#نان_لانه_زنبوری
مواد لازم:
آرد حدودا 3 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
کره 50 گرم
بکینگ پودر نوک ق چ
شکر نصف لیوان
خمیر مایه 1 ق غ
زعفران دم کرده 1 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
مواد رومال نون:
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 1 ق چ
مواد شربت:
شکر نصف لیوان
اب نصف لیوان
گلاب 2 ق غ
طرز تهیه:
اول شربت رو حاض میکنیم تا کنار بمونه و خنک بشه. مواد شربت رو مخلوط کرده روی گاز گذاشته تا شکر حل بشه و گاز رو خاموش میکنیم.
خمیر مایه رو با یک ق شکر و یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده کنار گذاشته تا به عمل بیاد.
کره نرم و شکر رو مخلوط کرده تخم مرغ و زعفران و بکینگ پودر رو اضافه کرده مخلوط میکنیم خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه کرده و در اخر ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی آرد رو اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه اگه خمیر چسبندگی داشت دستتون رو تو آرد بزنید و خمیر رو ورز بدید اینطوری ارد زیادی به خورد خمیر نمیره خمیر که حاضر شد تو جای گرم یه ساعت استراحت میدیم. بعد از استراحت ازش گلوله های کوچیک برداشته و داخلش رو به دلخواه پر میکنیم من از گردو استفاده کردم کف قالب یا تابه رو چرب کرده و گلوله های خمیر رو داخلش با فاصله میچینیم. رومال کرده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم. روش پخت روی گاز تابه رو یه ربع روی شعله پخش کن گرم کرده و گلوله های خمیری رو داخلش میچینیم و اگه تابه رژیمی نبود دم کنی حتما براش گذاشته و میذاریم تا نون ها بپزه روی نون که سفت شد برش میگردونیم تا روی نون هم برشته بشه.
نون ها که حاضر شد با شربت سرد رومال کرده و نوش جان میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لانه زنبوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 21 کتلت🔻
1 کیلو گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز رنده شده
1_2 عدد سیبزمینی رنده شده
4 عدد تخم مرغ
2 ق غ آردسمولینا یا آرد ذرت
3 ق غ آرد
100تا 150 گرم پنیر
نمک
فلفل
طرز تهیه🔻
در یک کاسه گوشت، پیاز و سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ،آرد سمولینا، نمک، فلفل و آرد را بریزید و همگی را خوب مخلوط تا کامل با هم ترکیب شوند ،پنیر را به شکل تکه های مکعبی برش بزنیدمقداری از مواد گوشتی روبردارید و یک تکه از پنیر را وسط مواد گوشت گذاشته و شکل دهید،روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنیدبا سس دلخواهتون سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت پنیری😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅اگه میخوایین شیر سوپتون نبره حتما قبل ریختن داغش کنین من خودم کامل میزارم میجوشه بعد میریزم
✅این سوپ اگه موادش آماده باشه 1ساعته میپزه
مواد لازم🔻
1لیوان جوپرک
2عدد هویج متوسط
حدود5لیوان استاک مرغ
6،7عدد قارچ
آب نصف لیموتازه یا 1ق لیمو
50گرم کره
1عدد پیاز کوچیک
3لیوان شیر
یه پیاله بزرگ سینه ی مرغ ریش ریش شده
خامه صبحانه 4قاشق
🚫سینه مرغ رو میتونین مثل من جدا بپزین ویا توهمون سوپتون بپزین من ترجیح میدم جدا با یه پیاز و برگ بو بپزم تا آبش هم طعم داربشه
🚫آب استاک یا گوشتتون کم بود کمی آبجوش بریزین
طرز تهیه🔻
👈هویجهارو خرد کردم وچند دقیقه جوشوندم وآبکش کردم
👈کره وپیاز نگینی رو تفت دادم بعد قارچهارو خرد کردم و با اب لیمو ریختم وچند دقیقه تفت دادم تا قارچها سبک بشن
👈جوپرک وشستم بهمراه هویج به سوپ اضافه کردم
👈استاک یاهمون آب گوشت مرغ رو ریختم درشو گذاشتم تا بجوشه ومواد بپزن
👈یه ربعی که جوشید نمکشو چک کردم ونمکش کم بود نمک بهمراه گوشت مرغ ریش ریش شده رو ریختم واجازه دادم کامل سوپ بپزه ولعاب بده
👈شیر رو توی شیرجوش گذاشتم داغِ داغ شد درحد جوش
👈سوپ که لعاب داد وکمی آبش کشیده شد شیر داغ رو که همزمان سوپ رو هم میزدم ریختم
👈فلفل سیاه هم ریختم وگذاشتم چند قل با درباز بجوشه
👈خامه رو با دوملاقه سوپ قاطی کردم وریختم داخل سوپ خوب قاطی کردم وزیر گازو خاموش کردم
👈سوپ آماده ی سرو هست داخل سوپخوری ریختم وبا خامه وجعفری تزیین کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ شیر😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔️لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر
✔️فنجان استفاده شده 125 میلی لیتر
مواد کیک🔻
6 عدد تخم مرغ (سفیده و زرده را جدا کنید)
1 فنجان چ شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی)
نصف فنجان چ روغن مایع (معادل 1/4 لیوان فرانسوی)
نصف فنجان چ شیر
یک پنس نمک (نوک ق چ)
1 بسته 5 گرمی وانیل شکری (معادل 1 ق چ)
1 لیوان آرد
طرز تهیه🔻
ابتدا سفیده ها را کمی با همزن برقی بزنید تا سفت شود و کم کم شکر را اضافه و به زدن ادامه دهید تا کاملا سفید و سفت شود.
داخل ظرف دیگه زرده هاو روغن مایع و شیر را کمی مخلوط و آردووانیل و نمک را هم اضافه با همزن دستی مخلوط کنید
💥این کیک بکینگ پودر ندارد💥
سپس مواد سفیده را کم کم به مواد زرده اضافه و آرام و در یک جهت با همزن دستی مخلوط کنید تا به خوردش رود.مایه کیک را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و صاف کنید.
و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید (چون ضخامتش کم است خیلی زود میپزد حتما چک کنید تا نسوزد و با خلال دندان تست کنید تا از پختنش مطمئن شویدکیک را از فر خارج کنید و بعد از یکی دو دقیقه استراحت دادن، کیکتان را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیرش را جدا کرده و کیک را با کاغذ روغنی جدیدش رول کنید و 20-30 دقیقه به همین شکل استراحت دهید.
مواد کرمی روی کیک🔻
2 لیوان شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان چ شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی)
2 ق غ آرد
2 ق غ نشاسته ذرت
1 ق چ وانیل شکری
1 بسته 75 گرمی پودر کرم شانتی یا پودر خامه
(نصف بسته را با مواد کرمی پخته شده مخلوط کنید و نصف باقی مانده را با نصف فنجان شیر سرد و همزن برقی بزنید تا مثل خامه قنادی فرم گرفته شود و برای داخل رولت استفاده کنید)
کلا جایگزین پودر کرم شانتی میتوانید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید (خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد)
طرز تهیه مواد کرمی🔻
همه موادبه غیر از وانیل و پودر کرم شانتی را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگرید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر رولت نارنگی😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و خامه:
یک غذای عالی در 5 دقیقه 😍
یکی از خوشمزه ترین های سیب زمینی و مرغ ، من از کیسه های فر برای پخت سریع تر استفاده کردم.
مواد لازم :👇
700گرم سینه یا ران مرغ
1 قاشق رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
تکه های فلفل دلمه ای
پودر فلفل قرمز
1 حبه سیر
نصف قوطی خامه
3 سیب زمینی خورد شده (بعدا مقداری روغن و ادویه بیشتر به ظرف اضافه کردم)
مرغ و سیب زمینی را در فر جداگانه قرار داده ام به مدت ده دقیقه تا یک ربع در دمای 190 درجه پختم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد)
پیاز+جعفری+پودر سیر
نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط
آرد نخودچی
طرز تهیه
پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_میگو_سبزیجات
پلو میگو درست کنید اونم به این روش واز خوردنش لذت ببرید اصل این دستور هندیه ولی من دستکاری کردم که بیشتر به ذائقه ما خوش بیاد حتما امتحان کنید
طرز تهیه.......
مواد را واسه نیم کیلوبرنج میگم
توی تابه روغن بریزید وچند تا فلفل سیاه درسته ودوتا برگ بو ودوتا چوب دارچین بزرگ نباشه وحدود پنج دقیقه تفت دهیدتا عطرش بلند بشه بعد یه پیاز را اضافه وکمی سبک که شد پوره سیر وزنجبیل یک ق م باشه ویه فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه تا کمی طلایی بشن بعد حدود سیصد تا چهارصد گرم میگوی پلویی که تقریبا ریز است را اضافه وتفت مختصری بدین وبعد زردچوبه وادویه کاری و پودر زیره وتخم گشنیز وفلفل قرمز اضافه ومخلوط کنیدوبعد یه کاسه کوچک نخود فرنگی ویک هویج متوسط نگینی ریز خرد شده ولوبیا سبز وفیله یه گوجه متوسط وسفت را اضافه ویک قاشق پر رب ومخلوط کنید نمک هم بزنید ودر اخر حدود یک لیوان اب بریزید تا مواد ما نیم پز بشه وابش هم کاملا بخار بشه
تهدیگ دلخواه بذارید واز مواد میگویی ویه سیب زمینی متوسط نگینی سرخ شده را لابه لای برنج بریزید وبعد اطراف برنج را مرتب کنید روش هم چند سوراخ بزنید واب وروغن وزردچوبه را که یه جوش دادیم بریزید روش ودر صورت تمایل رنگ زعفران که عطاریها دارن ودم کنید .
نکته...... دانه برنج را کمی زنده تربردارید مثل زمانیکه لوبیا پلو درست می کتید
نکته....... نیازی به استفاده زعفران بجای رنگ زعفران نیست ندارید حذف کنید بیشتر واسه زیبایی برنج است واستفاده از زعفران عطر ادویه های درسته را کم می کنه ولی اگر دوست دارید میتونید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو میگو سبزیجات
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_دوغ
#آش_دوغ_اردبیلی
مواد لازم
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۴ حبه رنده شده
آرد سفید ۱ ق غذاخوری
دوغ دو لیتر
نخود پخته ۲۰۰ گرم یا نصف لیوان
سبزی آش ۲۰۰ گرم یا یک کاسه
نمک و فلفل سیاه و زرچوبه مقداری
ابتدا برنج نیمدانه یا مثل من درسته رو خیس کنین (اگه برنجتون درسته بود بعد خیس خردن مثل من خردش کنین)
تو یک ضرف برنج ،تخم مرغ،آرد و سیر رنده شده رو مخلوط کن بریز تو قابلمه
حالا دوغ رو هم روش بریزین و هم بزنین و زمان بدین تا دوغ جوش بیاد مدام هم همبزنین تا دوغ نبره و برنج پخته بشه، حالا سبزی و نخود پخته رو اضافه کن
و کمی هم نمک بزنین در قابلمه رو نیمه باز بزار تا آش کاملا جا بیوفته.
تو تابه با کمی روغن و فلفل سیاه و زرچوبه یک نعناع داغ درست کن
آش که جا افتاد برای تزیین از این نعناع داغ استفاده کن .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه مگه داریم بهتر ازین ترکیب؟!😍
کناره های نون تست رو به این شکل برش بزنین
سطح یه لایه رو نوتلا بمالین و لایه بعدی رو روش بذارین
از وسط برش بدین
۲ عدد تخم مرغ
۱/۴ پیمانه شیر
۱ ق چ وانیل رو
با همزن بزنین
نون ها رو به مواد آغشته کنین
۵۰ گرم کره داخل تابه بندازین و
نون های تست رو خوب سرخ کنین
تو ظرف بچینین تا خنک شه،تو این فاصله
شکر و دارچین رو باهم مخلوط کنین
نون ها رو تو مخلوط بغلتونین.
بفرمایید
با نوتلا سرو کنین که فوق العاده خوشمزه تر میشه
نوش جان🥰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستهایت رابگشا🌴
دلت رابه امید
خودت رابه صبح
پیوندبزن
امروز روز توست❣
روزچشمهایی که خدا
در آن نقش بسته
سلام
دوستان خوبم
صبح جمعه تون بخیر
پرازدلخوشی🌴🌹
#برنج #بوقلمون
.مواد لازم:
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری ماست
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آویشن فلفل نمک
4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره.
مواد لازم برای برنج
1،5 فنجان برنج
1 پیاز خشک کوچک
1 قاشق غذاخوری کره
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کشمش
نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه
بادام
1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون)
1،5 لیوان آب گرم
طرز تهیه بوقلمون:
ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند.
طرز تهیه برنج:
برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید 1لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه 1/5لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه.
در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج بوقلمون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_کارامل
میتونید مواد رو نصف کنید
شکر یک لیوان
کره پنجاه گرم
خامه صبحانه یک دوم لیوان
شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه
شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه
حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه
وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر واب با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه
عزیزان توجه کنید خامه باید به صورت بن ماری حتما گرم بشه بن ماری( بزارید رو بخار کتری)
کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامهدونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست
بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه
اگه بعد از غلیظ شدن سس دیدید دونه های شکر هنوز کنی آب نشده وزیر دندون میاد از الک رد کنید مشکلی نیست
حتما از قابلمه ضخیم استفاده کنید
مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد
بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_گردو
کیک هویج وگردو یکی از خوشمزه ترین کیکاست اونم با سس کارامل😉
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی 250 گرم یا دولیوان سرپر دسته دار فرانسه شکر 200 گرم یا یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ چهار عدد روغن مایع سه چهارم لیوان هویج 330 گرم یا چهار عدد متوسط یا دولیوان سرخالی گردوی نگینی خرد شده یک چهارم لیوان پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین دوقاشق سوپ خوری سرخالی
عزیزان این دستوررر شیر یا ماست نداره چون از هویج استفاده شده
قبل از دست به کار شدن آرد و پگینک پودر ودارچین مخلوط وسه بار الک کنید
یک قاشق آرد ویک قاشق روغن جامد رو خوب مخلوط کنید به صورت ماست دربیاد وبا برس قالب رو باهاش چرب کنید آگه روغن جامد نداشتید از مایع استفاده کنید
تخم مرغا همراه شکر بزنید حدود سه الی چهار تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن مایع در حد مخلوط کردن بزنید(بیست ثانیه)سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید تا مخلوط شه هویج رو که با رنده ریز رنده کردید بهش اضافه کنید مخلوط کنید زیاد نزنید که پف کیک بخوابه سپس گردوی نگینی خرد شده اضافه کنید ومخلوط کنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت بستگی به دمای فر داره از 45دقیقه به بعد کنترل کنید
عزیزان سس کارامل اختیاریه دوست ندارید روش نریزید بدون سس هم این کیک عالیه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ_ماست_تخم_مرغ_زعفرانی 😋
🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_فوری 🥪 😋
🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه
آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم
شیر....ولرم یک پیمانه
آب....ولرم نصف پیمانه
روغن مایع....نصف پیمانه
شکر ..دوقاشق غذاخوری
خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری
نمک... نصف قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ....یک عدد
زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال
بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری
پنیرپیتزا ...به مقدار لازم
موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه
طرز تهیه🔻
شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید قالب مورد نظر که بهتره مستطیل باشه به ابعاد 25×30 حالا کمی کوچکتر هم بشه موردی نداره با کره یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را با دستتون که قبلا کمی چرب کردین خمیر را کف قالب بطور یکنواخت پهن کنید بعد مایه میانی که من مثل مایه ماکارونی است فقط کم روغن وابکی نباشه که موقع پخت از خمیر بیرون بزنه را روی خمیر پهن کرده پنیر پیتزا بریزید ومجددا مابقی خمیر را پهن کنید ولبه ها را کمی فشار داده تا بهم بچسبد بعد زرده وکمی زعفران را مخلوط وبا فرچه روی سطح خمیر بمالید ودر صورت تمایل کنجد وسیاه دانه هم بریزید ودرفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت 40تا50دقیقه همینکه اطراف خمیر طلایی بشه کافیه وچند دقیقه روی خمیر را هم گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه به اندازه دلخواه برش بزنید
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛