پیتزا با نون تست
پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم.
کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده
کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم
طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه
در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه
هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉
پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد
بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید
به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید
کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید
این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه
ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید #لازانیا_اشرف_پز
میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن).
پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉
واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نون تست بدون فر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون_مرغ
گردوی چرخ شده 300گرم
1عدد سینه ی مرغ کامل
پیاز بزرگ رنده شده
رب انار 3قاشق
شکر 3قاشق (درصورت دلخواه)
نمک،فلفل
25گرم کره برا تفت دادن مرغ
آب سرد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️
رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره
تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊
نکته ها🔹️🔹️🔹️
رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست.
برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن .
فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن
دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا
طرز تهیه
سس سفید ....به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری ارد سفید لازمه من چون کره دوست ندارم کمی روغن توی ظرف بریزید و ارد را خیلی کم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دمای معمولی را اضافه وخیلی سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتی یکدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر می شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود
مواد گوشتی.... عین مواد ماکارونی درست کردم وقارچ هم اضافه کردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره
ادامه کار..... این لازانیای نیمه پخت زرماکارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولی بذارید واستفاده کنید ودیگه نگران اینکه لازانیا بشکنه نیستید کف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روی ان بچینید وبعد مایع گوشتی را وصاف کنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه کنیدمن از پنیر دالیا استفاده کردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروی ظرف را فویل بکشید ودر طبقه وسط فر با دمای 200درجه بمدت تقریبی 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی بشود
نکته.... میتونید روی گاز هم با همین دستور درست کنید فقط شعله کم باشه وشعله پخش کن بذارید ولی فقط پنیر اب می شود دیگه روش طلایی نمی شه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_ماگما👩🍳
شیر ٣پ
شکر ۱ پ
نشاسته ذرت سه ق غ
ارد دو ق غ
کره ۱ ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
حالا کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پ
ارد ۲ پ
پودر کاکائو ۴ ق غ
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
🥮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_ماگما👩🍳پارت دوم
شیر ٣پ
شکر ۱ پ
نشاسته ذرت سه ق غ
ارد دو ق غ
کره ۱ ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
حالا کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پ
ارد ۲ پ
پودر کاکائو ۴ ق غ
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم
#کشک_خونگی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_خونگی
ما که خود کفا شدیم پا به صنعت لبنیات گذاشتیم کشک خونگی درست کردیم😍😍
مواد لازم:
یک کیلو ماست
نمک یه قاشق غذاخوری
زعفرون
دلال یا سبزی خشک محلی
✅برای تهیهی کشک ابتدا یک کیلو ماست را بیرون از یخچال در محیط خانه قرار بدهید حدودا ۴ ساعت تا ماست شما کمی ترش شود.
✅اجازه بدهید حدودا ۱ بجوشد. تا آب اضافی آن خارج شود.
✅میزان غلظت کشک به ذائقهی شما بستگی دارد. میتوانید کمی رقیق تر آنها را بردارید یا اجازه بدهید کاملا غلیظ شوند.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_مغزدارشکلاتی🧑🍳
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
مواد مغز شکلاتی
نشاسته ذرت ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
شکر دو سوم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
وانیل نوک ق چ
کره ۱ ق غ
موز ۲ عدد
🥧🥮🍫
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#راتا_مرغ_و_شوید
یکی از فینگرفودهای پرطرفدار و خوشگل و خوشمزه .
حتی المقدور پنیر خامه ای بریزین حالا چه ماسکارپونه باشه یا پنیر لبنه ( یا هر نوع پنیر خامه ای) چون انسجانش به این صورت بهتره تا اینکه فقط ماست و یا سس مایونز بریزین .
برای ۱۶ عدد به این شکل
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
شوید ۳ تا ۴ ق غ
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ تا ۳ ق غ
نان تست ۸ تا ۱۰ عدد
نمک به میزان لازم
سینه مرغ رو با نمک و برگ بو (در عطاری ها و سوپری ها موجود هست) گذاشتم بپزه . بهتره زردچوبه نریزین تا رنگش زرد نشه .
بعد از پخت و خنک شدن پودرش کردم . داخل میکسر یا غذاساز بریزین و حتی می تونین رنده کنین .
هویج رو هم پختم و بعد رنده کردم .
سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم .
خیارشور رو هم ریز خرد کردم .
همه مواد رو با هم ترکیب کردم .
نون تست ها رو قالب زدم هر طرحی بخواید .
سطح کار کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم تا دو سوم قالب از مواد ریختم و فشرده کردم و بعد روش نون تست قرار دادم و محکم کردم و بعد برگردوندم و به آرامی از زیرش بیرون آوردم .
داخل دیس چیدم و با گوجه گیلاسی تزیین کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راتا مرغ و شوید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🥩گوشت چرخ کرده 1800 گرم
🧂نمک و فلفل سیاه هر کدام 2 ق غ
🧄پودر سیر یک و نیم ق غ
🧀پنیر ورقه ای به دلخواه (پروسس،گودا،پیتزا و... )
🧅میتونین با گوشت چرخ کرده مقداری پیاز رنده شده که آب اضافیش رو گرفتین هم به دلخواه اضافه کنید.
🥔🌶سیب زمینی سرخ کرده و انواع سبزیجات برای دورچین به دلخواه
🌡پخت در دمای:
200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت
⏳به مدت:
1 ساعت
🔻نکته:
🔆اندازه مواد به دلخواه خودتونه که چقدر بخواین درست کنین.
🔆اگه حس کردین با یک سیخ گوشت ها روی هم نمیمونه، دو تا سیخ با فاصله کنار هم روی پیاز بزنید و در آخر اطراف گوشت ها از بیرون هم سیخ چوبی رو مایل فرو کنید تا تکیه گاهش بشه.
🔆میتونین با مرغ هم درست کنید.فیله مرغ رو مزه دار کنید به همین شکل لایه لایه روی سیخ بچینید و بذارین داخل فر.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چیزبرگر😋
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#کیک_مرغ☂
💢پارت دوم💢
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#کیک_مرغ☂
💢پارت اول💢
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سابله_پارادایس
مواد لازم برای شیرینی :
200 گرم آرد 00
50 گرم نشاسته سیب زمینی
80 گرم شکر قهوه ای
عصاره وانیل یا وانیل کمی
پوست رنده شده نصف لیموترش
140 گرم کره خورد شده
2 عدد زرده تخم مرغ
مواد میانی:
250 گرم ماسکارپونه
50 گرم پودر قند
وانیل کمی
200 میلی لیتر خامه فرم گرفته
کرم کارامل
طرز تهیه:
در ظرفی آرد 00 رو با شکر و نشاسته سیب زمینی و پوست لیمو مخلوط کرده، کره رو اضافه و شروع به ورز دادن کن تا مخلوطی شنی شکل به دست بیاد، بعد دو عدد زرده تخم مرغ و وانیلُ اضافه کن و همه رو با هم مخلوط کن تا یک چونه یکدست از خمیر به دست بیاد، خمیرُ در سلفون بپیچ و بذار حدود 30 تا 40 دقیقه در یخچال بمونه، پس از استراحت، خمیرُ روی سطح کار آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانتی متر باز کن و به کمک کاتر به هر شکلی که دوست داری خمیرُ قالب بزن. اگه کاتر نداری میتونی با دهانه لیوان یا استکان قالب بزنی، سینی فرُ با کاغذ روغنی بپوشون و بیسکویت هارو با کمی فاصله روش بچین و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بپز.
در این حین، فیلینگ رو آماده کن، در یک کاسه، ماسکارپونه و شکر و وانیلُ بریز و مخلوط کن، خامه فرم گرفته رو هم اضافه کن و همه رو به آرومی مخلوط کن.
پس از خارج شدن بیسکوئیت ها از فر و خنک شدن کاملشون، کرم خامه ای رو داخل قیف ریخته (با قاشق هم میشه) و وسط یکی از بیسکوییت ها پایپ کن، روش کرم کارامل بریز و یه بیسکوئیت دیگه رو هم روش قرار بده، روی بیسکویت رو پودر قند پاشیده و پس از پر شدن همه بیسکویت ها، روی ظرف سرو قرار بده یا در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سابله پارادایس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک قالب مستطیل 30×20 با دیواره ی حداقل 6سانت هست.اگر نداشتین قالب گرد بیست و پنج تا بیست و هشت خوبه. کوچکتر باشه قطعا ترک بر میداره.
♦️دما و حرارت فرها متفاوته.حتما بعد از سی و پنج دقیقه مرکز کیک را با سیخ چوبی چک کنید. اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته است.
♦️شیر عسلی آماده تو بازار هست ولی اگر خواستین خودتون درست کنید تو گوگل دستور خونگیش زیاده و خب زمان بره درست کردنش ولی به صرفه تره
♦️موادتون هم دمای محیط باشه،تخم مرغ ها سرد نباشن.
مواد لازم🔻
آرد قنادی: 2 پ یا 250 گ
تخم مرغ:3 عدد
شیر گرم: 200 گرم یا 1 پ (گرماش در حدی باشه که انگشتتون رو نسوزونه)
شکر: 170 گرم یا سه چهارم پ
روغن: 120 گرم یا سه چهارم پ
شیر عسلی: نصف قوطی یا 7 ق غ
بکینگ پودر: 2 ق چ (10 گ)
وانیل: نصف ق چ
پودر نارگیل: 1 پ
دستور تهیه🔻
آرد رو سه بار الک کنید و بعد با بیکینگ پودر مخلوط کنید.
اول تخم مرغها را با وانیل کمی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر را اضافه کنید و 7 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد شیر گرم را اضافه کنید.من چند قطره اسانس نارگیل هم زدم، میتونید به جاش کمی گلاب بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه کردم و با لیسک با مایع کیکم مخلوط کردم.
کف قالب را کاغذ روغنی بذارین و مایع کیک را بریزین داخلش. چندبار به سطح کار بکوبید تا حبابهای اضافی خارج بشه.
روشهای پخت🔻
💫در سولاردام: پیش گرمایش 165 درجه و بعد روی سه پایه کوتاه با کانوکشن 165 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.برای جلوگیری از برشتگی زیاد سطح کیک میتونید بعد از سی دقیقه روی قالب یه ورق فویل بذارین و بعد ادامه پخت.
💫در فر_برقی و توستر : از یک ربع قبل روی دمای 170 درجه گرم بشه و بعد در طبقه وسط با دمای 170 درجه حدود 45 دقیقه بپزید.
💫فر_گازی : با دمای 180 درجه پخت بشه.
♦️تو مدتی که کیکتون داره میپزه مواد رویه رو آماده کنید.
پودر نارگیل را داخل تابه نچسب روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بدید تا طلایی بشه.
حواستون باشه نسوزه. دائم باید زیر و رو بشه و هم بزنید. وقتی کیکتون پخت همونجوری تا داغه شیر عسلی رو بریزین روی سطحش و با پالت صاف کنید و بعد کل پودر نارگیل را روی کیک بریزین و یکدست پخش کنید.
بذارین یکساعت خنک بشه و بعد برش بدین، عجله نکنید تو برش زدن.
در آخر با پودر پسته و گل محمدی تزئینش کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شنی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلات_و_گردو
تخم مرغ 2 عدد
شکر 200 گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع 100 گرم(تقریبا یک سوم لیوان)
شیر 120 گرم (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م سر خالی)
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
وانیل 1/4ق چ
گردو خرد شده به میزان دلخواه
شکلات چیپسی به میزان دلخواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل هم اضافه کردم . روعن مایع و شیر رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم .
داخل موادم کم کم ریختم و مخلوط کردم .
داخل گردو خرد شده و چیپس شکلاتی یک قاشق آرد ریختم و مخلوط کردم . این کار بابت این هست که در همه پخش بشه و ته نشین نشه و داخل موادم ریختم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم . از هر نوع قالب کاپ کیکی می تونید استفاده کنید . از مواد تا دو سوم قالب ریختم . روی اون ها هم کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم .فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه ،طبقه وسط یه مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
با این مقدار مواد برای من به این شکل حدودا 22 عدد شد .
بدون فر هم می تونید به راحتی داخل فر دست ساز درست کنید به این صورت که یک قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید تا گرم بشه . داخل قالب یک رینگ یا سه پایه یا سبد قرار بدید . مواد رو که داخل قالب کاپ کیک ریختید داخل یک دیس بزارید و بعد که قابلمه گرم شد . دیس همراه با قالب کاپ کیک رو روی اون رینگ یا سبد و ... قرار بدید و در قابلمه رو بزارید . اگر در خوب چفت نمیشه از دم کنی استفاده کنید . تایم بدید تایم تقریبی و حدودا چهل دقیقه زمان می بره .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک شکلات و گردو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_مرغ
تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه
تکه های مرغ رو همراه دو عدد پیاز چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید بهتره از مخلوط سینه وران استفاده کنید.ران دوست ندارید همون سینه.
مواد لازم👇
نصف سینه مرغ وران
تخم مرغ پنج عدد
زرشک یک چهارم پیمانه
جعفری ریز خرد شده یک پیمانه
پیاز دوعدد
آرد گندم یک قاشق
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و کمی پودر سیر وزعفران به میزان لازم.روغن برای سرخ کردن
تکه های مرغ رو با دو عدد پیاز چهار قاچ ،نمک وفلفل بپزید اینجا هم پیاز به گوشت طعم میده وهم پیاز ها نرم میشه.
عزیزان من از همون پیاز که با گوشت پختم استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه .اگر شما دوست ندارید پیاز داغ درست کنید ودو قاشق پیاز داغ توش بریزید(پیاز خام رو مسقیم داخل کوکوی مرغ نریزید خوشمزه نمیشه)
گوشت پخته شده رو با قیچی ویا با دست ریز خرد کنید هرچه ریز تر خردوبشه خوشمزه تره همون پیاز رو هم ریز خرد میکنیم.
توجه کنید.مرغ کاملا سرد باشه به تخم مرغ اضافه کنید.
تخم مرغ رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه میزنیم تا کف کنه این کار باعث میشه کوکو پف کنه .ادویه ها و آرد رو اضافه دوباره میزنیم تا صاف ویکدست بشه جعفری وزرشک وزعفران دم کرده اضافه کرده سپس مرغ پخته عزیزان این مرحله باید خوب قاطی بشه تا تخم مرغ به خورد مرغ بره.
روغن رو با حرارت کم داغ کنید وبا قاشق از مایه بریزید ودو طرفشو سرخ کنید.
این دستور سیب زمینی نداره خیلی خوشمزس امتحان کنید.
به جای آرد گندم میتونید آرد سوخاری بزنید.
سعی نکنید به جای زعفران زردچوبه بزنید. زعفران تو طعم کوکو بسیار موثره .
میتونید قارچ رو ریز خرد کنید وتفت بدید بهش اضافه کنید.
و یا فلفل دلمه ای ریز خرد شده بهش اضافه کنید.
ویا کمی پنیر پیتزا بهش اضافه کنید.
تو دستور اصلی کوکوی مرغ اینا وجود نداره
روغن تا نصف کوکو بیاد وگرنه روش برشته میشه وداخلش خام
اگر پیازی که با گوشت پخته دوست ندارید بجاش دو قاشق پیاز داغ بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛