هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپهای آموزنده مذهبی
حس خوب خداشناسی
⚜هر روز با بهترین و جذاب ترین کلیپها⚜❤️
.
محاله ایرونی باشی و جوین نشی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2570059956C9b529ac9e8
از دست ندین دوستان عالیه 😍☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_مکزیکی😍😋
یک کیلو بال یا کتف مرغ
آرد سفید (دو الی سه قاشق )
نمک (یک قاشق)
فلفل (یک قاشق)
اینارو مخلوط میکنیم قشنگ و بعد تو روغن سرخ میکنیم.
تو همون ماهیتابه اندازه یه قاشق روغن نگه میداریم و بهش
سرکه سفید (دو قاشق )
سویا سس (دو قاشق)
سرکه بالزامیک (یک قاشق)
فلفل قرمز( نصف قاشق اگر تندی بیشتر میخواید یه قاشق )
عسل ( یک قاشق )
اضافه میکنیم.وقتی که بال هامون دارن میپزن به هردو طرف کنجد اضافه میکنیم و از مایع میریزیم روی بال ها و حرارت رو خاموش میکنیم برای دو تا سه دقیقه درش رو میزاریم و بعد دیگه برید واسه خودتون نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامبو شلز😋😍
مواد لازم🔻
پاستاجامبو شلز حدود ۲۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
۱ عدد پیاز
۲۰۰ گرم قارچ
خامه صبحانه ۱۵۰ میلیلیتر
پنیر گودا ۲۵۰ گرم
برای سس بشامل🔻
روغن
آرد یکو نیم ق غ
شیر ۲ لیوان
نمک و فلفل
شیر ۲۰۰ میلیلیتر
طرز تهیه🔻
در قابلمه اب می ریزیم وقتی به جوش اومد جامبو ها رو اضافه می کنیم کمی نمک وروغن و زردچوبه ریخته و ده دقیقه ی بعد آبکش می کنیم و کمی آب سرد روی آن ها ریخته تا بهم نچسبند، پیاز رو خرد کرده ،تفت داده بعد گوشت رو اضافه می کنیم ،فلفل سیاه و نمک زردچوبه می ریزیم وقتی کمی تفت خورد،قارچ ترشی یا قارچ و خامه ریخته و داخل جامبوهارو از مواد پرمیکنیم وبرای سس بشامل، کره رو ذوب کرده و آرد الک شده رو میریزیم و تفت میدیم سپس شیر رو به تدریج ریخته و فلفل میریزیم، جامبو هارو کف ظرف میچینیم و سس بشامل ریخته و فویل میپیچیم و در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده ۲۰ دقیقه میپزیم، سپس فویل رو برداشته روش رو با پنیر پر میکنیم و داخل فر میذاریم تا پنیر آب شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_خونگی
1.5 کیلو گوشت گاو
2 پیاز
3 سیر
6 قاشق غذاخوری نان خورد شده یا آرد سوخاری
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
نصف قاشق چای خوری آویشن
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری گوجه فرنگی
جعفری
امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_سالاد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_شکم_پر_پنیری 😍😋
سیب زمینی:4_5 عدد
روغن نمک
مواد میانی👇
پیاز:1 عدد سیر:1 حبه
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
سس کچاپ
پنیر خامه ای
پودر پاپریکا فلفل سیاه نمک
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
جعفری تازه خرد شده
سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رواماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه😍😋
یه آموزش خوشمزه داریم
من خودم عاشق طعمش شدم🥰
براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه
بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه
✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻
انگار رو كباب پز دارين ميپزين
مواد لازم براى ٢٠ تا تكه
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید)
جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ
سس گوجه ۲ ق غ خ
لیمو ترش (ابلیمو هم میشه)
نمک به میزان لازم
ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ
.
طرز تهیه :👇🏻
جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه
✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده
دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کافی_شاپی
با دو تخم مرغ
نه همزن میخواد
نه فر و تستر
داخل قابلمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه ترشی پیاز
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_خیار
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مِلاقورمه شمالے عطرش شبیه به قرمه سبزیه،اما طعم متفاوت و جدیدش تورو شیفته خودش میکنه
مطمئنم با امتحان کردنش غذاے مورد علاقت میشه😋
۱ عدد پیاز خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبڪ بشه
۱ قاشق چایخودے زردچوبه،۱۰۰ گرم گوشت خورشے رو خوب سرخ کنید
۵ قاشق غذاخورے سبزے خشڪ قرمه سبزے اضافه کنید و تفت بدید
۲ عدد بادمجان خرد شده اضافه کنید و کمے سرخ کنید
۶ عدد گوجه پوره کنید و اضافه کنید
۱ قاشق چایخورے سر پر رب رو ترکیب کنید
۱۰ دقیقه که رو حرارت موند آب اضافه کنید و درشو ببندید،بزارید گوشت کامل بپزه
مرحله آخر پخت،۱ قاشق غذاخورے آبلیمو،نمڪ،فلفل سیاه
۱۵ دقیقه دیگه خورشتمون حاضره
بریم براے سرو این غذاے خوشمزه
این خورشت خوشمزه کنار پلو زعفرانے خیلے میچسبه
نوش جان🥰
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_اسان
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ.50 گرم پنیر فتا.50 گرم پنیر چدار رنده شده
1 لیوان شیر.جعفری.1 قاشق چایخوری فلفل قرمز.1 قاشق چایخوری نمک.1 بسته پودر بیکینگ یا ۱قاشق غذا خوری.3.5 فنجان آرد.1 فنجان روغن برای سرخ کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨جمعه تون شاد شاد
⚪️✨امروزتون پراز عشق و امید
🌸✨و سرشار از اتفاقهای عالی
⚪️✨امیدوارم
🌸✨زندگی به کامتون
⚪️✨و خوشبختی
🌸✨سرنوشتتون
⚪️✨و سایه عشق مهمان
🌸✨همیشگی دلتون باشه
⚪️✨روزتون زیبا و در پناه خدا
🌸✨صبح آدینه تون گلبارون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا بیاین یه همچین سالادی درست کنین دل ببرین❤️من خودم عاشقشم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریل پنیری😋😍
این دستور غذایی رو از دست ندین چون فوق العاده خوشمزه ست ،در ضمن میتونید مرحله آخر (رنده کردن پنیر و حذف کنید ) .
مواد لازم
سینه مرغ ۴ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری
زیره ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ
آویشن ۱ قاشق چ خ
روغن زیتون ۵ قاشق غ خ
پنیر لبنه یاخامه ای ۸۰ گرم
ریحون ۱ دسته
مواد سالاد
گوجه ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
ریحون ۱ دسته
سرکه بالزامیک ۲ قاشق
روغن زیتون ۲ قاشق غ خ
پنیر پارمزان در صورت نیاز (۲ قاشق غ خ ) .
.
.
نیازی نیست سینه مرغ استراحت بدین برای مزه دار شدن، تابه رو هم بزارید داغ بشه بعد استفاده کنید ،در آخر هم اگر دوست داشتین روش یه کم پنیر پارمزان رنده کنید ۵ دقیقه بزارید داخل فر ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم
1 کیلوگرم سیب زمینی
1 پیاز بنفش / ریز خرد شده
10-12 خیارشور خرد شده
150 میلی لیتر آب گرم
1 قاشق چایخوری پودر سبزیجات
1 قاشق چایخوری خردل
2 قاشق غذاخوری سرکه
200 گرم ماستیونانی
یک پیمانه نمک و فلفل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_مرغ😍😋
موادلازم:
سینه مرغ یک عدد
برنج سه پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ماست یک پیمانه
زعفران چهار ق غ
روغن به مقدار لازم
نمک هم به مقدار لازم
زرشک و پیاز داغ و خلال برای تزیین
طرز تهیه:
قبل از هر کاری برنج رو با نمک خیس میکنیم،معمولا برای ته چین از سینه مرغ استفاده میشه ولی اگه در دسترستون نبود میتونید از ران مرغ هم استفاده کنید،مرغ رو با نمک و زعفران میزاریم بپزه و آب برنج رو هم میزاریم تا بجوش بیاد،مرغ پخته شده را تکه تکه کرده و با زعفران و روغن ترکیب میکنیم،برنج را آبکش کرده ،در داخل ظرفی تخم مرغ نمک و زعفران ،ماست و مقداری روغن رو ترکیب میکنیم و برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبش میکنیم،کف قالب یا قابلمه را چرب میکنیم ،ته چین جزو غذاهایی هست که روغن زیاد می خواد و اگه روغن کم بریزید یکدست سرخ نمیشه،مخصوصا اگر داخل قابلمه درست کردید،مقداری از مخلوط برنج رو کف قالب میریزیم ومقداری از مرغ روی برنج قرار میدیم و دوباره با برنج روی مرغهارو می پوشونیم و کمی روغن روی برنج میدیم و قالب رو با فویل پوشش میدیم و داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت میپزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوفته_با_سس_در_فر👩🍳
مواد لازم:
400 گرم گوشت گوساله چرخکرده(کمی نیم چرب)
1 عدد پیاز رنده شده
7 قاشقغذاخوری آرد سوخاری
1 عدد تخممرغ
1 قاشقمرباخوری پودر فلفل قرمز
از 1 قاشقمرباخوری مقداری کمتر نمک
نصف قاشقمرباخوری زیره
مقدار کمی فلفلسیاه
جعفری ریز خرد شده
برای سس روی آن:
1 قاشقغذاخوری کره
1 عدد پیاز(بصورت نیم حلقه خرد شده)
1 عدد هویج(رنده شده)
1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیهای)(بصورت نیم حلقه خرد شده و یا فلفل دلمه ای)
4_3 عدد قارچ بزرگ(نازک خرد شده)
150 میلی خامه صبحانه
150 میلی شیر
1 قاشقغذاخوری نشاسته
1 قاشقچایخوری نمک
1 قاشقچایخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشقچایخوری فلفلسیاه
جعفری ریز خرد شده
پنیر پیتزا و یا موزارلای رنده شده(من موزارلا استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم با ذرت و گوجه گیلاسی
براى تهيه ى اين سالاد به
دو پيمانه كلم باريك خلالى شده
يك پيمانه كلم قرمز باريك خلالى شده
نصف ليوان كنسرو ذرت يا پخته شده
يك پيمانه خيار دايره ى خرد شده
چند عدد گوجه گيلاسى خرد شده نياز داريم
همه ى مواد رو خرد و شسته و باهم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم
براى سس اين سالاد هم
دو ق غ خ سس مايونز +دو ق غ خ ماست زده شده+يك ق غ خ شكر+يك عدد سير رنده شده+ يكى دو ق غ خ آبليموى تازه+نمك و فلفل سياه مقدارى
همه اين مواد رو باهم زده و به سالاد اماده شده ميزنيم و مخلوط ميكنيم و يك ساعت در يخچال تا مزه دار و نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی
#نواب_ابراهیمی
.
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
.
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛