کوکی دو رنگ :
دستور تهیه :
100گرم کره نرم شده در دمای محیط (مارگارین گیاهی هم میشه،خودم همیشه مارگارین مهگل میزنم) و حدود 40 گرم یا 1/4لیوان روغن مایع و80 گرم _نصف لیوان_ پودرقند را باهمزن درحد سبک شدن بزنید،
سپس یک عدد زرده تخم مرغ و1/4 ق چ وانیل اضافه کرده هم بزنید
درنهایت مخلوط 225 گرم یعنی حدود یک ونیم لیوان آرد و1/2ق چ بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید وبا لیسک مخلوط،خمیرشلی بدست میاد
خمیررادوقسمت کنید،مقدار بیشتر برای خمیر کاکائویی وکمتر خمیرساده،
به خمیر بیشتر 2ق غ پودرکاکائو وبه دیگری 2ق غ آرد افزوده با نوک انگشتان دست مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه،
نکته مهم : اگر دیدین خمیرها شل هستن کم کم ارد مازاد اضافه کنید تا جایی که هردوخمیر نرم ولطیف شود وچسبنده نیزنباشد،
خمیرها راداخل پوشش یک ساعتی درون یخچال استراحت دهید،
سپس بین دونایلون به ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید قالب بزنید و طبق فیلم شکل دهید،
قالبهای مورداستفاده قالب گرد ساده وقالب گل مینا
عزیزان برای اینکه کنجد یا خمیرهای ساده وکاکائویی خوب به هم بچسبند وبعدازپخت جدانشن یا کنجد نریزه بهتره خمیر را داخل سفیده تخم مرغ کمی زده شده بزنید،
شیرینیها را درفر ازقبل گرم 180درجه حدود ده تا پانزده دقیقه پخت بدین،پختی ندارن، پس ازپخت کمی نرمن سردکه شدند سفت میشن.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی دورنگ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون
فسنجون رو با سینه مرغ پختم با ران مرغ هم خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه
گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست
گردوی دوبار چرخ شده 300 الی 350گرم
سینه مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه
رب انار حدود پنج قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم
روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن گردو بیشتر از این روغن نریزید
آب سرد چهار تا پنج لیوان
شکر یک قاشق دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید
گردو رو دوباره چرخ کنید من یک عدد پیاز رو همراه گردو چرخ کردم (هم حوصله رنده کردن پیاز نداشتم هم با چرخ کردن پیاز گردوهای ته چرخ گوشت هم بیرون اومدن😉)آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید (دوست ندارید پیاز رو همراه گردو چرخ کنید جداگانه رنده کنید وبا یکی دو قاشق روغن تفت بدهید وگردو رو بهش اضافه کنید )
یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد گردو وپیاز چرخ شده رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ شن
تفت که خورد یک قاشق چایخوری نمک ویک قاشق شکر رو بهش اضافه و چند ثانیه تفت،میدهیم
رب انار هم اضافه میکنیم اونم چند ثانیه تفت میدهیم واب سرد بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا گردو بپزه وروغن پس بده هر نیم ساعت یکبار هم بزنید که ته نگیره حدود دوسه ساعت گردو باید بپزه با شعله خیییلی کم شعله زیاد باشه آبش زود تبخیر میشه
تا گردو بپزه مرغ رو جداگانه میپزیم
من از سینه مرغ تکه ای استفاده کردم شما میتونید از سینه درسته وران استفاده کنید
مرغ رو همراه یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک و فلفل و زردچوبه پختم بعد از سرخش کردم عزیزان نزارید مرغ زیاد پخته شه که بافتش از هم جدا بشه چون باید با گردو هم پخته شه،
بعد از حدود سه ساعت پخت گردو مرغ پخته شده رو بهش اضافه میکنم ودوباره درشو میزاریم تا یکساعت دیگه خورش روغن پس بده وجا بیفته اواخر پخت نمک وترشی خورشت رو مزه کنید آگه رب انار لازم بود یک قاشق بزنید
شکر دلبخواهیه دوست ندارید نریزید
گردوی نگینی واسه این زدم موقع خوردن دونه دونه زیر دندون بیاد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیستم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.96M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
جزء بیست و یکم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.05M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#نخود_پلو
نکته..... دوستان شما میتونید هویج را حذف کنید یا فقط از یک نوع نخود استفاده کنید یا بجای مرغ از گوشت کنجه ای که قبلا پخته شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید اشپزی کاملا سلیقه ایه 😊
مواد لازم ...
برنج نیم کیلو من از برنج کامفیروزی استفاده کردم
مرغ نصف یه سینه متوسط
هویج دوعدد متوسط
نخود پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
نخود فرنگی پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
پیاز بزرگ یک عدد
زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودر پایریکا به میزان دلخواه یا میتونید از هر ادویه ای دوست دارین استفاده کنید
عصاره مرغ یا سبزیجات یک عدد
طرز تهیه ......
پیاز را خلالی یا نگینی خرد توی روغن تفت داده کمی طلایی شد مرغ را اضافه با فلفل سیاه وتفت داده بعد ادویه جات را اضافه وتفت دهید هویج را اضافه وتفت دهید بعد نخود ونخودفرنگی پخته را اضافه ومخلوط کنید وعصاره را وتفت داده وتمام
برنج را کمی دانه تر ابکش کنید ته قابلمه تهدیگ دلخواه را بذاربد واز برنج ومواد لابه لابذارید ودراخر کمی زعفران داده روی برنج ودم کنید
نکته.... بسیار پلوی مخلوط خوشمزه ایه حتما امتحان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخود پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سینه مُرغ(چَرخ کرده)/ 450گرم
پَنیرچدار(ورقه ای)/ 200گرم
فِلفل دُلمه ای سَبز/ یک عدَد
فلفل دُلمه ای قِرمز/ 1ق غ
پیاز/ یک عَدد
نانِ باگت/ 2عَدد
روغَن زیتون
فِلفل سیاه و نَمک
طَرزِ تَهیّه🔻
1. ابتدا پیاز و فِلفِل دُلمه ای سَبز و قِرمز رو نگینی خرد کن، دو قاشق غَذاخوری روغن زیتون رو توی تابه بریز و پیازها و فلفل دلمهای های خرد شده رو به تابه اضافه کن و به مدّت 10 دَقیقه تفت بده.
2. بعد از 10دقیقه پیاز ها و فِلفل دُلمه ای هارو از تابه خارج کن، سینه مرغ رو چَرخ کن و سینه یِ مرغ چرخ شده رو به تابه و داخل روغن اضافه کن و به مدّت 10 دقیقه تفت بده تا جایی که رنگش صورتی نباشه و تیکه تیکه بشه.
3. حالا پیاز،فلفل دلمهای، نَمَک و فلفل سیاه رو به مرغ اضافه کن و به مدّت 2دَقیقه تَفت بده و در آخر 4وَرق پنیرِ چدار رو، رویِ مواّدی که آماده کردی قرار بده و بَعد از 2دَقیقه دیگه تمومه کار.
ک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ استیک مرغ با پنیر😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
خمیر باقلوا (یوفکا) 2 بسته مستطیل سایز ظرف پیرکستون
کره آب شده 300 الی 400 گرم بسته به نیاز
گردو خرد شده 360 گرم (به سلیقه خودتون میتونید بیشتر همبزنید)
دارچین 1 ق چ
پودر پسته برای تزئین
ظرف پیرکس 25 در 35
مواد لازم برای شربت باقلوا🔻
شکر 1 لیوان
آبلیمو تازه 3 ق غ
آب 1 لیوان
عسل دو سوم لیوان
⚠️نکته: اگر دوست دارید باقلواتون خیلی شیرین باشه شربت رو میتونید بیشتر هم بریزید.
طرز تهیه🔻
1️⃣گردوهارو تو غذاساز خرد کن (فقط خیلی زیاد نباید خرد کنید. 10 بار هر بار 2 ثانیه)
2️⃣خمیر یوفکا رو 1 ساعت بذار تودمای محیط بعد از بسته بندی درش بیار و یه دستمال نم دار بذار روش (نباید خمیرمون خشک بشه)
3️⃣تو یه ظرف آب و عسل و لیمو و شکر و بریز و خوب هم بزن و بذار بجوشه وقتی لبه ظرف شروع به قل قل کرد بذار 3 دقیقه بپزه بعد بذارش کنار تا سرد شه
4️⃣گردو خرد شده و دارچین و با هم قاطی کن
5️⃣کف ظرف پیرکس کره بزن و 10 لایه خمیر یوفکا بذار و روی هر لایه یکم کره آب شده بمال بعد یک سوم گردوهارو بریز روش بعد 5 لایه خمیر یوفکا بذار (بین لایه ها کره آب شده یادت نره) و دوباره یک سوم گردو بریز (این مرحله 2 بار تکرار شه ودر آخر 10 لایه خمیر یوفکا بذار (بینشون کره آب شده بمال) و در آخر مربع کوچیک کوچیک برش بزن ودوباره کره مال کن
6️⃣فر و 10 دقیقه از قبل گرم کن و با دمای 160 درجه 1 ساعت و 15 دقیقه بذار بپزه بعد شربت و بریز روش که جیلیز ویلیز کنه
7️⃣اگر دوست داشتی مقدار شربت و به سلیقه خودت میتونی بیشتر کنی (حداکثر تا 2 برابر)
8️⃣با پودر پسته و یا گردو دیزاینش کن
9️⃣بعد 10 ساعت بذارش کنار تا جا بیفته
✳️یه باقلوای خونگی باحال که با بستنی وانیلی یا خامه قنادی میتونی سروش کنی البته چای کنار باقلوا فراموش نشه✳️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛