
حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله استریپس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وای اینو بیبین 👀 با روح و روان آدم بازی میکنه 🥴
این دسر به شدت راحت و خوشمزه است حتما امتحان کنین.
مگنولیا با بیسکوییت لوتوس😋
مواد لازم:👇
۶۰۰ گرم شیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر (استکان استفاده شده ۱۲۰ میلی لیتر)
۲ ق غ پر آرد
نصف ق چ وانیل
۱ پاکت خامه صبحانه
۱ بسته بیسکوییت لوتوس (یا هر بیسکوییتی که دوست دارین)
هلو- موز
شکلات ساده و شیری
طرز تهیه:👇
در قابلمه به جز خامه همه ی مواد را بریزید مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا به قوام برسد سپس خامه رااضافه کنید هم بزنید و شعله را خاموش کنید. بیسکوییت ها را پودر کنید . هلو و موز را خرد کنید . در ظرف سرو مورد نظرتان یک لایه از کرم بریزید لایه دیگر پودر بیسکوییت و میوه و به همین ترتیب ادامه دهید و در نهایت شکلات را آب کنید و روی آن بریزید. به همین راحتی 👌🤗
نوش جان 🌸
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.66M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
کیک تیرامیسوبابیسکویت لیدی فینگرخانگی
مواد بیسکویت لیدی فینگر:
تخم مرغ: 3 عدد
نمک: مقدار کمی (نوک انگشت)
شکر: 1 استکان (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم)
آرد: 1 لیوان (3 قاشق غذاخوری سرپر)
نشاسته: 3 قاشق غذاخوری (گندم یا ذرت)
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را همراه با نوک انگشت نمک با همزن برقی خوب هم بزنید تا مثل برف شوند. شکر را کم کم اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید. سپس همزن برقی را کنار گذاشته، زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده بصورت ملایم با لیسک هم بزنید. سعی کنید پف آن را از بین نبرید. آرد، نشاسته و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید و داخل کیسه خامه زن ریخته، مانند ویدئو بصورت گرد با فاصله روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید. در صورت دلخواه می توانید روی آن شکر بپاشید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد 12-10 دقیقه بپزید.
برای خیس کردن بیسکویت ها:
2 لیوان آب ولرم متمایل به گرم را با 2 قاشق غذاخوری پودر قهوه مخلوط کنید.
مواد کرم:
پنیر لبنه: 200 میلی لیتر
خامه صبحانه: 200 میلی لیتر
پودر کرم شانتی: 2 پاکت (1 پاکت 75 گرم است، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، می توانید از پودر خامه استفاده کنید)
وانیل شکری: 1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
تمام مواد را داخل ظرفی ریخته، تا وقتی غلیظ شود و فرم بگیرد 2-1 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
مواد روی کیک:
پودر کاکائو
مانند ویدئو بیسکویت های پخته و کاملا سرد شده را با آب و قهوه خیس کرده (یک لحظه داخل آب و قهوه بزنید و بیرون آورید)، کیک تیرامیسو را بصورت 2طبقه حاضر کنید. روی آن پودر کاکائو بپاشید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_مرغ_مجلسی
یک عدد سینه مرغ پوستش را جدا کرده و از طول به چاهار قسمت برش میزنیم
انهارا در ظرفی کنار هم میچینیم و روی تکه های مرغ نمک میپاشیم
و یک لیوان شیر روی مرغها میریزیم
در یخچال به مدت 12 ساعت استراحت میدهیم
یک عدد پیاز را خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود کمی زردچوبه میریزیم و تکه های مرغ را از شیر خارج کرده در ماهیتابه روی پیازهای تفت خورده میچینیم ودوطرفشان را سرخ میکنیم وقتی رنگ گوشت عوض شد درب ماهیتابه را میگذاریم تا مرغها پخته شود
اواخر پخت چند قاشق زعفران دم کرده میریزیم
مقداری پیاز را خلال کرده سرخ میکنیم
کمی پسته یا خلال پسته را تفت میدهیم
برنج را دو ساعت قبل خیس میکنیم
برنج را آبکش میکنیم
تو یه کاسه 3قاشق ماست غلیظ (من از ماست خامه ای استفاده کردم)
یک قاشق روغن مایع یک عدد تخم مرغ کمی گلاب زعفران دم کرده غلیظ ونمک را مخلوط کرده و یک کفگیر از برنج آبکش شده را داخل مایه ریخته و مخلوط میکنیم وته قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت داغ میکنیم وته قابلمه میریزیم وصاف میکنیم وبقیه برنج را روی مایه ته چین میریزیم ودم میگذاریم موقع سرو برنج سفید را در دیس کشیده وته چین را رویش میگذاریم و تکه های مرغ سرخ شده و پیاز داغ و پسته تفت خرده را روی برنج میچینیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛