❖
الهـی در این شب زیبای
"ماه مبارک رمضان"
ذهنمان را آرام کن
و مارا در پناه خودت
به دور از هیاهوی
این جهان بدار
الهی شبمان را با
یادت بخیر کن....
شبتون آرام🌙♥️
❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸ســـــلام
🌸🍃شنبه تون گلباران
🍃🌸اول هفته تون شاد
🌸🍃سرتون سبز
🍃🌸لبتون گـــل
🌸🍃چشماتون نور
🍃🌸کامتون عسل
🌸🍃لحنتون مهر
🍃🌸حرفاتون غزل
🌸🍃حستون عشق
🍃🌸دلتــون گــرم
🌸🍃لبتون خندان
🍃🌸حالتون خـوب
🌸🍃خـوب، خـوب
🍃🌸روز زیبای شما عزیزان
🌸🍃بـه خـیر و شـادی
مواد لازم🔻
ذرت خشک شده نصف پیمانه
روغن 2 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
پودر گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه🔻
1. روغن و کره را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار بدهید. کمی که گرم شدند و کره اب شد، ذرت ها را اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید.
2. حرارت را زیاد کنید و قابلمه را مدام تکان بدهید تا ذرتها یکنواخت گرما ببینند.
3. بعد سر و صدای پریدن دانه های ذرت به گوش میرسه. حالا حرارت را ملایم کنید، در قابلمه را بردارید و توری روغن گیر یا آبکش رویش بگذارید.(علت توری یا ابکش گذاشتن: داخل قابلمه بخار ایجاد نشود چون رطوبت مانع باز شدن پاپ کورن ها میشود) همچنان قابلمه را تکان دهید تا ذرت ها نسوزند.
4. وقتی سرو صدا قطع شد یعنی اینکه تمام ذرتها باز شده اند.
5. بلافاصله اونها رو در یه ظرف دیگر میریزیم. حتما این کار رو به سرعت انجام دهید چون ذرتها سریع می سوزند.
برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن پودر گوجه رو روشون الک کنید و با تکان دادن ظرف مخلوطشون کنید تا پودر گوجه یکنواخت پخش بشه.
نکات⚠️
1. برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمیکنه.
2. ذرتتون نباید نمدار باشه ، بهتره ذرت رو در جای خشک نگهدارید.
3. ذرت نباید خیلی کهنه باشه.
4. بهترین تنقلات محسوب میشود.
5. حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث عرق کردن داخل قابلمه میشه.
6. میتونید در قابلمه رو نیمه باز بذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کورن گوجهای😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ
تکه های مرغ چهار عدد
پیاز دو الی سه عدد زیاد نیست این خورش پیاز زیاد میخواد
رب گوجه فرنگی یک قاشق پر
رب انار اگه غلیظ بود دو قاشق پر اگر رقیق بود چهار قاشق
کره یک قاشق روغن کمی
زغفران دم کرده
فلفل سیاه وقرمز وکمی زنجبیل ونمک به میزان لازم چون از زغفران استفاده کردیم زردچوبه نمیزنم
آب دو لیوان
پیاز رو ریز خرد کنید ویا با غذا ساز بزنید
پیاز خرد شده به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده درشو بزارید با حرارت کم تا پیاز آب بندازه ومرغ نیم پز بشه. وقتی مرغ نیم پز شد.کره و روغن وادویه ها وزعفران بزنید ودوباره درشو بزارید. حدود یک ساعت که گذشت واب مرغ کم شد رب گوجه و رب انار رو با هم مخلوط کنید و با یک لیوان آب رقیق کنید وبه مرغ اضافه کرده.دوباره درشو بزارید وبا شعله خیلی کم بزارید خورش جا بیفته اگه رب انارتون خیلی ترشه وملس دوست دارید یک قاشق شکر بزنید. من شکر نزدم. به همین راحتی
روغن و کره اختیاریه هر کدوم دوست داشتید میتونید بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موساکا
#گراتن
یه غذای پر کالری و نوعی گراتن یونانی . موساکا در دستور اصلی سیب زمینی و قارچ نداره . من فقط یه لایه کفش فقط سیب زمینی استفاده کردم
برای 8 تا 10 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
فلفل دلمه 1 عدد
بادمجان 5 عدد
پیاز 1 عدد
پنیر پیتزا حدودا 200 گرم و یا بیشتر
سیب زمینی 4 عدد
آرد سفید 2 ق غ
کره 50 گرم
شیر 2 لیوان
نمک و زردچوبه و رب به میزان لازم
بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم داخل آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره .
بعد با روغن خیلی کم سرخش کردم ، حتما در تابه رو بزارین تا روغن کمتر مصرف کنین . سیب زمینی رو هم پوست کندم و حلقه حلقه کردم و داخل آب جوش با کمی نمک به مدت ده دقیقه آبپز کردم و بعد آبکش کردم .
پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه خرد شده مخلوط و نمک و زردچوبه و رب ریختم .
#سس_بشامل (سس سفید) :
آرد رو کمی تفت دادم و کره رو بهش اضافه کردم و بعد شیر گرم رو اضافه کردم و کمی نمک و فلفل رو ریختم و مدام هم زدم تا سس بجوشه و غلیظ بشه . بعد از روی حرارت برداشتم .
کف طرف پیرکس لایه اول سیب زمینی ها رو چیدم ، روش بادمجون ها رو کمی پنیر پیتزا ریختم ، روش مایه گوشتی و روی اون سس سفید و روی اون پنیر پیتزا و یه کم هم فلفل دلمه ای نگینی ریختم و داخل فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم ، اخر هم یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا برشته بشه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موساکا
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساکسی کباب(دلمه بادمجان باگوشت)
موادلازم
6عدد بادمجان 300گرم گوشت گوساله قیمه ای خردشده
1 عددپیاز
یک لیواب آب جوش
2 عددفلفل قرمزوفلفل سبز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل وزردچوبه
برای سس:
1 قاشق غذاخوری روغن یک ق خ رب گوجه فرنگی نمک وفلفل زردچوبه به مقداره لازم
1 لیوان آب
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان هارا یک درمیان به شکل راه راه یاشطرنجی پوست بکنید
سپس 2قسمت کنیدوداخل بادمجان را خالی کنیدوکمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید واجازه دهید
خشک شود تمام قسمتهای بادمجان هارا کنیدودر فر 200درجه بپزید یا این که توی روغن سرخ کنید .
داخل ماهیتابه داغ مایع بریزیدپیازرا تفت میدید وگوشت قرمز را اضافه
سرخ کنید سپس ،فلفل ها و ادویه ها به مواد اضافه کنید بعد رب را بهش اضافه کنید تفت بدید یک لیوان آب جوش بریزید بزاریدیک ساعت بپزه
وقتی پخت داخل بادمجانهای پخته شده بریزید.سس هم با دو قاشق غذا خوری روغن ورب گوجه فرنگی تفت بدین نمک وفلفل کمی زردچوبه ویک لیوان آب گرم اضافه کنید.
بادمجانها را داخل ظرف بچینید سس را بهش اضافه کنید مجدد در فر200
درجه ازقبل گرم شده 20 دقیقه بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساکسی کباب
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یخچالی
#دسر_شیک
.
۱لیوان شکر
۱لیوان شیر
۳ق غ پودر کاکائو
نصف ق چ وانیل
۱۵۰گرم کره
۲ونیم بسته بیسکوییت پتی بور
گردو خرد شده ۳ق غ
شکلات تخته ای به میزان لازم
.
.
.
✅پودر کاکائو وشکر و قبل شیر ریختن یه کم مخلوط کنین تا گلوله های پودر کاکائو باز بشه
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فینگرفود👩🍳
موادلازم؛
💐برنج پخته و ترجیحا نرم ۲لیوان
⚘کالباس رنده شده ۱لیوان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونید بجای استکان از لیوان فرانسوی دسته دار سر خالی استفاده کنید.
مواد لازم::::
اندازه استکان 125میلی لیتریاگرم هست)
(این مقدار 12عدد نان میده)
300 میلی لیتر آب ولرم(2 و نیم استکان)
1ق چ نمک
2 ق غ روغن زیتون
500گرم آرد (یا 7استکان )
مواد روی نان:::
روغن زیتون 1 ق چ
نشاسته 1 ق چ
کره 1 ق چ
طرز تهیه::::
ابتدا در یک ظرف آب ونمک و روغن زیتون را بریزید و کم کم آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید اگه چسبندگی داشت مثل کلیپ روی میز خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید.میتونید به خمیر نیم ساعتی استراحت بدید ،وگرنه بدون استراحت میتونیدبپزید.
روغن زیتون و کره ونشاسته بزنیدوخمیرهارو دوتا دوتابازکنیددر ماهیتابه بزارید وهمین که روی خمیر حباب زد برگردانید تا طرف دیگر نان پخته شود.
نکاتی که هنگام پخت باید در نظر بگیریدزمان پخت نان زیاد نشه چون خشک میشه.ماهیتابه اگه زیادداغ بشه نان میسوزد و اگه حرارت کم باشد نان سفت شود،پس حرارت متوسط باشد.در حین پخت نان حتماً با یک دستمال حوله کاغذی تابه را آرد پاک کنید چون تا خمیر نان دیگر موقع پخت نسوزند.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسموتی_انار_و_موز
برای 3 لیوان نوشیدنی
آب انار طبیعی 2 لیوان
موز 2 عدد
عسل 1 تا 2 ق غ
ماست 2 تا 3 ق غ
انار رو دون کردم و فکر کنم حدودا 4 ، 5 عدد انار بود . داخل غذاساز انداختم و بعد از صافی روش کردم و آب انار صاف و یکدستی رو گرفتم .
موز ها رو خرد کردم و یکی دو ساعت داخل فریزر قرار دادم یخ بزنه .
داخل مخلوط کن تمامی مواد رو ریختم و میکس کردم .
داخلش یخ هم میشه انداخت که من این بار نریختم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی انار و موز
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_پلو
برای 3 نفر
بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .
بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان پلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خامه_ای
هم میتونید داخلشو با خامه پرکنید و هم حلوا برای مراسمتون
🔷مواد لازم برای تعداد15تا 20 عدد بستگی به اندازه نان دارد
🔹آب 200 میلی لیتر(یک پیمانه)
🔹شکر دو ق .سوپخوری
🔹وانیل 1/4ق چ خوری
🔹نمك نوك ق.چ
🔹بکینگ پودر 1/3ق چ خوری
🔹کره 50گرم
🔹تخم مرغ 4 عدد
🔹آرد 150 گرم(یک پیمانه)
♨️طرز تهیه
ابتدا آب و کره و شکر را توی یک قابلمه روی گاز با شعله ملایم بزارید تا هم کره آب شود و هم آب جوش بیاید (آب فقط در حد جوش ریز خوردن باید جوش بیاید نه بیشتر)
در این مرحله آرد و نمک و بيكينگ پودر را که قبلا سه بار الک کردید به یکباره توی آب در حال جوش بریزید و سریع شروع به همزدن کنید
آرد جذب آب میشود و مانند حلوا جمع میشود و تمام آب اضافی آن گرفته میشود (5 دقیقه داخل قابلمه ،پهن و جمع كنيد)
خمیر را از روی حرارت بردارید و بذاريد کاملا خنک شود
در ظرفی چهار تا تخم مرغ و وانیل را بزنید تا از لختگی دربیاید و وقتی خمیرتون کاملا سرد شد کم کم تخم مرغها راطی چند مرحله اضافه کنید و با همزن هم بزنيد.
خمیر نه باید خیلی رقیق باشد نه سفت و حالت چسبنده و براق داشته باشد.
خمیرلطیفی بدست میاید
نکته مهم اینه که فرتون باید کاملا داغ باشه از قبل جوری که به شیرینی شک بده
پس فر را از نیم ساعت قبل با دمای 200 درجه کاملا گرم کنید
سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر آماده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید (ماسوره درشت باشه حالا شکلش کمی متفاوت باشه مهم نیست) (ساده یا شکوفه)
و با فاصله 5 سانتیمترماسوره بزنید داخل سینی فر،طبقه چهارم از پايين،يعني بعد از طبقه وسط قرار بديد.
در فر را تو این مدت اصلا باز و بسته نکنید حدود 20 تا 30 دقیقه آماده ست.
اگر دوست داشتید روی نان ها کمی تیره تر شود چند دقیقه آخر گریل را بزنید فقط مواظب باشید و بالای سرش بایستید که نسوزد.
بزارید کمی سرد شود .
نانها باید داخلش پوک و ترد باشه کاملا و اصلا خمیر نباشد
حالا با خامه قنادی که با همزن کاملا فرم دادید داخلشو از زیر سوراخ کنید با ماسوره و قیف پر کنید (من خامه قنادی کولاک میگیرم هم طعمش عالیه هم خوب فرم میگیره بعد از باز شدن یخش ،البته نه كاملا،يه خرده بايد انسجام داشته باشه،حدود 10 دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد و داخل نانها را پرکنید )
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_هلو_خونگی
موادلازم :
2 بسته خامه 200 میلی لیتر(خامه صبحانه)
5 عدد هلو بزرگ رسیده
1/5 استکان شکر
🍨اگر هلوهای شما شیرین باشند، میتونید شکر را نصف استکان کنید و عسل هم نصف استکان بریزید.
طرز تهیه:
هلو ها رو پوست بگیرید وبه چند تکه خرد کنید وبزارید فریزر تا کمی منجمد شودو سپس آنها را با بهمراه شکر و خامه در میکسر يا غذا ساز بریزید ومخلوط کنید تا خوب پوره شود وبعد بریزید درظرف مناسب وبزارید فریزر حدود 1 ساعت ودر این زمان بیارید بیرون وبستنی رو هم بزنید واین کار رو 4تا5 مرتبه از فریزر بیارید بیرون وهم بزنید وباز بزارید فریزر تا بستنی یخ نزند بعد این تایم بستنی آمادس
میتونید از 1 استکان ماست خامه ای هم در مواد استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی هلو خانگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین
برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید)
برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمیکنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید.
کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحتتر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید.
1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید
پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله ویترینی ولنتاین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرمری
مواد لازم :👇
روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه)
آرد 300 گرم (دوپیمانه)
شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه)
شیر 100 گرم (نصف پیمانه)
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید...
.
طرز تهیه
شکر، تخممرغها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه)
روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم...
برای این طرح کیک و این قالب که 25 سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن...
کیک رو در فر 150 درجه به مدت یک ساعت میگذاریم...
قالب 25 سانت میان تهی با ارتفاع 10 سانت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛