خمیر رو داخل ظرفی قرار بدید، روی اون رو با سلفون بپوشونید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
در یک قابلمه گود و کوچک به اندازه کافی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه بعد دونه دونه پیراشکی ها رو سرخ کنید.خیلی سریع سرخ میشن اون ها رو جابجا کنید و بعد از اینکه رنگشون قهوه ای شد از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوای_ارد
مواد لازم:
ارد سوهان۲پ
شیر۲پ
شکر۱/۵پ
روغن۱/۵پ
شیره انگوریک ملاقه
زعفران و پودر هل و پودر کاکایو و گلاب به میزان لازم
طرز تهیه:
اردسوهان و روغن و شیره انگورو توی قبلمه میریزیم وهم میزنیم تا به رنگدلخواه دربیاد در به ظرف دیگه شیر و شکر رو میریزیم میزاریم روی حرارت تا حدی که شکر در شبر حل بشه و شیر نباید جوش بیاد تند تندهم میزنیم که شکر حل بشه تا اندازه که گرم بشه کافیه ولی جوش نیاد وقتی که حل شد زعفران وگلاب رواضافه میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم .از اون طرف وقتی رنگارد دلخواه شد(این حلوا خیلی نباید تیره باشه)پودر کاکایو و پودر هل رواضافه میکنیم و بعد اونمایع رو اضافه میکنیم و دایم هم میزنیم تا سفت بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱