eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جمعه ۲۴🌺تیر ماه خوش آمدین 🎊ولادت امام هادی مبارک 🎊 🌸هرروز به خودمون قول بديم 🌸بیشترازروز قبل پیشرفت کنيم 🌼اخلاق های خوبمون روپررنگ کنيم 🌼بداخلاقی وغر زدن روفراموش کنيم 🌺به سلامتیمون بیشتر اهمیت بديم 🌺برای کارهایی که دوست داريم 🌳وقت بذاريم از دایره ی ترس هامون 🌳بیرون بیايم وبرای ساختن یه دنیای 🌸 زيباتر اول از خودمون شروع کنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو پیتزایی موادلازم::: تخم مرغ ۳عدد پنیر پیتزا ۱ لیوان گوجه فرنگی پوست گرفته ۱ پیمانه سوسیس ۱پیمانه زیتون سیاه ۱پیمانه جعفری نصف پیمانه ماست ۱پیمانه آرد ۱_۲پیمانه دوستان عزیزم کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح نداره،بعد داخل روغن داغ شده سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت ‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌۳فنجان آرد یک چهارم فنجان پارمسان یک قاشق چایخوری نمک دو قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری روغن زیتون یکو نیم فنجان آب داغ یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع ‌ مواد لازم برای هر پیراشکی: ‌ سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریحان کمی نمک ‌طبق فیلم درست کنید.. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كوبيده مرغ مستر تابه 🍗 من براي درست كردن اين كوبيده خوشمزه از ،تخم گشنيز آسياب شده و ادويه پاپريكا استفاده كردم كه طعم و عطر بي نظيري به كوبيده ميده و به راحتي در عطاري ها پيدا ميشه مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر) ران مرغ >> نيم كيلو سينه مرغ >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد بزرگ سير >> ٢ عدد جعفري خرد شده >> (٣ قاشق غ خ ) تخم مرغ>> ١ عدد پودر سوخاري>> ١ پيمانه زعفران دم كرده>> ٤ قاشق غ خ نمك >> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> ١ قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ زرد چوبه >> نصف قاشق چ خ تخم گشنيز آسياب >> (نصف قاشق چ خ ) ليمو تازه>> ١ قاشق غ خ . گوشت رون و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد،پياز و سيرو چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد،حالا موادمون كه شامل گوشت ،پياز وسير جعفري تخم مرغ زعفرون ادويه ها و آب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد ،نوش جونتون❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لایه‌ای😋 مواد لازم🔻 🍚آرد:250 گرم 🍙بیکینگ پودر: 8 گرم 🥚تخم مرغ:5عدد 🍚شکر:200 گرم 🍙وانیل:2 قاشق چایخوری 🧂نمک 🧉روغن:100 میلی لیتر 🥛شیر:100 میلی لیتر 🥜بادام زمینی:50گرم 🧉زردچوبه:1/4 قاشق چایخوری 🍫کاکائو:3 قاشق غذاخوری ‼️تعداد لایه ها دلخواهه ‼️الک کردن پودر کاکائو الزامیه برای اینکه لایه ها قاطی نشن کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردوی چرخ شده 300گرم 1عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار 3قاشق شکر 3قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل 25گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️ رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊 نکته ها🔹️🔹️🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون مرغ کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجون کبابی😋 مواد لازم🔻 بادمجون ۱ کیلو‌نیم گوجه ۲ عدد سرکه انگور ۱و نیم لیوان سیر ۵ عدد فلفل تند ۴ عدد سبزیجات شامل (نعنا ،ترخون ،گشنیز ،جعفری ،ریحون) ۱ پیمانه خرد شده گلپر ۱ قاشق مربا خوری آسیاب شده سیاه دونه ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری از خوبی های این ترشی اینه که بلافاصله بعد از آماده شدنش میشه نوش جان کنید ،شما میتونید به جای میکس کردن و مخلوط کن از چاقو برای خرد کردن بادمجون استفاده کنید، مقدار نمک کاملا سلیقه ای هست و‌ میتونید بیشترش کنید . کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان 🍚 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان 🍚✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧐 ↙️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 🥙🍗✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 برنج ۴ پیمانه سبزی پلویی ۴۰۰ گرم یا نیم کیلو شامل تره گشنیز جعفری ،شوید به دلخواه سیر میتونید بریزید من نزدم کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۴ ق غ زعفران ۴ ق دارچین دو ق چ مواد لازم مرغ زعفرانی مرغ به تعداد ۴ نفر پیاز کوچک یک عدد هویج دو تکه فلفل دلمه یک تکه ادویه شامل نمک فلفل پاپریکا زردچوبه اویشن چوب دارچین دو تا پرک لیمو 🍲🍗 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رنگی 🎥🔝 . . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 ماهی فلفل سیاه ،نمک و زردچوبه آرد شیر پودر سوخاری روغن شوید برنج یه حبه سیر 🐟🍚 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کتلت(شامی)👆🏻👆🏻 به روش من؛ راحت و خوشمزه😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻اول هفتتون زیبـا 🌾امـیـدوارم 🌻شروع هفته تـون 🌾با بـهتریـن لحظه هـا 🌻و موفقیتها گـره بـخوره 🌾و سرشـاراز خـیرو بـرکت 🌻و لبـریـز از آرامـش بـاشـه 🌾و تـا انتهای هـفته 🌻حـال دلتـون خوب خوب باشـه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت دوم ماهی فلفل سیاه نمک وزردچوبه ارد شیر پودر سوخاری روغن شوید برنج یه حبه سیر 🐟🍚 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت ‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌۳فنجان آرد یک چهارم فنجان پارمسان یک قاشق چایخوری نمک دو قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری روغن زیتون یکو نیم فنجان آب داغ یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع ‌ مواد لازم برای هر پیراشکی: ‌ سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریحان کمی نمک ‌طبق فیلم درست کنید.. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس برای کوفته ها: 500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب 1 پیاز😳 نمک، فلفل سیاه و قرمز یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده برای پوره سیب زمینی: 4 سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون. برای سس گوجه فرنگی: روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها 1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست 1 حبه سیر پودر فلفل قرمز همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه. روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره. میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم...... یک بسته پودینگ قهوه کوپا یه بسته ژله الوئه ورا سه قاشق غذاخوری بستنی کیک ساده شکلاتی یه بسته پودر کاکائو جهت تزیین طرز تهیه....... اول ژله را درست کنید یه بسته ژله را توی یه لیوان ابجوش حل وبذارید تا خنک بشه گرم باشه بستنی می بره بعد سه قاشق بستنی ساده اضافه وخوب مخلوط کنید تا یکدست بشه وبذارید توب دمای محیط کمی غلیظ بشه نذارید سفت بشه یه بسته پودینگ را توی دولیوان شیر سرد حل کنبد وروی حرارت بذارید ومرتب بهم بزنیدتامثل فرنی بشه ادامه کار..... توی لیوان یه لایه کیک بذارید وخوب فشرده کنید بعد با قهوه مرطوب کنید بعد ژله بریزید وبذارید بخچال تا کمی سفت بشه ودر اخر پودینگ قهوه کوپا بریزید ودر صورت تمایل پودر کاکائو بریزید وبذارید یخچال تا خوب خنک بشه وبه دلخواه تزیین کنید هم راحت هم خوشمزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یک نفره شیک مواد لازم این دسر بیسکوییت دایجستیو یک بسته کره 200 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 200 گرم خامه فرادما(صورتی)100 گرم ژلاتین 100 گرم آب 4 لیوان پودر ژله با اسانس دلخواه 1 بسته و میوه دلخواه به میزان دلخواه ◀این مواد برای 6 نفره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 😋 نخود 300 گرم. پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست. بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید. بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن. برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم. برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید. بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛