eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 3 لیوان نوشیدنی آب انار طبیعی 2 لیوان موز 2 عدد عسل 1 تا 2 ق غ ماست 2 تا 3 ق غ انار رو دون کردم و فکر کنم حدودا 4 ، 5 عدد انار بود . داخل غذاساز انداختم و بعد از صافی روش کردم و آب انار صاف و یکدستی رو گرفتم . موز ها رو خرد کردم و یکی دو ساعت داخل فریزر قرار دادم یخ بزنه . داخل مخلوط کن تمامی مواد رو ریختم و میکس کردم . داخلش یخ هم میشه انداخت که من این بار نریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو) برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه گوجه فرنگی 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم . بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین . بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید . پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه . توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم میتونید داخلشو با خامه پرکنید و هم حلوا برای مراسمتون 🔷مواد لازم برای تعداد15تا 20 عدد بستگی به اندازه نان دارد 🔹آب 200 میلی لیتر(یک پیمانه) 🔹شکر دو ق .سوپخوری 🔹وانیل 1/4ق چ خوری 🔹نمك نوك ق.چ 🔹بکینگ پودر 1/3ق چ خوری 🔹کره 50گرم 🔹تخم مرغ ‌4 عدد 🔹آرد 150 گرم(یک پیمانه) ♨️طرز تهیه ابتدا آب و کره و شکر را توی یک قابلمه روی گاز با شعله ملایم بزارید تا هم کره آب شود و هم آب جوش بیاید (آب فقط در حد جوش ریز خوردن باید جوش بیاید نه بیشتر) در این مرحله آرد و نمک و بيكينگ پودر را که قبلا سه بار الک کردید به یکباره توی آب در حال جوش بریزید و سریع شروع به همزدن کنید آرد جذب آب میشود و مانند حلوا جمع میشود و تمام آب اضافی آن گرفته میشود (5 دقیقه داخل قابلمه ،پهن و جمع كنيد) خمیر را از روی حرارت بردارید و بذاريد کاملا خنک شود در ظرفی چهار تا تخم مرغ و وانیل را بزنید تا از لختگی دربیاید و وقتی خمیرتون کاملا سرد شد کم کم تخم مرغها راطی چند مرحله اضافه کنید و با همزن هم بزنيد. خمیر نه باید خیلی رقیق باشد نه سفت و حالت چسبنده و براق داشته باشد. خمیرلطیفی بدست میاید نکته مهم اینه که فرتون باید کاملا داغ باشه از قبل جوری که به شیرینی شک بده پس فر را از نیم ساعت قبل با دمای 200 درجه کاملا گرم کنید سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر آماده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید (ماسوره درشت باشه حالا شکلش کمی متفاوت باشه مهم نیست) (ساده یا شکوفه) و با فاصله 5 سانتیمترماسوره بزنید داخل سینی فر،طبقه چهارم از پايين،يعني بعد از طبقه وسط قرار بديد. در فر را تو این مدت اصلا باز و بسته نکنید حدود 20 تا 30 دقیقه آماده ست. اگر دوست داشتید روی نان ها کمی تیره تر شود چند دقیقه آخر گریل را بزنید فقط مواظب باشید و بالای سرش بایستید که نسوزد. بزارید کمی سرد شود . نانها باید داخلش پوک و ترد باشه کاملا و اصلا خمیر نباشد حالا با خامه قنادی که با همزن کاملا فرم دادید داخلشو از زیر سوراخ کنید با ماسوره و قیف پر کنید (من خامه قنادی کولاک میگیرم هم طعمش عالیه هم خوب فرم میگیره بعد از باز شدن یخش ،البته نه كاملا،يه خرده بايد انسجام داشته باشه،حدود 10 دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد و داخل نانها را پرکنید ) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : 2 بسته خامه 200 میلی لیتر(خامه صبحانه) 5 عدد هلو بزرگ رسیده 1/5 استکان شکر 🍨اگر هلوهای شما شیرین باشند، میتونید شکر را نصف استکان کنید و عسل هم نصف استکان بریزید. طرز تهیه: هلو ها رو پوست بگیرید وبه چند تکه خرد کنید وبزارید فریزر تا کمی منجمد شودو سپس آنها را با بهمراه شکر و خامه در میکسر يا غذا ساز بریزید ومخلوط کنید تا خوب پوره شود وبعد بریزید درظرف مناسب وبزارید فریزر حدود 1 ساعت ودر این زمان بیارید بیرون وبستنی رو هم بزنید واین کار رو 4تا5 مرتبه از فریزر بیارید بیرون وهم بزنید وباز بزارید فریزر تا بستنی یخ نزند بعد این تایم بستنی آمادس میتونید از 1 استکان ماست خامه ای هم در مواد استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید) برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمی‌کنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید. کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحت‌تر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید. 1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه) آرد 300 گرم (دوپیمانه) شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه) شیر 100 گرم (نصف پیمانه) بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1 قاشق چایخوری برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید... . طرز تهیه شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه) روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم... برای این طرح کیک و این قالب که 25 سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن... کیک رو در فر 150 درجه به مدت یک ساعت میگذاریم... قالب 25 سانت میان تهی با ارتفاع 10 سانت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قالب را با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد اگه کج وکوله بود وکیپ نشد دم کنی بزارید از قابلمه رویی،چدن میتونید استفاده کنید قابلمه تفلون احتمال داره خراب بشه عزیزان چون آب داخل قابلمه استفاده نمیشه عرق نمیکنه شعله گاز خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میکشه هر کیکی رو میتونید داخل قابلمه درست کنید عزیزانی که همزن ندارن میتونن با هم زن دستی بزنن اما زمان داده شده مواد را سه برابر بزنید سعی کنید زیاد چرب نکنید لایه نازکی چرب بشه عزیزانی که میگن هر کاری میکنیم کیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته سعی کنید با وسایل نوک تیز فلزی مثل کارد کناره های کیک رو از قالب جدا نکنید چون خراش برمیداره از هر روغنی میتونید استفاده کنید ولی روغن صاف قنادی یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید کره،کره هم نباشه از روغن مایع استفاده کنید تو قالبهای که ساده آن وکفشون کاغذ روغنی میندازید فقط کناره ها‌رو چرب کنید کاغذ روغنی بندازید برای تزیین روی کیک من از پودر قند وشابلون استفاده کردم به جای پودر قند از خامه میتونید استفاده کنید بسیار تمیز در میاد من نداشتم مجبور شدم از پودر قند استفاده کنم دور کیک میتونید یا پارچه تمیز یا کیسه فریزیر بزنید تا کناره هاش به پودر قند آغشته نشه وقتی خرما وگردو رو مخلوط میکنید ومیریزید تو قالب به آرومی بردارید تا خرما وگردو ته نشین نشه عزیزان اگه شابلون ندارید میتونید رو ورق نقاشی یا کاغذ روغنی طرح بکشید وبا قیچی وسط طرح رو قیچی بزنید وبه جای شابلون ازش استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لاری رو با گوشت بره درست میکنن اما با گوشت مرغ هم عالی وخوشمزه میشه من سالهاست جوجه کباب رو به این روش پخت میکنم بغیراز طعم خوشمزش گوشت این کباب خیلی پوک میشه. اصل کباب لاری زعفران نداره اما برا گوشت مرغ یه کم زعفران رنگشو عالی میکنه وگرنه رنگش سفید میمونه و من اونجوری نمیدوستم😌. مواد لازم🔻 برا جوجه کباب بهتره از مخلوط سینه مرغ وران استفاده کنین گوشت رو معکبی کنین 2عدد سینه و 2عدد مغز ران دو تا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین زعفران غلیظ 1قاشق غ ماست چکیده پرچرب 1لیوان نمک 2قاشق چ فلفل پاپریکا2قاشق چ فلفل تند1قاشق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز1قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین لیموترش تازه 2عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم) طرز تهیه🔻 مواد رو باهم مخلوط کنین وچندساعتی بزارین یخچال تا گوشت طعم موادرو جذب کنه حدود 4ساعت. بعد به سیخ بکشین یا روی گاز تو یا باربیکیو ویا مثل من رو منقل سرخ کنین. این جوجه کباب رو کنار پلوی زعفرانی سرو کنین. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كبه عربي برنجي يه غذابي خوشمزه و لذيذه كه كافيه فقط يه بار بخوري تا عاشقشش بشي این غذا حتی میشه یه فینگرفود جذابم باشه پس حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید بریم برا آموزشش مواد لازم؛ برنج نیم دانه ۴ پیمانه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم شوید تازه یا خشک سیب زمینی ۲ عدد ادویه کاری نمک زرشک یا کشمش این غذا با رسپی های متفاوتی درست میشه اینبار من سعی کردم با تغییر کوچولو ترد تر و خوشمزه ترش کنم که واقعل هم همین طور بود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✅️مواد لازم: 💓۱۲۰ گرم شیر گرم(نصف لیوان ) 💓یک قاشق شکر 💓یک قاشق خمیر مایه فوری(۶گرم) 💓یک عدد تخم‌مرغ 💓یک قاشق چایخوری نمک 💓۲۰ گرم روغن مایع یا زیتون(۵قاشق) 💓۱۵گرم سبزی دلخواه(۴قاشق) 💓۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ارد سفید(دو لیوان ) 💓رومال(زرده تخم مرغ. یک قاشق شیر.بک قاشق زعفران ) 🧀🥯✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب آرایی😁 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام یکشنبه تون گلباران🌸 یک اقیانوس عشق یک دریا مهربانی یک آسمان آرامش یک دنیا شور و شعف🌸 یک روز عالی هزاران لبخند زیبا را برای تک تکتون آرزومندم روزتون زیبا و در پناه خداوند🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋 عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم برنج سه پیمانه شوید چند قاشق سیب زمیتی دو عدد متوسط نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه ) روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید سیب‌زمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید اب رو بزارید به جوش بیاد برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه) برنج رو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم پلو بعد از چهل الی 45 دقیقه اماده سرو هست نوش جان میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب پلو کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه آموزش خوشمزه داریم من خودم عاشق طعمش شدم🥰 براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه ✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻 انگار رو كباب پز دارين ميپزين مواد لازم براى ٢٠ تا تكه ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید) جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ سس گوجه ۲ ق غ خ لیمو ترش (ابلیمو هم میشه) نمک به میزان لازم ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ . طرز تهیه :👇🏻 جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه ✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوت😍😋 1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید. و وقتی که کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کنید. برای پر رنگ شدن کار یه مقدار رنگ خوراکی استفاده کنید. ق 2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید. 3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید. 5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛