eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺صبح بوی زندگی 🌼بوی راستگویی 🌸بوی دوست داشتن 🌺و بوی عشق و مهربانی می‌دهد 🌼دوست خوبم ; 🌸هر کجا هستی باش... 🌺آسمانت آبی 🌼دلت از غصهٔ دنیا خالی 🌸لطف خدا شامل حالت و 🌺روزتون سراسر خوشحالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت دوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
. 🔷مواد لازم برای تهیه کیک 👈 🔹٦ عدد تخم 🔹1/4لیوان روغن 🔹1/4 لیوان کرم 🔹1/4 لیوان آرد 🔹مخلوط کیک 🔹1/4 لیوان پودر کاکاو 🔷مواد لازم برای تهیه کرم👈 🔹3/4لیوان پنیر 🔹2/3لیوان کرم 🔹3 قاشق غذاخوری پودر شکر 🔹3/4 لیوان کوکیز ♨️طرز تهيه -تمام مواد کیک بغیر از پودر کاکاو را خوب هم می زنیم. -به نصف مخلوط شکلات اضافه می کنیم. --همانند فیدیو در سینی قرار می دهیم و به مدت 8 دقیقه در فرن می گذاریم. -سپس آن را رول کرده و میگذاریم سرد شود. -مواد کرم بغیر از کوکیز را هم می زنیم و روی سوسیرول می مالیم. -قطعات کوکیز را روی آن می پاشیم. -دوباره رول کرده و در یخچال قرار می دهیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی ولنتاین مواد لازم : آرد قنادی 250 تا 300 گرم نشاسته ذرت 65 گرم کره 150 گرم (کره گیاهی یا کره صبحانه) تخم مرغ 1 عدد پودر قند یا پودر شکر 110 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1/2 قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز چند قطره دستور تهیه : کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. 250 گرم از آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید. کره نرم و همدمای محیط + پودر قند را هم بزنید تا پوک و سبک شود. تخم مرغ + وانیل را اضافه کنیدو یک دقیقه هم بزنید. مخلوط آرد و نشاسته ذرت را کم کم اضافه کنید اول با قاشق و بعد با دست هم بزنید تا خمیر جمع شود و به دست تمیز نچسبد. (در صورتی که خمیر جمع نشد 50 گرم دیگر آرد را کم کم اضافه کنید) خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از آنها پودر کاکائو و رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید.(اگه خواستید کوکی هاتون قرمز نباشه و قلبهاش شکلاتی باشن میتونید رنگ قرمز رو حذف کنید و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید) خمیرها را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید و مدت یکساعت در یخچال قرار دهید. بعد از استراحت خمیرها را به طور جداگانه بین دو مشما به عرض 4 میلیمتر پهن کنید و با کاتر قلب سایز کوچک برش دهید و جای خمیرها را عوض کنید. با وردنه روی خمیرها بکشید تا جذب همدیگر شوند. با کاتر دلخواه خمیر را برش دهید و در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید. باقیمانده خمیرها را ترکیب کرده و پهن کنید و کاتر بزنید و در سینی فر بچینید. کوکی ها را طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی ) رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده قالب رو با چند قطره روغن چرب کرده وبزارید فریزیر من این مواد رو دوبرابر گردم شیر دو لیوان ونیم ☜نصف لیوان شکر☜یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ☜نصف لیوان آب ☜نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)☜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه وبزارید خنک خنک شه قالب رو از فریزیر بیرون بیارید به اندازه سه سانت پاناکوتا بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس با قاشق از وسطش کمی برمیدارید تا گود بشه نباید قاشق به ته قالب بخوره اینکار برای اینه وژله قالب رو پاناکوتا تکون نخوره ژله های قرمز رنگ که قالب زدیم میچینم رو پاناکوتا وبا ملاقه دقیقه پاناکوتا روش میریزیم ومیزاریم یخچال 12 تا 24 بعد از این مدت با‌کارد نوک تیز کناره ها رو از قالب جدا کرده وبرمیگردونیم رو شینی مورد نظر عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید عزیزان به جای پاناکوتا میتونید از ژله بستنی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه پاناکوتا بافتی نرم ولطیف داره ولی ژله بستنی کمی منسجم تره در آوردن ژله یا پاناکوتا خیلی راحته بشرطی عجله نداشته باشید وکمی صبر و حوصله میخواد☺ بهترین قالب برای ژله یا پاناکوتا ویا هر دسری که بخواید قالبی دربیارید قالب پلاستیکی یا آلومینیومی هست راحت وبدون دردسر بر میگرده من قالب سیلیکونی زیاد پسند نمیکنم قالب آلومینیوم ویا تفلون احتیاج به آب گرم وسشوار نداره با روغن مایع خیلی کم چرب کنید وفریزیر بزارید به راحتی از قالب جدا میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ شده بدون چربی: ۸۰۰ گرم پیاز کوچک: ۲ عدد سیب زمینی متوسط: ۱ عدد تخم مرغ : ۸-۶ عدد نمک ، فلفل : به مقدار لازم مواد میانی: سس مایونز سیر پخته شده: ۳-۲ حبه خیارشور یا ترشی طرز تهیه: تمام مواد به جز تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. و مخلوط گوشت را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح صاف و به قطر ۲۶ سانتیمتر یا قطر ظرفتان پهن کنید و یک طرف آن را آغشته به تخم مرغ همزده کرده و در تابه سرخ کنید سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید. میان برگر سرخ شده را با سیر و سس مایونز، خیار شور یا ترشی پر کنید می توانید با قارچ تازه و گوجه فرنگی یا قارچ سرخ شده را نیز به مواد میانی اضافه نمایید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه : برای ۳ نفر مرغ چند تکه هویج ۱ عدد متوسط نخود فرنگی ۲ ق غ جوپرک ۳ ق غ پیاز ۱ عدد جعفری ۳ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم نودالیت مرغ ۱ بسته یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و مرغ رو اضافه کردم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و تفت دادم و رب گوجه رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت آب اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه . هویج رو رنده کردم و وقتی مرغ نیم مز شد داخلش ریختم . من از مرغ استخوان دار استفاده کردم و بعد از پخت مرغ استخوان هاش رو دراوردم و گوشت رو تکه تکه کردم و دوباره داخل قابلمه ریختم . جوپرک رو هم اضافه کردم و نخودفرنگی رو هم ریختم . بعد یه ربع نودالیت رو همراه چاشنی داخل بسته اش و همچنین کمی جعفری اضافه کردم . بعد ریختن نودالیت ۷ الی ۸ دقیقه برای پخت کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر یک لیوان گردو خرد شده نصف لیوان نسکافه دو قاشق غذاخوری شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد آرد سفید قنادی دو لیوان روغن مایع یک سوم لیوان وانیل یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید. بعد فر رو گرم کنید. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه. روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم. حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. مابقی شیر و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش. گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش. میره داخل فر 170درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه. اگر از فر برقی استفاده میکنید دما رو 160 بذارید. این کیک برای اونایی که عاشق عطر و طعم نسکافه هستند عاااالیه 👌👌☕ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی_مشهدی عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه👌 شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتمااااااااا جامد باشه) مواد لازم آرد قنادی(شیرینی پزی )600گرم یا (پنج پیمانه) روغن صاف قنادی 300 گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه ) پودر قند 100گرم (ده قاشق غذاخوری ) شیر 60 گرم (یک چهارم پیمانه ) عسل گرم 60 گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر) عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق چایخوری مارمالاد به اندازه لازم تمام مواد آماده ودم دستتون باشه حتمااا برای اندازه گیری از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه) آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه خمیر رو بزارید تو نایلون فریزیر وبزارید یخچال تا یک الی دوساعت بیشتر هم بمونه اشکال نداره پست بعدی باز کردن خمیروقالب زدن وتزیین رو میفرستم حتمااااا از پودر قند استفاده کنید آگه تو خونه نداشتید شکر رو با مخلوط کن یا با میکسر روغن صاف لوازم قنادیا دارن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستانم خودم شب میخواستم مرغ درسته درسته کنم مونده بودم سبزیجات کنارشو چجوری بپزم،این کلیپ به خودم ایده داد گفتم واسه شماهم بزارمش امیدوارم مفید باشه براتون،موادشم مشخصه فقط ادویه هاش رو واستون مینویسم نمک،فلفل قرمز،آویشن،روغن زیتون،سیر ۱۰حبه،فلفل سیاه سینی رو،طبقه بالاو درجه بالایه فرتون بزارید اما چک کنید،بعد که پخت چند لحظه روش رو وردارید تایکم خوشرنگتر بشه اما بالاسرش وایستین که نسوزه نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ ۴ عدد رب گوجه دو قاشق پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن زیتون ۴ قاشق پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم گوجه ۲ عدد ریحان ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای دو عدد پیاز یک عدد سیر یک حبه سس سویا یک قاشق جعفری خرد شده یک قاشق نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید . پیاز ، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 سیب زمینی ۵۰۰ گرم ۳ تا نشاسته ذرت ۵۰ گرم نصف پیمانه نمک فلفل قرمز ۱/۳ ق چ پاپریکا ۱ ق چ و هر ادویه قرمز و خوشمزه ای که دوست داری. قرمزه باشه بهتره پفک خوشرنگ تر میشه. بکینگ پودر نصف ق چ دو ق غ روغن مایع 🍟✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
❌دستور خیلی حساسه باید به گرم کار کنید پودر نارگیل چرب و تازه 125 گرم شکر 250 گرم روغن مایع 75 گرم سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 125 گرم(حدود 3 تا 4 عدد سفیده) آب لیمو ترش ترجیحا تازه 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر+پودر نارگیل+2/3 روغن+2/3 سفیده رو مخلوط و 2 تا 3 بار چرخ کنید ◀میتونید ابتدا شکر+پودر نارگیل رو 15 ثانیه در غذاساز بریزید و بعد 2/3 سفیده و روغن رو اضافه کنید و 2 پالس 15 ثانیه ای مواد رو میکس کنید ◀مرحله اول داغ زدن مواد رو در قابلمه کوچیک ترجیحا نچسب با بدنه ضخیم بریزید و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و مدام با لیسک دورانی هم بزنید(اگه مدام هم نزنید سفیده میبنده و شیرینی خراب میشه)چک کنید وقتی مواد کاملا گرم شد از روی حرارت بردارید حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به جنس قابلمه و شعله گاز ممکنه این مرحله طول بکشه ◀دقت کنید طی دو مرحله داغ زدن مواد نباید بجوشه یا قل بزنه وگرنه شیرینی خراب میشه بعد از مرحله اول داغ زدن ظرف رو از روی حرارت بردارید و بقیه روغن+اب لیمو ترش+وانیل+سفیده را اضافه و سریع تا مواد یکدست بشه و سفیده نبنده ◀مرحله دوم داغ زدن دوباره قابلمه را روی حرارت کاملا ملایم بذارید و مدام و سریع به صورت دورانی هم بزنید ابتدا مواد شل میشه چون شکر شروع به ذوب شدن میکنه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ و کشدار بشه ◀در انتهای داغ زدن انگشت را در مواد فرو کنید باید کاملااا داغ بشه ولی نسوزه(حدود 7 تا 15 دقیقه طول میکشه) ◀و ذرات شکر نباید حس بشن مواد را در ظرف دیگه ای بریزید و اجازه بدید در دمای محیط کاملا خنک بشه ◀مواد شیرینی بعد از خنک شدن یک درجه غلیظ تر میشه ◀بعد از خنک شدن اگه مواد سفت شده بود نصف یک عدد سفیده را کم کم اضافه کنید و اگر شل بود 1 تا 2 قاشق مرباخوری آرد برنج را به تدریج اضافه کنید مواد را در قیف بریزید کف سینی را کاغذ بندازید ◀سینی سیاه فر مناسب نیست با فاصله مواد را روی کاغذ پایپ کنید انگشت را چرب و نوک برجسته مواد را بخوابانید در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید ◀شیرینی وقتی آماده ست که زیرش کمی طلایی و روی اون ترکدار بشه اجازه بدید شیرینی خنک بشه و به راحتی از کاغذ جدا کنید وسریع درظرف دربسته بگذارید تانرم بمونه🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه گوشت👌 مواد لازم: گوشت راسته گوساله استیکی: 450 گرم روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: 1 قاشق چایخوری پودر چیلی: 1 قاشق چایخوری سیر: 4 حبه پیاز: 1 عدد فلفل دلمه ای: 3 عدد پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: 3 فنجان پنیرمونتری جک: 220 گرم ورقه ای چیپس ترتیلا: 18 عدد گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم طرز تهیه: استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه بپزید. سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید. بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم : 🔹سفیده تخم مرغ 1 پیمانه 🔹پودر شکر2 پیمانه 🔹وانیل یک چهارم قاشق چای خوری 🔹آب لیمو چند قطره 🔹پودر هل در صورت تمایل به دلخواه 🔹رنگ خوراکی به مقدار لازم ♨️ طرز تهیه : سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش دار به خود بگیرد. آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته اید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می توانید رنگ را اضافه کنید سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید. : 1 - برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید. 2 - مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود. 3 - به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید. 4 - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید. امیدواریم با تهیه این مرنگ خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید. نـوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛