eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر ریز نصف استکان آب گرم نزدیک به داغی 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 بسته وانیل شکری 5گرمی ترک(یا کمی وانیل ایرانی) 1 بسته 10گرمی بیکینگ پودر ترک (یا 1قاشق مرباخوری پر) 1 لیوان آرد نصف لیوان نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه: حداقل 6-7 دقیقه شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید. مایعات (روغن و آب گرم)را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. همه مواد خشک را با هم مخلوط والک کنید ودر چند مرحله به مایه تخم مرغ اضافه وبا لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. کف قالب 18تا 20 سانتی متری کاغذ روغنی انداخته ومایه کیک را بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 تا 180 به مدت 40تا 50دقیقه تا کیک پخته شود(با خلال چوبی چک کنید). برای خیس کردن لایه های کیک از شیر استفاده کنید.(میتونید نسکافه هم به شیر اضافه کنید) . مواد کرم شکلاتی: 3 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری پر آرد 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت 1 استکان شکر(حدود 80گرم) 2 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره 1 بسته وانیل5گرمی ترک(کمی وانیل ایرانی) 150-200 گرم شکلات تیره شیری(در صورت تمایل میتونید مقداری از شکلات صبحانه اضافه کنید) 1 پاکت پودر کرم سانتی (یا پودر خامه) طرز تهیه: آرد شیر ، نشاسته ، شکر ، زرده تخم مرغ را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت و مرتب هم بزنید تا پخته و غلیظ شود،سپس از روی حرارت بردارید ، کره ووانیل و شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید ودر غذاساز ویا با همزن بزنید تا کرم شکل بگیرد. میتونید در شکلات آب شده ازبادام زمینی ویا مغز دلخواه استفاده کنید ومابین لایه های کیک بریزید. برای تزئین دور کیک: 150 گرم شکلات تیره شیری که به روش بن ماری ذوب کنید و طبق ویدئو با قاشق روی کاغذ روغنی بریزید تا سفت شود و بعد برای تزیین استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر 1 پیمانه(200گرم) خامه صبحانه یک پاکت (180 گرم) ،می تونید کمتر هم بریزید کره 50 گرم سیب به مقدار لازم 👈شکر را داخل تابه یا ظرف مناسبی بریزید وروی حرارت کم گاز بگذارید هم نزنید، هر از گاهی تابه را بچرخانید تا شکر های ذوب شده با مابقی شکرها مخلوط وکل شکر خود به خود ذوب و کاراملی شود پس از ذوب شدن شکر خامه صبحانه گرم شده (روی بخار آب گرم کنید) را به آن اضافه کنید هم بزنید ممکنه مایه در ابتدا کمی سفت بشه حرارت را کم کنید هم بزنید تا قسمت سفت شده باز بشه کره همدمای محیط را نیز اضافه کنید وهم بزنید، تا جایی که کارامل کاملا یکدست واماده شود از روی حرارت برداشته و داغ داخل قالب تفلون سایز 25 تا 28 بریزید وروی ان برش های سیب بچینید(برشها خیلی ضخیم نباشه) . 🚫 اگر برشهای سیب را دورانی بچینید بهتره، یعنی دور تا دور قالب طوری که روی کارامل پوشیده از سیب یا میوه دلخواهتون بشه به این صورت هم پر میوه تر وخوشمزه تره هم احتمال نچسبیدن کارامل به ظرفتون (اگر جنس ظرفتون خوب نیست)کمتره مایه کیک: تخم مرغ 3 عدد شکر 2/3 پیمانه (130گرم) کمی کمتر هم می تونید بریزید روغن مایع 1/2 پیمانه (100گرم) شیر ولرم 1/2پیمانه (100گرم) آرد 1 و1/3 پیمانه (200گرم) بیکینگ پودر 1و 1/2 ق چ . 👈تخم مرغ، شکر ووانیل را باهمزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع وشیر را اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را بریزید و مایه کیک رابا لیسک یکدست کنید، مایه کیک را روی کارامل بریزید در فر ازقبل گرم 180درجه حدود سی تا چهل وپنج دقیقه بپزید بستگی به سایز قالب ودمای فرتون داره ،حتما پخت کیک را چک کنید، ✔می تونید مقداری از کارامل را نگه دارین وروی کیک بریزید ❌اگر قالبتون تفلونه ،کیک را پس ازپختن (تا کارامل شل هست ) بلافا صله برگردونین (می تونین کاغذ روغنی هم بزارین ) ❌اگر قالب دیگه ای داشتین کاغذ روغنی بندازین برش های سیب را روی کاغذ بچینید وسپس کارامل را روی سیبها بریزید و در نهایت مایه کیک و پس از پخت واز دما افتادن کیک را برگردانید وکاغذ را جدا کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غازیاغی ویا پاغازه ویا....گیاهی خودرو که کوها وچمنها در فصل بهار می روید این گیاه طبع گرم داره وبرای کسانی که ناراحتی معده کرده دارند بسیار مفیده و بعنوان گیاه داروی محسوب میشه برای کوکو و آش و نرگسی وسبزی پلو ازش استفاده میکنن وبسی هم خوشمزس. غازیاغی از همین الانه در میدان وتره بار فروشی ها فراوووونه غازیاغی رو چند دقیقه تو آب خیس کنید تا گل ولای موجود ته نشین بشه سپس از آب خارج کرده دوباره بزارید توی آب سرد چند دقیقه دیگه بزارید اینکار رو چهار الی پنج دفعه انجام بدید.تا تمیز و عاری از گل ولای بشه سپس خرد کنید زیاد ریز نباشه بریزید تو قابلمه آب بریزید تا نصف غازیاغی رو بگیره این گیاه کمی دیرپزه آبش که کاملا جمع شد روغن رو بزارید رو حرارت تا داغ بشه غازیاغی پخته شده رو بریزید وباهاش تفت بدید وقتی که تفت خورد به اندازه تعداد نفرات تخم مرغ بزنید کمی نمک وفلفل سیاه بزنید تخم مرغ که خودشو گرفت هم بزنید وبا هم تفت بدید گاز رو خاموش کرده با نون وماست فوق العاده خوشمزه س میتونید از چند حبه سیر رنده شده استفاده کنید سیر رو با روغن تفت بدید سپس غازیاغی پخته رو بریزید خیلیا پیاز داغ هم میریزین ما نمیریزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی مدیا(باقلوا_صدفی) مواد لازم: 1 استکان آب(استکان کمر باریک ترک 125 گرم) 1 استکان روغن مایع(85 گرم) 1 استکان شیر(125 گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری سرکه(انگور یا سیب) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 4 لیوان آرد(هر لیوان حدود 110 گرم) برای روی تاتلی: 100 گرم کره نصف استکان روغن مایع مواد لازم برای شربت: 3.5 لیوان شکر 4 لیوان آب آب یک چهارم لیمو اندازه لیوان 200 میلی اندازه استکان ‌125 میلی طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده کنید آب،شکر و یک برش کوچک از لیمو(یا چند قطره آبلیمو)و روی اجاق بذارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد فقط 15 دقیقه دیگر بجوشانید و کنار بذارید خنک شود.برای خمیر آب ،شیر ، روغن مایع ،تخم مرغ و سرکه را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود من کلا 4 لیوان آرد استفاده کردم(نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد تغییر میکند)خمیر را خوب ورز بدید تا یکدست شود. خمیر هر چقدر خوب ورز داده شود هم از نظر شکل و هم از نظر باز کردن خمیر نتیجه خوبی می گیرید. خمیر ورز داده شده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر چانه را گرد کنید و کنار بذارید.هر چانه را با کمک نشاسته باز کنید و کنار بذارید.لابلای خمیر ها خیلی کم نشاسته بپاشد و روی هم بذارید.نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند هر کدام که دارید میتوانید استفاده کنید. 8 چانه را بعد از بازکردن روی هم بذارید و حالا با وردنه باریک و یا با وردنه معمولی هر 8 خمیر را با هم باز کنید. و از یک طرف به شکل کیپ شروع به رول کردن کنید.تا جایی که میتوانید خمیر را به شکل مربع باز کنید چون شکل دادن راحت تر میشود.خمیر رول شده را به اندازه 1 انگشت برش بزنید و هر کدام را کمی با دست فشار بدید و با وردنه باریک فقط در طول خمیر کمی باز کنید و داخل خمیر گردو و یا فندق درشت خرد شده بذارید و خمیر را ببندید و داخل سینی فر بچینید.100گرم کره را آب کنید و نصف استکان روغن مایع را به کره اضافه کنید و با قاشق روی تاتلی ها بریزید و در فر170_160درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.بعد از پخت شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزید و صبر کنید شربت را خوب جذب کند و با پسته تزیین کنید.هم شکلش و هم طعمش عالیه توصیه میکنم حتما درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی_کیوی😋 مواد لازم برای تاتلی خوشمزه کیوی شیر 4لیوان کره یا مارگارین 125گرم آرد یک لیوان دسته دار فرانسوی شکر 1/5لیوان وانیل 1ق چ کیوی 2 عدد ژله کیوی 1بسته اول ژله کیوی رو آماده کنید .یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کرده تا ذرات ژله باز وشفاف شه ونصف لیوان آب سرد اضافه کنید ویک سوم گیلاس یا پیاله کوچیک رو پرکنید وبزارید یخچال تا نیم بند شه وکیوی رو پوست کنده وحلقه کنید ویک عدد از حلقه رو بزارید روی ژله نیم بند ودوباره بزارید یخچال. برای قسمت کرم سفید کره رو داخل قابلمه روی حرارت ملایم گذاشته تاذوب شه وآرد رو اضافه ومرتب هم زده بمدت 3الی 4دقیقه تفت بدید مواظب باشید رنگش عوض نشه وشیر گرم رو کم کم افزوده وبا همزن دستی سریع هم بزنید که گلوله نشه ومایه روان ویکنواخت شه شکر رو اضافه ومرتب هم بزنید تا غلظتش یکم از فرنی بیشتر بشه واز رو حرارت بردارید وانیل رو اضافه کنید.وبزارید تو دمای محیط تا خنک شه تو فاصله خنک شدن مرتب هم بزنید که رویه نبنده.اگه داغ روی ژله بریزید ژله آب میشه پس حتما باید خنک شه. بعد خنک شدن روی ژله بریزید وتو یخچال بزارید حدود 3ساعت تا سفت شه.اطراف رو با چاقوی خیس جدا کنید ویکم کف ظرف رو برای چند ثانیه بزارید تو آب جوش وراحت برگردونید .اگه حین برگرداندن اطراف کرم سفید یکم ناهمواری داشت با پشت قاشق خیس اونو صاف کنید . اطرفش رو با شکلات نعنایی رنده شده تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه ترکیب رنگها سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از ترشی های راحت و خوشمزه 😃😊. تا آماده بشه و بخوام پستش رو بزارم براتون کمی طول کشید و از اون دو تا ترشی که دو هفته پیش براتون گذاشتم کمی با فاصله شد 😁. . پیاز سفید یا بنفش کوچک یک کیلو چغندر (لبو) یک عدد (نپخته) سیر 3 تا 4 حبه نمک 1 ق م سرکه 2 لیوان آب جوشیده خنک 2 لیوان پیاز رو پوست کندم و شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه .هر چه قدر پیاز ریزتر باشه خوشگل تر و مجلسی تر میشه . چغندر رو هم پوست کندم و برش دادم .قابل حذف هست و به خاطررنگدهی به ترشی اضافه میشه می تونید جای چغندر از کلم بنفش استفاده کنید البته با چغندر خوش رنگتر میشه . بعضی ها داخل این ترشی از نعنا استفاده می کنند و نعنا رو ریز خرد می کنند یا چرخ میکنند و استفاده می کنند اون وقت ترشی سبز رنگ میشه 😃🙂. داخل شیشه لا به لا پیاز و چند حبه سیر و چغندر ریختم . نصف به نصف آب جوشیده خنک وسرکه و نمک رو مخلوط کردم و روی مواد ریختم . اگر تیزی و تندی دوست دارید کلش رو سرکه بریزید . این اب جوشیده خنک استریل شده است و مانع از کچک زدن هم میشه . روی مواد ترشی سرکه و اب جوشیده خنک ریختم ودرش رو خوب چفت کردم و جای خنکو تاریک به دور از نور قرار دادم حدودا یکماه بعد آماده است .بعد از باز شدن هم داخل یخچال نگه داری بشه . این ترشی ممکنه به مرور رنگش کدر بشه ومی تونید داخل شیشه کمی چغندر بریزید که دوباره خوشرنگ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب ولرم و نمک‌رو باهم مخلوط کرده و سیب زمینیا رو پنج دقیقه داخل آبنمک قرار دادم تا نرم بشن و انعطاف پذیر, بعد آبکش کردم. سیب زمینی رو با هر وسیله ای که دلتون خواست برش بزنید. بعد از گل شدن حتما سیب زمینی رو بشورید بزارین آبش بره بعد سرخ کنید.اینجوری هم شوریش میره .هم تمیز میشه .هم موقع سرخ شدن خوب چیپسی میشه. بعد از سرخ شدن و قبل از سرو خلال دندون‌ها رو درمیارم‌نگران نباشین از هم‌جدا‌نمیشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سبزیجات مرحله اول: مزه‌دار کردن بال مرغ با: نمک و فلفل سیاه، یک قاشق چای‌خوری اورگانو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون اونهارو تو ماهیتابه داغ بریزید و هر ۳ دقیقه اونهارو برگردونید. ۳۰ دقیقه نیاز داریم تا اونهارو بپزیم. در این مدت هر موقع احساس کردید داره میسوزه، یه چیکه آب بریزید و ادامه بدید. بعد از ۳۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و موارد زیر رو به اون اضافه کنید. نصف فنجون آب کره: ۲۵ گرم سس گوجه (کجا‌پ): ۴-۵ قاشق غذاخوری سس فلفل: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری کنجد: یک قاشق غذاخوری پیازچه و خوب مخلوط کنید. اما ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن بال، یدونه فلفل‌دلمه دوتا کدوسبز چندتا قارچ رو به همراه روغن تو ماهیتابه داغ بریزید. فلفل سیاه و سویا سس هم بزنید. چون سویا سس نمک داره دیگه نمک نمیزنیم. اما بچشید اگه نیاز داشت کمی بزنید. ۷-۸ دقیقه حرارت بدید و تمام. سرو کنید و نوش جون کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سینه مرغ نیم کیلو تقریبا چهار تکه 1 فنجان لپه دو ساعت داخل آب باشه سیر له شده و زنجبیل تازه ادویه مخلوط، زردچوبه، زیره سبز، گشنیز، فلفل سیاه، نمک، دو عدد تخم مرغ برش های کوچک نان تست گشنیز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شنبه تون 🌺🌼 پراز آرامش سلام اولین روزمحرم ازراه رسید انشالله ماه محرم🏴 پرازخیروبرکت باشه دلتون نورانی کسب و کارتون عالی عاقبتتون بخیرو عزاداری ایام موردقبول سیدشهداقراربگیره🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای خوشمزه با بادمجان مواد لازم 👇🏻 3عدد بادمجان 2 پیاز بزرگ 1 فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری پودرفلفل 1 گوجه فرنگی نمک ، فلفل ، فلفل دلمه ای و سبزی معطر 4-5 قاشق غذاخوری روغن زیتون مواد لازم برای خمیر👇🏻 125 گرم کره 1 لیوان روغن زیتون 1 لیوان آب گرم 2 تخم مرغ 1 فنجان آرد ذرت بیکینگ پودر مقداری وانیل مقداری 2 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 4 فنجان آرد خوب بریم سراغ دستورش ک مطمعنم عاشقش میشید ابتدا تلخی بادمجونا رو بگیرید و اونارو توی خرد کن‌میکس کنید . سپس ابتدا پیاز سپس فلف ل و باومجون و گوجه و ادویه جات و نمک و رب اضافه کنید حسابی هم‌بزنید. برای خمیر مخصوصش مواد رو ب ترتیب مخلوط کنید و اخر سر ارد رو نسبت خمیر اضافه کنید اگه خمیر تون سفت بود زیادی نریزید توش ارد.میزاریم خمیر استراحت کنه . طبق کلیپ میتونید حتی با لیوان قالب بزنید و با بادمجون پرشون کنید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بزارید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه با بادمجان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : لوبیا و یا باقلا : 300 گرم(واسه من تر بود،فریز شده داشتم) پاچ باقالا سیر : 4 حبه کوچک شوید خشک یا تر : یک و نیم ق غ تخم مرغ : یک عدد فلفل : به میزان لازم نمک : به میزان لازم زردچوبه : یک ق چ روغن یا کره : 2 ق غ آب : به مقدار لازم طرز تهیه : برای پخت خورش باقلا قاتق ابتدا باقلا و یا لوبیا را به مدت چند ساعت درون مقداری آب خیس کنید و در طول این مدت آب باقلا را چند مرتبه عوض کنید تا نفخ آن به صورت کامل از بین برود و علاوه بر این کندن پوست باقلا راحت تر شود سپس پوست باقلا را جدا کنید. داخل تابه روغن بریزید و سیر رو توش یه کوچولو تفت بدین ، بعد باقالی هارو بهش اضافه کنین و پشتش زردچوبه و‌نمک فلفل رو بزنین ، دوباره تفت بدین تا زردچوبه به خورد باقالی ها بره. بعد شوید رو اضافه کنین و بازم تفت بدین تا شوید بوش بلند شه ، حالا آب جوش تا جایی اضافه کنین که روی مواد رو بگیره ، در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه(چون باقالی ها لعاب میده و سرریز میشه)،20 دقیقه تایم بدین تا باقالی ها بپزه ، فقط نباید له بشه(حواستون باشه چک کنین)،در آخر پخت هم بدونه تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و داخل خورش بریزید و اصلا هم نزنید ، در قابلمه رو بزارین تا بپزه تخم مرغ. نکات : خورش باقلا قاتق را می توانید به کمک باقلا پلویی و یا لوبیا کشاورزی بپزید. 1 : اگر از باقلای تازه استفاده می‌کنید مدت زمان پختن خورش را کمتر کنید زیرا باقلای تازه زود پخته میشه (این مورد اگر رعایت نشه باقلاها در خورش له میشه). 2 : در مدت پخت تخم مرغ نباید خورشت را هم زد چون تخم مرغ بریده بریده میشه و شکل اصلی خودشو از دست میده. 3 : خورش باقلا قاتق نباید آبدار باشد. 4 : در هنگام اضافه کردن آب در خورش، از آب جوش استفاده کنید. 5 : سیر رو خرد کنید و کمی با روغن تفت بدین تا عطر خوبی به خورش بده. 6 : مصرف شوید در این خورش باید کاملا به اندازه باشه چون اگه بیشتر بشه خورش رو تلخ میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ناگت مرغ این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌 با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم سینه مرغ نیم کیلو پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط سیر ۴ الی ۵ حبه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم سس خردل ۲ قاشق غذاخوری نمک ۲ قاشق مرباخوری فلفل ب مقدار کافی پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه) پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید) مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن. روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرم‌میکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم. میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛