eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸سلام دوستان خوبم 🍃🌸صبح یکشنبه تون بخیر 🍃🌸روزی پر از شادی 🍃🌸لبخند هایی از ته دل 🍃🌸مهربونی , عشق 🍃🌸لحظات عاشقی 🍃🌸دل پر مهر , سلامتی و 🍃🌸سرشاراز خیر و برکت 🍃🌸برایتان آرزومندم 🍃🌸روزتون عالی و در پناه خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه شیرینی راحت و خوشمزه و بدون فر👌 . شیرینی هستش که کاربرد زیادی داره . 🕪🕪 توجه توجه عزیزان توی کلیپ اشتباه تایپ کردم روغن رو 50 گرم آرد نخودچی 150 گرم ، حدودا 1 لیوان پودر قند 80 گرم ، نصف لیوان روغن جامد(نیمه جامد) یا کره 100 گرم (روعن قنادی هم میشه ) هل آسیاب شده 1 ق چ شکلات تخته ای حدودا 100 گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب کردم یه کوچولو آخر کار وقتی روان شود کمتر از یه قاشق هم می تونین روغن مایع بریزین حواستون باشه زیاد نریزین خراب می کنه مزه اش رو و کیفیتش رو . داخل قالب های سیلیکونی کوچیک به اندازه دو سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات ریختم و گذاشتم یخچال تا شکلات بسته بشه . حالا رفتم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم تا کمی رنگ ارد تغییر کنه حدودا یک ربع باز حواستون باشه حرارت زیاد باشه ارد نخودچی بالافاصله می سوزه . مدام هم زدم و بعد روغن جامد (کره ) رو ریختم و هم زدم . پودر قند رو هم الک کردم و اضافه کردم و هل رو هم ریختم و حرارت رو خاموش کردم . قالب ها رو از یخچال بیرون آوردم و از مواد داخل قالب روی شکلات ها ریختم . حتما مواد گرم باشه سرد که باشه به شکلات نمی چسبه . بعد داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب راحت بیرون آوردم . قالب هم نیاز به چرب کردن نداره . اگر در تعداد بالا می خواین درست کنین و قالب هاتون کمه حتما اگه مواد برشتورک سرد شده دوباره روی حرارت قرار بدین گرم بشه و بعد روی شکلات بریزین . در مورد ماندگاری اگه با کره درست کنین تا دو هفته در طرف بسته در جای خنک با کیفیت می مونه ، اگه با روغن جامد درست کنین تا یکی دوماه هم با کیفیت می مونه . حدودا با این مقدار مواد 18 تا برشتوک برای من توی این سایزها شد . یه نکته هم بگم اگه قالب ندارین موردی نداره اول مواد برشتوک رو درست کنین و بریزین کف یه طرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزین و بزارین یخچال و بعد از بسته شدن با چاقو برش بدین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت گوشت در ظرف شیشه ای پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه _اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید _همچنین می تونید درب ( فلزی ) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه . _ برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید _اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم 😉 _مدت پخت در فر یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه ☺️😋 چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم. . میتونین کمی کره یا روغن هم اواخر پختش اضافه کنید .
یه دسر و یا غذا برای کودکان عزیز برای بچه های بالای یک سال مناسب هستش آرد برنج 2 ق غ شیر یک لیوان شکر 4 ق غ زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل نوک قاشق کره 1 ق غ آب پرتقال بین نصف تا یک چهارم لیوان . شیر و آرد برنج و شکر رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم و . زرده تخم مرغ و وانیل رو با چنگال زدم و داخل مواد ریختم و مدام روی حرارت کم هم زدم تا به غلظت برسه و بجوشه و بعد کره رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم و بعد داخلش آب پرتقال طبیعی رو کم کم اصافه کردم تا جایی که به علظت دل خواهم برسه . بعد هم گرم و هم سرد قابل خوردنه و به دلخواه تزیین می کنیم . اکر برای کودک درست می کنین کره و تخم مرغ رو بریزین تا براش مقوی باشه و مخصوصا که کودکان سخت این چیزها رو می خورن . بسیار عالی و مقوی و خوب هست برای این عزیزان . می تونین همراه آب پرتقال تکه های پرتقال هم داخلش بریزین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ تنوری مرغ به تعداد لازم پیاز 1 عدد سس مایونز 1 ق غ ماست 3 ق غ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به میزان لازم فلفل دلمه ای 1 عدد هویج 1 عدد آب لیمو 2 تا 3 ق غ روغن زیتون به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و فلفل دلمه ای هم خرد کردم . روی تکه های مرغ برش دادم تا وقتی بخوام بزارم مزه دار بشه بهتر مواد نفوذ کنه . داخل یه ظرف پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفا و زردچوبه و پاپریکا ، سس و ماست و روعن زیتون و آب لیمو رو ریختم و مرع رو به این مواد آغشته کردم و در طرف رو گداشتم و توی یخچال یه شب تا صبح بمونه و مزه دار بشه . از سیر و یا پودر سیر هم می تونین استفاده کنین . بعد از مزه دار شدن از کلیه مواد مرغ رو جدا کردم . داخل یه ظرف مناسب که قراره بره داخل فر یه قاشق کره که اب کردم و ریختم . مرغ ها رو چیدم . اون موادی که مرغ رو گذاسته بودم مزه دار بشه فلفل دلمه ای هاش رو جدا کردم و کمی بهش آب اضافه کردم و بعد از صافی رد کردم تا پیاز هاش جدا بشه و بعد روی مرغ ها ریختم تا جایی که تقریبا رویه مرغ رو بگیره . فلفل دلمه ای ها رو و یه هویج رو هم حلقه ای کردم و توش قرار دادم . روی ظرف فویل پیچیدم و بعد داخل فر 180 درجه به مدت یک ساعت با فویل گذاشتم و بعد فویل رو برداشتم و روی مرغ ها رو با قلمو زعفران و کره زدم و در فر دوباره قرار دادم یک ساعت دیگه هم موند . گاهی اوقات هم از اون مواد سس روی مرع ها می ریختم . می تونین گریل هم اخر کارروشن کنین . اون سیب زمینی ها هم مثلا تنوریه . سیب زمینی ها رو شستم و با پوست خرد کردم و بعد شستم . و بهش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون زدم و داخل ظرفی چیدم و داخل فر نیم ساعتی قرار دادم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مگنولیا مواد لازم برای کرم: 6 لیوان شیر 5 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت هر دو میشه) 2 قاشق غذاخوری آرد 1 لیوان شکر کمی وانیل 2 عدد زرده تخم مرغ 200 میلی خامه صبحانه مواد لازم برای پایه و روی مگنولیا: 2 پاکت بیسکوییت سبوس دار جو موز ، فندق خرد شده طرز تهیه: برای کرم بجز خامه بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید و بپرید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود. وقتی ولرم شد خامه را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. بیسکوییت را خوب پودر کنید و نصف بیسکوییت را داخل ظرف بریزید و با قاشق صاف کنید. برش های موز را روی بیسکوییت بچینید و فندق خرد شده بپاشید و کرم را روی بیسکوییت بریزید . بیسکوییت باقیمانده را روی کرم بریزید و صاف کنید و به دلخواه خودتان تزیین کنید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه فسنجونی (جوجه ترش) مواد لازم :👇 مرغ مكعبي خردشده: ٧٠٠ گرم رب انار: ٢ تا ٣ ق غ گردوي آسياب شده (كمي درشت): حدود ٦ ق غ پياز خلالي خردشده: ١ عدد بزرگ سبزيجات معطر(نعناع و چوچاق): به مقدار لازم نمك_فلفل: به ميزان لازم كره: براي سرخ كردن دستور تهیه :👇 سينه مرغ و كه مكعبي خرد كرديم و با پياز خلالي خرد شده و گردوي چرخ شده و رب انار و نمك و فلفل خوب قاطي ميكنيم تا همه ي مواد به خورد مرغمون بره و بعد داخل يه ظرف دردار ميريزيم و ميزاريمش يخچال و چند ساعتي ميزاريم يخچال تا مواد خوب به خورد مرغ بره(من يه شب تا ظهر گذاشتم) (سيخهاي چوبي رو از ٢ ساعت پيش تو اب خيس ميكنيم) تكه هاي مرغ و به سيخ ميكشيم ،موقع سيخ كشيدن مرغها حتماً پيازها رو ازش جدا ميكنيم تا موقع سرخ شدن نسوزن. كف تابه مون و كه داغ شده به كره آغشته ميكنيم و سيخهاي جوجه رو توش ميچينيم و با شعله ي ملايم سرخشون ميكنيم البته موقع سرخ كردنشون بالا سر اجاق گاز ميمونيم تا نسوزن و مدام سيخهارو برميگردونيم. كنارش گوجه هم به سيخ بكشيد و سرخشون كنيد. ميتونيد از سيخ فلزي هم استفاده كنيد. ميتونيد كبابيش كنيد و سرخشون نكنيد. ميتونيد بهش سير رنده شده يا پودر سير هم اضافه كنيد يا حتي زعفران اگه سبزيجات معطر رو نداشتيد جاش جعفري و گشنيز خردشده تازه يا خشك شده بريزيد يا ميتونيد كلاً سبزي رو حذفش كنيد اما با سبزيجات معطر كبابتون بينظير ميشه) (من اينكار و انجام ندادم حون دوست داشتم مزه ي پياز غالب باشه). به جرأت ميتونم بگم يكي از آسونترينها و در عين حال خوشمزه ترین هاست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍قارچ شکم پر 😋 مواد لازم : پیاز 1 عدد متوسط قارچ 8 الی 12 عدد سینه ی مرغ پخته شده 1 عدد خامه 2 قاشق غذاخوری پنیر 200 گرم پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار داده و نوش جان کنید 😋😍 _قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید. _فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي 200 تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته ميشه.حدود يك ربع تا بيست دقيقه يا كمي بيشتر بسته به سايز قارچها طول ميكشه پس زمان بديد تا آب جمع و روي قارچ طلايي بشه. اين غذا بايد تازه و گرم سرو بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به ازای هر نفر یک فنجان شیر یک قاشق چایخوری پر قهوه مخلوط کنید وبزارید رو گاز با شعله کم هم بزنید تا خوب مخلوط بشن به مرحله جوش که رسید واز کناره ها بالا اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید یخچال تا سرد سرد بشه تو لیوان نوشیدنی چند اسکوپ بستنی شکلاتی یا وانیلی بریزید وشیر قهوه سرد بریزید روش هر کدوم یک قاشق خامه قنادی وکمی پودر کاکائو ویا سس شکلات روش بپاشید ونووووش جان کنید شیر قهوه باید بدون شکر باشه شیر قهوه سرد سرد باشه گرم باشه بستنی زود آب میشه خامه اختیاریه بریزید خیلی خوشمزه تره اگه در این وضعیت قهوه ندارید از کافی میکس ویا نسکافه استفاده کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل نون خامه ای (شیرینی نارنجکی)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸ســلام بـر تـو 🍃🌸ای دوست مهربان 🍃🌸شکوه صبح زیبات 🍃🌸آکنده از شادیهای بی‌پایان 🍃🌸عمرت جاویدان 🍃🌸بالاترین دستها نگهبانت 🍃🌸امیدوارم امروز 🍃🌸زیباترین لبخندها بر لبت 🍃🌸و قشنگترین چشمها 🍃🌸بـدرقه راهت باشـه 🍃🌸ســلام صبحت بخیر
دوستان گلم یه پلو راحت و خوشمزه که پلوی کرمانشاهی هست . برای 3 نفر برنج 3 پیمانه شوید خشک یا تازه 5 تا 6 ق غ سیب زمینی 2عدد گوشت مرغ و یا گوشت قرمز برنج رو از قبل خیس کردم . من از مرغ استفاده کردم و کمی تفت دادم و پیاز و هویج اصافه کردم و نمک و زردچوبه و رب گوجه و مقداری اب ریختم و گذاشتم بپزه . سیب زمینی رو پوست کندم نگینی کردم . برنج رو داخل اب جوش ریختم ، پنج دقیقه قبل از اینکه آبکش کنم ، سیب زمینی رو بهش اصافه کردم . بعد از ابکش هم توی قابلمه لا به لا شوید خشک پودر شده حالا دوست داشتین تازه ریختم ، یه کم هم ادویه پلویی لا به لاش ریختم . گذاشتم دم بکشه . (ادویه پلویی رو آماده از عطاری گرفتم ) اون سیب زمینی های روی برنج هم سیب زمینی رو قالب زدم داخل اب جوش که کمی نمک ریختم انداختم و ده دقیقه بعد ابکش کردم و روی پلو به عنوان تزیین استفاده کردم . راستی این غذا رو حتما با روغن کرمانشاهی بخورین که خیلی خوشمزه میشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یه شیرینی خوش طعم و عطر و خوشمزه برای عید عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن من داخل لیوان هم ریختم براتون اندازه لیوان دسته دار فرانسه رو هم گذاشتم . کره یا مارگارین 100 گرم پودر قند 50 گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر ) آرد سفید 150 گرم حدودا یک لیوان زرده تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 1/4 ق چ زعفران آب کرده غلیظ 1 ق غ کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم . از خمید به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم . داخل سینی فر قرار دادم . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر 170 درجه به مدت 12 الی 15 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده . بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم . در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه . حدودا 25 عدد شیرینی زعفرانی میشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛