فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_کباب
موادلازم:
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ قغ
جعفری ساطوری ۳ قغ
پودر سیر ۱ قغ
پودر تخمگشنیز ۱ قغ
پودر زیره سبز ۱ قچ
پودر دارچین نصف قچ
پودر زنجبیل نصف قچ
فلفل سیاه نصف قچ
فلفل قرمز یکچهارم قچ
طرز تهیه:
همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید...
از مایه توپهای متوسط برداشته و به سیخ میکشیم...
بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود...
فراموش نکنید که سیخهای چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد...
کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد...
روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم...
اگر فقط یهبار این کوفتههای گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید...
ویژگیهای این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه...
میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید
دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا لقمه ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#لازانیانودل👩🍳
به دوبسته نودل
آب گوجه
فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر سیر و پاپریکا
پنیر پیتزا
ادویه ی نودل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم
▫️خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم
▫️کیک شکلاتی به مقدار لازم
▫️توت فرنگی به مقدار لازم
▫️شکلات چیپسی به مقدار لازم
▫️شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک
🔸خامه روکه فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با همزن دور تند میزنیم تا با هم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم(می تونید کمی هم رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید)
بعد کیک رو اندازه ی لیوان یا قالب مورد نظر برش بزنید و کنار بذارید.
کیکم ه برش زدید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیوانی بدون فر🧁🧁🧁🧁
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بلغاری
نصف فلفل دلمه ای
مرغ ۶ تیکه
۲ حبه سیر
زنجبیل
پیاز درشت
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
نمک
زعفران
شکر
نصف استکان سرکه
۲ لیوان آب جوش
هویج کوچیک ۶ عدد
اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه.
برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما مرغ
ادویهها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف قم) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف قم )و پودر تخم گشنیز ( نصف قم)
و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره )
آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقهایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه)
روغن زیتون پنج قاشق
مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم
ماست یک پیمانه
پیاز یک عدد
مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یهکوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نونها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیبم ×نون پیتا یا نون مدیتزانهای یا نون عربی معمولا بهصورت بستهبندی کارخونهای توی سوپرها هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی کباب ترکی😋
مواد لازم:
500گرم گوشت چرخ شده کم چرب
1 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا قرمز
2 حبه سیر
1عدد پیاز بزرگ
1 قاشق غذاخوری جعفری
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
ادویه ها( فلفل سیاه،فلفل قرمز،آویشن،نمک )
1قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
برای داخل ظرف 👇
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
مواد سس👇
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن
1 لیوان آب
1/2 قاشق چایخوری نمک(طبق ذائقه)
مواد روی کباب👇
چند برش گوجه فرنگی
چند برش پیاز
،سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود40_45 دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شود
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
، این #ژله_شامپاینی هم از اوناست که براحتی میشه بصورت تکنفره درستش کرد ، البته لیوانهای من بزرگن ، از لیوان کوچکتر استفاده کنید ، هم #ژله_شیک_مجلسی خواهید داشت ،هم تکنفره خواهد بود.
درست کردنشم بینهایت آسونه ، ژله آناناس رو درست کنید تو لیوانها بریزید ، بذارید یخچال نیمبند بشه ، ژله آلوئه ورا روهم درست کنید ،تو کاسه بذارید نیمبند بشه ،بعد ژله آلوئه ورا رو با همزن یا چنگال هم بزنید تا کف کنه ، با چنگال تو ژله آناناسم چند تا سوراخ بندازید تا هوا بکشه و حباب درست شه داخبش ، ژله آلوئه ورا رو تو لیوانها روی آناناسا بریزید تا ببنده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بلغاری
نصف فلفل دلمه ای
مرغ ۶ تیکه
۲ حبه سیر
زنجبیل
پیاز درشت
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
نمک
زعفران
شکر
نصف استکان سرکه
۲ لیوان آب جوش
هویج کوچیک ۶ عدد
اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه.
برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما مرغ
ادویهها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف قم) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف قم )و پودر تخم گشنیز ( نصف قم)
و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره )
آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقهایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه)
روغن زیتون پنج قاشق
مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم
ماست یک پیمانه
پیاز یک عدد
مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یهکوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نونها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیبم ×نون پیتا یا نون مدیتزانهای یا نون عربی معمولا بهصورت بستهبندی کارخونهای توی سوپرها هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_کریسپی_فریبا
طرز تهیه...... بهتره سیب زمینی سایز نسبتا کوچک باشد از اونهائیکه پوست خیلی نازک وروشنی دارن چون قراره با پوست درست بشه البته بدون پوست هم می شه ولی پوست سیب زمینی خیلی مفیده واصلا طعم بدی نداره
بعد از ابپز کردن با چنگال یا گوشت کوب یه فشار به سیب زمینی بیاربد مثل فیلم تا بازبشه بعد بهتره روغن زیتون باشه یا کره یا ترکیب هردو اول کمی کره بعد روغن زیتون روی سطح سیب زمینی بریزید خیلی کم نباشه چون باید ترد باشه بعد نمک وفلفل سیاه بزنید ودر فری که از قبل با دمای 200درجه گرم شده طبقه وسط حدود 45تا یک ساعت تا وقتیکه زیر سیب زمینی کاملا طلایی بشه ودر اخر گریل را روشن کنید تا سطحش نیز برشته بشود بسیار ترد وخوشمزه است جعفری تازه روش بریزید وبا سس کچاب تا داغ است میل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستا_بوفالو 👩🍳
روغن ( ۲ قاشق غذا خوری )
سینه مرغ ( ۳ عدد )
نمک ( به مقدار مورد نیاز )
فلفل ( به مقدار مورد نیاز )
پنیر خامهای ( ۴۰۰ گرم )
پنیر چدار ( ۱۰۰ گرم )
پنیر موزارلا ( ۱۰۰ گرم )
سُس تند ( ۱۰۰ میلی لیتر )
پودر سیر ( ۱ قاشق چای خوری )
نمک ( نصف قاشق چای خوری )
فلفل ( نصف قاشق چای خوری )
فلفل قرمز ( ۱ قاشق چای خوری )
پاستا صدفی بزرگ ( ۵۰۰ گرم )
نمک ( ۱ قاشق چای خوری )
آرد ( ۱۰۰ گرم )
تخم مرغ ( ۴ عدد )
پودر سوخاری ( ۱۰۰ گرم )
🍗🥟
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوای_انگشت👩🍳
آرد سفید ۲پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر خشک ۱ پیمانه
🍪🥜
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح است و بهارست و
صدای نم باران🌸
امروز چہ زیباست
نگاه خوش یاران
چون موسم عشق است و
بهاران دل انگيز🦋
سر زنده کند
نغمه و آواز هزاران
🌼 سلام 🌼
صبحتون بخیر دوستان گرامی🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول خرما
#رول_خرما_با_آجیل
خرمای بدون هسته یک لیوان
ارده ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خردشده ۳ قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
کنجد ۲ قاشق غذاخوری
پودرنارگیل برای رول کردن به میزان لازم
خرماهارابدون هسته کرده میکس میکنیم وباکره یکمی تفت میدیم بعدبهش ارده،بادام بوداده،کنجد،گردوخردشده وپودردارچین اضافه کرده هم میزنیم بعدروی پلاستیک یکمی کنجدونارگیل وخلال پسته ریخته خرماهای تفت داده شده روهم میریزیم ورول میکنیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره وبعدبرش میدیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی خامه ای
• .
اینم از مراحل تهیه فرنی دورنگ با خامه که هر چی از خوشمزگیش بگیم کم گفتیم و حسابی سر سفره افطار میچسبه😋
مواد لازم👇
شیر: ۳لیوان
آرد برنج: ۳ق.غ سرپر
نشاسته ذرت: ۱ق.غ سرپر
شکر: ۴ق.غ
گلاب: ۳ق.غ
زعفران: ۲ق.غ
خامه صبحانه: ۴ق.غ
کره: ۱ق.غ
پودرهل: به مقدار دلخواه
.
داخل قابلمه آرد برنجو با نشاسته ذرت و شکر مخلوط میکنیم و شیرو بهش اضافه میکنیم رو حرارت متوسط میذاریم و مرتب هم میزنیم وقتی یکم غلیظ شد حرارتو کم میکنیم و گلابو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا غلظت مایمون بیشتر بشه بعد کره و خامه رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم وقتی فرنیمون به غلظت کافی رسید دو قسمتش میکنیم و به یه قسمت پودر هل و زعفرونو اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه رو حرارت کم هم میزنیم تا زعفرون کاملا به خورد مواد بره.
حالا دیگه فرنی خامه ایمون آماده شده تو ظرفای سرومون به صورت دو لایه میریزیم و روشونو تزئین میکنیم و برای یکساعت داخل یخچال میذاریم تا خنک بشن یا بصورت گرم هم میتونید سرو کنید
این فرنی خوشمزه که یه بافت خامه ای و عطر بی نظیری داره رو حتما برای افطارتون درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋
نوش جون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_حلقه_پیاز_پنیری
✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ کاراملیزه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ سبزیجات و پنیر
🌺مواد لازم:👇
🥚تخم مرغ: 3 عدد
🥛 شیر :250 میلی لیتر
🍚آرد: 200 گرم
🍙بیکینگ پودر: نصف ق.چ
🍅 گوجه فرنگی: 1 عدد
🥣پیازچه
🧀 پنیر پیتزا
🧂نمک
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین مرغ
تهچین مرغ
میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم
سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده
برنج یکپیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
هل نوک ق چ
گلاب یک ق غ
نمک یک ق چ
حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه
برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع
زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی مکزیکی
💜تاکوی مکزیکی 💜
.
مواد لازم برای :
_نان ترتیلا یا پیتا ۷ الی ۸ عدد
_پياز ۱ عدد
_ فلفل دلمه ای قرمز یک عدد
_سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم
_سير ۲ حبه
_قارچ خرد شده یک پیمانه
_لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه
_پنیر پیتزا ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
_رب ۲ قاشق غداخوری
_ادویه تاکو یو قاشق چایخوری
_سس مایونز چیلی به مقدار دلخواه
_سس سیر به مقدار دلخواه
_نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم .
.
در ابتدا مرغ ها ی خرد شده را را به همراه پیاز و سیر تفت دهید سپس فلفل دلمه ای، قارچ و ادویه ها( ادویه تاکو ، نمک و فلفل ) را اضافه کنید کمی که تفت داده شد ، رب ، لوبیا قرمز را اضافه کنید و تفت دهید و کمی آب به خوراک اضافه کنید و در ماهیتابه را ببینید و اجازه دهید تا سس خوراک غلیظ شود . کف ظرف فر را چرب کنید و نان ها را مطابق ویدئو در ظرف چیده و خوراک را داخل آن ها قرار داده و سطح آن را به پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده .سپس با سبزیجات معطر دلخواه ( مثل جعفری و ریحان ) و سس مورد علاقه مثل مایونز چیلی یا سس سیر نوش جان کنید 😍🤤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی
مسقطی کاسه ای
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه
نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقط شفاف تر میشه
نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی
مسقطی کاسه ای
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه
نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقط شفاف تر میشه
نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦