eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سپس شکر، مایه خمیر فوری، روغن مایع، وانیل و نمک را اضافه کنید با همزن دستی همه ی مواد رو هم بزنید تا یکدست شوند. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد رو به مواد بالا اضافه کنید. ممکنه شما به مقدار کمتر و یا بیشتری آرد نیاز داشته باشید پس آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا جایی که به دستتون نچسبه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykh
خمیر رو داخل ظرفی قرار بدید، روی اون رو با سلفون بپوشونید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
در این مدت مواد داخل پیراشکی رو آماده کنید. کره رو داخل ماهیتابه انداخته و ذوب کنید. بعد خرما رو به همراه پودر بادام، پودر نارگیل و پودر هل سبز اضافه کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد رو تفت بدید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خمیر رو به اندازه های یکسان چونه بگیرید و کنار بذارید. من سایز پیراشکی ها رو کوچیک گرفتم و با این میزان ۲۰ تا دونه پیراشکی درست کردم. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد داخل پیراشکی هم به شکل گرد فرم بدید؛چونه های خمیر رو کف دستتون پهن کنید یک توپک خرمایی رو وسط اون بذارید. بعد اون ها رو به شکل گرد فرم بدید.#اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
در یک قابلمه گود و کوچک به اندازه کافی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه بعد دونه دونه پیراشکی ها رو سرخ کنید.خیلی سریع سرخ میشن اون ها رو جابجا کنید و بعد از اینکه رنگشون قهوه ای شد از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
در صورت تمایل روی پیراشکی ها رو با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: ارد سوهان۲پ شیر۲پ شکر۱/۵پ روغن۱/۵پ شیره انگوریک ملاقه زعفران و پودر هل و پودر کاکایو و گلاب به میزان لازم طرز تهیه: اردسوهان و روغن و شیره انگورو توی قبلمه میریزیم و‌هم میزنیم تا به رنگدلخواه دربیاد در به ظرف دیگه شیر و شکر رو میریزیم میزاریم روی حرارت تا حدی که شکر در شبر حل بشه و شیر نباید جوش بیاد تند تند‌هم میزنیم که شکر حل بشه تا اندازه که گرم بشه کافیه ولی جوش نیاد وقتی که حل شد زعفران و‌گلاب رو‌اضافه میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم .از اون طرف وقتی رنگ‌ارد دلخواه شد(این حلوا خیلی نباید تیره باشه)پودر کاکایو و پودر هل رواضافه میکنیم و بعد اون‌مایع رو اضافه میکنیم و دایم هم میزنیم تا سفت بشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# حلوای_آرد #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱